Sveitsin sarjat, ennen kautta 2011–2012

  • 8 329
  • 15

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Antti Törmänen siirtyy Bernin joukkueen kakkosvalmentajaksi. Päävalmentajana jatkaa Larry Huras, kertoo jatkoaika.com.

Avataan uusi Sveitsin sarjaa käsittelevä ketju, josta olisi mukava käydä katsomassa siirrot ja huhut, pelaajien ja valmentajien ja jatkosopimukset ym., ennen kauden 11-12 alkua Sveitsissä.
 
Viimeksi muokattu:

Nummelin

Jäsen
Sveitsin NLA-Liiga käynnistyy torstaina 8.9 ottelulla Zürich - Zug ja loput ensimmäisen kierroksen ottelut pelataan perjantaina 9.9.

Onko tietoa mahdollisista suomalaispelaajien siirroista Sveitsiin ?.
 
Suosikkijoukkue
Two Degrees of Mike Sillinger
Eipä ainakaan pääsarjassa ole yhtään uutta nimeä. Salmelainen Genevessä, Santala Klotenissa, Nummelin ja Rintanen Luganossa, Siren Rapperswilissä, Sulander Zürichissä ja Markkanen Zugissa.
 

Mr.Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS respektit: HIFK ja Ässät
Sveitsin NLA-Liiga käynnistyy torstaina 8.9 ottelulla Zürich - Zug ja loput ensimmäisen kierroksen ottelut pelataan perjantaina 9.9.
Ensi lauantaina 10.09.2011 olisi tarkoitus mennä katsastamaan SC Bernin kauden avauskotiottelu SCB - EHC Biel.

Bern ja Biel ovat naapurikaupunkeja vähän Pori-Rauma -tyyliin, joten Bernin kantonin herruusmatsi on siis kyseessä. Jos jotakuta sattuu kiinnostamaan, niin voin mahdollisesti kirjoittaa tähän ketjuun pientä raportintynkääkin ottelutapahtumasta/NLA:sta yleisesti.

EDIT: NLA:n yleisökeskiarvoja kaudelta 2010-11
Koodi:
[B][U]Joukkue 	ott 	yleisö[/U][/B]
SC Bern 	 25 	 15856
ZSC Lions 	 25 	  7640
Genève 		 25 	  6922
Fribourg 	 25 	  6764
EV Zug 		 25 	  6295
Kloten Flyers 	 25 	  5695
SCL Tigers 	 25 	  5374
EHC Biel 	 25 	  4526
HC Davos 	 25 	  4524
Lakers 		 25 	  4363
HC Lugano 	 25 	  4060
Ambri-Piotta 	 25 	  3657
SC Bernin yleisökeskiarvo siis lähemmäs 16.000 ja hallin täyttöaste ottelusta toiseen yli 95%. Käsittääkseni kyseessä on yksi Euroopan parastunnelmaisimmista halleista.
 
Viimeksi muokattu:

Dieppe

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Esa Pirnes aloitti koeajan melko mukavasti tekemällä ensimmäisessä kotiottelussa hattutempun. EVZ on aloittanut kauden neljällä voitolla.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Ja tänään Pirnes laukoi tehot 2+0 kun Zug antoi Rapperswil Lakersille selkään maalein 7-0.
 

-RVL-

Jäsen
Pirnes tehnyt vakuuttavaa jälkeä NLA -jäillä. Viidessä ottelussa seitsemän tehopistettä.

Muuan Petteri Nummelin löytyy pistepörssin kärkisijalta yhdessä Damien Brunnerin kanssa, molemmilla pisteitä yksitoista kappaletta. Jos vähän on käynyt mielessä, että onko Nummelinin alamäki alkamassa niin kyllä tämä kausi on näyttänyt aika valoisalta. Tämäkin kaveri kuitenkin täyttää vuoden päästä jo neljäkymmentä vuotta. Kunnossa ollessaan kuulunee taas maajoukkueen kalustoon.

Kloten-legendan, Rintasen, kausi ei sen sijaan ole ollut yhtä juhlaa Luganon paidassa. Käyköhän tässä niin, että Rintasen pelit on tämän kauden jälkeen nähty. Vakuuttavaa jälkeä kuitenkin sai aikaan Sveitsin kentillä. NLA:n pistepörssin historian yhdenneksitoista paras pisteiden tekijä ja sijoja vielä aivan varmasti otettavissa. Syöttöpisteissä sijoitus on kahdeksas tällä hetkellä. Yhden kauden piste-ennätyskin kuusikymmentäseitsemän, joka on erittäin kovaa valuuttaa 2000-luvun NLA:ssa.
 

Konnamuori

Jäsen
Suosikkijoukkue
Se mikä johtaa.
Laitetaan vaikka tähän ketjuun.
Osaisiko joku laittaa linkkiä mistä löytyisi Sveitsin-liigan kaikkien aikojen pistepörssi? Kiinnostaisi nähdä suomaisten sijoituksia listalla.
 

Carlos

Jäsen
Törmänen saa jatkaa päävalmentajapestiänsä ensi vuonna, jos Bern voittaa play-off sarjassa Klotenin (Klotenilla kotietu). Ennen sarjan alkua Törmänen sanoi että Bern voittaa sarjan 4-1, josta Klotenin koutsi veti tietty herneet nenäänsä.

Nyt on kuitenkin niin että eilen Bern otti taas voiton Klotenista, ja johtaa sarjaa 3-1. Että ihan hyvältä vaikuttaa. Erityistä kiitosta Törmänen on saanut Bernin ylivoiman parantamisesta.

Tsemppiä vaan jatkoon(kin).
 

Mr.Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS respektit: HIFK ja Ässät
Törmänen saa jatkaa päävalmentajapestiänsä ensi vuonna, jos Bern voittaa play-off sarjassa Klotenin (Klotenilla kotietu).
Niinhän se Kloten kaatui otteluvoitoin 4-1, Antti Törmänen sai vuoden jatkopestin ja SCB jatkaa välieriin.

SCB-Törmänen jubelt über neuen Vertrag

Välierissä SCB (runkosarjan 5.) saa vastaansa voittajan ottelusarjasta Fribourg (runkosarjan 3.) -Lugano (runkosarjan 6.). Fribourg johtaa ottelusarjaa 3-2. Sarjan kuudes ottelu pelataan Luganossa tiistaina 13.03.2012.

Toinen välieräpari on jo selvillä. Runkosarjan voittanut Zug kohtaa runkosarjassa seitsemänneksi sijoittuneen Zürichin. ZSC painoi viime kauden mestarin Davosin (runkosarjan 2.) kesälomalle suoraan otteluvoitoin 4-0. Zug vastaavasti marssi välieriin kaatamalla EHC Bielin otteluvoitoin 4-1.
 

Timppa73

Jäsen
Haa, on ne tuomarit sokeita myös ulkomailla.
Lions-Zug pelissä Pirnes 5+20 polvitaklauksesta:
Swisscom
30 sek mainos ja tulee hieno polvitaklaus. Linkki vie Sveitsiläisen tv-yhtiön pelikoosteeseen.

Sveitsiläisiä tuomareita MM-kaukaloon!! Adressia pystyttämään :)
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös