Roudasta rospuuttoon (ottelut 48-60)

  • 16 213
  • 41

peksa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Crystal Palace, Tappara ja HIFK
Kautta jäljellä about pari viikkoo eikä oikeestaan edes vituta ettei tappara jatka kauttansa sen jälkeen. Lukko, Jyp, Hifk kotona, Ässät ja Pelicans vieraissa. Eroa Kärppiin 6 pistettä. Maaliero Kärpillä -19 ja Tapparalla -26 joten 2 suoraa voittoo enemmän saattaa riittää vielä mutta noista peleistä tuskin tulee 9 pistettä enempää joka on yläkanttiin.

Kärpillä Hpk, Jokerit, Lukko vieraissa ja Blues, Ilves kotona.

Vaikea kuvitella että Tappara saa kuutta pistettä enemmän joten eiköhän se ole kausi 2010-2011 tässä.
 

Pascal Lemoix

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Ainakaan millään lailla omissa käsissä ei Tapparalla jatkopaikka ole. Jos nyt Kärpät ihan pudottaa pallon, niin sitten ehkä, mutta kyllähän ihan faktaa on, ettei Kärpät saisi voittaa kuin korkeintaan yhden noista jäljellä olevista.

Lisäksi kun Tapparan vire on pikemminkin laskeva kuin nouseva, niin sekään ei välttämättä edes saa enää kuutta pistettä tällä kaudella.

Sarjapaikka varmistui sentään matemaattisestikin torstain kierroksella.

Noihin loppuihin peleihin voi sitten lähteä SaiPana pelaamaan iloista hyökkäyspeliä, kun ei ole enää mitään paineita.
 

J.Grönvall

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Newcastle United, Philadelphia Eagles
Aamulehteä lueskellessani tuli mieleen, että Lukko-matsi taitaa olla "viimeinen" matsi tällä kaudella. Kun vähän ynnäilee tuota Tapparan yleisilmettä ja muutamien pelaajien suorituksia niin luulenpa, että Lukon voittaessa on loppukaudelta luvassa murskatappioita. Kaikki kunnia yritteliäälle kakkosketjulle mutta se ei vain ole tarpeeksi SM-Liigassa.

Säälipaikka on enää pelkkää utopiaa, koska Kärpät on hyvässä lyönnissä ja karannee karkuun. Tapparan omat esitykset eivät tue millään tavalla minkäänlaista loppukiriä. Tärkeimmissä peleissä ja nyt tärkeimpään aikaan joukkue ei pysty nostamaan pelin tasoa ja se on todella huono homma.

Sehän tässä koko kaudessa on ollut masentavinta, kun niissä isoissa peleissä joukkue on kerta toisensa jälkeen ollut huono. En muista yhtään oikein dominointia tältä kaudelta, jopa se alkukausi oli onnekas ja voitot tulivat hurjalla maalintekotehokkuudella ja loistavilla veskareilla.

Ensi kausi on vielä kaukana mutta toivottavasti nyt joukkueeseen tulisi edes pelimiehiä jostain. Ja mukavaa olisi nähdä myös omia junioreita kehissä, jos siellä nyt yleensä on sellaisia kavereita joista on tälle tasolle. Ilveksellä on hyvä malli mutta sillä on myös yksi asia jota meillä ei ole ja se on todellinen Ilves-ikoni penkin takana. Meidän ikonit ovat muualla kuin kiekkohommissa, vähän harmi, koska tuollaisella kaverilla on kuitenkin sellaista ihan erilaista äänenpainoa kuin muilla.

Hirvoselle ensi kausi on myös vähän erikoinen, kun seura ei tarjonnut kuin vuoden jatkopahvia. Käytännössä siis luotto on aika vähäinen ja toisaalta taas Hirvoselle jää olematon aika tehdä oikeastaan mitään joukkueen kanssa. Enemmän se on sitten sitä peli kerrallaan menemistä kuin mitään varsinaista pitkäjänteistä kehitystyötä. Tästä edelleen jatkaen on vaikea kuvitella, että pelaajilla olisi suurta halua liittyä Tapparaan, ja se taas vaikuttaa sitoutumiseen. Tämä kausihan oli sitä, että palkka käytiin nostamassa mutta vahingossakaan mitään ylimääräistä ei koitettu tehdä. Nekin joilla sitä halua ehkä oli, ovat sitten sen verran rajallisempia pelaajia ettei heistä mitään ratkaisjoita tule.

Ihan oikeasti on niin, että taidollisesti tämä porukka oli ainakin tällä kaudella vain yksinkertaisesti vajaa. Yritystä saattoi olla mutta sekin viimeistään kaatui vain siihen, ettei joukkue kyennyt pelaamaan tarpeeksi kovalla tasolla.

Ensi kautta ajatellen toivoisin, että joukkueesta lähtisivät välittömästi Jouni Virpiö, Juusto Antonen, Shayne Toporowski, Nestori Lähde(?), Atte Pentikäinen, Jani Honkanen, Kai Syväsalmi ja Jesse Turkulainen. Pelaajia joilla ei vain kertakaikkiaan taso riitä SM-Liigaan tai jotka polkevat paikallaan kehityksensä kanssa. Toporowski on vielä ihan hyvä jätkä kolmosketjuun mutta ykkösketjuun ei pitäisi olla mitään asiaaa.

Lisäksi on mietinnän paikka siinä mitä voidaan odottaa vaikkapa Antti Kangasniemeltä, Kim Strömbergiltä, Jukka Peltolalta, Joonas Koskiselta, Harri Ilvoselta ja Niclas Luceniukselta. He ovat kaikki kiikun kaakun siinä, että mikä heidän oikea paikkansa on. Onko loppujen lopuksi Kangasniemestä kakkosketjun sentteriksi tai paremmaksi, mikä on Strömbergin oikea vahvuus jonka varaan rakentaa tulevaisuutta, onko Peltola muuta kuin duunari ja pystyykö Koskinen pelaamaan oikeasti haluamaansa kiekollista roolia SM-Liigassa. Luceniuksen kohdalla puhutaan sitten intohimosta ja kunnianhimosta, koska hänellä olisi eniten lahjoja mutta tuntuu vähän sellainen höntsäilyvaihde olevan välillä päällä. Eli tekisikö hyvää vähän katsella muita joukkueita ja päästä kunnon kilpailutilanteeseen?

Kokeneet pelaajat pysynevät joukkueessa. Onhan puolustuksessa nyt ihan hyvä alku, kun siellä ovat Mäntylä, Halme, Saravo ja Leimu. Saravon tosin pitää tehdä täydellinen täyskäännös ja nostaa tasoaan huomattavasti. Leimun pitää oppia puolustamaan paremmin tai hänelle täytyy löytää pari joka pelaa inhorealistista puolustuspeliä eikä ole kiinnostunut tehopisteistä. Ja mielummin pelaaja joka osaa myös syöttää ja luistella.

Jos kerran Hirvonen on koutsi joka haluaa peluuttaa modernia lätkää niin kai nyt sentään työkalut pitäisi antaa. Näillä tämän kauden pakeilla ei ole kyllä toivoakaan siitä, ja tarvitaan myös senttereitä joilla kiekko pysyy lavassa vauhdissa ja lisäksi hyökkääjiä jotka voittavat yks-ykkösiä hyökkäyspäässä.

Kyllä tämä niin lässähtänyt pannukakku on ollut, että lokakuun päätös pysyä pois hallilta on ollut todella helppo pitää. Kun Tappara ei edes yritä niin miksi minunkaan pitäisi? Euroakaan en seuralle anna ennen kuin sillä on oikeasti tarjota minulle jotain sellaista josta haluan maksaa. Jääkiekossa se tarkoittaa voittoja ja jengiä joka pelaa oikeasti omalle seuralleen. Tämä olisi mielestäni oltava Tapparan ykkösasia siellä missä asioista päätetään. Tämänkaltainen palkkasoturi/halpahalli-meininki haisee luovuttamiselle sadan kilometrin päähän. Jos taas pitää paikkansa, että tässä nyt säästellään rahaa siihen uuden hallin avaamiseen niin se vasta vituttaakin. Silloinhan meikäläisiä pidetään lähinnä pelkkinä ääliöinä jotka maksavat kuitenkin kiltisti vaikka tarjolla olisi mitä paskaa tahansa. Taitaisi tämänkin seura kaivata kunnon ravistelua nyt viimeistään. Otettaisiin tavoitteeksi oikeasti alkaa rakentaa sitä joukkuetta pala kerrallaan ja ihan vaikka välillä kerrottaisiin sille kannattajakunnalle mitä nyt on seuraavaksi ohjelmassa.

Toiminta on yhtä huvittavaa kuin Tampere Unitedin salamyhkäinen puuhastelu jossa kenellekään ei kerrota mitään ja oletetaan vain, että ei siellä kukaan jaksa kiinnostua kun ollaan tarpeeksi kauan hissukseen. Nytkin ne sankarit ottavat testiin unkarilaisia pelaajia joita ei voi palkata kun ei ole rahaa. Herää vähän kysymys, että minkä takia ne pelaajat sinne sitten otettiin? :D

Tamukin vain yhtäkkiä oli kaameissa rahavaikeuksissa vaikka niin piti mennä torvet soiden Eurooppaan. Edelleenkään kukaan ei oikeastaan edes tiedä miksi, eikä ketään enää juurikaan edes kiinnosta. Ja se välinpitämättömyys on pahinta mitä voi tapahtua. Siksi en ymmärrä miksei Suomessa toimita molempiin suuntiin ja tiedoteta seuran asioita paremmin myös kannattajille. Niitä pidetään edelleen vain välttämättomänä pahana joka roudaa rahaa kassaan mistään mitään välittämättä. No, ehkä urheilubisnes menee joskus kokonaan siihen mutta mitä Tapparakaan olisi ilman fanejaan? Ei tasan mitään. Toivotaan, että sitä respectiä tulisi edes ensi kaudella sen verran, että edes kerran voisi olla ylpeä siitä, että on sattunut sairastumaan Tappara-tautiin.
 

Pascal Lemoix

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Yleensähän fanien kanta on se, että kaljan ja lihapiirakan hintaa hallissa tulee laskea, samoin pääsylippujen, mutta silti kannattaa hankkia kalliita pelaajia. Eikä kuitenkaan sellaisia laiskoja tsekkejä kuten Kärpissä eikä sellaisia kuin Hentunen ja Pirnes Jokereissa. Kannattaisi ostaa vain niitä takuuvarmasti 40 maalia nakuttavia pelaajia.

--

Vakavasti puhuen pelaajien tasoluokituksetkin ovat sellaisia, missä usein tuijotetaan liiaksi viimeistä kautta. Hyvässä joukkueessa kaikki näyttävät hyvältä ja ovat hyviä. Jääkiekkojoukkueen kasaaminen on kuitenkin aina sovittelua ja kokeilua. Ainut viisaus on melkein jälkiviisaus. Ja että toimivista yhdistelmistä kannattaa pitää kiinni. Joukkueen perusvire rakentuu pitkälti kesäharjoittelussa ja siihen vaikuttaa harjoittelun lisäksi henkilökemiat. Nyt Tappara oli vaikeuksissa jo ennen kauden alkua, Mattila jätti laivan ja Sindel erotettiin ja mitä kaikkea siellä nyt olikaan. Nämä loivat jo pohjaa kriisipoukkoilulle, jota koko kausi on sitten ollut.
 

hardflip

Jäsen
Suosikkijoukkue
Alexander Barkov Jr.
Tuossa lukiessani Grönvallin kirjoitusta, tuli mieleen muutamia haistattelja kauden alusta (jos en nyt IHAN väärin muista) joissa nämä "vahvistukset" puhuivat omasta roolistaan Tapparassa ja useampi sanoi, että oli tarjottu "johtajuutta".

Nyt kun miettii tuota, voisiko sillä olla vaikutusta peliesityksiin? Johan tuossa joukkueessa pitäisi olla sitä esim. Kapteenin osalta?

Grönvallin kirjoitus oli äärettömän hyvä ja summaa useamman asian tältä kaudelta.
 

J.Grönvall

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Newcastle United, Philadelphia Eagles
Tuossa lukiessani Grönvallin kirjoitusta, tuli mieleen muutamia haistattelja kauden alusta (jos en nyt IHAN väärin muista) joissa nämä "vahvistukset" puhuivat omasta roolistaan Tapparassa ja useampi sanoi, että oli tarjottu "johtajuutta".

Nyt kun miettii tuota, voisiko sillä olla vaikutusta peliesityksiin? Johan tuossa joukkueessa pitäisi olla sitä esim. Kapteenin osalta?

No varmasti olikin tarjolla johtajuutta, sehän oli ihan selvää sen jälkeen, kun tiedettiin Ojasen lopettaminen. Nyt vain kävi ikävästi niin ettei sitä johtajuutta oikein välittynyt katsomoon asti. Parhaat pelaajat eivät olleet tarpeeksi hyviä ollakseen pelillisiä ja samalla henkisiä johtajia. Joistain taas ei ollut edes hyviin peliesityksiin. Kauden alussa kirjoittelin, että Saravo ja Mäntylä ovat avainasemassa nimenomaan tapparalaisina pelaajina mutta taso ei ollut riittävän korkea myöskään heillä.

Tämäkin teki tästä kaudesta aina vain vaikeamman kaiken muun päälle. Nyt jos koskaan olisi kaivattu vakautta edes sinne penkin taakse mutta siellä kävikin kaikkein pahin myllerrys. Jälkiviisaus on tietenkin helppoa ja tietyssä mielessä halpaa mutta eihän tämä kausi nyt välttämättä mikään suuri yllätys ollut. Enemmänkin jatkoa vain sille jollekin mitä tapahtui Rautakorven lähdettyä lätkimään vuonna nakki ja muusi. Urama onnistui vaikka oli vihreä päävalmentaja, Saarinen ei onnistunut ja teki edelleen vähän hämärän peittoon jääneen poisjäämisen ja lopulta saavutettiin kliimaksi sillä, että kakkoskoutsikaan ei halunnut valmentaa ja tilalle tuli vieläkin kokemattomampi kakkoskoutsi.

Nyt on sitten Mikko Saarinen LeKissä ja Petri Mattila KooKoossa. Tuskin voidaan puhua ihan mitättömistä kiekkomiehistä jos Mestis-pesteihin pääsevät. Vähän minä ihmettelen, että mikä kumma siellä joukkueessa on sitten ollut meneillään jos näitä oman seuran miehiä lähtee yks-kaks menemään ja nyt kuitenkin töitä löytyy. Eikö näistä kavereista kannattaisi ennemminkin pitää kiinni? Olen edelleen sitkeästi vain sitä mieltä, että Saarinen alkoi päästä jyvälle kauden lopulla ja olisi ollut hienossa tilanteessa tätä kautta ajatellen. Jotain kuitenkin tapahtui ja kaksi äijää lähti ja samalla sitten kannattajat menettivät kaksi rakastamaansa pelaajaa Ojasessa ja Niemisessä ja saivat tilalle täydellistä hölynpölyä muiden joukkueiden poistomyynnistä. Eikös SaiPan pitänyt olla siellä lähellä Venäjän rajaa?

Jossain toisessa maailmassa meillä olisi ollut tilanne, että Rautakorpi olisi ollut Tapparan päävalmentaja ja Rauli Urama A-junioreissa. Ajatelkaa nyt! Nyt on taas helppo olla jälkiviisas mutta voidaan sanoa, että olihan Tappara tuolloin loistavasti hajulla. Miksi sitten on käynyt niin kuin on käynyt ja seuran profiili on tippunut Top 6-joukkueesta "Saipaksi", on ihan totaalinen mysteeri ainakin minulle? Varsinkin, kun kyse on joko tietoisesta valinnasta tai sitten siitä, että jossain sisäpiireissä tiedetään seuran hengen olevan täysin mätä, eli se on työpaikkana huono.

Pelaajistossa oli Jori Lehterä ja kumppanit kasvamassa uusiin rooleihin. Silloin 2006 vielä jopa koitettiin vahvistaa joukkuetta tammikuussa. Oli kuitenkin intohimoa ja yritystä. Nyt saatiin hankittua joku helvetin Syväsalmi joka on huonompi kuin Harri Laurila joskus.

No, tilanne on nyt kuitenkin tämä, että joukkue on pettynyt kun se ei pääse sijalle kymmenen SM-Liigassa. Onhan se nyt ihan helvetin naurettavaa :D Mutta se on osaksi jo isompaakin kuvaa, mihin ei nyt kannata sen enempää lähteä. Kahdeksassa vuodessa on kuitenkin tultu Suomen mestarista tähän tilanteeseen ja vielä seurassa jossa olemassa pidempikin historia huipulla olemisesta. No toisaalta voimme olla iloisia, että näinkin kauan on kestänyt, aikasemmin valahdettiin neljässä vuodessa mestarista karsijaksi ja sitä kautta pitkälle taipaleelle ynnä muiden joukossa. Oli se vaan jumanlavit hieno tunne, kun ensimmäistä kertaa elämässään vuonna 1999 sai tuntea Tapparan olevan oikeasti hyvä joukkue jota muut kunnioittavat ja joka pärjää.

Kaipa nämä ajat ovat sitten vain osa kannattamista ja seuran mukana elämistä. Kiinnostaa vaikka ei pitäisi ja kuinka yrittäisi olla kiinnostumatta. Eikä Tappara totta puhuen ole ensimmäinen eikä viimeinen seura Suomessa joka menee vuoristorataa. Tuntuu enemmänkin olevan sääntö kuin poikkeus tässä maassa. Nyt siellä painaa kärjessä joku JYP joka vähän uskalsi laittaa rahaa joukkueeseen ja antaa työrauhan valitsemilleen äijille. Vähän aikaa sitten JYP oli vain kaunis muisto 90-luvun alun pelottavasta joukkueesta ja voi olla, että viiden vuoden päästä se on taas sitä.

Toivotaan nyt, että Tappara pysyy edes sarjassa niin ei ihan totaalista katastrofia pääse sattumaan.
 

TM

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Olen edelleen sitkeästi vain sitä mieltä, että Saarinen alkoi päästä jyvälle kauden lopulla ja olisi ollut hienossa tilanteessa tätä kautta ajatellen.

Hienossa tilanteessa? Olisi ollut siinä tapauksessa, jos vaikka Enlund-Lehterä kaksikon jatko tälle kaudelle olisi varmistettu. Kumpaakaan ei saatu pidettyä ja se siitä. Niin se Pekka Virtakin vaan valmentaa KalPaa melko hyvin tälläkin kaudella, vaikka ei siellä olekaan enää Kapasta pelaamassa ja pikku killeriä. Ammattimies penkin takana on ammattimies.
 

Draco

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Yleensähän fanien kanta on se, että kaljan ja lihapiirakan hintaa hallissa tulee laskea, samoin pääsylippujen, mutta silti kannattaa hankkia kalliita pelaajia.

Tuohon on kyllä pakko sanoa, että ei siitä lihapiirakasta, jota sieltä saa, voi kyllä vakavalla naamalla paljoa pyytää. Hallin käytävätuotteiden taso meni alas jo ajat sitten ja jäi enää jäljelle hyvä peli, josta maksaa. Nyt ei voi Tapparan kannattajia syyttää enää, jos eivät halua maksaa siitäkään, mitä jäällä näkevät.
 

J.Grönvall

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Newcastle United, Philadelphia Eagles
Hienossa tilanteessa? Olisi ollut siinä tapauksessa, jos vaikka Enlund-Lehterä kaksikon jatko tälle kaudelle olisi varmistettu. Kumpaakaan ei saatu pidettyä ja se siitä. Niin se Pekka Virtakin vaan valmentaa KalPaa melko hyvin tälläkin kaudella, vaikka ei siellä olekaan enää Kapasta pelaamassa ja pikku killeriä. Ammattimies penkin takana on ammattimies.

Olisi ollut hienossa tilanteessa mikäli Virpiöt ja kumppanit ovat olleet "hänen" hankintojaan jolloin myös joku selkeä rooli olisi ollut mielessä ja samalla hän olisi päässyt jatkamaan sitä pelisysteemin kehittämistä. Tapparan sisältä kuitenkin lähes päivittäin kuulee niin ristiriitaisia huhuja, että ei tässä paljon kannata spekuloida mitään. Saarisenkin osalta loppuun palaminen ja paluu kuitenkin nopeasti takaisin kiekkoon kielii jollain tavalla siitä, ettei Tapparassa ihan kaikki ole kohdillaan.
 

peksa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Crystal Palace, Tappara ja HIFK
Virpiö on tehnyt maalin neljässä viimeissä Tapparan kotipelissä joten siitä voi antaa jo pikku taputuksen olalle. Taito ei kaverilla huikein ole mutta yritys palkitaan. On hiukan köyhän miehen Steve Saviano.

On munkin mielestä ollut turha hankinta Tapparalle mutta kun katselee näitä jannuja jotka on hiihdelly siellä koko helmikuun niin kyllä Virpiön peliaika on vähintäänkin ansaittua.
 

hardflip

Jäsen
Suosikkijoukkue
Alexander Barkov Jr.
Virpiö on tehnyt maalin neljässä viimeissä Tapparan kotipelissä joten siitä voi antaa jo pikku taputuksen olalle. Taito ei kaverilla huikein ole mutta yritys palkitaan. On hiukan köyhän miehen Steve Saviano.

Tämä kausi antaisi suunnaksi sen 3-4 ketjun pelipaikan ja AV:lla mä tykkään kaverista kovasti. Ottaen huomioon kauden aikana saaman peliajan, odotukset pisteiden osalta olivat hieman korkeammat.

Ihan ok jos ei ole omista junnuista nostaa pelaajia rinkiin, muussa tapauksessa en panisi pahakseni vaikka sopimus loppuu ennen aikojaan.
 

peksa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Crystal Palace, Tappara ja HIFK
Virpiö ja viides peräkkäinen kotipeli missä maali. Mikähän on seuraennätys?
 

Draco

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Virpiö ja viides peräkkäinen kotipeli missä maali. Mikähän on seuraennätys?

Olispa tuo tahti löytynyt edes vähän aikaisemmin. Riemastuttaisi vielä enemmän. Mutta jokatapauksessa positiivista, että käyrä on noinpäin kauden loppua kohti. Esim. Lucenius saa kyllä aika pitkän miinuksen siitä hyvästä, että katosi pahasti kuvasta juuri kauden ratkaisevilla hetkillä.
 

Pascal Lemoix

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Viimeinen jakso tappiollinen 4-9. Näistä toki viimeiset viisi jo käytännössä täysin yhdentekeviä pelejä. Loppukautta leimasi eniten toivottomuus. Aurinko ei paljon pilven raosta paistellut. Negatiivisuus ja epäonnistumiset ruokkivat toisiaan. Viimeinen oljenkorsiaika oli se viikko, jolla kohdattiin SaiPa, Blues ja Kärpät ja hävittiin kaikki.

Game over.
 

Draco

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Mun mielestä kausi hävittiin jatkopelien osalta hyvin pitkälti niissä tammikuun tasauspeleissä ja sitä edeltäneessä SaiPa-pelissä, eli se SaiPan lyhyen ajan sisään kolmesti kohtaaminen, joista kaikista tuli tukkaan. Siinä hävittiin paljon tärkeitä pisteitä ja varmaan paljon myös itseluottamusta loppua ajatellen.

Silti hieman oli sellainen perstuntuma koko kauden, että ei tämä taida ihan riittää ja siinä mielessä ihmettelen Tapparan politiikkaa siellä siirtorajan umpeutumisen tuntumassa. Siinä vaiheessa oltiin vielä menossa jatkoon ja pari hyvää täsmähankintaa olisivat voineet olla ratkaiseva buusti jatkopaikan saavuttamiseksi.

Nyt saatiin, mitä ansaittiin, mutta ei nyt tietysti voi tavattoman pettynyt olla lähtökohdat tiedostaen. Ei tällä paketilla jokatapauksessa pitkälle oltaisi playoffeissa menty.
 

TM

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara

Siirtorajan viime hetkillä ei muutkaan joukkueet tehneet mitään ihme hankintoja. Jonkinmoinen hankinta oli Kärpiltä Huml. Kausi on nyt kuitenkin ohi ja alkaa odottelu siitä, mitä pelaajia hankitaan ensi kaudelle.
 
Viimeksi muokattu:

Vaughan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
...ihmettelen Tapparan politiikkaa siellä siirtorajan umpeutumisen tuntumassa. Siinä vaiheessa oltiin vielä menossa jatkoon ja pari hyvää täsmähankintaa olisivat voineet olla ratkaiseva buusti jatkopaikan saavuttamiseksi.
Itselleni tuli viimeistään siinä vaiheessa tuntuma, että joukkueen johto päätti tuolloin, että tästä tulee ns. "välivuosi". Pari hyvää täsmähankintaa olisi voinut tulla aika kalliiksi - varsinkin koska tarve oli pisteiden tekoon pystyvissä profiilipelaajissa. Tämä on tietysti vain spekulaatiota, mutta toivottavasti säästyneet rahat näkyvät ensi kauden joukkueessa...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös