Sinkkoselle potkut – vai auttaisiko sekään?

  • 4 118
  • 12

jsavolai

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat,TiTu,Akaan Kiekko,Pelicans
Tässä trendikkäässä valmentajalle potkut threadissa keskustellaan henkevästi HeKin valmentajan ulostamisesta kauden alun jälkeen.

5 erää pelattu. Omissa soinut 14 kertaa, tehtyjä maaleja tähän mennessä 4. Jotain tarviaa tehdä tai tässä alkaa olemaan todellakin hyvin vaikeaa välttää karsinnat. Karsinnat, joihin Sinkkonen ei omien sanojensa mukaan enää halua.

Koska hyvin todennäköisesti pelaajistossa ei muutoksia tapahdu, lienee siis paikallaan keskustella asiallisesti siitä mitä on hieman uumoiltu muualla: olisiko aika antaa heinolalaisen kiekkoilun saralla pitkän rupeaman tehneelle miehelle kengän kuva persauksille valmentajan paikalta.

Rahaahan päätoimisen valmentajan palkkaamiselle ei taida olla, joten hankalaksi menee :). Mutta ei välitetä siitä vaan keskitytään keskustelemaan onko mahdollisia vaihtoehtoja Sinkkoselle edes saatavissa. Mikäli on, onko niissä edes mitään järkeä.
 
Viimeksi muokattu:

jyly

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat
Hyvä kun avasit aiheelle ketjun, olisin varmaan itse tehnyt kohta samoin. Lähdin pelistä kahdeksannen maalin jälkeen, kun HeKin pelaajista näki ettei pelaaminen enää kiinnosta. Tuokkolakin nojaili vain maaliinsa toisessa päässä.

Korjataan sen verran ettei maaleja ole mennyt omiin "kuin" 14 kpl, nyt klo. 20.32.

Joo. Ehdottomasti Sinkkoselle potkut. Turha tässä vaiheessa on tuijotella kuinka suuri sydän miehellä on tähän tekemiseen. Kun ei onnaa niin ei onnaa. Tällä hetkellä HeKillä ei ole ollenkaan aseita hyökkäyksiin lähtöihin. Maaliedustaa ei puolusta kukaan. Maalivahdeilla ei ole itseluottamusta torjumiseen, kun helpolta näyttäviä maaleja menee useampi, eikä puolustukselta saada toisiaankaan apuja. Sinkkosen nykyinen "pelitapa" ei toimi millään osa-alueelle. Onko sillä edes mitään pelikirjaa, kun HeKin peli näyttää tällä hetkellä aivan hullulta. Ei varmasti. Tätä menoa halli tyhjenee aivan totaalisesti katsojista.
 

Rud1us

Jäsen
Suosikkijoukkue
HeKi
Joo ei noilla otteilla paljon soitella. Väisäsenkin piti olla päivänselvä ykkösmaalivahti, mutta mielelle on neljään erään mennyt 12 maalia. No eivät kaikki ole Väisäsen syytä, sillä HeKi ei ilmeisesti puolusta lainkaan?

Kuulostaa kyllä huonolta nämä tähän ketjuun tulleet kommentit ja niiden mukaan HeKin pakka on enemmän sekaisin kuin kuuluisat Jokisen eväät. Sinkkoselle potkut tai ei, mutta ei näin voi kauaa jatkua tai sitten pudotaan. Veikkaan että Suomi-Sarjastakin löytyy kovempia joukkueita kuin mitä HeKi.
 

jyly

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat
Jos Sinkkonen ei tämän kuun aikana saa raamattunsa sivuja järjestykseen, niin mielestäni hänen aikansa HeKin peräsimessä on finito. Joukkueelta ei puutu tahtoa menestyä ja kehittyä, mutta viime kautisesta "hyvästä peli-ilmeestä" ei ole tietoakaan. Näinkö paljon meidän menestymiseen vaikuttaa Keinäsen, Urosen ym menetykset? Mielestäni joukkueessa on edelleen huimasti potentiaalia, mutta valmennusryhmä ja etenkin Sinkkonen kusee tämän homman.

Korvaavaksi valmentajaksi alkaisin etsimään useamman vuoden valmennuskokemuksella joko Suomi-Sarjasta ja A-SM menestynyttä valmentajaa. Varmasti ainakin Sinkkosta pätevämpiä huutajia olisi useampikin tarjolla.
 

jsavolai

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat,TiTu,Akaan Kiekko,Pelicans
Kysehän ei varmaan koskaan ole ollut siitä etteikö Sinkkosta kokeneempia tai parempia valmentajia olisi ollut vapaana. Hommahan kiteytyy kustannuksiin, tilanne on se että HeKi on edelleen budjetiltaan sarjan pienin joukkue joten voi olla että budjetti on myös tehty sen mukaan että valmentaja ei vaihdu.

--> tyhjästä on paha nyhjäistä, Sinkkonen kun tekee käsittääkseni valmennuksen lisäksi kaikenlaista muutakin juoksevaa hommaa. Mikäli palkataan uusi valmentaja niin kustannukset saattavan nousta sen verran että siihen seuralla ei välttämättä ole edes varaa.

Kyllä tämä hieman alkaa viitata siihen (valitettavasti) että sarjataso on väärä, onneksi sarjojen välinen hissiliike korjannee tämän ongelman kauden lopulla. Mutta ei mopolla mahdottomia, Heinolassa vallitsevan taloustilanteen huomioon ottaen on helkkarinen moinen ihme että tällä tasolla ollaan edes.

Hattrick termein nykymenon voi kiteyttää: "Kannattaa iloita joka ottelusta, sillä hupia ei kestä kauan tässä sarjassa."
 

jsavolai

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat,TiTu,Akaan Kiekko,Pelicans
Alkavatko kellot jo kohta kumahdella siihen tyyliin että jotain tapahtuu? Kiekko-Vantaalta 5-1 kuokkaan niin hurrata ei voi.
 

jyly

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat
Kiitos HeKi, kiitos ERITYISESTI Janne Sinkkonen!

Mikä siinä voi olla niin julmetun vaikeaa? Ennakkoon kauden päävastustajaltakin 5-1 pataan. Kolmessa pelissä viisi tehtyä ja 19 päästettyä maalia ei paljoa lämmitä. Arvatkaa menenkö seuraavaan kotimatsiin katsomaan tuota räpellystä?

Asiat jotka lämmittävät tämän iltaisen pelin jälkeen: Denver Mandersonin ensimmäinen maali Mestiksessä ja se, että pelattiin kaksi erää suht hyvää peliä tilastollisesti. Mutta taas kova työ valui hukkaan kun ei osata pelata täyttä 60 minuuttia.
 

Rud1us

Jäsen
Suosikkijoukkue
HeKi
Kiitos HeKi, kiitos ERITYISESTI Janne Sinkkonen!

Mikä siinä voi olla niin julmetun vaikeaa? Ennakkoon kauden päävastustajaltakin 5-1 pataan. Kolmessa pelissä viisi tehtyä ja 19 päästettyä maalia ei paljoa lämmitä. Arvatkaa menenkö seuraavaan kotimatsiin katsomaan tuota räpellystä?

Asiat jotka lämmittävät tämän iltaisen pelin jälkeen: Denver Mandersonin ensimmäinen maali Mestiksessä ja se, että pelattiin kaksi erää suht hyvää peliä tilastollisesti. Mutta taas kova työ valui hukkaan kun ei osata pelata täyttä 60 minuuttia.

Tilastojen mukaan K-Vantaa iski kaikki maalit tuosta maalinedestä. Tämä ei varmasti ole mikään yllätys, mutta kunhan mainitsin.
 

jyly

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat
Illan ottelua näkemättä on vaikea kommentoida menikö montakin maalia tänään Väiskin piikkiin. Varmaan ollut taas poikkisyöttöjä -> onetimer, jotka on pahoja maalivahdille. Mutta maalin edestä niitä maaleja on ennekin HeKille tehty, joten eipä tämä yllätä.

Onko Sinkkosella muuten mitään valmennuskoulutusta, vai onko koko pelivihko peräisin Piri ajoilta?
 

Rud1us

Jäsen
Suosikkijoukkue
HeKi
Kyllä täytyy sanoa oikein hyvällä omalla tunnolla, että HeKi on P*SKA! Ei näin huonoa joukkuetta ole varmaan ennen nähty Mestiksessä! Kaikki mikä voi mennä pieleen, myös menee. Saa nähdä rikkooko HeKi ennätyksiä pelaamalla pisimmän tappioputken? Mikähän lienee muuten edellinen ennätys?

Oikeastaan mennyt koko mielenkiinto HeKiä kohtaan. Seuraavassa ottelussa Jokipoikia vastaan veikkaan, että hallilla on alle 200 katsojaa. Jos näin todella on, niin lupaan nauraa railakkaasti.
 

jsavolai

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat,TiTu,Akaan Kiekko,Pelicans
Noh, eipä tässä oikein voi mitään muuta tehdä kuin odottaa. Pelikirja tai sen puutos näkyy ja eiköhän keskustelua käydä varmasti joukkueen sisällä ja mahdollisesti kabineteissa mitä tässä tehdään vai tehdäänkö mitään.

Sen verran tiukoilla marginaaleilla pyöritään taloudellisesti että henkilökohtaisesti en usko että valmentaja vaihtuu. Toivon totisesti että jotain tässä saadaan tuolle pelille tehtyä, mutta jos tässä oikeasti mennään tällä tavalla taapertaen niin kylmät käy.

Mutta eipä siinä mitään, sarjojen välinen hissiliike pitää sarjat terveinä ja heikot joukkueet (olivat ne syystä tai toisesta heikkoja) tipahtelevat oikealle tasolleen. Jos hommasta ei tule mitään, niin siitä ei tule mitään ja otetaan vauhtia sitten Suomi-Sarjasta ja jos oikein iso puhallus käy organisaatiossa, niin tarpeen mukaan sitten vielä alempaa.

Nooh, 15.10. HeKi olisi Raksilassa, pitänee yrittää päästä paikalle katsomaan missä mennään siinä vaiheessa :)

Mutta! Muistetaan nyt se kuitenkin että se kannattaminen ei ole siitä kiinne millä sarjatasolla pelataan, tokihan se olisi mukavaa jos aina pärjäisi edes jotenkin mutta sepä se suola juurikin on. Gloryhunttajaat sitten erikseen jotka vaihtavat suosikkiseuroja kuin sukkia jalassa :)

Olisihan se komiaa jos Tinatuopit olisivat se korkeimmalla sarjatasolla pelaava jääkiekkojoukkue :D
 
Viimeksi muokattu:

ahal

Jäsen
Mitta alkaa monessa lasissa olla täysi, mutta panisin vähän jäitä hattuun. HeKi kamppaili pari erää suht' tasaisesti KiVaa vastaan ja loi maalipaikkoja siinä missä kaverikin. Mutta Norja lohirysällä oli jäätävän hyvä, kaikki tarttui. Väisäsen piikkiin en tappiota panisi kuitenkaan niiden kolmen maalin (1-0, 4-1, 5-1) perusteella, jotka hyvin näin. Parissa oli näköesteitä mukana.

Illan teemaksi voisi kiteyttää "nuoruus ja energisyys" vs. "kokemus ja rauhallisuus". Lohipojilla on hirveä into ja näyttämisen halu kilpailussa pelipaikoista, mikä näkyi esim. Vantaan 1-0-osumassa, kun jätkät pyörittivät puolustuksen solmuun ja lopulta Väisäsen jäihin. Nyt just Lohen rosterissa on peräti 12 pakkia ja 16 hyökkääjää.

Heinolassa kisa ei liene niin kova ja mm. muutama kolmikymppinenkin heiluu mukana. Esim. Saittakarilla oli pinna alusta asti aika kireällä ja suu kävi, mutta pelissä oli enempi ottava osapuoli. Joskus aiemmin on ollut päinvastoin ja HeKi on kouluttanut nuorempiaan isän lailla. Olen siitä kirjoittanut tännekin.

Näkisin, että valmennuksen tehtävä on roolittaa pelaajat oikein, omilla vahvuuksillaan, ja näin luoda toimiva paketti. Voi olla, että porukasta puuttuu tietynlaista osaamista - kellään tuskin on liikaa maalintekijöitä. Mutta vaikea jotain Melartin kokoista järkälettä on laillisesti estää, jos se maalille pyrkii. Tänään pääsi pari kertaa. Sama nähtiin eilen mm. HIFK-SaiPa pelissä, kun päätä lyhyempi Lippojoki roikkui Ahtolassa voimatta tämän ohjurille mitään.

Tällä haluan viestittää, että vaikka joukkue häviää hyvän taistelun jälkeen, se ei välttämättä merkitse kaikkien epäonnistumista. Paletti vaan ei ole valmis ja tasapainoinen. Yritystä kyllä oli runsaasti, asioita oli puitu perusteellisesti. Peli olisi voinut olla eri, jos Del Grosson kämmi alussa olisi johtanut maaliin.

Niin, ja nuoren Joonas Hurrin pelistä pidin kovasti. Toivottavasti pelaa teillä useasti.
 

Tintti_vaan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Heki, Pelicans
Täytyy sanoa, että syvällä suossa ollaan !...Juuri siksi KAIKKI, jotka vaan kynnelle kykenevät seuraavaan kotipeliin kannustamaan. On se kumma, kautta menty 3 matsia ja jo nyt ollaan sitä mieltä, ettei enää kiinnosta, kun ei voittoja ole tullut ! Olen sitä mieltä, että kurssi kääntyy taistelemalla ja kotihallin metelillä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös