Venäjä vetää..

  • 1 429
  • 3

Janneone

Jäsen
Jan Bendaa ja Pavel Pateraa ja monia muita huippukiekkoilijoita huippusopimuksin ja palkoin joita ei esim. suomessa maksettaisi ikimaiilmassa. Tuskin siellä muu vetääkään kuin suuremmat palkat, joiden alkuperää monet epäilevät. Venäjä on ainakin siis jääkiekon kansallisen sarjan puolella nostamassa päätään kun sarja vetää huippukiekkoilijoita.. Milloinkohan ensimmäinen suomalainen viilettää Venäjän sarjassa.. Enpä usko että aivan vähään aikaan.. On se vieläkin vaan sen verran "sotkuinen" ja epämääräinen paikka..ainakin suomalaisten mielissä.



..Ja tuon "sotkuisen" voi varmaan laittaa sekä lainausmerkeissä että ilman..
 

mummi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Samarkand AF, Ghizjablah Amur-dvaktay Sport
rahanpesua...

koko isolla rahalla toteutettu slobo-kiekko on vain mainio screeni rakenteet mädättävälle rahanpesulle - sano mun sanoneen...
 

finnjewel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, KooKoo, KPL, Kiovan Dynamo
nyt jo svedujakin

Venäläisen Sport-Express -julkaisun mukaan Venäjän Superliigan Lada Toljatti on tehnyt sopimukset kahden ruotsalaishyökkääjän kanssa (Stefan Hellqvist, AIK ja Fredrik Åberg, HV-71) sekä vielä ECHL:n kuulemma parhaan puolustajan, kanadalaisen Jamie Sokolskyn (Greensboro Generals) kanssa.
 

forrest

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Blue Jackets, Panthers
Joidenkin tietojen mukaan maalivahti Juha Vireniuksella oli viime kaudella jotain sopimuskontakteja Omskin joukkueen taholta. Eipä kuitekaan siirtynyt itänaapuriin vaan valitsi Italian ja Bolzanon.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös