Hautautuiko KalPan mestaruushaaveet Ari Ahosen KHL-siirron myötä

  • 3 074
  • 11

Hautautuivatko KalPan mestaruushaaveet Ahosen siirrossa?

  • Ei. Koskinen on riittävän hyvä ykkösmaalivahti mestaruutta tavoittelevan joukkueen maalilla.

    Ääniä: 62 55,9%
  • En osaa sanoa. Koskinen on high risk/high reward -tyylinen maalivahti.

    Ääniä: 31 27,9%
  • Kyllä. Mikko Koskisella ei pitkälle pötkitä.

    Ääniä: 18 16,2%

  • Äänestäjiä
    111
  • Poll closed .

kesäesa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, KalPa
Hautautuiko KalPan mestaruushaaveet Ari Ahosen KHL-siirron myötä?

Viime viikkoina paljon keskustelua herättänyt aihe. Valtakunnallisessa mediassa mm. Urheilulehti on tähän asiaan ottanut kantaa (Urheilulehti).

Mihin asti Savon ylpeys pääsee Kolmen metrin Koskisen kanssa?
 
Viimeksi muokattu:

Kaukosäädin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves 365
Äänestin että mestaruushaaveet ei hautautuneet. KalPan kenttäpeli ja hyökkäysmateriaalin laatu on sen verran hyvässä kunnossa, että maalivahtipelin ei tarvitse ollaa valtakunnan eliittiä mestaruuden saavuttamiseen.

Koskisen nykytasosta minulla ei ole täyttä tietoa, mutta KalPan kenttäpelin takana Koskinen riittää silmissäni mestaruuteen.
 

Deko

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Äänestin tyhjää.

Näkisin että Ahonen on sen tason maalivahti, joka pystyy melkeinpä varastamaan joukkueelleen voittoja silloinkin kun edessä pelaavalla joukkueella on hyvin huonokin ilta. Koskisen en näe tuollaiseen kykenevän, ainakaan vielä tällä kaudella. Jos KalPa pystyy olemaan playoffeissa suurimmassa osassa otteluita parempi joukkue, niin ettei Koskiselta vaadita ihmeitä voittojen eteen, voi Koskinen hyvinkin riittää mestarijoukkueen maalivahdiksi, vähän samaan tapaan kuin vaikkapa Riksman riitti viime vuonna.

Paljon riippuu myös siitä mitä KalPa tekee lopuilla Ahosen myynnistä saamillaan rahoilla. Miettinen on ilmeisesti ollut paha pettymys, joten sentterihankinta taitaa olla ajankohtainen.
 
Viimeksi muokattu:

Nume

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, FC Bayern München, SoJy
Eivät missään nimessä hautautuneet. Kolmen metrin Koskinen kyllä on sen tason maalivahti, joka pystyy tekemään tarvittavat torjunnat ja viemään KalPan vaikka mestaruuteen asti, en epäile sitä tippaakaan. Tietenkään harva meistä tietää, että millainen liideri Ahonen oli kopissa ja kentän ulkopuolella, silläkin on tietenkin paljon merkitystä.
 

Derby

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, NJ Devils
Ei nyt kokonaan hautautuneet mutta kun Koskisesta ei vielä voi sanoa mitään, niin lähtökohtaisesti ainakin heikentyivät.
 
Suosikkijoukkue
Seksi-Lasse
Valitsin tuon keskimmäisen vaihtoehdon. Bluesissa Koskinen oli epävarma juuri kauden tärkeimmillä hetkillä eli pleijareissa. Hyvä veskari hän jokatapauksessa on. Ei sen tasoinen että voittaisi yksin joukkueelleen otteluja pudotuspeleissä, mutta ei Kalpa tule häneen kaatumaankaan.
 

verikuut

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suonen Veto
Ei missään nimessä. KalPan korkein kynnys tulee jälleen kerran olemaan jokin ihan muu asia kuin maalivahtipeli. Se, osoittautuuko kynnys liian korkeaksi ylittää, nähdään keväällä. Haaveet haudataan vasta kesälomalla, tai paremminkin siirretään seuraavaan kauteen, jos nyt ei satuttaisi voittamaan sitä tolokuttoman isoa hedelmäkulhoa.
 

Dängleri

Jäsen
Ennen viime lauantaista KalPa-Blues -ottelua olisin todennäköisesti vastannut "en osaa sanoa", tai jopa "kyllä", mutta nähtyäni Koskisen tositoimissa, ei vastaus vaihtoehdoksi jäänyt muuta mahdollisuutta, kuin "ei".

Koskisen debyytti oli täydellinen, ja lopputuloksena oli henkinen nollapeli, sillä sen verran lahjakkaasti Kukkonen Bluesin ainokaisen tarjoili. Peittävyyden lisäksi Koskisen eleettömyys ja varmuus huokuivat ylälehtereille saakka. Mikäli otteet jatkuvat nähdyn kaltaisina, ei KalPa ainakaan maalivahtipeliin tule kaatumaan.
 

Arnold

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM2013
Äänestin keskimmäistä vaihtoehtoa.

Mikä mestaruushaave? Mielestäni ei ole realistinen asia KalPan kohdalla.
 

verikuut

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suonen Veto
Mikä mestaruushaave? Mielestäni ei ole realistinen asia KalPan kohdalla.

Aika synkkää on, jos haaveilukin on epärealistista.

Koskisen tilastot näyttää ihan muumimukiinmeneviltä tähän mennessä, mutta melko nopsaan nuo heikkoudet skoutataan / on jo skoutattu. Pleijareihin mennessä pitäisi saada parit parannukset aikaan.
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquarta
Mikä mestaruushaave? Mielestäni ei ole realistinen asia KalPan kohdalla.

Luuleehan jotkut porilaisetkin, että Ässät voisi 2000-luvulla voittaa Suomen mestaruuden.

Kuvittelin, että mestaruusjuna meni Venäjälle, mutta ei välttämättä. Koskinen on ollut todella hyvä pelaamissaan otteluissa. Eri asia, että osuuko koko porukan kunnonajoitus kohdalleen.
 

Deko

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Eri asia, että osuuko koko porukan kunnonajoitus kohdalleen.

Tai onko matkan varrella tarpeeksi kasvattavia ja henkisesti vahvistavia vähän vaikeampia vaiheita, sillä on jopa vaarallista jos runkosarja on liian tasaista kulkua voitosta voittoon eikä isoja vastoinkäymisiä ole, tuoreimpana esimerkkinä HIFK:lla oli kuuden ottelun tappioputki viime tammikuussa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös