Yes, Pittsburgh jatkoon

  • 1 292
  • 8

ruoska

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Penguins, Liverpool, Real Madrid
Loistavaa, että pingviinit meni jatkoon. On se hyvä, että jollain suosikkijengillä sentään kulkee ku HIFK:lla ei kulkenu. Ihmetyttää milloin joukkue pystyy panostamaan nimekkäämpiin pelaajiin. Joka vuosi on menty todella pitkälle, mutta silti aina tuntuu vahvistukset jäävän vähiin. Menetykset kuitenkin kovaa luokkaa. Vielä, jos Jagr lähtee kauden jälkeen pois. Hyökkäys on ollut pitkän aikaa hyvä, mutta milloin tulee pakkeja ja hyviä. Tietysti aikoinaan, kun muistelee millaisia nimiä puolustuksessa oli voisi kuvitella rahojen siksi olevan vähissä. Muistuu mieleen esim. nimet Zubov, Hatcher ja Murphy. Hyökkäyksessäkin oli Nedvediä ja Francistä. Toivotaan parempia aikoja pelaajarintamalla. Mutta ei se mitään Mariohan on edelleen huikeessa vedossa. Nro 1.
 
Ja ratkaisumaali oli tämmöinen perinteinen playoffien jatkoaikamaali. Eli loistavasti torjuneelle maalivahdille sattuu lipsahdus tai hetkellinen herpaantuminen ja homma loppuu siihen.

Joka tapauksessa siirryin saman tien Pensin kannattajajoukkoihin loppukaudeksi. Harmi vaan että odottelemaani kaksintaistelua Hasek-Turek ei sitten tulekaan.
 

TM

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Ruoskalle

Eikö tunteesi ole yhtään ristiriitaiset kuin sarja alkaa? Suosikkisi vastustajan riveissä pelaa Rafalski joka oli yksi suurimmista tekijöistä IFK:n mestaruuskaudella...

Minun sympatiat ovat tietenkin Coloradon ja Pittsburghin puolella. Olisi upeata jos finaali missä molemmissa joukkueissa pelaa suomalainen ja toisessa vielä tapparalainen - toteutuisi. Vaikka Pingviineissä ei olisikaan suomalaista pelaajaa niin silti haluaisin mieluummin heidän menevän finaaliin kuin NJ:n.
 

Abu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins, Jokerit
Melkoinen helpotus, näytti jo pahalta kun Pittsburgh oli hävinnyt kolme peliä putkeen, mutta niin vain Pittsburgh käänsi junan ja voitti ne tarvittavat kaksi peliä. Ilmeisesti viime vuodesta opittiinkin jotain.

Minunkin parjaamani Jagr nosti tasoaan ja keräsi kolme syöttöpistettä ja Strakakin kaksi. Kuudennessa pelissä Lemieux ja Kovalev olivat ratkaisijan roolissa. Leveällä rintamalla mennään näköjään playoffeissakin, ratkaisijoita riittää. Parannettavaa tosin on vielä kaikilla.

Nyt Pittsburghilta ei odoteta enää mitään, joten on henkisesti helppo lähteä kaatamaan suursuosikki New Jerseyä. Pelillisesti vaikeuksia on sitäkin enemmän, mutta eiköhän niistä selvitä ja mennä vielä Stanley Cup-finaaliin Coloradoa vastan.
 

Ghost

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Pittsburgh Penguins
Kyllä helpotti täälläkin. Itse olin jo lähes varma viidennen pelin jälkeen, että Pensin kausi loppuu tähän kierrokseen. Mutta niinpä vain menivät ja voittivat. Nyt pitää sitten katsella tuota Canal Plussaa jatkossakin yöaikaan.
 

bambamcam

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK,Boston Bruins
PLÄÄH

Buffalo pelas mielestäni ottelun liian passiivisesti.
Annettiin liikaa tilaa Pingviinien taiteilijoille, jotka
saavat sykkeensä kiekollisesta pelistä. Hasek oli tässä
ottelusarjassa pettymys.

Tulossa on "kuumat" ottelut Devilsien ja Pingviinien
ottaessa yhteen. Stevens, White ja Kasparaitis saavat
aikaan sen, että tunteet pysyvät pinnalla.

Ilman tätä ex-takatukka Jaageria pinkut olisivat ihan
jees. Jotenkin tää #68 ei ole meikäläisen mieleen.

Täytyy käydä hakemassa kaupasta evästä ja odotella
yön peliä toivoen, että muksut nukkuvat myöhään
sunnuntaiaamuna.
 

power play

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Hienoa Pingviinit

Ja varsinkin isot läpytykset annan Mariolle hänen uuden tulemisensa johdosta.... Hienoa ja toivotaan nyt menestystä loppuun asti.
 

Kynä

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Eka valtakunnallinen tv-lähetys

Äsken tuon NHL Power Gamen lopussa näkyi Nelonen vihdoin mainostavan kevään ensimmäistä playoff-peliään. Viikon päästä sunnuntaina 20.5. (klo 21 alkaen?) Nelonen näyttää Itäisen konferenssin 4.pelin, Penguins-Devils. Jes!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös