JHT 2009–2010

  • 41 571
  • 53

Setit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Washington Capitals
Kari Makkonen JHT:n päävalmentajaksi

Kari Makkonen on tehnyt JHT:n kanssa kahden vuoden sopimuksen. Työtehtäviin kuuluu, kuten edeltäjillänsä, myös junioreiden valmennus sekä yhteistyö junioreiden valmentajien kanssa.
 

adidasler

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vauhdikas ja hyökkäysvoittoinen taitokiekko.
Onko Kalajoen monitoimihallin hanke vielä myötätuulessa? Jos sellainen tulee, niin sehän voisi tarkoittaa mm. sitä, että JHT kykenisi kenties olemaan tulevaisudessa varteenotettava divariseura? Kunnon olosuhteet ja valmennus, niin pelaajavirta suuntaa särkille.. =D
 

Setit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Washington Capitals
Kyllä asiaa varmaan edelleen ajetaan eteenpäin. Viimeisin uutinen taisi olla jotain siihen suuntaan, että kaupunginhallituksen(?) kokouksessa oli koomailtu jotain käsittelyn aikana, jonka takia asia joudutaan puimaan sielä uudestaan. Aika mutulla tämän asian muistan, joten voin puhua täyttä paskaakin.

Huvittavaa luettavaa on nykyään tuo paikallislehden tekstiviestipalsta, jossa ihmiset itkevät joka viikko tuota projektia vastaan. Itse pitäisin positiivisena asiana, jos Kalajoella jotain kehitystä joskus tapahtuisi.
 
Suosikkijoukkue
Anaheim Ducks, Jokerit, JHT
Markkasen Suomen neljänneksi korkeimman sarjatason piste-ennätys on rikottu

Kaikessa hiljaisuudessa viime kaudella tuo lähes rikkomattomaksi kuviteltu ennätys on mennyt uusiksi. Sami Markkasen kaudelta 2003-2004 peräisin ollut piste-ennätys (29 53+103=156) on nyttemmin Keuruun Hockey Teamia edustaneen Jani Lyytisen nimissä. Lyytinen teki viime kaudella 33 ottelussa 53 maalia ja 114 syöttöpistettä. Näin ollen uusi ennätys kirjataan luvuin 33 53+114=167.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös