Continental-Cup

  • 16 877
  • 159

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Hieno homma!

Ja vaikka tämän ketjun alussa keskityin enemmän tuohon loukkaantumisten pelkäämiseen niin on pakko todeta että tuota finaalia tuli jännitettyä aikas urakalla. Hieno homma kaataa Venäjän mestarit rankkareilla, nuo itäblokin pelaajat kun on perinteisesti näissä rankkareissa meitä suomalaisia kylmäpäisempiä ratkaisijoita mutta niin vain Kärppä torjui nuokin ja Villen ja Voden maaleilla Jokerit kruunattiin Cupin voittajaksi. Jees!!
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Risa

Ice71

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Ikävänkantaja, Jerry100, Hereworth
Onnea vaan Jokereille allekirjoittaneenkin puolesta.
Voitto maistuu aina makealta. Varsinkin kun se otetaan venäläistä joukkuetta vastaan.
On teillä jäätävä maalivahti.
 

Grome

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Hyvin taisteltu euroopan mestaruus rankkareihin asti. Nyt täytyy vaan keskittyä taas SM-liigaan. Huomenna HIFK matsi jo.
 

john

Jäsen
Suosikkijoukkue
jokerit
Jos oli voutilaisen maali hieno niin maalin tuuletus oli myös omalla tavalla tyly! Vode maisen vaatimaton tuuletus.Ois voinut luulla ,että teki maalin harjoituksissa,niin vaatimaton oli hehkutus.
 

Risa

Jäsen
Suosikkijoukkue
SoJy vuodesta-61, Jokerit 1972-2013; 2022, Україна
Raportin...

...tynkää ja korjaukset/lisäykset IIHFn selostukseen!

Ensin on mainittava, että alkoi hieman (siis vain HIEMAN) horjua myös kannattajajoukon turnauskestävyys. Tosin kolmas erä ja Jatkoaika (täähän kuuluu kirjoittaa isolla) mentiinkin sitten kuten kuuluu...

Edellisessä raportissa John (kts. yllä) oli vaihtunut Johnnyksi! Sori, minun oli...

Asiaan..

Tilastot ja tapahtumat oli jo Kalle K tuonne aikaisemmin laittanut, joten heittelen vain tähän korjauksia ja lisäyksiä, jotka meikäläisen silmään sattuivat.

I Erä

0.45 Vertalalla aivan avopaikka, mutta sutii ohi kiekosta

4.06 Ville vasemmalta maalin taakse ja pistää "maagisen" passin haarojen välistä taakse Pakalle maalin kulmalle, mutta Podo hoitaa osin tuurillakin

10.20 AJ vetää putkeen ja paluukiekon iskee ? vähän ohi

11.22 Jokerit liikaa pelaajia kentällä (tää oli hauska; Narrit pelasi varmaan melkein 30 s. kuudella ennenkuin tuomarit reagoi katsomon avustuksella)

13.16 Nepriaev vetää B-pisteen kaarelta avopaikasta vähän ohi maalin

15.00 Ville on todellakin niin yksin maalinkulmalla, että ellei olisi pyyhkinyt ensin pölyjä ei tarvitsisi Podomatskia hehkuttaa

Yleistä erästä:

Unohtakaa sellaiset nimet kuin Nemchinov, Kovalenko etc. ja laittakaa korvan taakse tämä vuonna -81 syntynyt Alexandre Souglobov! Jos ei tästä kaverista vielä kuulla ja paljon, niin syön... Yksittäisiä tilanteita lukuunottamatta Lokomotiv vei erän alkua huolestuttavasti, mutta lopussa päästiin hyvin mukaan.

II Erä

1.06 Vertala järkkää Nemolle hienon tekopaikan, mutta (taas) päin Podomatskia

Ja erästä:

Hirvittäviä ongelmia purkaa AV:lla kiekko yli sinisen??

III Erä

3.17 Nemo 2 min. koukkaaminen (näin mielestäni Larking näytti)

Erästä:

Pahalle näytti Jatkoajalle lähteminen 3. erän jälkeen. Naapuri vei erää melkoisen selkein sävelin. Varsinkin erän loppua!

JA

1.15 Voutilaisen ja Pesosen tilanteessa Pesonen ampui riparin maalin yli, joten Podon ei tarvinnut sitä tojua, kuten hehkutettiin

4.30 Ei tällää kaarien välistä Pesonen, vaan Hentunen

JA:sta

Narreilla aivan loistava ote n. 13 min, mutta kun vedellään päin veskaria. Kyllä sellainen armoitettu maalintekijä näyttäisi olevan paikalllaan... Vennään poijjaat tekee Jatkoajallakin "kuolemaa" kentällä kolmeen otteeseen ja ehkäpä Larking sympatiseeraa jotenkin jäähyjen muodossa. Toisinkin olisi voinut viheltää. Toki jäähyt oli paikallaan, mutta olisi joku voinut viheltää naapurillekin parista paikasta penalttia.

Pelistä (ja sen vierestä) lyhyesti:

- Lehtonen pelasi tämän "mestaruuden" Jokereille!

- Suomalaiseen tyyliin Narrit pelasi Podomatskille joukkueen parhaan pelaajan palkinnon (varsinaisella peliajalla oli n. 3-4 täysin avopaikkaa, joista vedettiin päin molaria tai pyyhittiin pölyjä)!

- Souglobov!

- Pavelta oli mennyt ääni!

- Rami "Rambo" Koivisto oli paikalla (tarkempaa raporttia paikalla olleilta faneilta)!

- Mika Salolla oli myös kylmä!

- Peli oli OIKEAA jääkiekkoa, jossa oli mukana vauhtia ja taklauksia, ilman isompaa hakkaamista tai kahvaamista (myös M. Ruudun mielipide)!

- Voden HUIKEA rankkari! Itsekin jäin miettimään niiden veivien jälkeen laittoiko kiekon sisään kämmeneltä vai rystyltä? Niin oli huikeat veivaukset. Oikea maila lähti HHOF:iin!

- Fanijoukon kauniimpi sukupuoli oli jättänyt finaaliin lookissa ns. "sokerin pohjalle"!

P.S. Erityiskiitokset Matille ja Hjallille! Lupauksien mukaan vaparit odottivat lippuluukulla, arvoltaan n. 75 jeuroa/pcs! Kiitos!

P.S.S. Henkilökohtaiset kiitokset kaikille mukana olleille Narri-faneille! Ilmala, Tuomas ja john pistäkää eteenpäin jos tämän luette!

Että näin! Tästä on parempi jatkaa...
 
Viimeksi muokattu:

Tuomas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vain yksi jengi Stadista
Terveiset tosiaan Milanosta ja Luganosta!

Finaalissa alkoi omakin kunto tosiaan hyytymään kun joku flunssa iski, oli kuumetta ja kurkusta ei juuri ääntä lähtenyt mutta kaikki annettiin mitä vain pystyi. Aivan mahtava reissu ja upea turnaus.

Jokerifaneja oli paikalla ehkä noin 15-20, kun paikalliset suomalaiset liittyivät joukkoon. Välierässä Milanoa vastaan sitten Jokeri-kannattajien joukko oli kasvanut jo useampi sataiseksi kun Milanon kannattajat liittyvät meidän puolelle. Tulivat kiittämään kun me olimme perjantaina Milanon fanikatsomossa laulamassa Milanon lauluja. Ovat kyllä uskomatonta faniporukkaa. Useat heistä ovat tulossa Suomeen MM-kisoja katsomaan. Ja hyvin kuvaa erään Milanon kannattajan lause Tegille "Jokerit will be allways in my heart" tms...

Videolla matseista tavaraa, joitakin maalekin sekä kaikki rankkarit. Suurin osa on kuitenkin meidän fanikatsomon meininkiä. Paikalliset kyllä kuvasivat ottelut TV:tä varten joten jostakin on ottelut varmasti mahdollista saada. Videokuvaa sekä kuvia on tulossa www.jokerifanit.net- sivuille toivottavasti tämän viikon aikana. Kirjoitan sitten pidemmän raportin koko matkasta.

Edit: tässä muuten kuva Milanon fanikatsomosta, porukkaa siinä varmaankin noin 600-800. Me olimme myös tuolla jossakin seassa... http://www.superfinal.net/game2/2_6b.jpg
 

sininen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Täytyypä taas sanoa, että ilman Milanossa ja Luganossa olleiden ansiokkaita raportteja - suuri kiitos niistä - ei olisi minkäänlaista kuvaa siitä miten Jokerit on oikeasti maailmalla pärjännyt.

Esimerkiksi Hesari onnistui ignooramaaan turnauksen käytännössä kokonaan ja kun se lopulta suostuu tänään edes siteeraamaan Virmasta, niin samalla sivulla on kuitenkin huomattavasti laajempi juttu Turun Palloseuran hankaluuksista SM-liigassa. Siis haloo. On tietysti hienoa kun HS yrittää olla niin kovasti valtakunnallinen, mutta miellyttääköhän tuo nykyinen neutraali, puolueeton ja pliisu linja lehden lätkäjutuissa oikein ketään. Eipä ainakaan minua.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Median sokeus ihmetyttää

Todella surkealla tavalla on Suomen media tuota Continental Cupia käsitellyt, tai oikeastaan pitäisi sanoa jättänyt käsittelemättä. Jotain turnauksen arvosta kuitenkin kertoo se että finaalin ratkaisseen Jukka Voutilaisen maila viedään Torontoon Hockey Hall of Fame:een. Ja eilenkin ainoastaan Nelosen urheilu-uutiset noteerasivat Jokereiden voiton ja paluun Suomeen, kaikilla muilla oli jotain paljon "tärkeämpää" kerrottavaa. Surkeaa toimintaa kaiken kaikkiaan.
 

Knight Hawk

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Vilpittömät onnittelut joukkueelle "epä"virallisesta Euroopan mestaruudesta. Katsotaan sitten finaalissa kumpi korjaa taas nimekkeen itselleen.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Viestin lähetti Knight Hawk
Vilpittömät onnittelut joukkueelle "epä"virallisesta Euroopan mestaruudesta. Katsotaan sitten finaalissa kumpi korjaa taas nimekkeen itselleen.

On hienoa, että Hämeenlinnassa osataan paitsi pelata hienoa jääkiekkoa, myös arvostaa Jaroslavlin karhun kaatamista. Kevääseen on pitkä matka, mutta näillä näkymin molemmat joukkueet taitavat aika pitkälle yltää. Aika paljon pitää tapahtua, jotta ennustuksesi ei kävisi toteen: sen verran on voittavaan peliin matkaa muilla joukkueilla. Mikä toisaalta ei tieten takaa mitään, vielä. Ja viime kautinen HPK-Jokerit playoff oli kyllä todellinen thrilleri. Jos vaan mentäisiin saman käsikirjoituksen mukaan -;)
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös