Pelaajasopimusasiat

  • 1 361
  • 0

Fordél

Jäsen
Jääkiekkoilijoiden pelaajasopimuksista keskustellaan yleensä vain niiden arvosta ja pituudesta. Välillä sopimusasiat nousevat esille laajemminkin kuten tapauksessa Granlund vs. Kärpät. Tässä ketjussa syvennetään keskustelua pelaajasopimuksista ja käydään läpi tarkemmin esimerkiksi sopimusten syntyprosessia ja niiden yksityiskohtia. Pohjustukseksi voi käydä tutustumassa vaikka tähän Pelaajayhdistyksen sopimusmalliin (Linkki vie Pelaajayhdistyksen nettisivuilta löytyvään sopparimalliin).

Alkuun olisi mukava kuulla miten pelaajasopparit syntyvät? SM-liigassa varmasti enemmän pelaaja-agenttien välityksellä ja muualla enenmmä nsuoraan pelaajan ja seuran välillä. Entä kuinka tarkasti sopimuksessa sovitaan asioista? Pistebonuksista varmasti sovitaan, mutta entä peliajoista/ottelumääristä?

Sen verran rajaan keskustelua, että pidetään keskustelu vaikka suomalaisten sarjojen pelajaasopimuksista. Jotenkin tuntuu, että NHL:n sopimuskuviot ovat ihan oma maailmansa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös