Pe 23.03.2012 Ilves - Sport, SM-liiga karsinta, 1. ottelu

  • 70 723
  • 180

NiXu89

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves Ry
Laitetaan nyt tämäkin pystyyn, ihme kun ei kukaan tätä vielä ollut tehnyt.

Provosointi on ollut kummassakin leirissä aika vahvaa ja toivon mukaan tämä ketju pysyy asialinjalla.. Eli bussilaskelma ja homoperse-jutut sinne klassikko ketjuun mikä rehottaa jo valmiiksi!

Taistelu olemassaolosta alkakoon!

EDIT: Ilveksen mahdollisuudet vähintään tuplaantuivat kun joukkueen ainoa(?) Sm-liigatasoinen sentteri on vielä vahvistamattomien tietojen mukaan pelikunnossa!
 
Tässähän tämä koko sarja jo ratkaistaan ja voittajan uskon hoitavan koko paskan. Toki varauksella jollekkin tiukalle jatkispelille, mutta muuten tässä otetaan se isännän asema tässä sarjassa.

Mielenkiintoista paljon vaasalaisia oikeasti saapuu Tampereelle. Realistinen luku roikkunee jossain 1000 maastossa, mutta sittenpähän tuo nähdään. Myöskin odottelen kunnon myllyjä katsomossa, jos järkkärit yrittävät pakottaa vaasalaisia istumaan.
 

Mr. Penguin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins, Blues, Kärpät, Leksand
Tässä on ehdottomasti tämän päivän kiinnostavin kamppailu, ei sen suurempaa ja hienompaa asiaa voi olla kuin taistelu liigaan noususta/siellä pysymisestä! Vaasastakin tulossa vissiin bussilasteittain katsojia joten yleisöä ja tunnelmaa pitäisi olla.

Tasoerohan on selkeä mutta vanhan kliseen mukaisesti "ei näitä pelejä paperilla voiteta", varsinkaan tällaisia pelejä. Ärsyttää aivan suunnattomasti ettei tätä herkkupalaa näe mistään, mutta ei voi mitään. Toivotaan silti tasaista sarjaa, eiköhän se media viimeistään silloin herää jos ja kun Sportilla on muutama voitto otettuna. Ja olisihan se suomalaisen jääkiekon voitto jos tästä tiukka sarja tulee. Haikeana katselen kuinka hyvin karsinnat on järjestetty tuolla Ruotsin puolella, ehkä joskus täälläkin...


edit - Upsista, luulin että peli onkin tänään, hölmö minä, ehdinkin jo huolestua että miksi täällä ei ole vielä yhtään mitään pälinää.
 
Viimeksi muokattu:

Takkuturkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalervo Kummola
Tässä on ehdottomasti tämän päivän kiinnostavin kamppailu

Kyllä ja myös ainoa matsi perjantaina.

H-hetken lähestyessä on tullut koko ajan varmempi fiilis, ettei Sportille voi hävitä. Runkosarjan loppuun vetäistyn voittoputken rohkaisemana intoudun odottamaan jopa oikein kunnon pyyhkimistä. Tästä sarjasta neljä voitto putkeen niin kausi on päätetty seitsemän voiton putkeen. Siihen ei moni joukkue pysty.
 

Niksi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tiedät sen paremmin. Vai tiedätkö sittenkään?
Mansessa ei näemmä osata edes yhdyssanojakaan. En tosin odottanutkaan ilveskannattajista yhtään mitään. Monta teitä onkaan huomenna paikalla?

Mikäli Ilves voittaa huomenna, niin voivat juhlia voittoa muutamalle ilveskannattajalle, jotka ovat raahautuneet kotiotteluun paikalle vai mites tämä nyt menikään...
 

Seth

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Dynamo eli KOO-VEE
Eisss....

Pikku kiimassa odottelen huomista ottelua. Mulle on se ja sama kumpi voittaa, toki aina vähän toivon, että alempaa tuleva joukkue voittaa. Kooveen miehiä tässä kuitenkin ollaan henkeen ja vereen. Lippu hankittu huomiseen peliin ja todellakin odotan kunnon showta.

Olen Sportin peliä viimeksi Livenä nähnyt kun Vaasalaiset tulivat Haka 2:seen pelaan Kooveeta vastaan, silloin kun Koovee viimeksi oli Mestiksessä. Se oli jotain aivan käsittämätöntä meisinkiä. Taisin joskus Kooveen raportteihin kirjoitella siitä fani kulttuurista jotain. Silloin oli vähemmän Sportin kannattajia Haka 2:ssa, mutta meno ja meininki oli jotain mitä en ole ikinä missään nähnyt ja kokenut. Se muutama 100-300 Sportin kannattajaa vastaa kutakuinkin 8000 Tapparan tai Ilveksen kannatajaa. Ja edelleenkin täällä halli repeää enemmän sille kun joku tuomareista kaatuu jäälle. Omia sätitään enemmän kuin kannustetaan ja joka toinen katsomossa istuva mies on huomattavasti parempi valmentaja kuin se oman joukkueen sen hetkinen päävalmentaja.

mutta joo itse peliin. Mitäs kuinkas paljon teitä sieltä Vaasasta oikein tulee? mä luin tai kuulin, että jotain yli 2000? pitääkö paikkansa? hallissahan taitaa olla enemmän Sportin kannattajia kuin Ilveksen ;D mielenkiintoista kuunnella jos ja kun molemmat joukkueet jossain vaiheessa tekevät maalin, niin kummasta fanilaumasta lähtee enemmän mökää?
 

mendieta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Carlo Grünnin ja Juhani Tammisen FB-päivitykset
Vaasasta tulee 1 000 000 000 bussia ja Närpiöstäkin viis!

Noniin. Sport on nojannut tällä kaudella vahvasti kiekolliseen peliin. Nyt vastassa on kiistatta taitavampi joukkue, joten jos Ilves dominoi paljon kiekkoa, Sport voi olla vähän sormi suussa. Toivoisin, että Sport uskaltaisi ja pystyisi pelaamaan omilla aseillaan. Tämä on mielestäni yksi kulmakivistä tässä ottelussa. Jos Sport lähtee neppaamaan kiekkoa keskialueelle ja vain puolustamaan oman alueen keskustaa, ei Vaasaan ole vietävänä tuliaisia.

Toinen iso aspekti on viimeistelyn tehokkuus. Tämähän on normaalisti iso ero SM-liigan ja Mestiksen välillä. Mestis-pelaaja paukuttaa logoon ja plekseihin, rutinoitunut liigapelaaja maaliin. Jos Sportin viimeistely on samalla tasolla kuin finaaleissa, kylmät käy. Toisaalta Sport on tehnyt tällä kaudella paljon maaleja ja laajalla rintamalla. Pari onnistumista kärkeen, positiivinen vyöry voi olla valmis. Tamperelaiset korjannee, jos tarpeen: voisi kuvitella, että takaiskut Ilves-leirissä voi lamauttaa jengiä, joka on hävinnyt paljon tällä kaudella. Sitähän Ilves nimenomaan on tehnyt. Hävinnyt.

Oli miten oli, mielenkiintoinen peli tulossa. Ekassa matsissa yllätysaspekti on korkeimmillaan. Toivon Sportilta rohkeutta pelata. Jos omalla pelillä tulee käkeen niin ei voi mitään. Jos ei edes uskalleta yrittää omalla tyylillä, voivoi.

Altavastaajana on kiva lähteä. Itse en odota mitään. Paineettomasti saa lähteä katsomoon. Nyt on vain voitettavaa. Uskon, että joukkue on samalla fiiliksellä matkassa. Sopii hyvin suomalaiselle mielenlaadulle.
 

Kaukosäädin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves 365
EDIT: Ilveksen mahdollisuudet vähintään tuplaantuivat kun joukkueen ainoa(?) Sm-liigatasoinen sentteri on vielä vahvistamattomien tietojen mukaan pelikunnossa!

Hiitelä itse kertoi päivän aamulehdessä, että Kangasniemi on kunnossa. Eli eiköhän tuon voi vahvistetuksi laskea, vaikka Sepillä ei luultavasti lääkärin papereita ole. Sen sijaan Järventiellä on häikkää olkapään kanssa. Vanha vamma kyseessä.
 

Hartiapankki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport ja kaikkinainen urheilu vaasalaisittain
edit: Se joku Pete Suonpää ei sitten ilmeisesti pelaa. On kuulemma tärkee Sportille. Enää vain tarvitsisi tietää...
Suonpää olisi tietysti jo kahdet karsinnat kokeneena tärkeä mies joukkueelle, mutta varsinaisesti Sportin peruspeli ei tähän kaadu. Tilalle nousee varmasti kaikille Ilves-ja liigafaneillekin tuttu, maankuulu taitosentteri Oskari Hakomäki.

Ylivoimapelistä on Suonpään mukana iso pala pois, mutta parempi näin että on ensimmäisestä kohtaamisesta pois jos on mahdollisuuksia vielä pelata sarjan muissa peleissä.
 

Niksi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tiedät sen paremmin. Vai tiedätkö sittenkään?
Täytyy kyllä sanoa itsekin, että tuo on junttimaisinta mitä tiedän. Tuon tekstin lienee kehitellyt sama kaveri, joka ylläpitää Sportin "lähes virallisia" FB-sivuja. Ja sekin on valitettava fakta, että Sportin "lähes virallisissa" FB-sivuilla nähdään ylläpitäjän toimesta huomattavasti enemmän yhdyssanavirheitä (ja varsinkin kirjoitusvirheitä) kuin esim. avausviestin kirjoittajan toimesta. Anteeksi.

Takaisin aiheeseen. Vähän alkaa jännäkakkaa pukkaamaan. Valitettavasti Suonpään poissaolo sekoittanee kahden ketjun pelit täysin, koska Hakomäen taso ei riittäne Tapion ja Blomqvistin keskellä, jonka lisäksi Perkkiön liike on erittäin huonoa.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Entisen pääkaupunkiseudun oma joukkue
Joko toimitus on yhtä valinpitämätön kuin muu media, vai ollaanko niin huolellisia ettei ennakkoa ehdi ilmestyä ennen ottelua? ;)

Harmittaa kun en pääse paikanpäälle huomenna, joudun toivomaan että nettistriimi toimii.
Noh, Suonpääkin jää kotiin. Harmittava takaisku mutta ei voi mitään. Pitää vain toivoa että paikkaaja hoitaa hommansa.
Toivon ja uskon että huomenna on jännittävä ja viihdyttävä ilta!
 

SPORTTIKOTKA

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
On aika lopetella nettinokittelut ja alkaa toimia. Jokainen Sportin kannattaja seisköön Sportin takana ja tukena koko ottelun ajan on matsi iloisesti meille 1-2 tai Ilvekselle 5-0. Katsomo kun ei luovuta niin ei luovuta joukkuekaan. Odotan Sportin pelaajien taistelevan aivan jokaisesta sentistä kaukalossa, laittavan kroppaa likoon kun sitä tarvitaan ja olevan uskollinen sille yhteisesti sovitulle pelille. Tällä tavoin voidaan saavuttaa ottelusarjan ensimmäinen kiinnitys. Ensimmäisestä kiinnityksestä on vielä matkaa siihen, että koko Suomi tunnistaa Sportin pelaajien nimet mutta uskon sen olevan mahdollista. Aamusta hetkeksi brodelle unille ja 15.30 Töölön kisikseltä kohti Manchesteria. Tätä varten on taas koko vuoden jaksettu. Nyt on aika nauttia, hävittävää kun ei enää oo.
 

Nicotsein

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport, Pittsburgh Penguins (Geno <3)
Tiukkaa tekee kyllä tuo nukkuminen peliä odottaessa. Tulikin katsottua yökevennyksenä Predators@Penguins toivoen että Malkin pelaisi huomenna kotkissa Perkkiön paita päällä. Hymiö.

Aikamoinen spektaakkeli on todellakin luvassa, joten nauttikaamme siitä. Toivokaamme nyt että ylilyönneiltä vältyttäisiin, perjantai kun on riskialtista aikaa jo senkin takia että iloliemi maistuu suurehkoissa määrin monelle. Niinkuin joku sanoisi: "Keep it clean!" sekä jäällä että katsomossa. Niinkuin arvon mendieta aikasemmin totesi, on helppoa lähteä katsomaan peliä koska enää ei ole hävittävää. Paineettomasti saa katsella peliä hyvällä fiiliksellä.

Tasoerosta on turha jauhaa mitään, se nähdään hyvinkin pian. Erittäin hyvää ja jännittävää kiekkoiltaa sekä kissaeläimille että petolinnuille!

Nyt taistellaan!
 
Mansessa ei näemmä osata edes yhdyssanojakaan......
Mikäli Ilves voittaa huomenna, niin voivat juhlia voittoa muutamalle ilveskannattajalle, jotka ovat raahautuneet kotiotteluun paikalle vai mites tämä nyt menikään...

Minä veikkaan, että ilveskannattajia ei ole paikalla ensimmäistäkään. Ainakaan itse en muista Hakametsässä koskaan nähneeni elävänä tuollaista elukkaa, vaikka pelejä olen käynyt katsomassa vuodesta 1988 asti. Ihan homo sapiens -lajia ne näkemäni Ilves-fanit ovat olleet. Toki monen fanin käytös on sellaista, että voi ihan perustellusti kyseenalaistaa sen, onko heidän yhteydessään mielekästä käyttää sanaa "sapiens".
 

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja Kiekko-Espoo
Niemi: Lähemmäs 3000 Sport-kannattajaa Tampereelle | Urheilu | Pohjalainen

Vaasalaisen FB-kaverini seinältä poimittu linkki: Sportin faneja on siis menossa Tampereella jopa käsittämättömät 3000 henkeä! Ei jumankauta voi kuin ottaa lakki päästä tämän fanaattisuuden edessä, kyllä on iso asia kyseessä koko kaupungille. Vaikka onhan toki Sportti tätä jo useamman kerran yrittänyt, joten pitkään siellä on jo kytenyt..

Minulle on edelleen teknisesti ottaen sama kumpi voittaa, mutta ihan vähän on pakko silti pitää peukkuja Sportille.. toivottavasti saadaan ainakin hyvä sarja
 

Bruins

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pori,Boston,Vaasa
P-paikka

Koskä tupa on näemmä täynnä niin tiedustelen paikallisilta seuraavaa: minne kannatta jättää auto? Tulemme etelästä. Kannattaako mennä suoraan hallin p-paikalle vaiko johonkin lähettyville. Olemme siellä about 17.30 joten aikaa on.
 

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
Koskä tupa on näemmä täynnä niin tiedustelen paikallisilta seuraavaa: minne kannatta jättää auto? Tulemme etelästä. Kannattaako mennä suoraan hallin p-paikalle vaiko johonkin lähettyville. Olemme siellä about 17.30 joten aikaa on.

Eiköhän tuohon aikaan vielä hallin parkkikselle sovi, suomalaiset kun tunnetusti ovat ns. "mattimyöhäiset"-kansaa.

Mutta jos täyttä on, niin viereisen Prisman tai Iskun parkkipaikat ovat ns. vakiokamaa ihmisillä. Lisäksi myös hallin ei kaupungin puoleisella puolella (Uudenkylänkatu ja Vipusenkatu) on yleensä autoja rivissä parkissa.
 

HekeK

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jääkiekkojoukkue
Koskä tupa on näemmä täynnä niin tiedustelen paikallisilta seuraavaa: minne kannatta jättää auto? Tulemme etelästä. Kannattaako mennä suoraan hallin p-paikalle vaiko johonkin lähettyville. Olemme siellä about 17.30 joten aikaa on.

Luulisi, että Hakametsän parkeilla on tuohon aikaan tilaa. Vielä kun muistetaan, että melkoinen osa katsojista on tulossa busseilla, niin ei tuo ainakaan tilannetta huonommaksi muuta.
 

Bruins

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pori,Boston,Vaasa
Thanks duuds, ajoissa kun ollaan niin no problemo. Taidetaan valita Prisma niin päästään sujuvasti pois.
 

Numero 1080p

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO H
Sportin faneja on siis menossa Tampereella jopa käsittämättömät 3000 henkeä! Ei jumankauta voi kuin ottaa lakki päästä tämän fanaattisuuden edessä, kyllä on iso asia kyseessä koko kaupungille.

Todellakin joo. Tuollaiset ovat jo sen sortin lukemia, että vaikka jäisi ainutkertaiseksi ilmiöksi, niin lakki nousee korkealle täälläkin.

Perkele kun nyt Kotkat onnistuisi tekemään ihan oikean ja aidon MIRACLE ON ICE:n, ja onnistuisi ryöväämään kotiedun itselleen. Parasta toivoen ja pahinta peläten joka tapauksessa striimin äärellä jänskätään.

GO, SPORA, GO!
 

BrDead

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Sm-liigan sivuille ilmestynyt joukkueiden kokoonpanot:

Ilves:

Rajala-Keränen-Niinimäki
Bäckström-Tukio

Korhonen-Kangasniemi-Pellinen
Peltola-Jokipakka

Sointu-Myttynen-Rask
Mäkinen-Kesä

Marjamäki-Kantola-Kivimäki

Wiikman
(Toskala)

Sport:

Halava-Kujanpää-Piispanen
Mäkinen-Uitto

Blomqvist-Hakomäki-Tapio
Heikkinen-Koivisto

Mörsky-Kokkala-Virkkunen
Pelkonen-Gröndahl

Perkkiö-Riska-Kiviniemi

Puurula
(Laitinen)
 

kananlento

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Pittsburgh Penguins, ManU, NP Ice Hawks
Ilvekselta varsin mielenkiintoinen kokoonpano. Niinimaki-Rajala kaksikko tulee olemaan vaikea pideltava ja samaan aikaan ykkosella voi olla vaikeuksia omassa paassa. Kakkosessa ratkaisuihinpystyvat Kangasniemi-Korhonen. Kolmonen pelannut erittain hyvin viime aikoina ja nelosessa todelliset raastajat. Veikkaisin, etta Ilveksen nelosketju tekee tanaan tuhojaan. Kantola ja Marjamaki ovat karvauspelissa loistavia ja Kivimaki hanakka laukomaan.

Mielenkiintoinen ilta tosiaan tulossa. Ei tassa osaa enaa suuremmin edes analysoida, hyvaa kiekkoiltaa kaikille!

Tosiaan valttakaa niita ylilyonteja ja pitakaa ne joukon idiootit omalla porukalla kurissa.
 

Pitkävedossa tänään

Päivän pelit:

  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
Pelicans vs Tappara
  • 2.56
  • 3.50
  • 2.60
Apua pelaamisen hallintaan pelaamaltilla.fi
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös