Otteluseuranta ke/to-yö 26-27.10.2011

  • 3 535
  • 30

Caney

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Philadelphia Flyers, Liverpool FC
Ei tollasta voi enää edes kattoo. Ihan hirveetä kuraa.
Älä nyt. Joo, jos hävitään niin hävitään näköjään kunnolla, jotain pitäis tehdä. Ensimmäisissä erissä pitäis saada aina tehtyä maali tai kaksi. Sitä vaan ihmettelen, miten ei Lavi saa pulkkaa koskaan käännettyä. Sitähän yritettiin, mutta yritykseksi se sitten jäikin. Jos Jagr-Giroux kaksikko ei tee kolmea maalia per peli meille, jäädään kuin seinään ja vastustaja painaa ohi.

Kiitos, anteeksi, näkemiin ja ei jumalauta.
 

PJPT

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Habs, SaPKo & Latvija
Huono 1.erä myös Coloradolta. Sacco käytti jo aikalisänsä, eikä hän näyttänyt kovinkaan tyytyväiseltä.. 1-1 varsin hyvä tulos tästä erästä!
 

Tempura

Jäsen
Suosikkijoukkue
Calgary Flames, Hämäläinen kiakko, Ässäsympatiat.
Calgaryn peliä en näe, mutta jos noin perhanasti taas vastapuolen vahti torjuu, niin ei muutakuin treenaamaan sitä maalintekoa ja laukomislaatua. Ei ihan ensimmäinen kerta meinaan kun näin. No, Horakille ainakin kauden eka reppu.

...mitenkään siis Giguerea/avsia väheksymättä, varsinkaan kun peliä en näe.
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
En nähnyt erän alkua, mutta vedot 15-1 Avsien ampuessa pelin avausmaalin toisella laukauksellaan. 21-5 koko erä. Ei hääviä, mutta tän päivän veteraanipitoinen Flames vaikuttaa just niin ruosteiselta, että vois kaatuakin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös