II-divisioonan lohkojaot kaudella 2010–2011

  • 6 389
  • 6

Vanha mies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp ja Suolahden Urho
Ihmettelen noita uusittuja lohkojakoja??

Hämeessä on nyt seitsemän joukkuetta. Keskimaalla KOLMETOISTA joukkuetta?? Kun taas Savokarjalassa kokonaiset neljä.

Saa siinä Keskimaan pojat taas reissata ruotsinkielistä rannikkoa ristiin rastiin.

Kun taas Savokarjalan pitää pelata varmaankin useampikertainen sarja.

Jos pelataan kaksinkertainen sarja keskimaan pojille tulee 48 peliä ensi kauden aikaan.... Varmaankin tulee viikkopelejä ja ne ne on mukavia pelattavia, kun osa kavereista on vuorotöissä ja osa opiskelee.

En tiedä onko se mahdollista, mutta tekisin niin, että laittaisin Urhon Savoon, ja Keupan ja Kiesun hämeeseen. Näin saataisi Keskimaahan 10 ja Hämeeseen 9 joukkuetta. Savokarjalasta kyllä mielestäni puuttui vielä esim pips. Joten sinne voisi tulla joku 6-10 joukkuetta.

No jospa tuo sarjajako on jotenkin vielä vaiheessaan.
 
Viimeksi muokattu:

tuppu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Eepee, Matti Höylä
Ihmettelen noita uusittuja lohkojakoja??

Hämeessä on nyt seitsemän joukkuetta. Keskimaalla KOLMETOISTA joukkuetta?? Kun taas Savokarjalassa kokonaiset neljä.

Eiköhän tuo lohkojako pysy Hämeen ja Keskimaan osalta ennallaan. Taisi olla viime keväänä sama juttu että Urho, KeuPa ja K-Sudet, koska sijaitsevat Keskimaan alueella, kirjautuvat tähän Keskimaan lohkoon. Lopullinen pelipaikka löytyy kuitenkin jälleen sieltä Hämeen lohkosta, eli kymmenen joukkuetta kummassakin lohkossa.

Keskimaan lohkossa uusia ovat sinne jo kevääksi noussut Munsala IK, sekä kauden lopuksi Suomisarjasta pudonnut Jeppis. Tosin pientä huhua on ollut liikkeellä että Jeppis yrittäisi vielä anoa mahdollisesti vapautuvaa Suomisarjaa-paikkaa itselleen.
 

Vanha mies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp ja Suolahden Urho
Ennenaikaista

Jääkiekkoliiton tulospalvelu sivulla on ne lohkojaot. Ne varmaankin on tehty, kuten sanoittekin ihan vaan maantieteellisesti ja jaetaan lopulta uudelleen. Suotta taisin asiaa ihmetellä.
 
Laskin, että yhteensä oli mainittuna 44 joukkuetta, kun lohko 5 eli Pohjoinen puuttuu. Kun joukkueita pitäisi olla kuutisenkymmentä, niin kaikki puuttuvat tuskin ovat tuon lohko vitosen porukoita. Joten joukkueita ilmeisesti jostakin syystä puuttuu useita muitakin. Ilmeisesti tässä hetken ollut ja poistettu linkki olisi osuvampi?
 

Dragan

Jäsen
Kemin Lämärit julkaisi tänään 3:n uuden ulkomaalaisvahvistuksen nimet. Lisäksi ykkösmaalivahti Jukka Salmelalle solmittiin 2:n vuoden jatkopesti. Ulkomaalaisvahistuksia ovat 2 jenkkiä: puolustaja Joseph Cappellano, hyökkääjä Bill Keenan sekä slovakkipuolustaja Peter Lalka.

Mistä Lämärit nappaavat aina nämä ulkomaalaiset riveihinsä? Viime kaudella joukkueessa pelasi 5 ulkomaalaista (4 kanukkia + yksi jenkki), matkaavatko he Kemiin opispelupaikan perässä, vai?

Josep Cappellano on pelannut männä kaudella Ranskan kolmanneksi korkeimmalla sarjatasolla, paremmin jalkapallosta tunnetussa Lyonissa, sitä ennen mm. Neuwidissa Saksan neljännellä sarjatasolla eli Saksan ''amateur leaguessa.''

Peter Lalkaa voisi pitää ennakkokaavailuissa kovimpana vahvistuksena. Takana kuitenkin mm. Slovakian Extraliigaa HKM Zvolenissa, 2 viimeisintä kautta menneet Ruotsissa Division 2:ssa, joka on yleisesti tasoltaan verrattavissa Suomi-Sarjaan.

Bill Keenan on siinä suhteessa mielenkiintoinen nimi, että 24-vuotias rightin isokokoinen hyökkäjä on pelannut aiemmin jenkkilän korkeimmalla yliopistotasolla Harvardissa. Sen jälkeen ollut vähä hiljaisempaa, Josep Cappellanon tuttu Neuwiedista, jossa hirmu tehot (48 pinnaa 14 ottelussa) karsinnoissa. Verkkosivuillaan Lämärit kertovat saavansa Bill Keenanista hyvää maalintekovoimaa joukkueeseensa, eiköhän niitä häkkejä synny jonkun verran myös kotoisessa II-divarissa.

Lämärit on muistaakseni asettaneet tavoitteekseen nousta Suomi-Sarjaan tulevien vuosien kuluessa. Suomalaisten osalta joukkueesta ei löydykään sitten kovin hääppöisiä nimiä aiemman kokemuksen nimissä. Toivotaan kuitenkin Lämäreille pikaista nousua ylemmäs, ihan vaan mielenkiinnon vuoksi. Melko kuoppainen voi Lämäreiden tie kuitenkin olla Suomi-sarja nousuun pyrkiessä, hyvänä esimerkkinä IPK:n panokset eivät viime kaudella riittäneet S-S nousuun asti vaikka joukkueesta löytyi kiitettävästi SM-liiga ja Mestis kokemusta, kun joukkueessa pelasivat nimet kuten Juho Kuronen, Arto Kejonen, Pat Ahosilta, Janne Tiihonen, Petri Tiainen, Janne Svensk jne..
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös