Skydelle tuuraaja?

  • 2 752
  • 17

Pioneer

Jäsen
Tänään saimme vahvistuksen sekä sille, että Skyde on poissa keskuudestamme joulun yli. Muutenkin kääpiökokoiseen hyökkäykseemme jää Skyden hetkellisen poistumisen ajaksi yhden ison rouhijan kokoinen aukko, ja kas kummaa: Ville Immonen sai potkut TPS:stä juuri sopivasti.

Vilhon ottaminen koeajalle Skytän loukkaantumisen ajaksi olisi mielestäni loistava teko. Kyllä, tiedän Immosen pelanneen koko alkukauden luokattomasti. Kyllä, tiedän Immosen olleen viime kauden katastrofin ikoni.

Mitä siitä?

SaiPa tarvitsee Skytälle korvaajan ja tarjolla olisi keltapaidassa viime kautta lukuunottamatta loistavasti esiintynyt Lappeenrannan oma kolossi. Jää nähtäväksi kohtaavatko kysyntä ja tarjonta tässä tapauksessa?
 

theref

Jäsen
Skyttä poissa jouluun saakka.
TPS vapautti Immosen...

Kyllä, Immosen voisin ottaa kokeelle jouluun saakka. Mutta en sen pidempään. Try-out on ainoa mahdollisuus. Viime kausi meni penkin alle eikä tässä alkukaudessa ole yhtään sen enempää hurrattavaa, päinvastoin!

Imodiumin olisi kuitenkin nostettava tasoaan huomattavasti, jotta paikka edes SaiPassa aukeaisi. Turku ei kuulemma kiehtonut, olisiko Villeä vaivannut koti-ikävä?
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Samaa mieltä. Tryoutille ottaisin ja nimenomaan tuuraamaan Skydeä. Kauppisen kanssahan Vili on tottunut menneinä vuosina pelaamaan ja Riihijärven kanssa Immonen muistaakseni pelasi ihan mallikkaasti jossain maajoukkueturnauksessa, ellen väärin muista?

Immonen vaan testiin, ei olisi näissä olosuhteissa huonokaan valinta!
 

Vaicci#63

Jäsen
Kyllä mulle kelpaisi että Immonen tulisi Saipaan, Try-outille. Jos pisteitä tulisi paljon, varmasti saisi sopimuksen.

En vaan usko että Kaarna sellaiseen tekoon ryhtyy vaan luulee edelleen että joukkue pärjää kolmella kentällä ja yhdellä vilttihyökkääjällä...tai no jos Virtanen lasketaan hyökkääjäksi niin sitten kaksi.

Jos joku tuntee Kaarnan, (esim Mirasane) voisi hän vaikka kysäistä/ehdottaa...
 

Aksu

Jäsen
Tässä tilanteessa Vilhon voisi ottaa Saipaan, mutta nimenomaan monen ehdottamalle try-outille. Minulla on kuitenkin kutina siitä, että Ville lähteepi ulkomaille. Sellaista juttua kaverin tuntevilta on tullut. En tarkoita tätä syksyä vaan aiempia puheita.
 

SaiPa#77

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Näinköhän Vilho kelpaa Skrikolle, joka on pelaajavalinnoissa panottanut kovaa asennetta. Viimekauden ja tämän kauden alun perusteella Viholla ei taida tuo asenne olla kohdallaan. Toki try-out Sykden sairasloman ajaksi voisi olla paikallaan, mutta katsotaan ensin miten pelit ilman Skydeä lähtee menemään.
 

Pronger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Hei lappeenranta!

Taalla lansirannikolla on joku huhuillut etta on ollut kyseessa asenneongelmainen pelaaja. Itse en tata usko vaan kyseenalaistan K.Jalosen valmentajan taidot (TPS 10. liigassa ja viime kausi kanssa) Voisiko tallaisella olla peraa vai voisimmeko roudata Immosen 90 km pohjoiseen?
 

Aksu

Jäsen
Viestin lähetti Pronger
Hei lappeenranta!

Taalla lansirannikolla on joku huhuillut etta on ollut kyseessa asenneongelmainen pelaaja. Itse en tata usko vaan kyseenalaistan K.Jalosen valmentajan taidot (TPS 10. liigassa ja viime kausi kanssa) Voisiko tallaisella olla peraa vai voisimmeko roudata Immosen 90 km pohjoiseen?

Vilho on "persoona". Tyyppinä jää useimmille hyvin etäiseksi. Tavallaan paljon "taiteilijaa". Jos kaveria ei syystä tai toisesta huvita niin ei huvita eikä hän sitä peittele millään tavalla. Lahjoja on toki helvetisti, mutta persoonansa vuoksi ja viimeaikaisilla näytöillä tietyllä tavalla riskihankinta.
 

el pebe

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Ilkka Kaarna puheli niitä näitä Sport FM:llä tuossa ennen viittä.

Kysyttäessä vahvistuksista, sanoi Kaarna jotakuinkin että "Meillä ei ole tarvetta muuttaa joukkuetta, mutta aina esim. loukkaantumiset voi muuttaa tilannetta".
Immosesta: "Itse asiassa sain tämän tiedon juuri ennen lähetystä, joten en halua tässä vaiheessa kommentoida tätä mitenkään". Jotain, jotain. "Tällä hetkellä ei tarvita apuja, mutta jos tulee vaikka juuri näitä loukkaantumisia tai muuta, tilannetta katsotaan uudelleen".

Ja tietenkään sillä toimittajalla ei ilmeisesti ollut mitään tietoa Skytän loukkaantumisesta, saati siitä että toipuminen saattaa kestää jopa joulun yli.
Kuitenkin, minusta noista Kaarnan lauseiden välistä oli kuultavissa se, että SaiPaa vähän epäilyttää tämä Skytän loukkaantuminen, ja korvaajaa ollaan jo mietitty.
 

Seti10

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saimaan Pallo
Toivottavasti ei Immosta

Miksi otettais veltto-ville?

Kaartinen on näyttänyt Hokissa paljon parempaa menoa.

Nyt joku sanoo, että Kaartinen on tekniikkapelaaja ja Skyde on raataja. Voi nääs nääs mä sanon, että Veltto-Ville tuskin taklaa yhtään kertaa ja se on pukukoppihenki pilalla samalla sekunnilla kun V-V palaa "päälliköksi".

"Sitä saa mitä tilaa" - takki auki Aurajoen rannalla, voi vilu tulla laulelee vanha...
 

Vaicci#63

Jäsen
Jepsulis, Teemu Somppi tulee takaisin joukkueeseen päivän ES:n mukaan. Ville Immonen on liian kallis ja Kaarna vetää samaa linjaa kuin koko kauden.
 

Mammutti

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Blackhawks,Cam Neely, Timo Peltomaa
Somppi korvaa Skytän. Jaa.
Ei millään pahalla valmennusjohtoa tai Somppia kohtaan, mutta raatajan korvaaminen pehmeällä ja hitaalla, ei vielä liigatasolle valmiilla taitopelaajalla kuulostaa oudolta.
Aikookohan Skriko peluuttaa Somppia ykkös- tai kakkosketjussa, nelosessa pelaaminen (istuminen) on aika turhaa. Toisaalta eipä ole ns. pelaavatkaan ketjut paljon peliä tainneet tehdä viime aikoina, taitavat vain heitellä kiekkoa eteenpäin..
No sunnuntaina ollaan viisaampia asian suhteen.
 

el pebe

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Täytyy myöntää, että kun tuossa aiemmin kirjoittelin Kaarnan puheista, mielessä ei jostain syystä edes käväissyt mahdollisuus Sompin pikaisesta paluusta. Ei sillä, etten Somppia takaisin huolisi, mutta olin vain ehkä jo niin asennoitunut siihen että kaverin mitäänsanomattomiin otteisiin oltiin Saipassa kyllästytty, ja tosiaan olisi annettu Sompin pelata Kouvolassa joulutaukoon saakka.
Yhtään sitä kaunistelematta, olihan Sompin peli todella väritöntä ennen vuokraa, mutta niin kuin on monta kertaa todettu, olihan hän juuttunut neloseen eikä tällöin tietysti saanut paljon hittoakaan peliaikaa.
Eli jospa se Sompin peli tästä paranisi, jos ja kun pääsee (tavallaan tuurailemaan Skyttää) kakkos- ja kolmosketjuun. Ihan hyvä näin.
Jos Sikagossa voittanutta kokoonpanoa ei paljoa haluta muutella, ehkä sunnuntaina sitten jotain tällaista:

Machulda-Tirkkonen-Ylitorkko
Cipruss-Uusikartano-Vaic
Tasaisuutta kahteen ekaan; Machulda-Tirkkonen ja Cipruss-Vaic

Riihijärvi-Kauppinen-Somppi
Virtanen-Koho-Kerman
Riihijärvi-Kauppinen toiminut koko kauden... mutta nyt tämä kyllä taas valui siihen pisteeseen, että Sompin ja fyysisemmän Kermanin paikkojen vaihtamisessa olisi ideaa. Ja Somppi jatkaa nelosessa? Entä miten olisi Machulda-Tirkkonen-Kerman ja Riihijärvi-Kauppinen-Ylitorkko? Uuhhh, nyt menee kyllä ihan räpeltelyksi koko homma. Ihan sama mitkä ketjut...
 

Pioneer

Jäsen
Sompin kannalta tietysti hienoa, että tilaisuus pelata kahdessa ensimmäisessä kentässä avautuu, mutta miten Sompin kaltainen nikkari palvelee SaiPan tarpeita tässä tilanteessa?

Toivottavasti Teemu ryhtyy iskemään maaleja liukuhihnalta, joten mitään ei tarvitsisi enää edes pohtia, mutta kovasti olen skeptinen tämän nuorukaisen suhteen. Somppi on kyllä kauden myötä saanut lisää potkua luistimiinsa ja mitä vähien vaihtojen aikana olen kyennyt miestä seuraamaan, on kehitystä tapahtunut myös mies miestä vastaan -tilanteissa. Kuitenkin Skyde on SaiPan paras ruuhkapelaaja ja muutenkin heiveröisessä hyökkäyskalustossa raskaan sarjan eliittiduunarin poissaolo ei voi olla näkymättä.

Nyt SaiPan hyökkäyksen fyysisyydestä pitää ryhtyä vastaamaan Riihijärven lisäksi höyhensarjalaiset Kerman ja Yli-Torkko, jotka tietysti taklaavat innolla, mutta lisää ruutia kulma- ja maalineduspelaamiseen tulee löytyä, jotta he pystyisivät paikkaamaan Skytän jättämän aukon. Mielenkiinnolla odotan, miltä SaiPan peli sunnuntaina näyttää.
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Somppi siis pikajunalla takaisin. No ei onneksi ollut pitkä matka. Mielenkiintoista nähdä avautuuko Teemun solmut, kun saa nyt enemmän vastuuta? Onko lyhyt Kouvolan reissu aiheuttanut pistenälän? Lähteekö tästä Sompin Teemun esiinmarssi? Toivotaan.
Heitän tähän nyt sellaisen veikkauksen että Somppi tekee sunnuntain TV-pelissä kauden ensimmäisen maalinsa. Sunnuntaina nähdään, olinko oikeassa. =)
 

Ronnie

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Hifk
Eipä onneksi ole Immonen tulossa Skydeä paikkaamaan. Kaarnan kommentit olivat tosiaan jo tämän päivän Etelä-Saimaassakin. Tuo Immosen asenneongelma, josta täälläkin puhuttiin, näkyi muuten selvästi jo viime kauden aikana, jolloin Teisakin istutti miestä viltissä.

En tiedä, miten Somppi pystyy Skyttää paikkaamaan. Sen verran erityylisiä pelaajia he ovat. Toisaalta nyt kun Skrikokin on sotkenut kaikki ketjut, niin tällä asialla ei liene niin suurta merkitystä.
 

Poison

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Pelit jatkuvat SaiPan osalta ylihuomenna, ja aiemmin puhuttiin siitä, että Skyttä on poissa ainakin joulutaukoon asti. Mikäköhän on nyt sitten tilanne, onko taistelijamme jo lauantaina pelikunnossa Jyväskylässä? Itse en nimittäin ainakaan ole kuullut miltään suunnalta mitään tietoa tästä asiasta.

Oheen voisin heittää vielä kysymyksen Kauppisen pelikunnosta, vaikka meneekin hieman otsikon ohi...
 

Aksu

Jäsen
Viestin lähetti Poison
Pelit jatkuvat SaiPan osalta ylihuomenna, ja aiemmin puhuttiin siitä, että Skyttä on poissa ainakin joulutaukoon asti. Mikäköhän on nyt sitten tilanne, onko taistelijamme jo lauantaina pelikunnossa Jyväskylässä? Itse en nimittäin ainakaan ole kuullut miltään suunnalta mitään tietoa tästä asiasta.

Oheen voisin heittää vielä kysymyksen Kauppisen pelikunnosta, vaikka meneekin hieman otsikon ohi...

Skyttä ja Kauppinen ovat kokoonpanossa tänään Jyväskylässä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös