Paul Eriksson – loppuuko paukut, soivatko kellot?

  • 11 064
  • 35
Suosikkijoukkue
Tappara
Satakunnan kansan mukaan vuokrattu jouluuntaukoon asti HC Satakuntaan.
 

Jay Low

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, SHL
Satakunnan kansan mukaan vuokrattu jouluuntaukoon asti HC Satakuntaan.

Juu, siltä näyttää. Jääkiekkoliiton vahvistamattomien siirtojen listalla lukee 18.11.2011 kirjattu siirto Eriksson Paul TUTO Hockey Oy => HC Luvia Ry. Siirto 19.12.2011 saakka.
 

Soilworker

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Preds
Saa nähdä pelaako eurajoella otteluakaan. Kun seurat ja pelaaja sopivat yhteisymmäryksessä lainasta, iski se Erikssonin agentin egoon kovan lommon sillä häntä ei oltu kuultu asiasta. Nyt sitten agentin egonpönkityksen vuoksi tämä kielsi Erikssonia pelaamasta... Joten saa nähdä miten käy - uskaltaako junnu pistää agentille kampoihin.
 

Numero 1080p

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO H
Saa nähdä pelaako eurajoella otteluakaan. Kun seurat ja pelaaja sopivat yhteisymmäryksessä lainasta, iski se Erikssonin agentin egoon kovan lommon sillä häntä ei oltu kuultu asiasta. Nyt sitten agentin egonpönkityksen vuoksi tämä kielsi Erikssonia pelaamasta...

Mielenkiintoista jengiä nämä agentit. Tuoreessa muistissa on, miten Pelkosenkin agentti lätkäisi Matti-Pekalle Liigatason hintalapun, johon kariutui neuvottelut TUTO:n kanssa. Ja nyt sitten tämä toinen paskahousu kiukuttelee kun Erikssonin pitäisi pelata tasolla jolle ainakin toistaiseksi kuuluu. Tsiisus.

Saunalahden mainosta mukaillen: Mistä näitä agentteja oikein tulee?
 

Musta Nuoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
Ihmeellistä touhua tosiaan. Kyllähän se olisi pelaajalle itselleen erittäin tärkeää päästä pelaamaan. Erikssonin taso riittänee Satakuntaan, ja kenties hän siellä voi rauhassa kehittyä. Se taas ei kehitä, jos hän makaa sohvalla sillä aikaa kun agentti riitelee. Kyllä minä ainakin toivoisin, että Eriksson pääsisi pelaamaan ja saisi lisää kokemusta miesten peleistä. Kenties voisi vaihtaa jopa hyökkääjäksi.

Vaikka Eriksson melkoisen heikosti TuTossa pelasikin, niin totta kai sitä miehelle itselleen toivoo hyvää jatkoa ja parasta mahdollista peliuraa vaikka sitten alemmilla sarjatasoilla. Harvalla varmaan muutenkaan on mitään Paulia vastaan ihmisenä, kyse oli vain siitä, että pelaajana hänen tasonsa ei oikein riittänyt Mestikseen.
 

Numero 1080p

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO H
Vaikka Eriksson melkoisen heikosti TuTossa pelasikin, niin totta kai sitä miehelle itselleen toivoo hyvää jatkoa ja parasta mahdollista peliuraa vaikka sitten alemmilla sarjatasoilla. Harvalla varmaan muutenkaan on mitään Paulia vastaan ihmisenä, kyse oli vain siitä, että pelaajana hänen tasonsa ei oikein riittänyt Mestikseen.

Juuri näin. Ei tietenkään ole mitään ukkoa vastaan, ainoastaan peliesitykset korpesi, tai tarkalleen ottaen se, että kehnoista otteista huolimatta oli kokoonpanossa illasta toiseen. Lisäksi se messevä ennakkohehkutus jyrkensi osaltaan vitutuskäyrän kulmaa.

Kaikkea hyvää vaan Paulille, toivottavasti kehittyy vielä kunnon puolustajaksi. Tai sitten hyökkääjäksi, jos jotkut muukin kuin me täällä joskus ymmärtävät, että potentiaalia voisi pikemminkin olla nimenomaan siellä hyökkäyspäässä.
 

Musta Nuoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
Nyt muuten soivat kellot ja paukut loppuivat virallisestikin, sillä Eriksson ei jatka enää edes HC Satakunnassa. Sopimus on purettu 1.12.2011 ja Eriksson on "vapaa agentti", toisin sanoen varmaan matkalla Ruotsiin. Tällä kertaa kävi näin, eikä ollut Paulista Mestiksen Vataseksi.

Ei ollut toki Erikssonin vika, että häntä erheellisesti hehkutettiin aivan liikaa etukäteen ja fanit asettivat odotuksensa todella korkealle. Eikä ollut sekään Erikssonin vika, että häntä härkäpäisesti peluutettiin niin paljon ja vieläpä alivoimalla. Paul oli väärässä paikassa väärään aikaan, toivottavasti jostain löytyy sopiva sarjataso jääkiekkoharrastuksen jatkamiseen.

Ensi vuoden try-outeille kaivataan kyllä sitten kunnon reality checkia eri kokelaiden suhteen, ja toivottavasti myöskään toimiston väki ei hehkuta pelaajia siihen malliin, että fanit jäävät odottamaan mitään messiasta. Superlatiiveja täynnä oleva hehkuttaminen ja asioiden paisuttaminen tuottaa antikliimaksin jos hehkutukselle ei ole katetta.
 

JPriest

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Ennen kauden alkua pidin lähes 100% varmana, että tämä kaveri ei joulua näe Mestiksessä ja näemmä piti paikkaansa. Odotin kyllä, että kaverin suunta olisi ollut sm-liiga, mutta tuosta lienee turha uneksia. Odotuksissa oli kiekollisella pelaamisellaan dominoiva puolustaja Mestiksessä, mutta näemmä osoittautuikin aika lapaseksi. Mikä mahtoi mennä vikaan? nuorten sarjoissa kuitenkin naapurissa hyviä tehoja tehnyt pakki.
 

Lohipoika

Jäsen
Sopimus on purettu 1.12.2011 ja Eriksson on "vapaa agentti", toisin sanoen varmaan matkalla Ruotsiin. Tällä kertaa kävi näin, eikä ollut Paulista Mestiksen Vataseksi.

"Mestiksen samivatanen" on kyllä jo varattu: Eliteprospects.com - Saku Salmela. "TUTOn blairyaworski" on paljon osuvampi nimi hänelle.

Harmi kyllä kuulla, ettei Erikssonista ollut kärkipelaajaksi. Kovasti häntä kyllä hehkutettiin ennen kautta ja odotuksia ladattiin, mutta tällä kertaa näin.
 

Blackorange

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Mestis

Rosvoroope

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Paul löysi uuden seuran melko nopeasti, itänaapurin MHL on miehen uusi sarja ja joukkue Kirovo-Chepetsk Olimpiya. Pari peliä pelattuna, yksi syöttöpiste plakkarissa. Miehen omien sanojen mukaan peli on täysin erilaista rajan toisella puolella, eli fyysisyys loistaa poissaolollaan ja jalkakikkoja ja muuta näpräämistä sitten senkin edestä.

Toivottavasti tämä harjoitteluaddikti löytää paikkansa ja kehittyy pelaajana. Teknisiltä ominaisuuksiltaan lahjakas kaveri, mutta korvien välistä puuttuu tietynlainen nöyryys, jotta olisi täysin sopeutunut suomalaiseen kiekkoon. Eikä Ruotsin puolellakaan ihan kivuttomasti oma paikka löytynyt, sen verran monta seuraa edelliskausilla edustettuna. Selittyisiköhän tämä puoliksi venäläisillä sukujuurilla, sikäläiset pelurit ovat harvemmin kovin nöyrästi joukkueen eteen pelaavia, omat otteet merkitsevät enemmän.

Ja toki se fyysisyyden puute pitäisi pystyä korvaamaan esimerkiksi hyvällä liikkeellä, vaikka miten olisi käsiä, niin paikallaan ollessa on vastustajaa hankala viedä kahville. Oheisharjoittelun määrä on tällä kaverilla ihan älytön, siihen kun löytäisi vielä kultaisen keskitien, voisi jälki olla taas aivan erinäköistä. Mielenkiintoista nähdä, mihin asti Paulin rahkeet riittävät, vai riittävätkö mihinkään.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös