Häpeä Lappenrantalainen "kiekkoyleisö"

  • 6 648
  • 65

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Minä yhä sanon että ihmettelen noinkin suurta mielenilmaisua lähinnä siksi koska kannustusta on kauden mittaan ollut liian vähän. Se tuntuu sikäli hiukan epäreilulta. On itsenikin mieli välillä tehnyt ottaa tomaatteja käteen ja linkoa niitä ties kenen niskaan, mutta olen yrittänyt valaa uskoa itseeni. Tai ainakin yritin jonkun aikaa... Totuus on että kausi oli täysi fiasko ja sisälsi mielestäni katteettomia lupauksia joka loi entisestään säröjä joukkueen uskottavuuteen. Valitettavasti tältä tuntuu ja sitä ei voi muuttaa.
 

Pioneer

Jäsen
Viestin lähetti Birkku
Yleisöhän saa juuri sitä mitä tilaa. Kun ei olla valmiita uhraamaan pääsylipun hintaa, on aivan turha kitistä vahvistusten perään . Ihan turha tulla selittämään, että kun peli on "paskaa", siitä ei viitsi maksaa. Miksi helvetissä seuran olisi pitänyt ottaa riski, kun alkuvuodesta KAUDEN TÄRKEIMMÄT PELIT päävastustajia vastaan vetivät alle 3000 katsojaa. Miten tuon jälkeen voidaan olettaa että pari nimetöntä "vahvistusta" olisi tuonut enemmän katsojia.

Sitä saa mitä tilaa! SaiPa pelasi jo ennen vuodenvaihdetta UMPIPASKAA JÄÄKIEKKOA! Totta perhanassa siinä yleisö karkaa, kun lipun hinnalla saa nähtäväkseen jotain alimman luokan surffailua, jota on myyty Suomen parhaimman jääkiekkoliigan nimellä Sinulle! Kyllä se niinpäin menee, että jos SaiPa yleisöä halliinsa haluaa, niin kyllä sen pitää kyetä pelaamaan edes jossain määrin kelvollisella tasolla JOKA ottelussa. Kuten olet jo todennut, SaiPa elää kotiyleisöstään ja on täten mielestäni velvollinen kantamaan oman vastuunsa laadukkaan jääkiekon tarjoamisen muodossa.

Kun tuote on mätä, ostatko sinä sen?

En todellakaan ymmärrä, miten voit ihmetellä yleisökatoa, jos kuitenkin seurasit SaiPan tämän kauden otteita alusta loppuun saakka? SaiPa pelasi tällä kaudella uskottavuudestaan. Alkukaudella se onnistui ja joukkue pelasi liigatason jääkiekkoa. Kuitenkin tuo surullisenkuuluisa marraskuu käänsi kelkan ja SaiPa muuttui jälleen siksi jämäjengiksi, jota yleisö jo viime kaudella karsasti. SaiPan ei todellakaan tarjonnut loppukaudella tarpeeksi vastinetta lipun hinnalle ja uskottavuuskin katosi noiden munattomien otteiden myötä. Katastrofaalisten kotiotteluiden myötä yleisökato oli enemmän kuin luonnollinen reaktio.

Kun tuote on mätä, ostatko sinä sen?
 

PePo_17

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, KooKoo
Birkku kertoili: "kun alkuvuodesta KAUDEN TÄRKEIMMÄT PELIT päävastustajia vastaan vetivät alle 3000 katsojaa"

Mielestäni tuo juuri kertoo sen, että Saipaa ei ole pystytty markkinoimaan siten, että se kiinnostaisi. En ymmärrä, että se on yleisön vika, jos pelit tai tuote(=SaiPa) eivät kiinnosta. Suurin osa yleisöstähän kuitenkin on nk tavallista kansaa, ei fanaattista fanilaumaa.

Veikkaanpa, että kuitenkin suurin osa tälläkin palstalla kritisoivista ovat peleissä käyneet, vaikka lopputulos ei olisikaan aina mairitteleva.

Edit: Pioneer näköjään kävi lukaisemassa ajatukseni ja ehti ennen minua.
 

Dieppe

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Viestin lähetti Pioneer
Sitä saa mitä tilaa! SaiPa pelasi jo ennen vuodenvaihdetta UMPIPASKAA JÄÄKIEKKOA! Totta perhanassa siinä yleisö karkaa, kun lipun hinnalla saa nähtäväkseen jotain alimman luokan surffailua, jota on myyty Suomen parhaimman jääkiekkoliigan nimellä Sinulle! Kyllä se niinpäin menee, että jos SaiPa yleisöä halliinsa haluaa, niin kyllä sen pitää kyetä pelaamaan edes jossain määrin kelvollisella tasolla JOKA ottelussa. Kuten olet jo todennut, SaiPa elää kotiyleisöstään ja on täten mielestäni velvollinen kantamaan oman vastuunsa laadukkaan jääkiekon tarjoamisen muodossa.

Kun tuote on mätä, ostatko sinä sen?

SaiPa EI PELANNUT JOKA OTTELUSSA umpipaskaa jääkiekkoa. Toki loppukausi epäonnistui, sitä ei sovi kieltää. Mutta rehellisesti voin sanoa että gloryhuntereilta jäi myös monta makoisaa voittoa kokematta. Mitä noihin kauden tärkeimpiin matseihin tulee, ei kai kukaan etukäteen voinut tietää miten ne tulee päättymään. Joka tapauksessa yleisöä kävi sen verran että pelaajabudjettia ei pystytä ensi kaudeksi suurentamaan. Totuus on se että tällaisessa oravanpyörässä olemme.

Tämä tuote ei ole mätä. Minä aion ostaa sen myös ensi kaudella.
 

theref

Jäsen
Niin, tässä Birkun ja stuban kirjoituksia lukeneena, päätelmäni on seuraava:

Stuba olisi tahtonut pelaajasiirtoja.
Birkku ihmettelee mistä rahat?

Pelaajasiirto ei aina ole ostamista, Suomessa on käytössä myöskin vaihtopolitiikka, yksi pois, toinen tilalle.

Veikkaan että tätä stuba myöskin tarkoitti.
 

ms.qvist

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, Хокейний Клуб Донбас
Sotkeennunpa tähän(kin) soppaan.

Viestin lähetti theref
Niin, maksavalla yleisöllä on oikeus osoittaa ja kertoa mielipiteensä. Sitä ei mikään laki pysty Suomessa kumoamaan.

Helsingissä tällaista on tapahtunut paljonkin, joten ei tämä nyt niin suuri juttu ole.

Miksi tällaisista asioista pitäisi vaieta?

Ymmärrän harmistumisen täydellisesti!

Näinhän se on, ja jos (tai kun) on harmistunut joukkueen esityksiin ja eritoten toimitusjohtajan tekemisiin (lue passiivisuuteen) niin mikäpä voi olla sen parempi mielenilmauspaikka kuin kauden viimeinen loppuottelu tilanteessa jossa SaiPa nyt oli, eli mahdollisuutensa menettäneenä.

Edelleen pitää muistaa se "jos", jos SaiPa olisi pelannut tasaisen kauden keikkuen näillä sijoilla tällaista pienimuotoista protestia tuskin olisi tapahtunut, koska olisihan joukkue tuolloin pelannut kaikkiaan huomattavasti paremmin kuin viime kaudella. Näin ei kuitenkaan tapahtunut, joukkue pelasi osan kautta (karkeasti arvioiden reilu koilmannes) erinomaisen hyvin. Tätä seurasi notkahdus jota ei edes pyritty korjaamaan millään todellisella ryhtiliikkeellä. Mikäli Kaarna olisi osoittanut selkeästi toimivansa tuossa tilanteessa, uskoisin hänen saavan monilta faneilta synninpäästön mutta nyt - Kaarnan vaivuttua passiivisuuteen (tai näennäiseen passiivisuuteen) - ei ole ihme, että hän saa huomattavaakin kritiikkiä osakseen. Tässä tilanteessa Kaarnalla olisi ollut mielestäni toinen tie käytettävissä. Astua avoimesti julkisuuteen (en tiedä onko näin toimittu, käsitykseni mukaan ei ole) ja tehdä perustavaalaatua oleva selvitys tilanteesta faneille. Kertoa karu totuus kaikille niin selkeästi, että jokainen sen ymmärtää.

Ymmärrän vallan hyvin fanien, varsinkin sellaisten jotka ovat kannattaneet seuraa vuosia ja vuosia, turhautumisen. Minäkin turhautuisin jos vuosi vuoden jälkeen kokisin tulevani petetyksi - tämän rohkenen tunnustaa. Ehkäpä, jos olisin SaiPan fani, toisin turhautumiseni julki huutamalla katsomossa naama punaisena "Suksi vi**uun Kaarna".

Valitettava tosiasia on se, että Lappeenrannan kokoisella talousalueella jokainen katsoja on tärkeä, myös nämä gloryhunterit. Itseasiassa epäilen heidän osuuden olevan jopa huomattavasti merkityksellisemmän nykyisenä kiihkeän kilpailun aikana pienemmillä liigapaikkakunnilla verrattuna suuriin talouskeskuksiin, joten tässä suhteessa heidän kotiin jäämisensä on pidemmän päälle seuralle tuhoisaa.

Tähän loppuun heitän, en niinkään SaiPan kannattajille, vaan ennemminkin kaupungin päättäjille ja SaiPan johtohenkilöille pohdittavaa.

Mikä on SaiPan tulevaisuus liigassa jollei kaikkia osa-alueita (käsittää myös hallin) laiteta liigatasoa vastaavaan kuntoon.

Ehkäpä tätä asiaa hivenen toisin voisivat pohtia myös liigan päättävissä elimissä toimivat henkilöt. Mikä on liigan tulevaisuus jos pienten ja syrjäisten paikkakuntien joukkueiden mahdollisuus pelata liigaa on minimaalinen? Ajaako liiga itsensä tilaan jossa jossain vaiheessa pienet seurat heittävät pyyhkeen kehään? Toivottavasti ei.

vlad#16.
 

Poison

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Viestin lähetti Ted Raikas
Minä yhä sanon että ihmettelen noinkin suurta mielenilmaisua lähinnä siksi koska kannustusta on kauden mittaan ollut liian vähän. Se tuntuu sikäli hiukan epäreilulta. On itsenikin mieli välillä tehnyt ottaa tomaatteja käteen ja linkoa niitä ties kenen niskaan, mutta olen yrittänyt valaa uskoa itseeni.

Ted Raikas sanoo yllä olevassa kaiken olennaisen. Juuri tuohon minäkin nimittäin ensimmäisenä huomioni kiinnitin, joten allekirjoitan nuo sanaset täysin. Ns. glory huntereiden itkuvirret eivät joltain kannalta ajateltuna ole niin oikeutettuja kuin "oikeiden fanien", jotka todella elävät joukkueen mukana. Mutta miten taas toisaalta voidaan sanoa, että toisten kritiikki olisi hyväksyttävämpää kuin muiden...?

Edelleenkin olen sitä mieltä, että Ilkka Kaarnaa kohtaan saa, ja ehkä hieman kuuluukin esittää kritiikkiä, vaikka se olisi vahvaakin. Ei seurajohdon tarvitse olla mikään "ylimistö" fanien yläpuolella, eikä fanien tarvitse vain niellä kiukkuisina ja pettyneinä tuskastumistaan. Rakentavan voimakkaan kritiikin ja silkan haukkumisen välillä on kuitenkin eroa, en itsekään hyväksy pelkkää haukkumista.

Talouden kunnossa pitäminen on erittäin hyvä asia, mutta tuskin kukaan fani on täällä vaatinutkaan SaiPan johdolta niin isoja riskejä, joissa koko talous olisi suuressa vaarassa. Pieni riskinotto, pelaajasiirto tai vaihtokauppa, tuskin olisivat kovin paljoa kaatanut. Ylimääräisiä miehiähän SaiPaan tuskin olisi otettukaan, joku ulos ja toinen tilalle yrittämään. Näin olisi viestitetty maksavalle yleisölle, että yritystä todellakin on, että joukkue tosiaan halutaan pleijaripeleihin.

Sen voin sanoa, että jos nyt tässä parin viikon päästä Kaarna alkaa selittämään jälleen jotakin siihen suuntaan, miten 11 sija tuli halvemmaksi, ja miten uskottavuus on taas palautettu, alan taatusti hyppimään kiukusta. Ja ei, en ole täysin ymmärtämätön paska, mutta saman tyyppiset lausahdukset vuodesta toiseen eivät jaksa enää kiinnostaa. Haluan SaiPan pleijareihin, en kuitenkaan hinnalla millä hyvänsä, mutta haluan, että edes yritystä olisi koko seuran toimesta niin paljon, että se näkyy uloskin päin.

EDIT: Suomi on vaikea kieli...
 

Dieppe

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Viestin lähetti theref
Niin, tässä Birkun ja stuban kirjoituksia lukeneena, päätelmäni on seuraava:

Stuba olisi tahtonut pelaajasiirtoja.
Birkku ihmettelee mistä rahat?

Pelaajasiirto ei aina ole ostamista, Suomessa on käytössä myöskin vaihtopolitiikka, yksi pois, toinen tilalle.

Veikkaan että tätä stuba myöskin tarkoitti.


Käsittäkseni tuo pelaajavaihto ei tullut kysymykseen siitä syystä ettei meidän vahdokit olleet kovin haluttuja.

Tuo ihmettelyni siitä mistä rahat, ei koske pelkästään stuban tekstejä, vaan yleistä asennetta joka vaikuttaa siltä että porukka olisi halunnut vahvistuksia ostettavan.
 

lautamies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Itäsuomalainen jääkiekko.
Yleisön omatunto !
En nyt kauheasti halua arvosteella noita Birkun juttuja, en myöskään hyväksy sitä että joku ryhtyy yleisön omatunnoksi.
Olen 40v. seurannut Saipan pelejä ja aina on yleisön joukossa ihmisiä, jotka ovat tyytymättömiä peliin, usein myös aiheesta.
Kun peli on täysin munatonta surffailua, yleisö sen kyllä kertoo. Ivahuudoilta ei varmasti välty varsinkaan pelaajat, jotka kyllä niistä varsin vähän välittävät. Nyt kun joukkue on mennyt lähes täydelliselle konttauslinjalle, on huutojen kohteeksi tullut seurajohto.
Yleisö myös äänestää melko pian jaloillaan, jos peli ei kulje. Saipalla on kuitenkin kannattajia melko kaukaakin, ja jos peli on mitä on, niin ensimmäisinä jäävät pois nämä pitkämatkalaiset.
Ei niitä pelejä kuitenkaan käy katsomassa kuin 2% kaupungin asukkaista, ei käy kyllä pääkaupunkiseudullakaan. jos esimerkiksi Jokeri pelissä on 10 000 katsojaa niin se on noin 1% pääkaupunkiseudun asukkaista. Miksi kiinnostus täällä olisi suurempaa? Kun Saipan pelissä on 4000 katsojaa, niin siinä määrässä on jo noin 200 pitempimatkalaista. Loput 3800 henkeä on jo lähes 2,5% Lappeenrannan asukasmäärästä, siitä ylimenevä määrä on niin satunnaisia katsojia, että käyvät vain parissa pelissä kaudessa.
Enempää tähän hedelmättömään keskusteluun osallistumatta jään mielenkiinnolla seuraamaan kommentteja.
 

lautamies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Itäsuomalainen jääkiekko.
Pikku korjaus tuohon edelliseen tekstiin.
Se 3800 katsojaa on jo 6% Lappeenrannan asukasmäärästä ja enempää ei halliin huonolla pelillä saada, vaikka menisi Birkku ja Kaarna porukalla kentälle.
Olkoon tämä viimeinen viesti tähän ketjuun minun osaltani.
 

sputnik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saipa
Katu-uskottavuus ?

Eikös vielä jossain vaiheessa kautta julkistettu monestakin eri mediasta miten Saipa on lunastanut uskottavuuden edelliskauden taaperruksen jälkeen?
Miten on, ensikaudella voitetaan taas ensimmäiset 15 peliä ja sen jälkeen on uskottavuus taas kohdallaan?
Epäilen vaan!
Nimittäin mitä olen keskustellut ihmisten kanssa töissä, joskus baarissa ym. niin mielipiteet alkavat olla semmoisia että antaa olla ei kiinnosta Saipa millään tavalla. Jopa semmoiset ihmiset kenen tiedän seuranneen viimeiset 10 vuotta Saipan pelejä tiiviisti jäähallilla ovat sanoneet että ei voisi vähempää kiinnostaa ja heitä tuskin voidaan enää luokitella kategoriaan glory hunter???
Ja kas kohta huomataan että Saipan peleissä käy
Tosiveteraanin lukemin 1 - 1,5 % Etelä-Karjalan väestöstä. Paljonkos se muuten on? Oma veikkaus että 125 000 ihmistä +/- 10 000 ihmistä. Eli sitten hallilla kävisi n.1250 -2000 ihmistä ja hyvän pelin lisää olisi loput!
Toivottavasti kyseinen skenaario ei toteudu koskaan, nimittäin jos ihmisten kiinnostus lopahtaa tollaiselle tasolle niin ei tarvitse Lappeenrannassa kauan pääsarjatason jääkiekkoa katsoa ainakaan livenä. Eli kyllä seurajohdonkin pitäisi antaa parempi viesti kun pelkästään että kyllä parhaamme yritimme mutta ei. Otan tässä vielä esimerkiksi sen että olisi ennen siirtoajan sulkeutumista hankittu ehkä hieman nimeä omaava esim. Jenkki/Kanukki niin olisi saatu sitä katu-uskottavuutta ja yleisömäärät tuskin olisivat varmaan olleet vähän toisenlaiset kun mitä lopussa olivat eikä kausi välttämättä vielä olisi mennyt kauheasti miinukselle.
Lopuksi ihmettelen valmentajien ajatuksia, minkä takia omat pelaajat esim. Koho / Ylitorkko eivät saaneet luottoa loppuvaiheessa kun huomattiin että kausiloppuu ennen play-offeja, Virkkunen saisi aivan turhaa peliaikaa, samoin Ciprus pistettiin vasta 2 viimeiseen peliin katsomoon. Ja jos kerta maalivahtipelikään ei ollut valmentajan mieleen niin olisi laskettu Hostikan Ville viimeiseen peliin maalille (olisi ehkä kenttäpelaajiakin kiinnostanut pelata vielä tai sitten ei).
 

Dieppe

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Täytyy vetää hiukan takaisin

Olen pitänyt periaatteenani sitä että on viisaampaa myöntää virheensä kuin jatkaa väittämistä pelkästään siitä syystä kun on kerran aloittanut.

Tarkasteltuani eilen joukkueiden yleisömääriä ja vertailtuani niitä kaupunkien kokoihin ja joukkueiden budjetteihin, sekä luettuani Tosiveteraanin kirjoituksen, jouduin toteamaan että tuli vedettyä hiukan liian hätäiset johtopäätökset kahden matsin perusteella. Yleisön aktiivisuutta ei ole sittenkään järkevää asettaa kyseenalaiseksi. Eli tässä asiassa olin väärässä.

Tuo edellä manittu ei kuitenkaan tarkoita sitä että ymmärtäisin toimitusjohtajan syyttelyn, koska edelleenkään syy pleijareista tippumiseen ei löydy sieltä. Totuus on kuitenkin se että meillä käy neljänneksi vähiten yleisöä(vajaa 3500/peli). Ja kun huomioidaan aitioiden puute ja surkeat yleisötilat(=vähäinen oheismyynti), olemme hyvin lähellä jumbosijaa yleisöstä saatavissa tuloissa. Eli pieni talousalue ja umpisurkea halli ei ole seurajohdon syytä.

Kuten aiemmin olen sanonut, tärkein asia lähitulevaisuudessa on hallin saattaminen sellaiseen kuntoon, että emme anna kilpailijoille kohtuuttomasti tasoitusta yleisötuloissa.

Sen verran palaan vielä Tosiveteraanin kirjoitukseen, että miksikään yleisön omaksitunnoksi minulla ei ole tarvetta ryhtyä, mutta törkeimpiä ylilyöntejä aion kyllä arvostella jatkossakin. Yksittäisiä huutelijoita on aina ollut ja tulee aina olemaan, mutta järjestäytynyt idiotismi olisi järkevää saada katsomosta pois. Emmehän toki halua samanlaista mainetta kuin Jokerifaneilla(Yleistän tarkoituksella, koska heidän "fanikatsomo" on onnistunut pilaamaan osittain myös muiden maineen).
 
Viimeksi muokattu:

Mammutti

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Blackhawks,Cam Neely, Timo Peltomaa
Lopuksi ihmettelen valmentajien ajatuksia, minkä takia omat pelaajat esim. Koho / Ylitorkko eivät saaneet luottoa loppuvaiheessa kun huomattiin että kausiloppuu ennen play-offeja, Virkkunen saisi aivan turhaa peliaikaa, samoin Ciprus pistettiin vasta 2 viimeiseen peliin katsomoon. Ja jos kerta maalivahtipelikään ei ollut valmentajan mieleen niin olisi laskettu Hostikan Ville viimeiseen peliin maalille (olisi ehkä kenttäpelaajiakin kiinnostanut pelata vielä tai sitten ei).

Samaa mieltä. Koho taisi pelata ihan hyvin pari viimeistä peliä. Myönnän etten ollut paikalla.. se kai tekee minusta Glory Hunterin..:) varsinkin kun olen seurannut seuran tekemisiä vain 20 vuotta.. osan tosin enempi kentäl laidalla purkkeja potkien ja ympäri hallia juosten silloin ku se oli vielä mahdollista.

Mutta ihmettelen kyllä et miks ei peliaikaa annettu niille nuorille joista jotakin odotetaan, heti kun playoff-haaveet käytännössä oli menetetty. Tai sitten usko kohtaloon ja omaan tekemiseen oli tosi kova, jos vielä viimeisellä viikollakin haettiin sitä paikkaa.. Ihmeitähän tiedetään joskus tapahtuneen..
 

Aksu

Jäsen
Re: Täytyy vetää hiukan takaisin

Viestin lähetti Birkku
Tuo edellä manittu ei kuitenkaan tarkoita sitä että ymmärtäisin toimitusjohtajan syyttelyn, koska edelleenkään syy pleijareista tippumiseen ei löydy sieltä. Totuus on kuitenkin se että meillä käy neljänneksi vähiten yleisöä(vajaa 3500/peli). Ja kun huomioidaan aitioiden puute ja surkeat yleisötilat(=vähäinen oheismyynti), olemme hyvin lähellä jumbosijaa yleisöstä saatavissa tuloissa. Eli pieni talousalue ja umpisurkea halli ei ole seurajohdon syytä.

Kuten aiemmin olen sanonut, tärkein asia lähitulevaisuudessa on hallin saattaminen sellaiseen kuntoon, että emme anna kilpailijoille kohtuuttomasti tasoitusta yleisötuloissa.

Jos Saipalla on tulevaisuuden visioita olemassa (ja varmasti on jos tätä puulaakia johdetaan kuten yritystä pitää) nii tuokaa ne esiin. Nyt jää kuva, että kädet on nostettu pystyyn hallitilanteen edessä eikä mitään ole tehtävissä. Tosiasiassa Saipan täytyy joka tapauksessa pystyä tekemään jotain muutoksia lähivuosina. Halliremontti ei nimittäin ole omissa käsissä eikä sitä odotellessa voi jäädä laakereille lepäämään. Saipan asema valtakunnallisena ja itä-suomalaisena urheiluseurana ei ole kiveen hakattu. Asema täytyy ansaita vuosi toisensa jälkeen uudestaan.

Nöyrä pyyntöni Saipan johdolle on seuraavanlainen : Tiedottakaa visionne Saipan lähivuosien toiminnasta ja mahdollisista kehityskohteista ja arvioikaa kehityksen suuntaa useamman vuoden perspektiivillä. Uuden strategian voi sitten tehdä kun mahdollinen halliremonttipäätös joskus tehdään. Nyt kysymys kuuluu onko kaikki mahdollinen tehty ja onko halli ainoa kehityksemme jarru?
 

Tulppu

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Re: Re: Täytyy vetää hiukan takaisin

Viestin lähetti Aksu

Nöyrä pyyntöni Saipan johdolle on seuraavanlainen : Tiedottakaa visionne Saipan lähivuosien toiminnasta ja mahdollisista kehityskohteista ja arvioikaa kehityksen suuntaa useamman vuoden perspektiivillä. Uuden strategian voi sitten tehdä kun mahdollinen halliremonttipäätös joskus tehdään. Nyt kysymys kuuluu onko kaikki mahdollinen tehty ja onko halli ainoa kehityksemme jarru?

Oivallinen teksti. Noinhan normaalissakin yrityselämässä toimitaan uskottavuuden saavuttamiseksi. Miksipä ei siis tässäkin tapauksessa?
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Viestin lähetti Aksu
Jos Saipalla on tulevaisuuden visioita olemassa (ja varmasti on jos tätä puulaakia johdetaan kuten yritystä pitää) nii tuokaa ne esiin. Nyt jää kuva, että kädet on nostettu pystyyn hallitilanteen edessä eikä mitään ole tehtävissä.
Paremmin ei enää voi tiivistää. Monenlaiset ongelmat fani/yleisöperspektiivistä kiteytyy siihen tosiseikkaan että informaatio ja tiedottaminen ontuu SaiPan puolelta. Tätä asiaa ollaan toki käsitelty jo sadat kerrat, mutta aina se vain jaksaa vaivata koska mitään selkeää kuvaa suunnitelmista ei anneta. Salamyhkäilyn voi helposti mieltää yhtä kuin eipä tehdä paljon mitään. Valitettavan usein tulokset ja teot antavat pontta sille uskomukselle.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös