NHL-otteluseuranta 08.01 - 09.01 (Su - Ma yö)

• 8 188
  • 61

Lunatico

Jokerit
Onpa ollut hieno jääkiekkopeli tämä Chicago-Detroit. Detroitilta aika epädetroitmainen tasoitus. Aika oikeutettu tuo 2-2 varsinaisella.

EDIT: Datsyuk niittaa nollakulmasta ratkaisun.

EDIT2: 2 x cheapshot heti ratkaisumaalin jälkeen: ensin joku Chicagon mies Franzenia ja sitten toisinpäin.

On muuten aika käsittämätön tilasto Zetterbergillä, 17 aloitusta joista kaksi voittoa voitto% ollessa niinkin huikea kun 11,8% o_O

peruspata

Ässät, Pesäkarhut, UP-V, FT Ulvila, Karhut
Nyt Tarkkia vähän vietiin. Maalin takaa tehtiin kavennus 6-4. Tai oikeastaan Tarkki teki sen itse.

Ja Columbukselle viiden minuutin yv, joka kestää lähes kolmannen erän loppuun asti. Nyt tarvitaan Tarkilta venymistä.

Vernon

HIFK, Philadelphia Flyers
Jep, oli vähän nolon näköinen maali. Tarkki kadottaa kiekon näkyvistä ja oman mailan kautta lipuu sisään.

Lunatico

Jokerit

Kyllä vain ja nyt alkaa Columbuksen viiden minuutin ylivoima. Tässähän saattaa käydä vielä miten tahansa.

Footless

Toronto Maple Leafs
Aivan helvetin huonoa tuuria tuossa viimeisimmässä maalissa. Nyt vielä Ankoille vitonen, joten kai ne vielä häviää tän.

peruspata

Perryn hattrickin viimeinen tyhjiin sen sitten ratkaisi.

Lunatico

Jokerit
7-4 ja Perrylle uran 4:s hat-trick. Maalirikas matsi ja ihan ansaittu voitto.

Bartholomew

Red Wings

Mites se nyt on cheap shot jos Franzen lyö takaisin, kun Montador on ensin huitonut parikin kertaa? Hienosti kyllä Franzen tiputtaa apinan joka huitoo vielä vihellyksen jälkeen.

Perrylle hattu täyteen ja Tarkille voitto.

Karpat46

Detroit Red Wings, Україна
Mites se nyt on cheap shot jos Franzen lyö takaisin, kun Montador on ensin huitonut parikin kertaa?

Nojoo, miten tuon nyt tulkitsee. Ensin Franzen nousemassa tuulettamaan maalia ja nyrkki naamaan. Sitten tilanne ikäänkuin ohi ja Franzen lyö sieltä Red Wings lauman seasta tyylipuhtaasti nenukkiin ja kaveri tipahtaa. Kummassakaan ei vastaanottaja odottanut iskua.

Hienosti kyllä Franzen tiputtaa apinan joka huitoo vielä vihellyksen jälkeen.

Tästä täysin samaa mieltä. Sai mitä kerjäsi.