NHL Otteluseuranta To-Pe 7.10.2011

  • 16 153
  • 103
Pakko ihailla tuota penssien alivoimaa, ristus mitä duunia toi porukka tekee. Kiekko kun päätyy omaan päähän niin se on kuin tervassa liikkuisi eikä jäässä.
Aivan älytöntä fyysistä kiekkokontrollia laidoissa.

Ja se että ei roiskita niitä paskoja purkuja vaan mielummin pidetään se alueella ja kynsin hampain pidetään kiinni ettei vastustaja saa kunnon kontrollia siihen.

Käsittämättömän hieno alivoima.
 
Malkin kyllä yrittää aivan liikaa itekseen vaikka taitava onkin niin ei saa aikaseksi itselleen maalipaikkaa.
 

All-U

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins
Olipas jäätävät rankkarit Pingviineiltä, etenkin Letang oli kyllä vakuuttava. Muutenkin yksi liigan monipuolisimmista pakeista vaikkei koolla olekaan pilattu, pärjää hienosti ainakin Vancouverin hyökkääjille omassa päädyssä kaikilla mittareilla.
 

Wrathchild

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara & Detroit Red Wings
Vaikka ei omasta lempijoukkueesta kyse olekaan niin nämä mestaruusviirin nostot ovat aina tosi mahtavia seremonioita. :)

Onhan ne, ja nuo osaavat ne järjestää.. Suomessa Kuva ja ääni on studiossa missä Sakke Pietilä antaa omia viiltäviä analyysejä ihan muusta aiheesta.. Tuolla ne osaa pitää turpansa kiinni, ja antaa ihmisten nauttia tapahtumasta.. Kesti seremoniat vaan niin pitkään, että enpä jaksanut pitkään itse matsia katsoa.. :)
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös