Mikä mättää? Keskustelua alavireen syistä.

  • 5 192
  • 17

KiVi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nanna Karalahti
15 ottelua, 17 pistettä, 12. sija. Kuudennelle sijalle on matkaa 9 pistettä. Tämän kauden piti olla kausi, jolloin SaiPan pudotuspelejä ei pelata vielä runkosarjassa. Ennakkokaavailuissa SaiPaa pidettiin yleisesti sijojen 7.-10. välille sijoittuvana. Nykyisellä tahdilla kausi kuitenkin päättyy maaliskuun 10. päivänä. Miksi otteet ovat olleet alavireisiä?

Pelaajarunko säilyi todella hyvin kasassa; Toporowski ulos, McTavish ja Savilahti sisään. Meillä on taitonsa osoittanut ykkössentteri, maajoukkueluotsiakin kiinnostava kakkonen, takuuvarma jarrukenttä ja, kerrankin, maalintekovoimaa. McTavish, Barney, T. Koskiranta, Jokila, Jasko - verkon heilutus ei ole yhden miehen vastuulla. Hyökkäyspäässä mielestäni suurin puute on rymistelijä. Meidän neloskenttä on pieni, ja sinne joudutaan laittamaan pelaajia, joiden pitäisi pelityylinsä puolesta pelata kärkiketjuissa. Mankisen sisäänajon neloskentän kautta ymmärrän, mutta kokoonpanoon kaivataan ilkeyttä. Yli-Torkko on kullanarvoinen pelaaja SaiPalle. Meillä ei ole yhtäkään fyysistä pelotetta hyökkäyksessä. Välihuomiona mainittakoon, että Jonne Virtanen pelaa Jypin kolmoskentässä.

Puolustuspäässä on rutinoitunut ykköspari Levokari - Tuominen. Tuomisen lisäksi myös Sondell on liigatasolle hyvä kiekollinen puolustaja. Ennakkoon pelätty kolmospari Pukka - Backman on pelannut odotettua paremmin. Lippojoki on osoittanut kehityksen merkkejä, mutta hänen varaansa ei voida kuitenkaan laskea vielä liikaa. Savilahti on iso ja epävarma, joskin tuntuu löytäneen paikkansa tulikuuman Lippojoen vierestä. Koposen taidot eivät riitä säännölliseen liigapaikkaan, ja myös Savilahden liigakelpoisuudesta voidaan olla kahta mieltä. Pakkikaluston taso on kuitenkin riittävä kympin sakkiin pääsemiseksi.

Myllyniemi on tasonsa osoittanut, ja se riittää otteluiden voittamiseen. Hostikan varaan ei valitettavasti uskalla laskea yhtään mitään.

Vaikka täällä on huudeltu Selinille kenkää, en kaataisi kauden heikkoa aloitusta valmennuksen niskaan. Viime kauden loppupuoliskolla nähtiin, että Selin-kiekko toimii. Älkääkä tarttuko tässä yhteydessä Ilves-otteluun, on naurettavaa kaataa joukkueen kollektiivista housunkastelua valmentajan syyksi. Tälläkin kaudella on sotkettu ketjukoostumuksia ja penkitetty pelaajia, mutta haluttomuus vain jatkuu.

Miksi peli ei rullaa? Onko joukkueessa henkeä, vai syökö esimerkiksi Redenbachin fleguilut muiden peli-iloa? Missä on kiima ja ilo?

Otettakoon loppuun pieni positiivinen: kukaan ei ole ollut tyytyväinen pelin tasoon ja ilmeeseen ja silti SaiPa on kahden pisteen päässä pudotuspeleistä ja viiden pisteen päässä seiskapaikasta.

Kuitenkin, parannusta on tapahduttava.
 

aHab

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Montreal Canadiens
15 ottelua, 17 pistettä, 12. sija. Kuudennelle sijalle on matkaa 9 pistettä. Tämän kauden piti olla kausi, jolloin SaiPan pudotuspelejä ei pelata vielä runkosarjassa. Ennakkokaavailuissa SaiPaa pidettiin yleisesti sijojen 7.-10. välille sijoittuvana. Nykyisellä tahdilla kausi kuitenkin päättyy maaliskuun 10. päivänä. Miksi otteet ovat olleet alavireisiä?

Isoin syy minusta on se, että pelissä ei ole tunnetta. Ei ainakaan ennen kuin on jo liian myöhäistä. Selin puhuu kyllä taistelusta ja kamppailusta, mutta mikä taistelu se sellainen on missä ei ole mukana taklauksia? Keltamusta luistelee vastustajan vierelle, ja heti kun kiekko lähtee vastustajan lavasta keltamusta lopettaa tilanteen kääntymällä pois.

Ei taklauksia = ei tunnetta = tylsintä neppailua ikinä.

Siellä on perkele kolme kanadalaispelaajaa kokoonpanossa ja yksikään ei taklaa. Kanadalainen joka ei taklaa, mitä helvettiä? No Dale sentään yrittää välillä, mutta Redenbach on täysi sukka fyysisessä pelissä ja Barneyn taklaus on yhtä kuin törmääminen laitaan vastustajan vieressä.

Eilen Jarmo Jokila(!)oli ketjunsa ahkerin taklaaja. Jesse Mankinen veti överiniitin Lahdessa. Puolustuksessa Backman ja Lippojoki ovat ne kaverit joilta on nähty hienoja niittejä silloin tällöin. Mikä tässä kuviossa mättää? Puhutaan pikkuisista pelaajista, jotka kumminkin ovat (etenkin hyökkääjät) puhtaasti taitopelaajia... Kaksonen yrittää kyllä taklata, mutta näissä ei ole painoa yhtään.

En ymmärrä valmentajia, jotka eivät vaadi pelaajia pelaamaan tilanteita loppuun. Nythän selkeästi valmennus on tyytyväinen tuohon taklauksettomaan peliin, koska mitään muutosta ei ole nähty. Selinille kamppailu on ilmeisesti yhtä kuin vieressä seisoskelua ja mailalla viuhtomista.

----------

Tapa millä SaiPa lähtee tällä kaudella peleihin, etenkin kotiotteluissa, on jo jonkinmoinen käsite. Pelistä toiseen, SaiPa tulee kävelemään ensimmäiseen erään... Tämä lisättynä tuohon puuttuvaan fyysiseen peliin vie hallista katsojat ja tekee Kisapuistosta todella helpon paikan vastustajille.

SaiPalta puuttuu ase. Mikä on se vahvuus, jolla SaiPa pystyisi haastamaan vastustajat? En keksinyt ainuttakaan. SaiPa ei liiku joukkueena sen paremmin kuin muutkaan. Taitoa ei ole enemmän ja fyysisyys ja taistelu todettiinkin jo isoksi ongelmaksi. Lähtö hyökkäyksiin omasta päädystä ja kiekonriistojen jälkeen on hidasta. Kiekkoa tuodaan keskialueelle hiipuvalla vauhdilla ideoiden kadotessa metri metriltä... Siinä vaiheessa kun kiekko heitetään päätyyn hyökkääjät ovat seisoskelleet odottamassa vastustajan siniviivalla jo jonkin aikaa. Ehdi siinä sitten ensimmäisenä kiekkoon. Sondellin puuttuminen vielä korostaa näitä ongelmia. Ylivoima kärsii myös tästä, iso osa yv-minuuteista menee siihen että SaiPa yrittää saada kiekkoa hallitusti vastustajan päätyyn.

Maalivahtipeli on ollut SaiPan vahvuus. Molemmille veskoilla on toki selvät heikkoutensa, mutta maalivahtipeliin ei joukkue ole kaatunut.

Ja millä tästä kuopasta sitten noustaan? Ei millään, mikäli joukkue ei jatkossakaan ala _oikeasti_ taistelemaan kaukalossa.

Myös toimiston suunnassa tarvitaan aktiivisempaa otetta. Nyt tehdyt ja tekemättä jätetyt jättävät ristiriitaisen vaikutelman... mutta tämähän on oikeastaan tuttua jo puolustuksen kiekolliseksi johtajaksi kaavaillun Sanfordin sopimuksen, sen purkamisen ja korvaajan unohtamisen myötä.

Yli-Torkolle tehtiin sopimus, joten tällä perusteella voisi päätellä, että Yli-Torkon tuomalle fyysisyydelle oli tilaus joukkueessa. Eihän kukaan nyt Yli-Torkkoa kiekollisten ominaisuuksien perusteella pelkästään palkkaisi. Nyt kun Yli-Torkko ei sitten pystykään pelaamaan niin miksei mitään ole tehty näiden puuttuvien avujen korvaamiseksi?

Siellä on nyt reservimiehenä Tomas Jasko. Tuoko Jasko kokoonpanoon jotain, jota siellä ei jo valmiiksi ole? Pelipaikoista pitää olla kilpailua, mutta millä avuilla Jasko haastaa tällä hetkellä kokoonpanossa olevia kavereita? Aika hiljaista.

Kyllä tuolla kokoonpanolla pystyy voitoista taistelemaan, sieltä vain puuttuu tällä hetkellä sytyttäjä. En usko, että mitään radikaalia muutosta tarvittaisiin. Muutaman kaverin pitäisi ottaa ihan asiakseen vetää heti pelin alkuun sellaiset vaihdot, joilla herätetään koko muu porukka. Eli joka tilanne loppuun saakka.
 

KPL

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Q
Tersa, Koikkalainen ja Selin ovat epäonnistuneet joukkueen kasaamisessa ja selkeästi kannattajilla oli myös epärealistiset odotukset kauden suhteen. Topo -> Dale vaihto on heikentänyt joukkuetta ja kenties maksanut samalla muutaman pisteenkin. Kaikki munat yhteen koriin on vienyt alakentistä sen kaivatun fyysisyyden, joskin on epäselvää kuuluvatko fyysiset pelaajat edes Selinin suunnitelmiin. Puolustuksen taidot pelinavaamisen yms offensiivisen pelaamisen suhteen ovat erittäin rajalliset, etenkin kun se paras pelaaja on pitkään lasaretissa.

Fakta on se, ettei Saipalle ole riittävästi pelimerkkejä laadukkaan ostotiimin kasaamiseen. Omista junnuista pitäisi pystyä nostamaan vähintään niitä 3-4 kentän rouhijoita, mutta nyt sieltä tulee minikokoisia löfmaneja, kaksosia tai mankisia, jotka hätäisesti täyttävät paikkansa, mutta eivät kyllä tuo oikeastaan mitään lisää joukkueeseen. Sitten pienillä pelimerkeillä ostetaan mestiksestä tusinapelaajia a'la Jasko & Grünn ja muut pelaajat ovat muiden liigajoukkueiden hylkiöitä = Pukka, Backman, Koskinen, Jokila, T. Koskiranta jne. Tällä hetkellä näistä muualta raavituista prospekteista ainoastaan J. Koskiranta ja Myllyniemi pelaavat korkealla tasolla. Lopuilla rahoilla sitten kanadalaisia ja pari swedua. Ei noilla kuuhun mennä varsinkaan joukkueen alisuorittaessa.
 

ahal

Jäsen
Fakta on se, ettei Saipalle ole riittävästi pelimerkkejä laadukkaan ostotiimin kasaamiseen. Omista junnuista pitäisi pystyä nostamaan vähintään niitä 3-4 kentän rouhijoita, mutta nyt sieltä tulee minikokoisia löfmaneja, kaksosia tai mankisia, jotka hätäisesti täyttävät paikkansa, mutta eivät kyllä tuo oikeastaan mitään lisää joukkueeseen. Sitten pienillä pelimerkeillä ostetaan mestiksestä tusinapelaajia a'la Jasko & Grünn ja muut pelaajat ovat muiden liigajoukkueiden hylkiöitä = Pukka, Backman, Koskinen, Jokila, T. Koskiranta jne.
Pieni tarkennus: Jasko ja Grünn eivät olleet tusinamiehiä mestiksessä, mutta sarjoilla on eroa. Lisäksi em. herrat olivat ihan eri roolissa mestisjoukkueissaan, 1-2-ketjun kavereita, joiden tehtävänä oli maalinteko. Siinä he onnistuivat hyvin. 3-4-ketjuissa roolit ja peliaika ovat eri. Tätä tosiasiaa on vain vaikea muuttaa.

Rosterin kasaamisessa myös seura mukavoitui, ei lähtenyt tosissaan etsimään vaihtoehtoja viime kauden jälkeen. Luotti siihen, että jätkät pelaa kautta linjan "lite bättre", kun on varma työpaikka eikä kisaa pelipaikoista ole. Tämä taas ei näytä toteutuneen. Taitaa monelle olla ykshailee, mikä logo rinnassa killuu, kunhan saa liigassa pelata.

Pelimerkkien puute on tietysti se ikuinen perusjuttu. Ilman tuntuvaa lisäystä nykytilannetta on vaikea muuttaa, ellei jokin nuorempi versio esim. DMT:sta osu eteen. Junnuista on paha nostaa ketään ilman reipasta sisäänajoa miestenpeleihin. Armiaa tai Vatasta ei ole näkyvissä.
 

Peggis

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Mielestäni syy on siinä, ettei yksikään ulkomaalaispelaaja ole vielä täyttänyt vahvistuksen kriteerejä.
 

Jubomir

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
I SaiPa ei pelaa joukkueena eikä hyökkäyspään pelipaikoista ole minkäänlaista kilpailua. Suurimmassa osassa peleistä nelosketjua ei juurikaan ole käytetty. Mennään kolmella ketjulla, vaikka kanadalaiset eivät kestä isoja minuutteja, Dalella ikä painaa, Barneyn liike hyytyy isoilla minuuteilla ja Redenbach ei kykene hoitamaan sentterin puolustustehtäviään, mikä korostuu liian isoilla minuuteilla. Tasaisemmalla peluutuksella uskoisin, että kärkimiehistä saataisiin enemmän irti, kun pystyisivät paremmin käyttämään vahvuuksiaan.

II Yli-Torkon puuttuminen. Torkon pommit puuttuvat, taistelu puuttuu. Niin monesti se on nähty, miten muutama kunnon taklaus on sytyttänyt joukkueen ja pehmo-osastokin on laittanut itseään likoon.

III Redenbach. Ei pysty hoitamaan tehtäviään puolustussuuntaan, aivan hukassa oman pään puolustamisessa. Eilen näytti jo että siirrettäisiin pois sentterin tontilta (mikä lienee ainut oikea ratkaisu), mutta palautettiin kuitenkin sentteriksi.

Kausi on kuitenkin vasta alussa, mutta kilpailua tuomaan toivoisi vähintäänkin sen Koiviston. Kai se yhteistyön nimissä pitäisi sieltä irrota, luopumalla vaikka Jaskosta. Olisikohan Jyri Junnilasta apua SaiPalle, ainakin toisi liikettä SaiPan dieseliin.
 

lappee

Jäsen
Kyllähän se vaan on niin, että ulkomaalaiset ovat pettäneet. Sondell on pelannut alta puolet peleistä (7) tehoilla 0+3. Se ei vaan riitä alkuunkaan. Redenbach 1+11, Barney 5+5, McTavish 3+2, Jasko 1+2....tilastot on tietysti vaan numeroita.

Jotenkin vaan tuntuu aika karseelta ajatella, että odotettiinko kaiken loksahtavan kohdalleen kun McTavish saapui joukkueeseen. Lopetaan työnteko ja kaveri sitten hoitaa homman...

Noilta pelaajilta on vaadittava vaan yksinkertaisesti enemmän. Toki helppo se on täältä sanoa, mutta SaiPa tarvitsee juuri noiden miesten panosta.
 

stuba

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, St. Louis Blues
Kyllähän se vaan on niin, että ulkomaalaiset ovat pettäneet. Sondell on pelannut alta puolet peleistä (7) tehoilla 0+3. Se ei vaan riitä alkuunkaan. Redenbach 1+11, Barney 5+5, McTavish 3+2, Jasko 1+2....tilastot on tietysti vaan numeroita.

Jotenkin vaan tuntuu aika karseelta ajatella, että odotettiinko kaiken loksahtavan kohdalleen kun McTavish saapui joukkueeseen. Lopetaan työnteko ja kaveri sitten hoitaa homman...

Noilta pelaajilta on vaadittava vaan yksinkertaisesti enemmän. Toki helppo se on täältä sanoa, mutta SaiPa tarvitsee juuri noiden miesten panosta.

Ihan vaan mielenkiinnosta kysyn, että mitä odotit näiltä ulkkareilta. Tasaisen vauhdin taulukosta katsottuna Redenbachin tehot olisivat kauden jälkeen 4+44, Barneyn 20+20. Nuoko eivät riittäisi? Dale on minunkin mielestäni ollut todella vaisu ja Jasko nyt on nähty mihin miehestä on.

Edit: Sen verran vielä, että tehopisteellisesti Redenbach ja Barney ovat aivan samassa tahdissa kuin viime kaudella ja silloin kukaan ei herrojen tehoista valittanut, joten miksi nyt?

Ja kunnossa ollessaan Sondell tekisi täydellä kaudella sellaiset 30 pistettä. Eikö sekään riitä? Ihan vertailupohjaksi voin kertoa, että viime kaudella pakkien pistepörssi voitettiin 39 pisteellä.

Ja minä puhuin nyt vain tehopisteistä en muista otteista kentällä.
 
Viimeksi muokattu:

lappee

Jäsen
Ulkolaisten pitää olla vahvistuksia ja hoitaa myös viisikkopelaaminen sovitulla tavalla. Nyt vaikuttaa ainakin siltä, että siellä ei kaikkia puolustaminen kiinnosta tai huvita. Viime kaudella kaverit hoitivat hommaa paljon tyylikkäämmin kuin nyt (myös tappioputken aikana). Toki sama koskee ihan suomalaisiakin pelaajia.

Surffailijat pois tai surffailu pois ja työntekoon. Yksinkertaista täältä sekin sanoa.

Tehopisteiden valossa varmaan kaikki näyttääkin hyvältä, mutta nehän on vaan niitä numeroita ja se tärkein numero kuitenkin löytyykin sieltä sarjataulukon viimeisestä sarakkeesta.
 

KPL

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Q
Jasko ei vie ulkkaripaikkaa, eikä varmasti tienaa mitään hurjia summia, joten menee samaan kategoriaan Koskisten ja kumppaneiden kanssa. Paska pelaajahan se on kiistatta, mutta kuka senkin on tuonne palkannut. Pelkkien kanukkien arvostelu on myös aika turhaa, kun kokoonpanossa on pääosin alisuorittaneita pelaajia heidän lisäkseen. Toisekseen vastuu näistäkin lankeaa enemmänkin seurajohdolle kuin pelaajille. Barney on ihan samanlainen kuin viime kaudella ja hänet palkittiin jatkosopparilla, kuten myös Redenbach. Fanboy-Tersa päätti toteuttaa suuren unelmansa ja hankki Sweitsin höntsäsarjassa 10 viimeistä kautta pisteitä naputelleen 37-vuotiaan ex-suuruuden joukkueen 1. pyssyksi. Saipan johdossa on pääosin puuhastelijoita, joiden ymmärrys jääkiekosta on hankintojen ja joukkueen kasaamisen perusteella melko rajoittunutta.
 

Salt

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Taistelevat Irlantilaiset & Golden Boys
Saipan johdossa on pääosin puuhastelijoita, joiden ymmärrys jääkiekosta on hankintojen ja joukkueen kasaamisen perusteella melko rajoittunutta.

Olen täysin samaa mieltä. Siltä se on näyttänyt itse asiassa jo 10 vuotta. Paajasen mukana seurajohdosta meni aikoinaan kunnianhimo. Jos seurajohto katsoisi tulevaisuuteen, SaiPan kohdalla se olisi rajan takana. Sieltä pitäisi saada yhteistyökumppaneita ja sitä kautta taitoa joukkueeseen. Tämän hetkinen tilanne joukkueessa on seurajohdon syytä siinä, että ovat niin hassulta kuin kuulostaakin, lyhytnäköisiä.
 

aHab

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Montreal Canadiens
Jasko ei vie ulkkaripaikkaa, eikä varmasti tienaa mitään hurjia summia, joten menee samaan kategoriaan Koskisten ja kumppaneiden kanssa. Paska pelaajahan se on kiistatta, mutta kuka senkin on tuonne palkannut.

Eihän Jaskon hankkimisessa aikanaan mitään vikaa ollut. Toiveissa oli, että kaverista kehittyy vielä kelpo hyökkääjä SM-liigatasollekin. Kehitys kumminkin jäi tällä kertaa junnaamaan paikalleen, ainakin siltä vahvasti näyttää. Hyvä haku, tällä kertaa ei tärpännyt.

Jasko ei mene samaan kategoriaan "Koskisten ja kumppaneiden" kanssa, sillä esim. Koskisella on ollut ja on edelleen selkeä rooli ja tilaus tuossa joukkueessa. Jasko sen sijaan ei tuo tällä hetkellä pöydälle oikein mitään vahvuutta, millä pystyisi haastamaan esim. Grünnin tai Jokilan pelipaikasta. Grünn on nopeampi ja fyysisempi, Jokila taas nopeampi ja taitavampi. Eli Jaskon rooliksi jää tällä hetkellä lähinnä odotella, että joku loukkaantuu ja päästä sitä kautta pelaamaan.
Mikäli Grünniä, Jokilaa, Jaskoa, Mankista vaihtelisi kokoonpanossa, niin eihän siinä oikeasti ihmeitä eroja nähtäisi... ja tämähän se on iso ongelma. Liian paljon saman muotin kavereita. Näistä jokainen pystyy pelaamaan energisen pelin silloin tällöin, mutta kukaan ei ole sellainen taklaava ja taisteleva duracellpulu jota tuolla pienemmillä peliminuuteilla tarvittaisiin.

Mankisen peluuttaminen pitkälti alle 10 minuutin jääajalla tässä vaiheessa uraa on myös vähän niin ja näin. Hyvät kiekolliset ominaisuudet eivät kehity tuossa roolissa mihinkään. SaiPan ylivoimapeli on sellaista diibadaabaa, että sinne voisi helposti pistää Mankisen pelaamaan vähintään kakkosyv:lle ilman että nykytehot kärsisivät yhtään... ties vaikka yllätyttäisiin positiivisesti.
 

KPL

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Q
Case-Jaskossa on kyse enemmänkin siitä, että mies on ollut "kehittymässä" jo 1,5 kautta ja vieläkin se roikkuu listoilla. Ongelma ei ole Jaskossa tai hänen taidoissaan, vaan siinä, että tälle mestis-staralle on sorvattu aikaisempien kausien perusteella jatkosoppari.

Saipa tuhlaa siis vähiä rahojaan pelaajiin, joiden taso ei riitä. Esimerkiksi juuri Jaskon tilalla pitäisi kirmata jo tässä vaiheessa uusi projekti, joka sitten onnistuu tai ei, mutta ainakin jotain konkreettista tehtäisiin sen sijaan, että Jamon golf-buddya roikutetaan rosterissa säälistä.
 

ahal

Jäsen
Case-Jaskossa on kyse enemmänkin siitä, että mies on ollut "kehittymässä" jo 1,5 kautta ja vieläkin se roikkuu listoilla. Ongelma ei ole Jaskossa tai hänen taidoissaan, vaan siinä, että tälle mestis-staralle on sorvattu aikaisempien kausien perusteella jatkosoppari.

Mestis tuntuu sopivan kaverille hyvin, tänäänkin taas 2+1. Tosin vika tyhjiin. Silti ilman tähtimerkintöjä, mikä kuvaa hyvin miehen olemusta: kyttää ja haistelee tilanteita hieman pelin / ruuhkien ulkopuolella, mutta kiekon saadessaan pystyy nopeisiin ratkaisuihin. Mestiksessä on sen verran enemmän aikaa ja tilaa, että sellainen on mahdollista. Millähän samat ominaisuudet saisi siirrettyä liigakaukaloihin?
 

Franz

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Mestis tuntuu sopivan kaverille hyvin, tänäänkin taas 2+1. Kiekon saadessaan pystyy nopeisiin ratkaisuihin. Mestiksessä on sen verran enemmän aikaa ja tilaa, että sellainen on mahdollista. Millähän samat ominaisuudet saisi siirrettyä liigakaukaloihin?
Ei mitenkään. Tänäänkin oli paikat tehdä maali tai pari. Avopaikassa jäätyi aivan täysin. Ei saanut nousemaan kiekkoa puolityhjään maaliin. Ymmärtäisin tämän, jos Malmivaaran tai Viitasen tapaiset järkäleet olisivat roikkuneet selässä. Mutta kun aikaa ja tilaa nimenomaan oli vaikka jaettavaksi. Pari muutakin paikkaa oli hakata maalinedustalta, mutta pehmeys vaivaa.

Muutenkin Jasko haahuili pelin ulkopuolella, mutta ei saanut edes varmasta paikasta sisään. Aikalailla nähty kortti. On saanut vetää kunnollisessa valmennuksessa jo niin kauan, että edes fysiikan puutteeseen ei voi enää vedota. Ei edes omaa mitään erikoisavua "maalintekopotentiaalinsa" lisäksi, jonka perusteella Jaskoa voisi liigaporukassa roikuttaa.
 

rico

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Pari huomiota:

Hallissa aika monta ihmistä joilla ei ollenkaan vieruskaveria. Aika hiljaista. Myynnissä on selvästi kesällä tehty nappisuoritus.

Hallin näyttötaululle ei millään saada tilanteita muista otteluista. Syynä "no ei tämä nyt suostu päivittymään". Monesko kerta tämä oli?

Savilahti-Nagander ykkösylivoimassa. Tätä ei liene tarpeellista kommentoida, mutta pisti kyllä silmään ja sen jälkeen sydämeen.

Siinähän se. Hauskaa oli taas monen pelin edestä. Ei kaikki ihan perseillään ole, mutta ei hyvällä tahdollakaan ammattilaisten käsialaa. Taistelua ja tunnetta..
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös