Ville "Nenä" Siren Ilvekseen

  • 4 798
  • 20

Carlos

Jäsen
Viestin lähetti Vesa
http://ilves.info/uutinen161202.php

Kolme viime kautta Washingtonin kykyjenetsijänä toiminut Ville Siren palaa kotiin. Näin jeesustelijat pääsevät huokailemaan Jalon "kaverilinjasta" .

Ei nyt mitenkään moitteena, mutta eikö nämä Ilveksen asiat mahdu sinne Ilves-alueelle, kun siellä on muutenkin aika rauhallista? Kyllä sen sieltäkin jokainen asiasta kiinnostunut varmasti löytäisi...
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Minä kun ehdin jo hetken kuvitella että Siren palaa takaisin kaukaloihin, tehden ns. "Lemieuxit". Onneksi ihan niin pahasti ei ole asiat. =)
 

Mane

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves
Ilves-osioonhan tämä viestiketju olisi kuulunut, mutta Sirenin palkkaus on ehdottomasti hyvä veto Ilvekseltä.

SM-liigaseurat ovat menossa entistä ammattimaisempaan suuntaan ja hyvin mahdollista on, että muutaman vuoden kuluttua ainakin kaikilla suuremmilla seuroilla on päätoimiset scoutit. (eikä toimitusjohtaja satunnaisesti liikkeessä)

Tämän siirron ansiosta Ilves on sen muutaman vuoden yhden askeleen muita edellä ja se askel saattaa osoittautua hyvinkin kullanarvoisten sarjasijoitusten arvoiseksi kun muut jatkavat vielä toimitusjohtaja matkalla kuin muilta hommilta ehtii-linjalla.

Ainakin omalla kohdallani tämä rekrytointi kohotti uskottavuutta ensi kauteen nähden pari piirua.
 

mixu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
Olisin ottanut Sirenin Hifkiinkin mielelläni samaan hommaan mutta onhan meillä Pentti.Erittäin järkevä veto Jalolta palkata Siren.
 

ELÄKELÄINEN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Keski- Uudenmaan muoviseurat
Herra oli eilen Järvenpäässä.Onneksi ei KJT:stä kukaan loistanut.
Lindholmhan on jo Ilveksessä kokeiltu.
Jäi tosin lukemati,koska pesti Ilveksessä alkaa.Mies on nimittäin hallissa ollut ihmettelemässä ennenkin.
 

Vaicci#63

Jäsen
Minun puolestani Siren voisi aloittaa hommansa tarkkailemalla SaiPan huippuvahvistusta, latvialaista hiomatonta timanttia, kaikkien aikojen taklaajaa, Aigars "citrus,arkalus" Cipruss!

Minuakin karmaisi tuo että Siren olisi palannut nimenomaa jäälle, mutta hyvä niin...
 

Afan

Jäsen
Viestin lähetti ELÄKELÄINEN
Herra oli eilen Järvenpäässä.
...
Mies on nimittäin hallissa ollut ihmettelemässä ennenkin.

Juu, ei ole Järvenpää ainoa Mestis-paikkakunta, jossa Siren on nähty.

Totisesti toivon, ettei Ilves pane vahinkoa kiertämään, vaikka sen oma kausi pilalla jo onkin. Teisan kommentit pelaajien mahdollisesta "ottamisesta" Mestiksestä saavat lähinnä voimaan pahoin. Jos Ilves tosiaan aikoo suljetun sarjansa tuomin valtuuksin haistatella pitkät lukuisille Mestis-kannattajille viemällä heidän menestymään pyrkivistä joukkueistaan parhaita pelaajia pelaamaan joitain täysin merkityksettömiä liigaotteluita testimielessä, niin eipä ole Ilveksen asenteessa hurraamista. Toivottavasti niin ei käy.

Yksittäistä seuraa suurempi vika on tietysti systeemissä, joka tuollaisen urheilullisten arvojen raiskaamisen mahdollistaa.

Edit: Oho, tulipa avauduttua. Ei ollut tarkoitus ihan noin rankasti mielipidettäni ilmaista. Tulipa ainakin selväksi, mitä mieltä olen ylläolevasta.
 
Viimeksi muokattu:

Baritoni

Jäsen
Suosikkijoukkue
ILVES, Vasen Pakki Kerho, Murskeat Lokit, TurHmA
Viestin lähetti Afan

Jos Ilves tosiaan aikoo suljetun sarjansa tuomin valtuuksin haistatella pitkät lukuisille Mestis-kannattajille viemällä heidän menestymään pyrkivistä joukkueistaan parhaita pelaajia pelaamaan joitain täysin merkityksettömiä liigaotteluita testimielessä, niin eipä ole Ilveksen asenteessa hurraamista. Toivottavasti niin ei käy.


Ilves ei edelleenkään voi ottaa ketään väkisin.

Yrjänä Ykkösdivarilainen siirtyy Ilvekseen, jos a) divariseura haluaa myydä Yrjänän, b) Ilves haluaa ostaa Yrjänän, c) Yrjänä haluaa siirtyä Ilvekseen.

Ilveksen asenteessa ei olisi hurraamista, jos se ei pyrkisi koko ajan tekemään mahdollisimman paljon itsensä kannalta myönteisiä ratkaisuja. Yrjänä pitää yrittää ostaa, jos hän pystyy omalta osaltaan avittamaan Ilvestä etiäpäin. Valitettavasti Ilves ei voi ajatella ennen kaikkea divarikatsojan parasta.

B

ps. Mitään tietoa mahdollisista Mest...divariostoksista minulla ei olé.

pps. Miten olisi jokin muu nimi kuin Mestis?
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Lykkyä Ipalle. Ville on erittäin hyvä ja arvostettu hemmo duunissaan ja myös yksi niistä nimistä, joita rohkenin aiemmin tarjota meillekin samoihin hommiin, kun realistisia ehdotuksia kaivattiin. Ville Sireniä ei pidetty mahdollisena, kaverillahan on duuni NHL-organisaatiossa:)

Ihan rehellisesti vielä se, että voisit Ville vetää huoletta hokkarit jalkaan ja palata jäälle! Liigan pakkien taso on tänään hieman toista kuin päätöskaudellasi 98/99. Onnea ja menestystä!
 

Carlos

Jäsen
Viestin lähetti JHag
Ihan rehellisesti vielä se, että voisit Ville vetää huoletta hokkarit jalkaan ja palata jäälle! Liigan pakkien taso on tänään hieman toista kuin päätöskaudellasi 98/99. Onnea ja menestystä!

Ja minä vaadin The Pepen jäälle! Menisi heittämällä meidän tämänpäivän kokoonpanoon, ja keräisi vieläpä positiivista saldoa. Sen lisäksi hän vetää ranteella kovempaa ja tarkemmin kuin puolet tämän päivän liigapakeista. Noniin... taidan palata tästä fantasiamaailmastani taas töiden pariin, kuola valuu. :-)
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Noh, veli Carlos! Jokos siellä kädet kävivät virtuaali-Stigan näppäimissä? Pepe menisi nöyrääkin selvemmin suoraan kakkos-kolmospariin nähdäkseni. Lisäksi meillä oli pakki nimeltä Lauri Puolanne, joka lopetti, ja varsin nuorena, uransa kaudella 97/98, kun oli niiiiiin vaikea päästä pakiksi HIFKin liigamiehistöön. Late, hokkarit naftaliinista!

PS.
Ei se Ville mikään Nenä ole....Kari on! Villellähän on siro ja pieni nenä Jalosen lumiauraan verrattuna. K. Jalonen voisi aurata nokallaan Elysee-areenan jään, jos zamboni ei lähde käyntiin. Joidenkin turkulaisten mielestä, näin olen ymmärtänyt, Jalonen voisi myöskin jäädä pysyvästi tuohon hommaan.
 

Oloneuvos

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, ÄTPPOMK,Ottawat Senaattorit
Viestin lähetti JHag
Ei se Ville mikään Nenä ole....Kari on! Villellähän on siro ja pieni nenä Jalosen lumiauraan verrattuna. K. Jalonen voisi aurata nokallaan Elysee-areenan jään, jos zamboni ei lähde käyntiin. Joidenkin turkulaisten mielestä, näin olen ymmärtänyt, Jalonen voisi myöskin jäädä pysyvästi tuohon hommaan.

Hienoa, että Ilveksen organisaatiossa mennään eteenpäin. Uskon minäkin Sirenin olevan pätevä mies tarjottuun tehtävään.

Meillä on sitten heittää jäälle Virran Hantta, joka on vieläkin loistavassa kunnossa kiitos jatkuvan treenaamisen. Ihan vakavasti puhuen Hantta olisi kuukauden pikatreenillä Tepsin ykköspakki. Tosin siihen ei juuri nyt paljoa tarvita, mutta kuitenkin.

edit: JHag, miten olet ajatellut hoitaa jäädyttämisen?
 
Viimeksi muokattu:

Carlos

Jäsen
Viestin lähetti Oloneuvos
edit: JHag, miten olet ajatellut hoitaa jäädyttämisen?

Vaikka tätä ei minulta kysyttykkään, niin vastaanpa silti. (ai mitenniin haluan olla äänessä?:-))

Kuulin joltain että K.Jalosella olisi ollut myöskin jäätävät kädet. Jos hänellä on edelleen ne jäätävät kädet, niin ehkä hän voisi harata jäätä ne levällään nenänsä perässä? Ja eikös tepsillä ole kans jokunen paita jäädytettynä, voisko The Nenä laittaa vaikka semmosen päällensä, niin kävis homma nopeemmin?

Ja tästä voimmekin sitten viritellä pienen visailun aiheesta mitä eroa on Zambonilla ja K. Jalosella? :-)
 

Afan

Jäsen
Baritoni

Aika monella Mestiksen parhaista pelaajista taitaa olla sopimuksessaan pykälä, joka mahdollistaa liigaan siirtymisen. Tilanne on siis pitkälti sama kuin SM-liigan ja NHL:n välillä. Sillä erolla tosin, että siinä missä SM-liigajoukkueen on vaikeaa hankkia korvaajaa tilalle pelaajan siirtyessä rapakon taa kesken kesän, on se Mestis-joukkueelle täysin mahdotonta, jos tähtipelaaja lähtee joulutauolla.

Siltä osin otan sanani takaisin, että syy ei tietenkään ole Ilveksen asenteessa. Epäkohta on siinä – kuten jo aiemmin totesin – että sarjajärjestelmä antaa mahdollisuuden jo jouluna keskittyä täysin seuraavaan kauteen meneillään olevan talven tuloksista välittämättä.

Tottakai yksittäinen pelaaja tahtoo urallaan eteenpäin ja on iloinen, jos saa mahdollisuuden näyttää kykynsä ylemmällä sarjatasolla, mutta kokonaisuuden kannalta on täysin järjetöntä, että tosissaan menestyksestä kamppailevat joukkueet saattavat joutua luopua merkityksettömiin testipeleihin matkaavista tähdistään.

Nykyinen sarjajärjestelmä on tietysti vieläkin vähemmän Ville Sirenin kuin Ilveksen vika, joten onnea hänelle uudessa toimeessa. Kunhan ei tule ainakaan Ahmoista kesken kauden ketään ottamaan.

ps. Jatkoajan otteluraportin mukaan Teisa on todennut "ottavansa" tarvittaessa miehiä Mestiksestä, ja siinä on nimenomaan se asenne, joka minua inhottaa. Jotkut SM-liigassa tuntuvat ajattelevan, että alemmalla sarjatasolla pelataan vain sen takia, että seurat voisivat omasta menestyksestään välittämättä kilvan tyrkyttää pelaajiaan suuren ja mahtavan SM-liigan käyttöön.

pps. Mestiksen nimen kommentointiin olen törmännyt parin vuoden aikana n. 3648 kertaa, joten en viitsi alkaa siitä keskustelemaan. Voisihan se parempikin olla, mutta näillä mennään.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Oloneuvos: Mutta Turussahan ei ole ongelmaa tuon jäädyttämisasian suhteen. Teillähän on jopa pelaajahankinnatkin jäädytetty. Eikös se Areenan jää mennyt siinä samassa Siperian puhurissa? No, onneksi Elysee-Areenan drinkkeihinkin oli jätetty jäitä ainakin viimeksi kun siellä kävin. Tungin niitä housuihini, kun seurasin The Mereten esitystä, joka oli jäätävä. Nyt taitaa jäädä levy päälle, jään tauolle, vain muisto jää.
 

TBK

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sydän on KIRVEEN muotoinen!
No perskeles! Ilmankos se "Sfinski Ville" teputteli Hakamehtän hallin käytäviä Ilveksen viime kotimatsin aikana.
 

Oloneuvos

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, ÄTPPOMK,Ottawat Senaattorit
Viestin lähetti JHag
Oloneuvos: Mutta Turussahan ei ole ongelmaa tuon jäädyttämisasian suhteen.

Minä ajattelin lähinnä, että tuon ehdottamasi auraustavan kanssa sopii yhteen kunnon lentsu, oikea megaflunssa, joka aiheuttaa jatkuvan nenän vuotamisen. Kun vesivarastotkin ovat vähissä, niin tämän voisi melkein patentoida. Saa tarvittaessa apenoida myös Hakametsässä Ipan peleissä.
 

070896

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Mikäs Carlosin ongelma on? Mielestäni Vesalta oli oikein oiva otsikointi. Ainakaan meikäläisen ei tule vierailtua Ilves-alueella (eikä edes Tapparan).

Näin tamperelaisen silmillä tämä viestiketju on hyvinkin mielenkiintoinen. Vai pitäisikö kaikki uudet ketjut koskea Helsingin seurojen asioita?

Jos mennään Carlosin rivien välistä peräänkuuluttamalleen linjalle, niin poistakaa moderaattorit uuden ketjun aloitusmahdollisuus kaikista ifk:ta koskevista asioista.
 

Pate

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Liesituuletin

Tuosta Villen kärsästä vielä sen verran, että taannoin vuosia sitten Tammelassa pelattiin joku Manchester Broilersin potkupallomatsi (samainen missä Mamba Malinen tykitti avausmaalin noin 2 sekunnin pelin jälkeen !) missä Siren oli manselaisilla pakkina, ja otteluohjelmassa verrattiin Villen uloketta liesituulettimeen. Kokonsa puolesta täsmää ainakin ko. vertaus...
 

Q

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, ULUVFC (kutsuttu kunniajäsen)
Viestin lähetti JHag
Lisäksi meillä oli pakki nimeltä Lauri Puolanne, joka lopetti, ja varsin nuorena, uransa kaudella 97/98, kun oli niiiiiin vaikea päästä pakiksi HIFKin liigamiehistöön. Late, hokkarit naftaliinista!


Puolanteesta sananen. Puolanteen ura HIFK:ssa loppui Ilvestä vastaan loppupeleissä. Yksi virhe ja Ilveksen maali vei Puolanteen Summasen epäsuosioon, eikä asiaa pelaavaan kokoonpanoon enää ollut.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös