Hokki pudotuspeleissä 2011–2012

  • 10 675
  • 31

swingwood

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk , Hokki, Kalpa
Sen verran kuitenkin oikaisua että Häkkisen 2-0 maalissa Hokki kentällinen oli Niskakangas, Ylönen, Karppinen Alanne ja Häkkinen. Tuohon miehitykseen ihan kiinitin huomiota hieman ennen maalin syntyä että kylläpäs nyt pelutetaan rohkeasti. Samoin muutenkin peluutuksessa on tapahtunut paljon edistystä, Sillanpää ja Karpinen oli monta kertaa yhtäaikaa jäällä varsinkin tärkeissä omanpään aloituksissa ja jne. Mutta yhtä kaikki kyllä neloskettä oli eilen Hokin tärkein lenkki.
 
Samoin muutenkin peluutuksessa on tapahtunut paljon edistystä, Sillanpää ja Karpinen oli monta kertaa yhtäaikaa jäällä varsinkin tärkeissä omanpään aloituksissa ja jne.

Tätä Mattila harrasti aika paljon jo aikaisemmin. Runkkarin loppupuolella, pelien loppuminuuteilla ja erien viime hetkillä kentällä oli yleensä kaksi aloittajaa, juurikin Karppinen ja Sillanpää.
 
Okei, pelin loppumisesta aikaa pian kolme tuntia ja fiilikset paranee hetki hetkeltä. Tänään oli Tamin sanoin se meidän momentum, mutta KooKoo oli sitten jatkoajalla parempi. Valitettavasti Aaro ei ole ollut samalla tasolla kuin kahdessa ekassa ottelussa ja tänään tuo 3-2 maalin tunarointi maksoi mahdollisesti meille voiton. Toki Aaro otti muutamia hyviäkin koppeja, mutta olihan tuo Heikkisen 2-2 tasoituskin ollut otettavissa. Vaikka onhan se kiva nyt sanoa, niin mietin tuossa eilen, että olisiko tähän viidenteen peliin ollut se iskun paikka pistää Similä maaliin, mutta en kuitenkaan kehdannut sitä sanoa.

Kenttäpelaajista pakko nostaa esiin Komulaisen Ville, joka alkaa (vihdoinkin) päästä sille omalle, hyvälle ja ajoittain jopa loistavalle tasolle. Jo runkosarjassa Komulainen väläytteli ajoittain, mutta viimeistään nyt pleijareissa se pelikunto on alkanut löytyä. Hyvin kaverilta, joka lähti kauteen leikkauspöydältä ja joka on kärsinyt tällä kaudella jo kaksi olkapäävammaa. Todennäköisesti vieläkään olkapää ei ole siinä optimaalisessa pelikunnossa. Myös Toivon Rikulle pointsit hyvästä esityksestä.

Ottelusarja on 3-2 KooKoolle ja hyvin mahdollisesti Hokin kausi loppuu maanantaina. Mun mielestä jo nämä kaksi voittoa ennakkosuosikki KooKoosta ovat kääntäneet kauden plussan puolelle ja joka tapauksessa kaudesta jää ainakin mulle hyvä maku suuhun vaikka maanantaina hävittäisiinkin. MUTTA. Tämän päivän peli osoitti, että tämä joukkue ei niin vain luovuta ja myy nahkaansa halvalla. Jo runkosarjan viimeiset kierrokset (nousut viimeisillä hetkillä ilman maalivahtia tasoihin) näyttivät, että tässä joukkueessa on sitä jotakin, jota esim. KooKoolla ei ole. Nimittäin joukkueena pelaamista. Hokki puolustaa hyvin viisikkona ja tekee kaverin pelaamisesta yhtä helvettiä. Kaverit heittäytyvät kiekkojen eteen ja antavat kaikkensa joukkueelle. Tänään se ei aivan riittänyt, mutta lähden erittäin luottavaisin mielin kohti maanantain kohtaamista. Jos hävitään, niin ainakin me tehdään se saappat jalassa taistellen viimeiseen pisaraan asti. Kävi miten kävi, olen ylpeä tästä joukkueesta!
 
Viimeksi muokattu:

jaaza

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Harmittaa todellakin Hocki puolestasi tuo tappio KooKoolle.
Pelasitte todella hienoa kiekkoa Vaasassa ja en epäile yhtään, etteikö KooKoo vielä taivu. Uskon Kajjaanin poikiin, höpinää tötteröön ja ratkaisu Kouvolaan:

Muistan kyllä Aaron otteet Vaasassa ja ne ailahtelivat, mutta tosipeleissä ne molketkin tehdään, Aaro pystyy, vaikka mihin.

Kyllä minä niin mieleni pahoitin, kun hävisitte Kouvolassa, kun voittokin olisi ollut otettavissa.

Se, että kohtaako Sport ja Hokki vielä tänä keväänä (toivoisin).

-jiihaa-
 

Jonzze

Jäsen
Suosikkijoukkue
PEPO, SaiPa
Se, että kohtaako Sport ja Hokki vielä tänä keväänä (toivoisin).

Siinäpä olisikin finaali, etenkin jos Hokki vielä veisi sen ja menisi liigakarsintaan. Vaasalaisille kumpikin tulos taitaa olla hyvästä välieriin lähdettäessä. KooKoo jatkoon ja Sport saa vastaansa pidemmän ja uuvuttavamman puolivälieräsarjan pelanneen KooKoon tai Hokki jatkoon ja Sport saa kotiedun Jokipoikia vastaan.
 

kumikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HOKKI
Hyvät pleijarit odotuksiin nähden. Huikeesti parempaa peliä kuin runkosarjassa. Ainoastaan vikassa pelissä oli selkeästi väsy puserossa. KooKoo jatkoon ja Hokki miettimään ensi kautta.
 
Hyvät pleijarit odotuksiin nähden. Huikeesti parempaa peliä kuin runkosarjassa. Ainoastaan vikassa pelissä oli selkeästi väsy puserossa. KooKoo jatkoon ja Hokki miettimään ensi kautta.

Kyllä oli huikea joukkue tuo Hokki, ja melkeinpä vääryys etteivät saaneet palkinnoksi sarjavoittoa. Hokki pelasi parempaa joukkuepeliä tätä viimeistä lukuunottamatta, mutta tällä kertaa KooKoo jaksoi koti- ja materiaaliedun turvin roikkua mukana ja keräsi neljä voittoa nopeammin kuin Hokki. Hyvää kesälomaa, voi kyllä joka jätkä olla tästä sarjasta ylpeä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös