Kenestä Lehkosen seuraaja?

  • 13 260
  • 56

Fordél

Jäsen
Haluaisiko kukaan, että Ikan kanssa tehtäisiin jatkosopimus vai onko kaksi ja puoli vuotta riittävä pesti KooKoon peräsimessä?

Tosin Ika varmaan ei itsekään ole halukas jatkamaan sopimusta, koska perhe asuu Turussa, joten eikähän Ikan palaa ensi kaudella TuTon päävalmentajaksi.

Asia on varmasti juuri kuten tossa alempana toteat eli Ika palannee TuToon. Siksi en ole edes jaksanut spekuloida asialla. Muutenkin näen Ikan jatkamisen ongelmallisena, koska mielestäni häneltä vaaditaan nyt näyttöjä. Jos tästä kaudesta ei tule sijoja 1-2 ja mieluusti sijaa 1. niin silloin päävalmentajan vaihtaminen on paras ratkaisu (jos ja kun löytyy hyvä korvaaja). Jos taas tulee mestaruus, mutta Ika ei silti jatka on keväällä uuden valmentajan kartoitus on liian myöhäistä.

Mitenkäs Erkka Westerlund? On kyllästynyt reissaamaan Heinolan ja Helsingin väliä, mutta olisihan Kouvolaan huomattavasti lyhyempi matka ja poikakin pelaa KooKoon A-junnuissa.

Heitit mielenkiintoisen nimen. On tottakai ihan liian kova spekuloinninkaan kohteeksi, mutta onhan tossa pointtinsa. Tosin ajoaikana tuo matka ei taida olla merkittävästi lyhyempi. No ainakin Erkalta kannattaa kysyä kiinnostaisiko lähteä tähän projektiin, mutta jos kerran ei Jokerienkaan projekti kiinnostanut niin tuskin tämäkään.

Onkohan kokonaan poissuljettua, että KooKoon ensi kauden päävalmentajaksi nousisi Jarno Kultanen?

Mielestäni lähtökohtaisesti tämän vaihtoehdon pitää olla poissuljettu. Ei uhrata nyt yhtä seuraikonia liian aikaisin liian kovaan paikkaan. Mitään tarvetta tälle ei ole.
 

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers
Heitit mielenkiintoisen nimen. No ainakin Erkalta kannattaa kysyä kiinnostaisiko lähteä tähän projektiin

Toisaalta, _*!jos!*_ Ikan jälkeen (näkökulmasta riippuen valitkaa toinen =>) jatketaan/aloitetaan todellinen muutaman vuoden kestävä nousuprojekti, niin juuri Erkan kaltainen nimi pitäisi haaviin tarttua. Jos taas haetaan jotain pitkää kaavaa, niin sitten kenttä on ihan auki.
 

Fordél

Jäsen
Toisaalta, _*!jos!*_ Ikan jälkeen (näkökulmasta riippuen valitkaa toinen =>) jatketaan/aloitetaan todellinen muutaman vuoden kestävä nousuprojekti, niin juuri Erkan kaltainen nimi pitäisi haaviin tarttua. Jos taas haetaan jotain pitkää kaavaa, niin sitten kenttä on ihan auki.

Kyllä, mutta Erkan kaltainen nimi on jo liian kova pala. Tarvitsisi olla jotain selkeitä suhteita ym. että hänet saataisiin houkuteltua KooKooseen. Tason pitää olla korkealla jos nousua vielä haetaan ja ilmeisestihän näin on. Kuitenkin maajoukkueen ex-valmentaja ja yksi arvostetuimmista suomalaisvalmentajista on aivan liian kova pala. Itse lähtisin ehkä hakemaan suht nuorta ja nälkäistä valmentajaa, joka haluaa urallaan eteenpäin, mutta jolla on kuitenkin näyttöjä. Siis juuri tollanen PikkarainenII olisi paras vaihtis.
 

chauron

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIMARS
Aravirralla on optio ensi kaudesta, joten eiköhän Kärpissä ois jatkanut. Eikä varmasti siirry mestikseen.

Joka tapauksessa Juujärvi on erittäin hyvä valinta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös