Kekäläisen kädenjälki - Jokerit kaudella 2011-2012

  • 1 033 967
  • 2 278

Rautapohkeet

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, suomalainen Jokerit, ei khl-joukkue
Kalpan ja Pelicansin puolustusmateriaali on vähintään yhtä kova ja ykkösveskat parempia kuin meidän.

Vaikka Koskista arvostankin, niin en nyt sanoisi, että on parempi kuin meidän Eero. Molemmat on loistavia veskareita, eivätkä varmasti tule estämään joukkueidensa menestystä poffeissa. Hovinen sitten onkin mielestäni luokkaa kovempi veskari ja samalla liigan paras.
 

C.Orr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menneisyyden kahleista vapaa Jokerit
Paskat on. HIFK:lta löytyy kovempi materiaali. Kalpan ja Pelicansin puolustusmateriaali on vähintään yhtä kova ja ykkösveskat parempia kuin meidän. Kalpa korvaa aivan varmasti Lannonin, jos ei niin sitten etu Jokereille.

Jos pelaajamateriaaleja vertaillaan kokonaisuutena niin mielestäni Jokereiden ja HIFK:n materiaaliero on hyvin marginaalinen. Hyökkäyspää menee kokonaisuutena tasan, pakeissa pieni edge HIFK:lle ja maalivahdeissa snadi edge meillä. Jokereiden rosteria en vaihtaisi päittäin Pelicansin ja Kalpan kanssa.

Puolutuksesta puuttuu edelleen se rightin kiekollinen jätkä, joka ei ole ihan rätti ja osaa laukoa. meillä on näitä kiekollisia näpertäjiä, jotka luistelevat kivasti, mutta Erosen ja Dehnerin laukaus on edelleen vitsi. Keklu halusi väkisin Ruudun ja varmasti maksetaan kunnon palkkaa. Ei järkeä, jos ei pelaa alle 150k. Liikaa haittoja itsensä ja nimensä takia, kuten jokainen varmasti tiesi jo ennen kauden alkua. Eaves ( loistava pelaaja) on myös järjetön, jos palkka on 200k tai yli. En tiedä kuinka paljon Mastoon on lyöty rahaa, mutta kaikki yli 200k on myös virhe. Kilpeläinen on minun mielestäni edelleen virhe. Hardt on hyvä energinen hyökkääjä, mutta ei mikään maalintekijä. Väärässä roolissa, kun ykkösessä ei ole muita kuin kaksi peliätekevää senaa. Tuo jengi ei todellakaan ole kasattua hyvin. Pelaajia aivan väärässä roolissa, kun ei ole muitakaan ja pakistossa ei edes yhtä rightia. Klingonia en laske. Varmasti olisin itsekin voinut häntä kokeilla, mutta silti sinne olisi pitänyt hankkia ihan oikea ja aikuinen rightin pakki.

Tässä paljon asiaa. Samaa mieltä kanssasi siitä, että osa hankinnoista ei ole palkkansa arvoinen. Toisaalta esim. Filppulan vaisuutta olisi ollut mahdoton arvata ennen kauden alkua kuten myös Nordlundin kadonnutta sihtiä. Kilpeläinen oli ennakkokaavailuissa liigan Top-maalivahtien joukossa ja on sitä edelleen. On makuasia onko esim. Hovinen Kilpeläisen edellä. Ruutun palkkaamisessa kieltämättä hieman haisee ystävyyssuhde Kekäläiseen ja itse olisin käyttänyt monen muun tavoin varat riittävän laadukkaaseen pakkiin.

Itse en usko, että rahat ovat Jokereilta loppu tai edes vähissä. Masa taisi olla Hjalliksen soft spot, jolle fyrkkaa vaan herui helpommin. Organisaatiotasolla halliyhtiö kuitenkin takoo rahaa ja katsojakeskiarvo ylittää komeasti budjetoidun. Ehkäpä Hjallis on kyllästynyt siihen, että kesken kauden tehdyt hankinnat eivät ole tuoneet tulosta ja nyt pelaajabudjetista pidetään tiukempi linja.
 

Kajastus

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ehkäpä Hjallis on kyllästynyt siihen, että kesken kauden tehdyt hankinnat eivät ole tuoneet tulosta ja nyt pelaajabudjetista pidetään tiukempi linja.

Tai ehkäpä Harkimo on sitä mieltä, että kun palkkaa raudanlujan ammattilaisen, on käytössä oleville rahoille saatava parempi vastine. Harkimo palkkasi Kekäläisen rakentamaan menestyvä joukkue annetuilla resursseilla. Ei kerjäämään lisää rahaa, kuten Virmanen aikanaan, muutenhan voitaisiin mennä vieläkin Virmasella ja unohdetaan taloudellinen vastuu. Tämä ajatelma näin taloudellisesta näkökulmasta.
 

eh

Jäsen
Suosikkijoukkue
Frank Turner Hockey Club
Tämä asia selvä, minulle maistuu siiderikin eli mukillisen veto lyöty kiinni. Aloitan nyt säästämisen, jos häviän.

Muille Jokeri veljille ja sisarille hyvää kesää ja nautitaan ensi kaudella kun Mäki iskee ekassa paikallisessa 2+0 ja eh hikoilee loppukauden katsomossa ;)
Täytyy myöntää, että joulukuussa vähän hikoilutti, kun Mäki mätti maaleja vähän väliä. Onneksi prosentit pysyivät puolellani loppukaudesta.

Palkinnon lunastamisen koordinaateista voitaneen sopia yksäreillä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös