5.30:
Calgary-San Jose

passenger

Islesin peli ainakin tarkoitus katsella pääotteluna, mahdollisesti myös Tampan ja Bostonin matsia tulee seurattua sekä aamulla vielä Calgary-San Jose.

Washingtonissa kotijoukkue hieman hallinut, Islanders kuitenkin teki ylivoimalla todella hienon maalin, Tavares ohjasi Streitin syötön viivalta maaliin.

tinkezione

Pens, Ipa, Rod Weery
Onhan tuo Malkin ihan humoristinen jätkä. Huonohkosta kulmasta sinne päin suupaten ja Eric Staal kun pomputtelee oman maalinsa kulmalla, niin Ward goes down and puck goes up. Komean riiston päätteeksi etuylämummoon putken alle ja peli ensimmäiselle erätauolle tasalukemista 1-1! (Carolinan maalin ensimmäisessä erässä tekaisi McBain hämmentävän merkkausvirheen päätteeksi. Oli noin viikko aikaa asetella ranneveto oikeaan lokeroon.)

EDIT: Jotenkin hämmentävästi tuosta Malkinin tasoitusosumasta saatiin vielä syöttöpisteet puhuttua Martinille ja Niskaselle.

Minnesota Wild, Espoo Blues
PHI-MIN ensimmäisen erän jälkeen 1-0. Kimmo Timosen kauden toinen maali upposi ylivoimalla viivalta aikamoisen ihmisjoukon ohi yläpesään, eipä ollut Hardingilla paljon mahdollisuuksia.

passenger

Washingtonissa ekan erän toinen puolisko meni Islandersin hallitessa Capitalsin sekoittaessa oman pelinsä jäähyillä. Islanders jatkaa myös toisen erän alusta vielä yli puolitoista minuuttia ylivoimalla.

Kily

Senators, Alfie 1995-2013, HIFK
Torontossa Battle of Ontario ekan erän jälkeen tilanteessa 2-1. Toinen erä alkanut vauhdikkaasti ja Sensillä ollut pari loistopaikkaakin jo tasoittaa.

Kily

Tolkutonta on ollut Torontossa vauhti ensimmäiset reilut 10 minuuttia, leafsilla paikkoja liukuhihnalta mutta niin vain Andy on maalilla pitänyt lukemat 2-1.

Edit. Foligno ja Phaneuf otti hyvän myllyn, tilanne juonti juurensa Nickin aiemmin Phaneufiin kohdistamasta puhtaasta persetaklauksesta josta tuli clipping-jäähy.

Kily

Ansaittua tai ei Spezza tekee tilanteeksi 2-2! Maalia katseltiin videoltakin mutta hyväksyttiin.

teude

Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Holmström 0-1 Dallasissa! Huomenta vain kaikille Punasiiville.
Goligoski tekee 1-1 ylivoimalla. Huonosti pelasi Wings tuon tilanteen. Morrowhan tuon ohjaa jalallaan maalin edestä.

Kily

3.erä alkaa Senaattoreiden kannalta hienosti kun Turris lataa vihasella rannarilla tilanteeksi 3-2!

teude

Dallas hallinnut erää ja meneekin 2-1 johtoon. Eriksson huitoo maalinedestä kiekon pömpeliin. Jospa se eilinen säästöliekillä pelaaminen alkaisi näkyä toisessa erässä. Hudlerkin ollut poissa pelistä hetken aikaa.
Ensimmäinen erä takana, todella huono erä Detroitilta. Ei onnistu Dallasin voittaminen samalla temmolla kuin Buffalon. 11-5 laukaukset Dallasille.

tuuriman

Red Wings, Bayern, Berliinin joukkueet , Saksa
Ty Conklin voisi vaihtaa nimekseen Lose Conklin. Kyllä se uusi kakkoskassari on hankittava Detroitiin ennen trade deadlinea.

teude

2-2! Vahva pelaaminen Filppulalta, Hudler yrittää syöttää kiekon takaisin, mutta Goligoski potkaisee kiekon omiin.

teude

Huonoa huonoa peliä Detroitilta. 2-2 kahden erän jälkeen, mikä on ihme. Conklin ei vakuuta ja liikekin vaikuttaa heikolta. Vielä on yksi erä jäljellä, nyt vaaditaan ryhdistäytymistä!

nuck

Vancouver Canucks, Abbotsford Canucks, Ilves
Vancouverille jäi näköjään päälle viime pelistä (Ducks) tuo laiska, sekava ja surkea puolustuspeli. Kings tuli ensimmäisessä erässä keskialueen yli miten tahdoi ja pääsi kovalla vauhdilla ajamaan sisään. Vieraat taisivat saada pelin ensimmäisten 10 minuutin sisään neljä 2-1 -hyökkäystä/läpiajoa. Lisäksi Vancouverilla on jo kuusi kiekonmenetystä, kun Los Angelesilla ei ole vielä yhtään.

Luongo piti Canucksia lähes yksin ensimmäisessä erässä pystyssä. Kings johtaa toistaiseksi kuitenkin vain 0-1.

teude

Kolmas erä olikin paras erä Detroitilta, mutta Bachman oli mies paikallaan. Conklin ei vakuuta edelleenkään, vaikka ei yhtään päästänytkään. Jatkoaika, nyt lisäpiste kotiin!
Rankkarit:
Datsyuk aloittaa, Bachman aivan ulapalle, mutta ylähirteen kiekko!
Ericsson, tolppaan!
Hudler, FOPPA DEKE! Olipahan komea!
Ryder, Conklin vetää old school Brodeur-torjunnan!
Bertuzzi, Bachman torjuu, heikko yritys.
Daley, Conklin venyttää ja DETROIT VOITTAA!

vilpertti

San Jose Chokes
Aivan käsittämätön maalin hylkäys SJ-CGY ottelun loppuhetkillä, kun Olli Jokinen kaatoi Kiprusoffin omaan maaliinsa. Onneksi rankuilla saivat paikattua tuomarivirheen, kaksi pistettä Sharksille.