Machulda Jokereihin?

  • 2 709
  • 5

PeteX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Töölön Vesa/Jokerit, Leeds Utd, Only Oranje
Jos Saipa jää viivan alle, niin mitkä ovat Machuldan suunnitelmat? Henkilökohtaisesti haluan hänet mahd. pikaisesti Jokereihin ennen kuin joku muu nappaa. Muut jengit vahvistuvat, mutta meidän vahvistuksemme eivät vielä vakuuta. Jos Virmanen tämän ryssii, niin Pena palikinto on tulossa postissa. Machulda- Pakaslahti-Peltonen.
 

Tökö

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Machulda tuskin Jokereihin siirtyy niin kauan, kun SaiPalla on mahdollisuus pudotuspeleihin - nyt matkaa kahdeksanteen eli Lukkoon 3 pistettä ja kyseiset joukkueet pelaavat tällä hetkellä vastakkain 1-1 tilanteessa. Jos tässä viikon aikana syntyy sellainen 7-9 pisteen kaula, voidaan asiasta luultavasti edes neuvotella.
 
K

kangaroo

PeteX:

Siirtoaika päättyy 31.1. ja SaiPa:n mahdollinen viivan alle jääminen tiedetään runkosarjan päättyessä. Tällaisten spekulatiivisten höpöhöpö-ketjujen avaamisesta on tainnut aikaisemmin paukkua penalttia, jos en väärin muista.

Hyökkääjiä meillä on riittävästi, kunhan jätkät saisivat itsestään enemmän irti. Liikaa paikkoja tuhlaillaan jatkuvasti. Vaikka pelitapa on varmisteleva, ei maalintekoa ole kielletty, joten pelaajista itsestään se lähtee. Jollei potentiaalista saada irti enempää, niin emme ansaitsekaan mestaruutta. Puolustukseen sen sijaan tarvitaan käsiä ja voimaa, mutta jää nähtäväksi saadaanko kumpaakaan. Cobol taisi ennustaa jotain tapahtuvaksi.
 

PeteX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Töölön Vesa/Jokerit, Leeds Utd, Only Oranje
Allright. Keskustelu tämän suhteen suljettu. Katsotaan mitä tapahtuu, mutta.....
 

Banhammer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Mystinen mies
Pieni välikevennys tähän saumaan.

Naureskelin Blues-matsissa että taitaa kaveri tulla tänne kun viime kautinen paita oli myynnissä jossain fanipisteessä.
 

Grome

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ja että Machulda tulisi taas varmistamaan pojan jäämisen Pasilaan. Nyt pitäisi kyllä tämän hetkisillä ja alusta lähtien Jokereilla olevien pelaajien kesken saada peli pysymään kunnossa eikä mitään tappioputkia uudestaan. Eihän siitä ollut toisaalta mitään haittaa; Jokerit toisena HPK:hon 4 pistettä eroa ja huomenna sunnuntaina otetaan kaksi pistettä Bluesilta!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös