NHL otteluseuranta la-su ilta/yö 21.1-22.1.2012

• 62

Parker27

-
Samsassa veneessä ollaan ja voin kertoa ettei maalia tule.
No näinpä. Ja samalla Ottawa kaventaa Neilin maalilla 2-1. Chris Neil pelaa kyllä hyvää kautta. Mahtava pelaaja!

McJokke

Tappara, Sharks, Pelaajat: Joe Thornton,Ron Hextal
Voi s***ana nyt on jo tuuria ja huonoa viimeistelyä. Couture tekemiensä maalien lisäksi leikkii maalivahtia ja pelastaa varman maalin torjumalla kiekon maaliviivalta.

Edit. Kyllä jos tästä piste/pisteet saadaan niin on pakko oltava tyytyväinen.

Edit2. Sieltähän se sitten tuli 3-2 Nuckseille. Kesler tekijänä...

HAHAH DAN BOYLE 3-3!! Peli ei ole ohi!!

ultras

Tappara Tampere
Haha, ei ole todellista.. Heti kuitti, voi vittu.

Jes! Tää on ihan sairasta. 4-3! Nyt sitten Anaheim ja Nucks ei kusemisia.

Parker27

-
Huh. Kylläpä sai pitkästä aikaa jännittää näiden kahden ottelun takia. Huoh. Vieläkin tärisyttää :-) hyviä matseja molemmat!

Damon

Vaasan Sport
Ducks voitti 2-1! Selostaja taisi sanoa, että oli jo viides voitto kotona putkeen. Saas nähdä riittääkö ankkojen lento vielä pudotuspeleihin..

Osmo Rapeli

Kuusijuhla - Sex Festival
Saas nähdä riittääkö ankkojen lento vielä pudotuspeleihin..

BWAHAHA!

Turenkista?

Illan paras peli pelattiin jo, Rangers-Boston. Hyvin pisti fyysisesti hanttiin Rangers, vaikka pleijareissa kohdatessa ei jatkoonmenijästä olisi epäselvää.

Niemeltä kevyt imaisu tossa 4-3 maalissa. Ihan viihdyttävä matsi silti. Couture on kyllä kova jätkä. Toivottavasti tuosta kultakimpaleesta pidetään kiinni. Tulevaisuudessa aivan supertähti änärissä.

passenger

Uniondalessa Carolina johtaa 1-0 ensimmäisen erän jälkeen, pitkälti Canesin hallinnassa oli varsinkin erän alkupuoli, loppua kohti Islanders pääsi paremmin mukaan.

Apmp-

Red Wings, TPS
Sweet 16! Valle Filppula upottaa rankkarin sisään ja Detroit voittaa 16. kotiottelun putkeen.

E: Lidströmille ja Kronwallille molemmille jo kauden kymmenennet osumat.
E2: Pelistä toinen mielenkiintoinen huomio on se, että Henrik Zetterberg sai boarding-majorin ja lensi ulos. En jaksa tarkistaa, mutta luultavasti uran ensimmäinen. Itse ulosajoon johtanut kontakti oli sellainen, että sen voisi huoletta osoittaa tuonne NHL-huumoria otsikon alle. Onneksi ei peli tähän ratkennut.

PJPT

TPS, Habs, SaPKo & Latvija
Maalipaikoissa tänään Montrealilta huonoja ratkaisuja mutta räkämaali uppoaa, 3-1! Eller on ollut pirteä, periaatteessa siis ansaittu maali hänelle..

Kaukosäädin

Ilves 365

Ja tuo putki jatkuu 17 ottelun mittaiseksi St. Louisin vieraillessa Detroitissa. Sen jälleen onkin neljän pelin reissu.