RoKi Rebels

  • 14 987
  • 12

Stonewall

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi, Liverpool
Lapin uusin jääkiekkoseura, Rovaniemen Rebels nousi syyskauden päätteeksi kolmosdivarista (Lappiliigasta) kakkosdivisoonaan häviämättä yhtään ottelua alkukauden aikana. Joukkueen takana on kaveriporukka, jossa pelaa viimekauden kaukalopallon SM-pronssimitalisteja Blue Ballin lopetettua ja ex-Rokilaisia sekä muissakin Mestisjoukkueissa vaikuttaneita. Joukkueen kokemus, luistelunopeus sekä taito ovat sitä luokkaa, että ensikaudella on vakava riski nousta Suomi-sarjaan, mikäli joukkue haluaa ja pysyy lähellekkään nykyisessä kokoonpanossa.
Otteluita on mukavaa seurata, sillä maaleja syntyy takuuvarmasti Rebelsin toimesta 5-10, ja vastustajakin saa yleensä kuparisen rikki. Toivoisi vaan, että letkeä meininki jatkuu vastuksen mahdollisesti koventuessa. Vaikka otteluissa ei hirveän ryppyotsaisesti mennä, tarjotaan silti yleisölle välillä komeita taklauksia ja hienoja kuvioita kaverien peli-ilon myötä syntyvien lähes leikkimielisten kuvioiden myötä. Hienoa saada alasarjoihinkin uutta väriä!
 

Stonewall

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi, Liverpool
Tässä vielä linkki Rebelsin kotisivuille. Aika komea on kapinalippu/logo jätkillä. Kapina-asennetta osoittaa myös poppoon tunnusmusiikikseen valitsema Rebels of the Sacret Heart. Ensimmäisen poppoon matsin kävin katsomossa vahingossa, kun hallilla notkuin, mutta sen jälkeen matseja on katsonut ihan mielellään. Komeeta ja hauskaa menoa.
 

Sir von Aulis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jääkiekko
Ja heti ollaan tuomitsemassa, yllätys yllätys

Eiköhän se ole parempi, että menet omalle pihalles huutelemaan. Muut rumpuryhmäläiset on jo varmaan huolissaan...

Pointtina siis rovaniemeläisistä kiekkofaneista erittäin pientä osaa koskeva herkkähipiäisyys. Ei se fanius ole sitä, että kytätään toisten sanomisia jotta niistä pääsee meiskaamaan, vaan se, että kannatetaan omaa jengiä sata lasissa.

Rebelsille onnea sarjanoususta! Tuolla asenteella jaksaa paremmin, ei kiekko niin vakavaa ole.
 

arska89

Jäsen
Suosikkijoukkue
MansePP
Onneksi olkoon sarjanoususta! :D

Lapissa tuolle on varmaankin tilausta.

Kaikkea hyvää myös tälle joukkueelle. Lapissa on varmaan muutenkin odotettu menestystä ja nyt viime vuosina kohentumista on näkynyt ihan kiitettävästi. :)
 

Stonewall

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi, Liverpool
Saas nähdä ketä huhutut kolme vahvistusta ensi kaudelle ovat. Ainakin kesäliigassa Rebelsiä edusti RoKin pitkäaikainen kippari Ilari Sainio. Olisko Illu vaihtamassa kokonaan höntsäkiekkoon?
No olihan tuolla siinä samassa joukkueessa myös muuan Antti Erkinjuntti, jota en kuitenkaan laskisi ihan vielä Rebelsin mieheksi.
 

Supreme

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi
http://79.125.21.213/statistics/hoc...E=8&SEASON=2011&nomenu=1&TIG=1000031266&BIND=

Kovan oloinen joukkue on "kapinallisilla" kasassa! Toki en lappiliigan tasosta sen kummemin tiedä mutta eiköhän tuolla joukkueella dominoida sarjaa mennen tullen. Mielenkiintoinen rosteri kaiken kaikkiaan, paljon entisiä RoKilaisia (mm.Kaarlejärvi, Hirvikoski, Laajanen, Ärväs, Könönen, Gröhn, Hietala) joista suurelle osalle III-divari taitaa olla edelleen täysin väärä sarjataso. Toivotaan Rebelsille menestystä ja pikaista nousua II-divariin, sillä sinne kai tuo porukka kuuluu!

Jos jollain palstaveljellä (Stonewall, Tero K ym..) on tietoa lappiliigasta enemmän niin kertokaa löytyykö Rebelsille haastajia?
 

Stonewall

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi, Liverpool
Jos jollain palstaveljellä (Stonewall, Tero K ym..) on tietoa lappiliigasta enemmän niin kertokaa löytyykö Rebelsille haastajia?

Viime kaudella Lappiliigasta ei löytynyt haastetta, mutta II-karsinnoissa olikin sitten jo paljon vaikeampaa, ja loukkaantumistenkin vaivaamana divari jäi haaveeksi. Viimekaudella taitoa oli niin paljon enemmän kuin vastustajilla, että tunnelma oli monesti kuin isät vastaan pojat peleissä. Kiekko meni lavasta lapaan ja vastustajat koittivat mennä perässä. Parhaat vastustajat toki sitten hirvittävällä tsemppaamisella pystyivät tasanumeroiseen kamppailuun. Esim. Kittiläläiset halusivat tietenkin väkisin voittaa kaupunkilaiset, ja ottelu päättyi muistaakseni n. 8-9 (en muista edes kumpi voitti). Viihdyttäviä otteluita kuitenkin, tapahtumia ja maaleja riitti, vaikka taso nyt ei tietenkään mikään ihmeellinen ollut. Kannattaa käväistä katsomassa joku sunnuntai, jos sattuu olemaan aikaa.
 

adidasler

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vauhdikas ja hyökkäysvoittoinen taitokiekko.
Ei tuolle rosterille löydy kaiken järjen mukaan minkäänlaista vastusta Lappi-ligasta. Tasoitusta voi tietenkin tulla siitä, että kokoonpano kapenee joihinkin peleihin työ- ja muiden kiireiden takia. Viime kaudella tuli välillä kylmää kyytiä 2-divarissa juurikin kapean ringin vuoksi, mutta nykyisellään edellämainitussa sarjassa olisi täydet mahdollisuudet pohjoislohkon kärkisijoille.

Olisi mielenkiintoista nähdä, mikä porukka ottaisi Rovaniemen sisäisen mestaruuden. Uskon, että Roki olisi yksittäisessä pelissä tiukoilla kapinallisten kanssa ja tätä varmaankin Rebelsin äijät kukin mielessään pohtivat. ;D Roki A taitaa olla kuitenkin kaupungissa selkeä kolmonen, vaikka kakkosessa pelaakin.

Tuosta Rebels:n porukasta voisi ottaa hätävaraan "lainalle" sinisten pakkipuolelle muutaman jannun.
 

Supreme

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi
Kun on tuon kaupungin ykkösylpeyden rintamalla niin hiljaista niin kyselläänpä kuulumisia Rebelsistä. Finhockeyltä bongasin että Lappi-liigassa ”kapinalliset” vääntää ensi kaudella, eli sitä toivottua nousua II-divariin ei viime kaudella saatu. Miten tuo viime kausi Lappi-liigassa meni, veikö Rebels Lappi-liigan näytöstyyliin ja pääsikö karsimaan? Äkkiseltään kun en viime kauden tuloksia löytänyt. Onko kaupungin kakkosjoukkueella millainen nippu tulevalle sesongille? Vieläkö Rebels haaveilee noususta, vai onko Lappi-liigasta löytynyt oikea sarjataso?

ps. Mielelläni lukisin talven mittaan tästä ketjusta Rebelsin edesottamuksista, eli jos jollakin (Stonewall?) kiinnostaa kirjoitella niin iso hatun nosto täältä.
 

Jonzze

Jäsen
Suosikkijoukkue
PEPO, SaiPa
Suomen jääkiekkoliiton tilastoarkistoista löytyi tieto, että kaudella 2010-11 3.divisioonassa Lappi-liigan runkosarjan vei KiPS kuuden pisteen erolla Rebelsiin. Pudotuspeleissä Rebels tiputti HC Kemin voitoin 2-0 (5-3, 7-2), mutta finaalissa runkosarjan voittaja KiPS oli vahvempi voiton 2-0 (8-5, 5-4). Tosin näyttäisi KiPS jatkavan myös ensi kaudella Lappi-liigassa, joten nousijoita ei tullut.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös