Jokerit, Anaheim Ducks - pelaajista: Joe Sakic
Voisko joku sanoa, miks Nucks-Caps -streameilta tulee joitain väsynyttä jefua? Ts. jos sais tohon kiekkopeliin kuvaa olis ihan kiva.

Täältä löytyy linkkejä peleihin: LSHunter TV - Live Streaming Video / Watch Free Live Sport Streams - Hockey - Live Streaming Video

Toimivat useimmiten hyvin, Nucks-Caps -pelin eka striimi toimii ainakin hyvin.

---

Amerikan Tampereen Nääsville voitti sitten Ducksit... eipä tuosta juuri jälkipolville kerrottavaa jäänyt. Toka erä oli Ducksilta ihan hyvä, mutta tehottomuus ja Rinteen tylsän loistavat otteet takasivat Predsille voiton.

Pihvi

IFK, ÄTPPOMK, Everton FC, Canucks
Kiitos linkistä. Heti kolmannen alkuun Alex Ovechkin kaventaa 3-2;een. He's so skillfull. Komee veto.

Tempura

Calgary Flames, Hämäläinen kiakko, Ässäsympatiat.
Knuble vetämään rankkaria.....ja....

hohooo, menihän se. torjunnan kautta pomppasi.

FutureHockey

TPS - #FreeFASlapsi
Onpa ollut kyllä maalirikas kamppailu tämä Canucks - Capitals. Ensin Alex Edler vie Canucksin (taas) johtoon Henrik Sedinin tarkasta syötöstä, mutta vain paria minuuttia ennen toisen erän loppua Dennis Wideman heittää omalta puolustusalueelta laidan kautta kiekon kohti Canucks-päätyä ja kuin varkain Marcus Johansson pääsee läpiajoon eikä erehdy. Kauden viides maali näki päivänvalonsa.

Maalivahdit... Noh Neuvirth on ottanut (sen mitä matsia olen seurannut) pari ihan hyvää koppia ja Luongokin kai parit, mutta eipä tuolla kyllä mitään häikäisevää maalivahtityöskentelyä ole nähty, lähimainkaan.

Heti kolmannen erän alkuun Canucks 6-4. Ensin Henrik Sedin pääsee tuikkaamaan pienoisen sählingin jälkeen reboundin sisään ja vain sekunteja myöhemmin Caps-pakki koomailee omalla siniviivalla ja Canucks pääsee 2-1 hyökkäykseen josta Chris Higgins viimeistelee varmasti.

Vancouver pääsee jälleen alivoiman jälkeen 2vs1 hyökkäykseen ja Maxim Lapierre malttaa hienosti olla syöttämättä ja viimeistelee varmasti itse. Canucks 7-4 johtoon.