Itkua ja hammastenkiristelyä

  • 1 536
  • 5

Jeda

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Tapaus Sihvonen-Ruutu on aiheuttanut melkoisen myrskyn vesilasissa. Pääosassa Alpo Suhonen, mies joka taitaa kokea koko maailman salaliitoksi häntä itseään vastaan. Kun Alpo itkee niin minä saan hyvät naurut ja IFK:ta kannattavat lukuisat ystäväni syystäkin alkavat vältellä kohtaamistani.

Miksi kirjoitan tästä Blues-ketjuun? Siksi, että Hannu Kapanen on ainut liigavalmentaja joka kykenee Alpon haastamaan sammakoiden heitossa. Hävityn pelin jälkeen vika oli tuomareissa. Mikäli peli voitetaan, niin Hanneksen mukaan tuomareista huolimatta. Yleensä muutakin vääryyttä on kentällä tai sen ulkopuolella Kapasen mukaan tehty. Hävettää niin saatanasti omasta ja Bluesin puolesta kun samaa paskaa jauhetaan jokaisen pelin jälkeen.

Ehdotan Bluesille samaa käytäntöä kuin TPS sovelsi takavuosina, heillä joukkueen johto kielsi Jortikkaa menemästä lehdistötilaisuuteen. Sama sanktio Kapaselle. Ja äkkiä. Vaikka Niki antamaan lausunnot, tuskin tarvitsisi ainakaan yhtä paljon hävetä.

p.s. Mikäli Sihvonen hirvittävällä törkeydellään todellakin aiheutti Ruudulle peräti mustelman (viimeisin tieto kun tätä kirjoitan) niin ehdotankin, että IFK palkkaa välittömästi jonkun kylmäverisen kostajan. Kuulemma Kirkonummella on joku rämäpää kanukki, Wickenheiser. Ihan kylmää jo kun kuuleekin tommosen Schwatzenneggerin nimen...
 

Footless

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs
Viestin lähetti Jeda

Miksi kirjoitan tästä Blues-ketjuun? Siksi, että Hannu Kapanen on ainut liigavalmentaja joka kykenee Alpon haastamaan sammakoiden heitossa. Hävityn pelin jälkeen vika oli tuomareissa. Mikäli peli voitetaan, niin Hanneksen mukaan tuomareista huolimatta. Yleensä muutakin vääryyttä on kentällä tai sen ulkopuolella Kapasen mukaan tehty. Hävettää niin saatanasti omasta ja Bluesin puolesta kun samaa paskaa jauhetaan jokaisen pelin jälkeen.
Samoilla linjoilla liikutaan. Minulla meni hermo Kapasen lätinöihin jo aikaa sitten. Aina vituttaa kun saa lukea mikä on Hanneksen uusin höpinän kohde. Parasta olisikin lähettää Niki pressitilaisuuksiin, Nikihän antaa muutenkin aika paljon haastatteluja ja sammakkoja ei ole tullut. Paljolti johtuu varmaan siitäkin ettei Niki kuvittele olevansa joku suuri suomalainen jääkiekkovaikuttaja. Hanneshan sellainen luulee olevansa.

Toiseen ketjuun kirjoitinkin että tämän kauden Typerin Lausunto -kisa käy kiivaana Suhosen ja Kapasen välillä. Tällä hetkellä kuuntelen Sport FM:ää, ja Suhonen on kovaa vauhtia menossa voittoon. Mitähän Hannes nokittaa?
 

msg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sopimustekninen verovelka
Olisi muuten kiva pelata Hanneksen joukkueessa, koskaan ei tarvitsisi kuulla olevansa vastuussa tappiosta. Ainahan vika on jossain ihan muualla.

Nythän taitaa olla niin, ettei Hanneksella taida muita töitä ollakaan kuin suun pieksentä. Esitykset ovat olleen sen verran erilaisia kuin HK:n jengeiltä on totuttu näkemään. Ei siis viedä HK:lta sitä ainoaa hommaa maalaamisen lisäksi.

Jotenkin kuitenkin on hyvä mieli siitä, että ainakin otsikoihin päästään. Ei kai kukaan halua meille ketään mister-nobodyä, jonka sanomisista ei kukaan kiinnostu. Jokainen voi mielessään miettiä kuka voittaisi 'liigan HMV-valmentaja' tittelin. Varmaa on se että voittaja ei ole pk-seudulta.
 

stones

Jäsen
Kaikilla valmentajilla pääsee noita "sammakoita" välillä suusta. Samoin käy myös täällä keskustelupalstoilla. Me fanit elämme suurella tunteella joukkueen mukana ja reagoimme "paskaan peliin" haukkumalla kaikkea mitä itse koemme vääryydeksi tai asiaksi mikä ratkaisi ko. pelin.

Miten voitte kuvitella, että valmentajat, jotka saavat palkan siitä, että joukkue menestyy ja voittaisi jokaisen ottelun, voisivat olla yhtään sen neutraalempia kommenteissaan. He elävät ottelun aikana täysillä mukana ja pelinjälkeen adrenaliinitasot on vielä niin korkealla, että ylilyöntejä sattuu.

Sen allekirjoitan, että Hannes usein laukoo keskivertovalmentajaa kovempaa tekstiä otteluiden jälkeen, mutta ainahan Hannes on ollut aika värikäs persoona. Eikä siinä mitään pahaa mielestäni ole niinkauan, kun oma joukkue ei siitä kärsi. Siis ei tule sitä lammaspaimenefektiä, että kun susi todella tulee niin kukaan kyläläinen ei enää usko, koska jokailta paimen siitä varoitteli turhaan.
 

))marko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo Blues
Viestin lähetti stones
Kaikilla valmentajilla pääsee noita "sammakoita" välillä suusta. Samoin käy myös täällä keskustelupalstoilla.

Sen allekirjoitan, että Hannes usein laukoo keskivertovalmentajaa kovempaa tekstiä otteluiden jälkeen, mutta ainahan Hannes on ollut aika värikäs persoona.

Samanlainen "sammakko" kuin Suhoselta tiistaina pääsi eräältä oululaiselta valmentajalta edellisen Blues-Kärpät -matsin jälkeen. Ihmettelin kovasti, ettei kukaan puuttunut asiaan, kun mies väitti mediassa ihan vakavissaan Kapasen antaneen käskyn teloa Tenkrat sairaalaan. Kai se on sama juttu kentän laidalla kuin kentälläkin: se mikä hallin parkkipaikalla tuo pahoinpitelysyytteen ja tuomion korvauksineen, tuo kentällä maksimissaan 5+20 minuuttia.

Muuten olen sitä mieltä, että valmentaja, joka ei saavu häviömatsin lehdistötilaisuuteen, on suurempi ämmä kuin sellainen, joka löytää tappion syitä oman joukkueen ulkopuolelta. Stones on oikeassa siinä, että ei valmentajan asema mitenkään takaa kylmäpäisyyttä tai objektiisivuutta, kun on kärsitty tappio ottelussa, joka olisi ollut voitettavissa.
 

Footless

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs
Mun mielestä valmentajilta on syytä odottaakin pelien aikana ja jälkeen tunnekuohuja ja sammakkoja. Ne osoittavat sen että valmentaja on täysillä mukana joukkueen tekemisissä. Sen takia en pitänyt esimerkiksi Hanneksen "saatanan Siipoa" minään ikävänä asiana, Hannes vaan hermostui koettuaan että joukkuetta kohdeltiin väärin. Samaten arvostin Hirvosen kommentteja HPK-Pelicans matsin jälkeen, mies oli oikeasti loukkaantunut ja surullinen pelin tapahtumista.

Asia mistä en pidä on pelien ulkopuolella tapahtuva paskanjauhaminen, tyyliä Kapasen kommentit Ruudusta aikaisemmin kaudella ja Suhosen jatkuvat filosofoinnit lehdistössä. Kannattaisi kuitenkin keskittyä siihen omaan tekemiseen eikä heitellä paskaa muuhun suuntaan. Summanenhan sanoi tiistai pelin jälkeen juuri samaa, tosin hän ei itse sitä noudata.

Summasta on ollut ällöttävä katsoa parin päivän aikana. Itkua tihrustaen puolusteltu omia tekemisiä ja vakuuteltu syyttömyyttä. Ja tämä mies tunnetaan "kovana"? "Mä oon todella loukkaantunut ja surullinen." Suhosen itkut ovat myös naurettavia, mutta ne jotenkin ymmärtää kun ottaa huomioon miehen aiemmat puheet urheilun nykytilasta, sekä voiton tavoittelusta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös