Timo Turunen SaPKoon

  • 8 601
  • 59
Onko...

...tämä sitä normaalia toimintaa mihin Savonlinnassa on totuttu!? Seuran nettisivut piti avautua elokuun loppuun mennessä, mutta taitaa lehdetkin tippua puista ennen kuin seurajohto saa sivut aukaistua!
 

essulu

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo ja Kerho
Tismalleen, Tarkkailija. Minäkin olen tässä odotellut jo sivujen aukeamista. Seuran puheenjohtajahan vastasi kyllä kohteliaasti sähköpostikyselyyni, että sivut pyritään saamaan auki elokuun loppuun mennessä. Syyskuu on kääntynyt alkuun. mutta vielä ei ainakaan linkki http://www.sapko.fi toimi. Kyllä pitäisi jo alkaa tapahtumaan.
 
Kaksi...

...viikkoa edellisestä, eikä vieläkään sivuilla tapahdu mitään! Taitaa sarja ehtiä alkamaan ennen kuin sivut avautuvat...harrastelijoiden puuhastelua! Minkäköhän vuoden elokuussa niiden sivujen pitää avautua?
 

essulu

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo ja Kerho
Avasin äsken http://www.sapko.fi -sivuston ja kyllä siellä näköjään on jotain infoa ja sivuntynkää näkyvissä, Katotaan nyt, minkälaiseksi sivusto muotoutuu. Toivoisi ennenkaikkea toimivaa keskustelupalstaa.
 

TTTTT

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo
Niinpä niin. Nyt sivut on sitten avattu mutta pettymyksien pettymys, ei keskustelupalstaa. Tekisi mieli haistattaa pitkät mutta yritetään kuitenkin porukalla lähetellä ylläpidolle viestejä josko asiaan olisi saatavissa muutosta.

Ovatkohan The Penan Jengi ja The SaPKo ainoat lätkäseurojen sivustot jolla ei keskustelua sallita? Ei meillä ole käyttöä keskustelupalstalle ...

Juuri sainkin The SaPKon ylläpidolta seuraavan viestin
"Keskustelupalstaa ei toistaiseksi tule, koska seura ei pysty siitä itse vastaamaan (sisällöstä) resurssipula."

No, tällä mennään toistaiseksi vaikka ikävä onkin niitä keskusteluja ja vääntöjä joita viimekin keväänä oli!
 

laatokka

Jäsen
Kyllä keskustelupalsta kuuluu olennaisena osana seuran sivulle jo fanejakin ajatellen. Eihän seuran sivuilla ole mitään merkitystä jollei sivuilla pääsee keskustelemaan! Kyllä interaktiivisuus kuuluu nykyaikaan. Kyllä tuntuu aika alkeelliselta tuo SaPKon touhu.
 

laatokka

Jäsen
SaPKo:n keskustelupalsta-asiasta kuulin savonlinnalaiselta tuttavaltani, että ao. palstan pystyttäminen on luvattu hoitaa ulkopuolisin voimin, kunhan vaan ylläpitäjä löytyy seurasta. Toivotaan SaPKon-fanien puolesta, että asia hoituu.
 
Turhaan...

...odottelette sitä keskustelupalstan avautumista seuran sivuille. Näyttää nyt jo tuo pelijuttujenkin päivitys kestävän...ei kai tämä johdu siitä, että joukkueen peli tökkii!?
 

essulu

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo ja Kerho
Surkealta näyttää! Sivujen päivitys on alkanut tosiaan takkuilla. Tiedustelin keskustelufoorumista seuran puheenjohtajalta sähköpostitse, vastausta en ole saanut. Faneille tilanne on todella ärsyttävä, kun ei pääse vaihtamaan mielipiteitä ja ehdotuksia yms., kun vielä huomaa, että nykyään seuralla kun seuralla on keskustelupalsta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös