Vuoden 2010 finaalijoukkue, mikä meni pieleen?

  • 6 866
  • 21

Maalari

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Nyt kun ollaan menetetty finaalipaikka sekä tavoiteltu mestaruus ja tiputtiin TPS:lle, on aika analysoida sitä mikä meni oikein pieleen.

Pelaajakokoonpano eli pitkin kautta ja jotenkin näytti sille että sitä ihannekokoonpanoa ei löytynyt koko kauden aikana. Kaksi kenttää toimi, mutta toiset kaksi eli jatkuvasti. Oliko kyseessä valmennusjohdon osaamattomuus, vai oliko kyseessä vain huonot pelinappulat?

Ennen siirtoajan päättymistä hankittiin kovalla kohulla kalliita pelaajia, joista kaksi (Kariya, Makkonen) osoittautuivat enemmän tai vähemmän pettymyksiksi. Ainoastaan Pihlström auttoi joukkuetta. Missä vika, menikö skouttaus tässä kohtaa pieleen?

Maalivahtipeli ontui loppua kohti ja osoittautui lopulta ratkaisevaksi tekijäksi. Viime kaudella loistava kaksikko ei tänä vuonna pystynytkään kantamaan joukkuetta. Helppoja maaleja meni useassa playoff pelissa, varsinkin viimeisessä kahdessa. Oliko syynä väsymys vai missä vika?
 

JypFabu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp
Jos muutaman huomion nyt laittaisi.

Suuri virhe oli peluuttaa Tuokkolaa ja laittaa SW pelejä katselemaan. Kolmessa viime peleissä Peki on ollut kaukana edes keskitason maalivahdista.

Jos puolustuksen "liideri" on vielä poikanen, ei tule oloa, että se kovimmissa paikoissa riittää, eikä riittänyt. Tulevina vuosina sitten.

Joukkueen henki ja tahto. Nämä eivät riittäneet.

Kausi päättyi niinkuin se alkoikin: sysipaskaan peliin. Tämmönen maratooni tällä kertaa.
 

vsop

Jäsen
Jossakin ketjussa mainitsin, että kaksikko Hytönen-Louhivaara peluutetaan loppuun. Näihän siinä kävi. Tässä tilanteessa näin pikaisesti nostan vielä Dufvan ja Ahon osuuden esille, sillä eivät aistineet pelaajien olevan väsyneitä. Lisäksi voitaneen rehellisesti tunnustaa, että loukkaantumiset olivat haittana. Jotkut pelaajat taidettiin saada puudutuspiikein pelikuntoon ja Buranalla loput. Tämä hätäisesti.
 

trivekku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp, IFK
Tuokkola pelasi jäätävän pelin Kärppiä vastaan, ehkä se vähän hämäsi, otteet alkoivat muistuttaa Tappara sarjaan 2008, hörppyjä pahoilla hetkillä.
Liikaa tuli painetta, Tepsin 2 ekaa maalia olisi ollut otettavissa.
Makkonen ja Kariya olivat ainakin tehottomia. 2009 finaalien hyökkäyspeliä ei saatu missään vaiheessa käyntin, voihan olla, että Duffman tiedosti kädettömyyden ja siksi mentiin puolustuksen kautta käsijarru päällä.
 

batman83

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Muutama tärkeä jatkoaikapeli hävittiin. Kärpät sarjassa maratonpeli ratkesi kärpille, joka toi 2 peliä lisää, ja väsymystä sitä enemmän.

TPS sarjassa hävittiin jatkoilla peli, joka olisi vienyt sarjan 3-1 tilanteeseen 2-2 sijasta.

Jatkoajalla usein on tuurista kiinni. Tuuri pitää usein ansaita, mutta eipä se oikein pleijareissa oikein pomppinut, jos sittenkin runkosarjan lopulla pomppi. TPS oli 2 viimeistä peliä selvästi parempi, ja ansaitsi niiden perusteella voiton. Mikäli taas olisi nuo jatkoajat pomppineet vähän eritavalla, olisi tilanne voinut olla aivan toinen.

Itse näen, että finaaleista ulosjäänti ratkesi faktisesti noihin kahteen jatkoaikaan.
 

Kobe

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Maalinteko tökki läpi playoffien

Missään vaiheessa ei oikein saatu hyökkäyspeliä toimimaan. Vastuunkantajia ei löytynyt ja semmoinen tietty ykkösnyrkki puuttui koko ajan. Runkosarjan lopun hurjassa iskussa ollut Luohivaara-Hytönen-Pihlströn peluutettiin puhki etenkin kahden ensiksi mainitun osalta. Myöskään YV ei oikein lähtenyt toimimaan missään vaiheessa. Pihlmanin puuttuminen myös iso menetys.

Puolustuksen virheet ja huono liike

Maalinedustalla oltiin jäljessä ja ei pidetty miehiä kunnolla kiinni, etenkin sen mailan pois pelaaminen tuntui olevan järkyttävän vaikeaa. Monesti vain seurattiin vierestä. Ja se liike, etenkin Malmivaara, Viitanen ja Koskinen jäivät pahasti jälkeen ja kompensoivat tätä rikkomalla.

Maalivahtipeli

Peki pelasi ihan ok-tasolla noin pääsääntöisesti, välillä jopa todella komeita gamesavereita ja huimaa venymistä. MUTTA se kaikkein tärkein eli tasaisuus puuttui, jatkuvasti meni aivain järkyttäviä lahjamaaleja. Joskus piti vähän leikkiä ja antaa kiekko kaverille, joskus taas meni kuteja viivasta ilman maskia. Tasaisuus puuttui ja silloin joukkue ei luota maalivahtiin.

Yksittäiset floppaukset

Näitä nyt oli useampiakin Kariya, Makkonen, Viitanen, Malmivaara, Koskinen jne... Siihen päälle kukaan ei vielä pahemmin nostanut tasoaan.
 

kuivanaama

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp
Pieleen meni se, että TPS voitti sarjan 4-2, oli siis jossittelematta parempi. Kaksi viimeistä peliä selkeästi parempi. Tänään petti pahiten Vatanen, Malmivaara ja Tuokkola. Tepsi oli liikkeessä reippaasti edellä ja teki paikoistaan maalit. Lisäksi puolusti huomattavasti paremmalla jalalla.

Semifinaalisarjassa muutenkin paistoi läpi että joukkueesta puuttuu ylivoiman pelinrakentaja ja maalintekijä. Lisäksi kuten Tammisen teesit kuuluu, maalivahtipeli vs. maalivahtipeli, yv vs. yv, av vs. av, ne meni tärkeimmillä hetkillä Tepsille.

Ei päätä puskaan kuitenkaan, kova täytyy porukan olla että Jypin kaataa neljästi kuudessa matsissa.
 

Jypjyrää:)

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP #44,#82
Itse olen ylpeä organisaatiosta ja sen pelaajista. Kovasti töitä tekivät eikä paremmalle voitu mitään. Pienestä homma oli kiinni, mutta niin se oli Kärppä sarjassakin. Pronssi on hieno mitali ja toivottavasti jätkät saavat mitalin käteen, koska niin hienon nousun tekivät vaikean alun jälkeen. Onneksi viime vuonna tuli mestaruus, muuten ottaisi aivan sairaasti päähän :)
 
Suosikkijoukkue
JYP
2009 finaalien hyökkäyspeliä ei saatu missään vaiheessa käyntin, voihan olla, että Duffman tiedosti kädettömyyden ja siksi mentiin puolustuksen kautta käsijarru päällä.

Syy aneemiseen hyökkäyspeliin on joko tämä tai sitten joukkuetta vaivannut hengettömyys. Kun hurmosta ei saatu päälle, jalat ja kiekko liikkuivat liian hitaasti.

Viime kauden playoffien joukkueesta hyökkäyspäästä puuttuivat Immonen ja Pihlman eivätkä uudet miehet kyenneet näitä paikkaamaan. Makkonen ja Kariya tietysti floppasivat pahimmin, mutta en antaisi puhtaita papereita Pihlströmillekään, sillä kaveri hävisi aika pahasti kuvasta Kärppä-sarjan alun jälkeen. Puolustuksessa Vatanen korvasi hyvin Mäntymaan, mutta muut, kuten Välivaara ja Malmivaara, eivät pelanneet viime vuoden tasollaan.

JypFabun tavoin itseäni jäi ihmetyttämään Tuokkolan peluuttaminen Tepsi-sarjassa. Wallinheimo sai pelata yhden pelin, jonka Jyp voitti. Olisin toivonut Sinuhelle toista näyttöpaikkaa esim. kuudenessa pelissä.

Jotenkin Jypiltä puuttui sellainen usko omaan tekemiseen, jolla tiukat pelit olisi voitettu. Playoffien aikana Jyp ei käsittääkseni onnistunut kertaakaan nousemaan tappioasemasta voittoon. Jos vastustaja pääsi johtoon, peli alkoi olla sitä myöten selvä. Viime vuonna vaikeissa paikoissa katseet kääntyivät VIP-ketjuun, tänä keväänä kaikki taisivat katsella lähinnä kattoon tai seinille.
 

opelix

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, JJK
Komppaan edellistä. Kaamean krapula-alun jälkeen saatiin kuitenkin loistava kausi joka olisi ikimuistoinen jos sitä kannua ei olisi viime vuonna tullut. Nälkä kasvaa syödessä mutta pitää olla TODELLA tyytyväinen myös tähän. Huutamaan pikkuveli kumoon pronssipeliin.

Niin ja yksilötaito ei riittänyt jos syitä haetaan maestro Immosen tapaan. Tämän vuoden joukkue oli hieman työteliäämpi mutta puukätisempi ja lopussa myös väsynyt.
 

Tj

Jäsen
Suosikkijoukkue
Melchester Rovers
Pleijareissa materiaali ei ollut sittenkään niin leveä kuin mitä puhuttiin. Hytönen ja Louhivaara vastasivat kahdestaan käytännössä koko hyökkäystehoista ja sen lisäksi pelasivat vielä reippaasti alivoimaakin. Kariya, Makkonen, Pihlström, ehkä Tuppurainenkin, Vänttinen, Virtanen, näiltä kaikilta odotin reippaasti enemmän. Myös puolustuspään tehot jäivät todella vähäisiksi pl. Vatanen. Hakkarainen teki sen minkä pystyi, samoin kun neloskenttä. Mutta ns. "kakkosketjun" jätkät pettivät.

Ehkä se väsymyskin jossain vaiheessa alkoi painaa. Mutta enemmän se oli ehkä sellaista henkistä väsymistä, joka johti viisikkopuolustuksen murenemiseen ja virhemäärän kasvamiseen. Ei oltu aivan 100% hereillä, nukahduksia ja huonoja hetkiä pelin sisällä tuli liikaa.
 

jym

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Mites se eye of the tiger meneekään. "So many times it happens too fast. You change your passion for glory." TPS sai kahteen vikaan matsiin huikean flown päälle ja siihen olisi pitänyt pystyä vastamaan samanlaisella intohimolla mutta nyt noi kaksi vikaa matsia oli vaan sellaista ok peruspeliä ja se ei tässä sarjassa riittänyt.
 

-pasi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Parin tärkeän pelaajan loukkaantumista ja osa joukkueen pelaajista ei pelannut omalla tasollaan. Varsinkin Kariya, Makkonen, vänttinen ja jääskeläiseltä olisin odottanut ehkä enemmän. Myöskin Pihlström hyytyi Kärpät sarjan jälkeen, tiedä sitten alkoiko ylipeluutus näkyä viimepeleissä. Virtanen kun tuli hyllyytyksen/loukkaantumisen jälkeen pelasi kyllä ihan pirteästi ja rakenteli muille hyvin maalipaikkoja, tosin olisi voinut tehdä maalejakin.

Materaali ei loppujen lopuksi ollutkaan niin laaja kun pystyi kun osa pelaajista ei pystynyt edes omalla tasollaan pelamaan.

Ei tässä nyt ihan päätä seinäänkään kannata sen alkukauden konttauksen jälkeen pistää. Jos edes sitä pronssia tulee niin omat tavoitteet kyllä täyttyvät joukkueen kohdalla. Toki sen alkukauden konttauksen jälkeen on paljon tapahtunut joten eipä tuossa tyytyväinenkään voi edes pronssiin olla jos sitä.
 

Paha_Kurki

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Vaikka kuinka jaksettiin joukkueesta uhota, ettei ammattilaiset väsy, tuli se vääjäämätön kuitenkin eteen. Ei ihminen ole kone. Väsy painoi ja vastustaja pystyi vielä parantamaan sarjan edetessä peliään. Siinä kaksi suurinta syytä, miksi näin lopulta kävi. JYPin latautuminen/ylilatautuminen on kyllä tämän illan peliin aika suuri kysymysmerkki..

Jos muutaman huomion nyt laittaisi.

Suuri virhe oli peluuttaa Tuokkolaa ja laittaa SW pelejä katselemaan. Kolmessa viime peleissä Peki on ollut kaukana edes keskitason maalivahdista.

Osittain olen samaa mieltä, peluutus olisi voinut olla ehkä hieman toisenlainen. Ei päävastuuta peleistä kuitenkaan lopettavalle maalivahdille ole järkeä antaa. Kun veskarit ovat kuitenkin perustasoltaan yhtä hyviä.

Kyllä Tuokkola oli pudotuspeleissäkin ihan kärkimaalivahteja. Tätä viimeistä peliä niihin laskuihin ei voi ottaa..

Kausi päättyi niinkuin se alkoikin: sysipaskaan peliin. Tämmönen maratooni tällä kertaa.

Tästä äärimmäisen eri mieltä. Kausi EI ole vielä päättynyt! Homma on omissa käsissä, siis se, että voidaan olla tänäkin vuonna KalPaa parempi! Se on tärkeä asia! Ainakin täällä.

Hyvä kausi on JYPillä ollut tähän asti. Toivottavasti vielä päättyy voittoon!

Edit: jäsentelyä..
 

LaTe_Show

Jäsen
Suosikkijoukkue
Colorado Rockies: 1980-1981.
Sen verran tunteet pinnassa, etten rupea mitään objektiivisia dosentti tason ana lyy sejä kirjoittamaan, mutta syyt JYP:n tappioon:

- TPS oli parempi piste. Tepsillä oli kaikki kuun asennosta lähtien kohdallaan, sillä juuri JYP oli se joukkue joka saattoi sytyttää TPSn että turkulaisyleisön.

- JYP oli väsynyt. Taisi se Kärppä-sarja nyt sittenkin vaatia veronsa.

- JYP oli tehoton: YV oli umpipaska. Englanniksi sanotaan, että "in the playoffs, you need your best players to be your best players." Tämä ei toteutunut.

- Risto Dufva ylivalmensi: Hytöset pelasivat aivan liikaa, sillä he olivat YV:llä, AV:lla, TV:lla ja tasakentällisillä. Lisäksi Dufvan rafabenitezmainen rotaatio ei tehnyt hyvää, varsinkaan 2-3-ketjuille.

Mutta, jos kausi päättyy voittoon niin kyllä tämä arvosana kiitettävän puolelle menee.
 

Aito Taisto

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Pari kommenttia, ja ihan objektiivisia, tottahan toki:
- JYPiltä puuttuu peliätekevä keskushyökkääjä, josta johtuen Hytönen-Louhivaara kaksikko joutui kantamaan vastuun yli- ja alivoimasta sekä tasakentällisin hyökkäyksestä ja puolustuksesta.
- "maajoukkuetason pelaajakaksikko": Allu sortui yli- ja yksinyrittämiseen, Malmi oli yksinkertaisesti huono, erityisesti kiekollinen peli oli E-junnutasoa. Ratkasi lauantaina pelin.
- Viitanen ja Välivaara kaukana tasoltaan loukkaantumisten jälkeen.
- SW ei pystynyt auttamaan joukkuetta eikä Peki tunnu (vielä) pystyvän pitämään huipputasoa tiiviissä ottelutahdissa (tämä ei lupaa hyvää seuraavallekaan kaudelle)
- hyökkääjistä Pihlman, Kariya, Makkonen, Jääskeläinen ja Virtanen eivät lähelläkään odotettua tasoaan.

Kausi alkoi neljällä peräkkäisellä tappiolla, joista ensimmäinen Kalpalle. Perjantaina selviää, onko kauden loppu peilikuva alusta.
 

Flou

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ravens
-JYP väsyi henkisesti ja fyysisesti. SM-Liigan pleijariohjelmalla huilitaukoja ei liiemmin tule, jos sarjat venyvät seitsemänteen peliin. Joka taas taisi osaltaan johtaa liialliseen ketjuilla kikkailuun.

-Lukuisat loukkaantumiset. Pihlmanin, Välivaaran ja Viitasen loukkaantumiset näkyivät turhankin selvästi JYPin pelissä.

-Liian monta alisuorittajaa. Kariya, Makkonen ja Tuppurainen saivat yhteensä aikaiseksi 3 maalia, vaikka paikkoja oli tehdä huomattavasti enemmän. Yritystä toki oli, mutta Tuppuraisen kohdalla se menee välillä yli ja mies ei näe kentälle enää muuta kuin vastustajan maalin. Jääskeläisen -5 ja Malmivaaran -4 ovat aika surulliset lukemat puolustavalle hyökkääjälle ja viime kauden tehotilaston kärkipäässä heiluneelle Ollille.

-Ylipeluuttaminen. Hytönen&Louhivaara pelaavat lähes joka tilanteessa. Peki pelasi liikaa, joka lopulta näkyi helppoina maaleina ratkaisevissa peleissä.

-Peliätekevä sentteri puuttui, joka olisi vähentänyt Hytösen valtavaa kuormitusta.
 

JypFabu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp
Kausi alkoi neljällä peräkkäisellä tappiolla, joista ensimmäinen Kalpalle. Perjantaina selviää, onko kauden loppu peilikuva alusta.

Taitaa se olla, heti pelin jälkeisessä haastiksessahan Kapanen hehkutti, että pronssi kiinnostaa, kuin finaalipaikkaa eivät olisi hävinneetkään. Rinnalle kun panee masutäytiset, puhkipeluutetut ja väsyneet finaalipaikan hävinneet valtrat, ei tarvinne arvailla kuinka käy.

Pelaajakohtaisia huomioita, jos laittaisi joukkueesta, niin oikeastaan kolme onnistujaa isossa mielessä siellä löytyy: Louhivaara, Virtanen ja Hakkarainen. Positiivisiin voi laittaa Jaatisen. Tähän kategiraan kuuluisi Vatanenkin, mutta ehkä upeasti menneen kauden pohjalta tuli pojalta odoteltua ihan älyttömiä suhteessa kapasiteettiin ja kun katseli mikä kukkakeppi se oli pudotuspeleissä kumminkin, ei positiivista tunnetta jää. Jaatista vietiin myös välillä kun litran mittaa, mutta voima kuitenkin riitti ihan kohtuullisesti vääntää.

On varmaan osuvaa, kun tuolla joku loihe sanomaan peluutuksesta, että rosterirotaatio olisi kannattanut alkaa jo kärppäsarjassa, mutta kun taustoista ei ole tietoa (loukkaantumiset), näkemys on vain ehdollinen. Silti kummastuttaa, ettei Kantee ja Ikonen saaneet peliäkään, elleivät nyt sitten olleet klesana.

Mv-peluutus meni kertakaikkisesti vihkoon, kun kuormitusta ei tasaisemmin jaettu Pekin ja SW:n kesken, väsymyksen tuoman herpaantumisen saattoi helposti vilkaista tulostaululta ja nähdä kentällä epävarmana pomputteluna, vaihto Sinkkuun pelin jo ratkettua oli pelkkää kosmetiikkaa.

Pronssipeliin ehdottomasti Sinkku maaliin, on edes mahdollisuus miehellä jättää kunnon jäähyväiset.

Huomiona jatkosta: vaikuttaa, ettei Peki ole parhaimmillaan silloin, kun pelipaikka on muurattu varmaksi, vaan keskittyminen on tikissään, kun vierellä kovan luokan kirittäjä, maalivahtikauppaan tässä sitten käy askeleet varmaan, kun Sinkku siirtyy kokopäiväiseksi senaattoriksi.
 

Hypodermic

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Rosteri kai tuossa jollain tapaa kuitenkin lopulta petti, vaikka se nimivahvalta vaikuttikin. Osasyynä toki loukkaantumiset: Pihlmanista ei ollut enää mitään iloa, Välivaara ei päässyt omalle tasolleen jne. Puolustuksesta muutenkin esim. Malmivaara ei ollut lähelläkään viime vuoden (pudotuspelien) tasoaan.

Hyökkäyksen ehdottomat onnistujat oli kaksikko Hytönen-Louhivaara, joskin JP olisi maaleja voinut tykittää enemmänkin. Uurastivat kuitenkin hurjia minuutteja ja tekivät joukkueensa parhaat tehopisteet pudotuspeleissä.

Hyökkäyksestä puhtaat paperit saa myös ns. rouhijaosasto Karhukoplan kohdolla. Sen sijaan Jääskeläinen oli pettymys, olihan mies liekeissä esim. viime kauden finaalisarjassa. Jos tilastoja mulkoillaan, huomataan kuitenkin että esimerkiksi Lahden +- lukemaksi jäi -4, Sipiläisen -3 ja Riskan -1. Omissakin siis soi liikaa.

Todellisia turhakkeita olivat kiikari-Makkonen ja "tutkapari" Kariya, kummastakaan ei näissä karkeloissa ollut oikein mitään iloa. Myös Pihlström oli vaisu hyvän puolivälieräsarjan jälkeen. Vänttinen-Tuppurainen kaksikon olisi myös pitänyt venyä parempaan, samoin Virtasen.

Ehdoton yllättäjä ainakin itselleni oli herra Hakkarainen. Puolustussuuntaan pelasi hyvin, isoja virheitä ei paljoa sattunut ja tekaisi siinä sivussa joukkueesta viidenneksi eniten pinnoja pudotuspeleissä.


Kaikki voisi olla toisin, jos tuo toinen Turun peli olisi hoidettu himaan. Johto ja sitä kautta voitto valui käsiin muutama minuutti ennen loppua. Vaikka TPS tuota peliä hienokseltaan hallitsikin, meni mun mielestä oikeasti hyvät maalipaikat aika selvästikin JYP:lle. Tehottomuus(kin) siinä kostautui, ja vähän samaa taisi olla ilmassa eilenkin - vaikkakin siinä pelissä vastustaja oli kyllä parempi.

Itse en ainakaan vielä sano, että kausi on ohi. Pettymys on tottakai helvetin iso, mutta vittu, perjantaina pelataan kuitenkin mitaleista! Vielä jokunen vuosi sitten ei voinut kun haaveilla moisesta, kun Kerho ja kumppanit kävi Hippoksella takomassa tauluun 0-9 -tyylisiä lukemia.
 

Zen

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Pelirohkeus, mv-peli

Puolustimme runkosarjassa hyvin ja play-offeissa yritimme vielä paremmin.

Paljon oli tilanteita joissa hyökkäysalueella tuli pomppukiekkoja johon MIELESTÄNI pakit olisivat kerenneet. Kuitenkin luovutettiin hyökkäys heti ja ruvettiin peruuttamaan omalle alueelle.

Tämähän oli taktiikka, mutta sitä noudatettiin liian orjallisesti.

Varovaiseen puolustuspeliin vaaditaan huippu maalivahti, tätä ei meiltä nyt löytynyt.

Perjantaina otetaan mitali!
 

Salama15

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lankisen Lukupiiri - Zervuska Haidis
Mielenkiinnolla odotellaan pronssipelin jälkeistä tiedottamista => siellä oli käsittääkseni aika läjä ukkoja piikkien ja Buranan varassa (kuten tuolla aiemmin jo kirjoitettiinkin)! Ja terve Pile yksin olisi tod.näk. tuonut sen viimeisen napsun jolla Kärpät olisi pudotettu rattailta nopeammin ja käännetty noita tiukkoja TPS-pelejä? Mutta spekulointiahan tämä...

Niin ja maalivahtipelistä sen verran, että Suomesta ei löydy yhtään ukkoa joka illasta toiseen pelastaisi oman joukkueensa perseilevän kenttäpuolustuksen takana! Viime kaudella puolustus toimi, tällä kaudella ei (niin hyvin). OK, eihän se Töpöhännältä ihan putkeen tuo Palloseura-sarja kyllä mennyt...
 

kuivanaama

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp
Mielenkiinnolla odotellaan pronssipelin jälkeistä tiedottamista => siellä oli käsittääkseni aika läjä ukkoja piikkien ja Buranan varassa (kuten tuolla aiemmin jo kirjoitettiinkin)! Ja terve Pile yksin olisi tod.näk. tuonut sen viimeisen napsun jolla Kärpät olisi pudotettu rattailta nopeammin ja käännetty noita tiukkoja TPS-pelejä? Mutta spekulointiahan tämä...

Totta, spekulointi ja jossitteluhan on turhaa, mutta heitetään vastaspekulointi: terve Viuhkola Kärpillä niin Jyppi ois voinu olla laulukuorossa sekä terveellä Pilellä että ilman. Pelataan niillä ketkä kykenee.

Mutta joo, aika rikkihän tuo Jyp tais TPS-sarjassa olla, aika rajuja tarinoita kuulin eräästäkin pelaajasta..
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös