Laadukkaita ottelukuvia

  • 1 992
  • 5

Pronger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Hienoja kuvia, kyll kyll.. tuolla ilves-osastolla joku hehkutti koosteita lahivuosista ja se oli aika mannaa katsottavaa. Olisikohan Lukolla ihan officessa myytavana tuollaisia kooste VHS kasetteja tms? Olisi meinaan aikast kiva joululahjaidea! RaumaTVhan on kuvaillut kotipeleja (taso vahan vaihtelee) jo mielettoman kauan ja heidan varastoissaan luulisi olevan vaikka mita..
 

hjalmar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Juutinrauman Lukko ja Unajan Urheilijat.
Hyvä, hyvä!

Totta puhut, hyviä fotoja. Toivottavasti jatkoa seuraa.
 

TheBlade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Kansas City Outlaws
Kannattaa tulla Lukon fanimatkalle niin näkee niitä vanhoja maalikoosteita.. :) ne rupeaa kyllä jo kolmen maalin jälkeen tökkimään aika pahasti.. "jee, nyt lukko teki 687:n maalin" "onko näitä kasetteja lisää" :D
 

Pronger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Fanimatkalle? en ole koskaan ottanut osaa naihin matkoihin.. ilmeisesti taytyy jotta nakisi hehkutuksia. Ma luulin etta selostuksen sijaan siella soisi se vanha casio demo biitti niinkuin jokaikisessa mainoksessa RaumaTV:lla :)

Oikeasti, jos sellaisia kasetteja on niin tanne vaan tulemaan, mina maksan..

Eikos voitaisi tehda ihan myytava tuote ja otsikoksi vaikka "40 upeinta lukkomaalia" juhlavuoden kunniaksi ja sitten vaikka Eepin kommentti jokaisesta maalista.

Jehna!
 

TheBlade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Kansas City Outlaws
Niin siis ne oli fanien innokkaita kommentteja.. *wirn* kyllä niissä muistaakseni soi se "casio demo biitti"..välillä on kommentointia.. en muista varmasti kun ei niitä jaksa vanha erkkikään kattoa kymmentä minuuttia kauempaa..

Rauma-tv on aina joskus esittänyt niitä vanhoja maaleja..kannattaa varmaan laittaa palautetta ja nauhurit valmiiksi.. :)
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös