Teemu tekee kyllä kaikkensa, mutta vaikeatahan tuo on kun kaverit on täysiä puukäsiä. Ryankin aivan saatanan paska, ei varmasti osuisi ladon seinäänkään. Mahtaa olla turhauttavaa touhua.

Noh ehkä nyt yv:llä voisi olla jonkinlaiset saumat iskeä se häkki.

Jokerit, Ducks
Ducks kaventaa 5-3, vissiinkin Perryn maalilla, syöttäjinä Getszlaf ja Selänne.

Lunatico

Ducks kaventaa 5-3, vissiinkin Perryn maalilla.

Kyllä vain ja Teemulle syöttö, nyt kasassa 0+2. Nyt vielä kavennus mielellään mahdollisimman nopeasti niin saadaan jännittävä loppu.

Edit. Nyt olisi sauma kaventaa, jälleen yv Ankoille. Teehän Teemu nyt maali.

dali

Lamoriellon Enkelit, the Spirit of CBA
Devils jatkaa voittoputkeaan neljän ottelun mittaiseksi ja vahvistaa asemiaan pudotuspeliviivan yläpuolella. Elias rikkoo Johnny Macin seuraennätyksen. Sokerina pohjalla Marty voittaa, ihan yllättäen, ottelun Habsia vastaan.

Footless

Toronto Maple Leafs
Kessel kaventaa 4-3 siirretyn rangaistuksen aikana. Loistava syöttö Bozakilta. Aika rumasti sai Liles kepin naamaan, onneksi ei sattunut pahemmin.

Ferguson

Arizona Coyotes
Toinen erä pelattiin Jobing.comilla erittäin tasaisesti, mutta erän lopulla Cal O'Reilly siirsi kiekon ylivoimalla ohi voimattoman Bironin ja näin ollen kolmanteen erään lähdetään Phoenixin 2-1 johdossa.

vstk

New York Rangers
Hehe. Phoenixissa Brad Richards ampuu voittomaalin Rangersille pelikellon nayttaessa 00:00.01. Ottelu paattyy 3-2.