Playoffs otteluseurantaketju ti-ke ilta/yö 24.4. - 25.4.

Vaasan Sport, Pittsburgh Penguins (Geno <3)
Kylläpä tuo Bergenheim herää näissä playoffeissa ihmeellisesti. Muuten tilannetta edelsi Kovalchukin (mun mielestä) aika selvä kampitus. Noh, minkäs teet. :)

dali

Lamoriellon Enkelit, the Spirit of CBA
Hyvin lähti Florida omista 4-2-ylivoimahyökkäykseen, kun koko Devilsin hyökkäystrio jäi pelin taakse. tuo Kovyn kampitus ei nyt ollut kovin paha, vastaavia on jäänyt koko illan viheltämättä.

dali

Scott Upshall, juuri noin. Kovimmat jätkät hakkaa maassa makaavaa pelaajaa niskaan.

SaucerPass

Leafs
Ei välttämättä mene pomput eikä vihellyksetkään Devilseille. Ensimmäistä maalia edelsi tolppa, toista pienoinen kamppi, jonka ansiosta FLA pääsi ylivoimaheyökkäykseen.

Silti, todistammeko tänään yhden kaikkien aikojen suurimmista viimeistä näytöstä? Ei Brodeur ole vakuuttanut. Molemmat maalit sellaisia, että Marty ei yleensä moisia laske. NJ vie paikoissa ja vedoissa mutta ei maaleissa. Nyt sitten Martyn on salvatta ovet, koska virheisiin ei ole enää varaa.

Onhan tässä ihan älyttömän paljon kiinnostavia yksityiskohtia. Jos NJ ei pääse enää edes ensimmäisiltä kierrokselta jatkoon ja ensi kaudeksi saattaa olla lähes mahdoton tehtävä löytää Martylle korvaaja, miten se vaikuttaa Parisen seuravalintaan? Ihan pirun iso erä tulossa.

dali

Florida on läpi sarjan hyödyntänyt tilaisuutensa murhaavalla tehokkuudella. Kevin Dineen on onnistunut otteluihin valmistautumisissa ja Panthers on ollut Devilsiä terävämpi lukuun ottamatta neljättä ottelua.

Nytkin Panthers hyödynsi kahdesti Devilsin virheet. Avausmaalissa Versteeg hukattiin aivan täysin ja hän pääsi uimaan vapaaseen paikkaan eikä erehtynyt. Toisessa maalissa Kovyn kampitus oli varsin kevyt eikä ottelun linjan mukaisesti siitä vihelletty jäähyä. 4-2-ylivoimahyökkäys syntyi, kun Parise ja Zajac ajoivat maalille ja jäivät ratkaisevasti jälkeen tilanteessa.

Ensimmäinen maali menee täysin viisikon piikkiin. Toinen maali sen sijaan oli sellainen, että Marty yleensä ottaa nuo vedot, mutta nyt kiekko lipui patjoista juuri Bergenheimin ulottuville. Kaikki kunnia tietysti Bergylle, joka haistoi tilaisuutensa.

Brodeur on vihjaillut jatkavansa ensi kaudella, mutta se ei ole nyt tärkeää.

Kauden tähän asti tärkein erä on nyt alkamassa, mutta ei ehkä ihan näin dramaattinen koko organisaation kannalta.

dali

oijoi, siinä oli Ponikarovskilla paikka ratkaista.

dali

Draama on kehkeytymässä täydelliseksi. Sarjan kohtalo ratkaistaan jatkoerässä.

SaucerPass

Leafs
Jatkoille mennään.

Campbell veti Eliasiin aika matalan niitin keskialueella. Vähän näytti knee-on-knee -taklaukselta tai ainakin kampilta. Ei kai siinä mitään ollut, kun kukaan ei Devilseistä valittanut.

Streider

Ilves, FBK, Hartford Whalers, Deutschland
Ja jatkoille mennään, Devilsillä paremmat paikat tehdä byyri kolmannessa erässä, mutta muutoin suhteessa aika tasaista vääntöä Devilsien laukaisumäärästä huolimatta. Clemensen paransi otteitaan sen helpon maalin jälkeen ja alkoi kolmannessa erässä Brodeurillakin kiekot jäämään hanskaan, tietysti ei ihan kauheaa määrää ollut tilanteita ja pyörityksiä ja tilanteet tulivat aina jaksoittain kumpaankin päähän. Saisi ratketa tänään, sen verran Panthersin vankkurissa mennään (Dineen, Bergenheim) että tässä tapauksessa saa game seven jäädä mieluusti tulematta.

Beatnik77

HIFK, Toronto Maple Leafs, Anaheim Ducks
Roenick ripittää Devilsiä yrityksen puutteesta ja kolmannen lopun umpisurkeasta ylivoimasta.

Amerikanihme

Vegas Golden Knights, TPS, Florida Gators
Campbell veti Eliasiin aika matalan niitin keskialueella. Vähän näytti knee-on-knee -taklaukselta tai ainakin kampilta.
Tämä Lady Byng trophy kandidaattiko? No siinä meni ainakin minun ääneni, vaikka nuo palkinnot jaetaankin kai vain runkosarjan perusteella.

Onpa tämä kun joutuu toivomaan Paholaisten voittoa, että NHL playoffs veikkauksessani saisin edes jotakin oikein. Lännessä menivät jo kaikki sarjat väärin. No, eiköhän Marty tämän hoida...

Beatnik77

Kiinnostavaa statistiikkaa: Brodeurin 34. playoff-jatkoaika. Aiemmista 12 voittoa, 21 tappiota.

dali

Zajac! voi kyllä! Sarja saa arvoisensa päätöksen.

Beatnik77

Hienoa! Huvittavaa, että lännessä kolme 4-1 -sarjaa - ja idässä nyt kolme game seiskaa.

Streider

Noh, mennään nyt sitten game seveniin. Tuleepahan lystiä ns. koko rahalla. Ihan hyvä sarja on kyllä ollut eikä game 7 ole mikään vääryys, hyvää viihdettä anyway. Toivottavasti sarja päätyy rottasateeseen, vaihtelu virkistää ja oishan se ihan kiva että Pantherskin pitkästä aikaa voittaisi pleijarisarjan, vähän lisää kiekkobuumia Floridaan.

NiksuP

NJ Devils, Travis Zajac, Jukka Peltola
Siellä! Hyvä jatkoerä Devilsin puolelta kaikinpuolin ja sarja todellakin ansaitsee tälläisen päätöksen. Eikun seitsemättä matsia venaamaan.