Tomas Jasko siirtyy SaiPaan

  • 23 489
  • 83

Tuen Vety

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lätkä Lentää Oy
Varmasti potentiaalinen kaveri ja jos hän onnistuu, on kyseessä tosi mahtava löytö jos kerran sopimus on syntynyt halvalla.

Tomas ei ole järin fyysinen, ei osaa taklata, pelisilmä ja syöttötaidot vielä kehittymässä, ei mikään raketti luistimilla ja laukaus keskinkertainen.

Mutta mutta potentiaalia on ja vielä halvalla!!! Eli kaksi vuotta sopimusta!
 
Viimeksi muokattu:

Swift

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Philadelphia Eagles, Flyers
Tomas ei ole järin fyysinen, ei osaa taklata, pelisilmä ja syöttötaidot vielä kehittymässä, ei mikään rakatti luistimilla ja laukaus keskinkertainen.

Mjaah, mun silmään rannari on aikalailla napakka noin keskiverto-liigakiekkoilijalle. Ja jos esimerkiksi Dima Nabokovin fysiikkaan vertaa, niin taklaajanahan Jasko on Scott Stevens.

Vaan ei ole ihme, että Jasko jakaa mielipiteet tehokkaasti. Kohtalaisen näkymätön kentällä, mutta silti ihan mukavasti tehoja. Allekirjoittanut ei ole yllättynyt, eikä pettynyt option käyttämiseen. Olen Jaskon suhteen oikeastaan aika optimistinen ja väitän, että tulee ensikaudella yltämään 10-15 maaliin. Sillä varauksella, että luistelua saadaan kehitettyä kesän aikana. Tällä hetkellä jätkän liike on aikamoista sipsutusta ja voimaa pitäisi saada potkuihin.
 

mirasane

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Penguins, sympatiat Ässille
Jasko on palkkansa puolesta kolmosketjun pelimies. Sen paikan hän täyttää jo nyt tyydyttävästi. Kun muistetaan, että kaverilla on kuitenkin potentiaalia kehittyä paremmaksi, on hän SaiPan tyylinen low risk - high reward -pelaaja.
 

Jõse

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Mestiksessähän mies osoitti, että omaa maalintekopaikkojen haistelun ja maalinteon jalon taidon. Sitä ei joka kaverilta löydy, vaikka olisi kuinka hyvä taidollisesti. Mestiksestä siirtyminen SM-liigaan ei ole helppo juttu, mutta mielestäni kaveri on pärjännyt ihan kohtuullisesti, etenkin pisteiden valossa.

Tulee mieleen Jaskosta hieman samanlainen skenaario kuin Immosen Jarkon kehityksestä. Ensimmäisenä kautena 05-06 oli vielä täysin raakile, mutta nousi fyysisen kehityksen ansiosta ykkössentteriksi. Toivottavasti Tomakselle käy samoin. Fysiikka vaan kuntoon, niin eiköhän hänestä kelpo pelimies saada. Hyvänä asiana näen myös kahden vuoden sopimuksen. Vuoden sopimusta olisin jopa pitänyt SaiPan puolelta idioottimaisena. Jos ensi vuonna onnistuu todella hyvin, niin ei ole SM-liigan keskisuuret seurat HPK, Lukko ja kumppanit heti nappaamassa mukaan paremman palkan avulla. Jos taas ei vielä aivan onnistu, niin halvan hinnan ja EU-statuksen ansiosta vielä SaiPan kannalta hyvä pelaaja, kun on vielä osoittanut pystyvänsä pelaavansa sen verran hyvin, että miestä voidaan peluuttaa vaikka sitten pienemmässä roolissa.
 
Omasta näkökulmasta Jasko on melkoisen näkymätön pelaaja, ei koske pelissä liikaa kiekkoon, ei taklaa. Millä tahdilla mies Mestiksessä paukutti osumia, niin on se myös mielestäni myös siirrettävissä Sm-Liigaan. Silmään on myös pistänyt peleissä mitä on tullut käytyä katsomassa niin luistelua on kehitettävä ainankin. Jotkut ova ilmaisseet, että syötöissä olisi parantamisen varaa, mutta sitä en ole liiemmin seurannut.
 

haltija

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saimaan Pallo
Jasko on palkkansa puolesta kolmosketjun pelimies. Sen paikan hän täyttää jo nyt tyydyttävästi. Kun muistetaan, että kaverilla on kuitenkin potentiaalia kehittyä paremmaksi, on hän SaiPan tyylinen low risk - high reward -pelaaja.

Näitä high rewardeja ei ole kauheasti näkyny Koskirannan jälkeen. Puhuisin enemmin low risk - no reward -pelaajista, jollainen Jasko on tähän asti ollut. Toivottavasti meno muuttuu ja munaton sipsutus loppuu.
 

Poro24

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Jasko valittu Slovakian epäviralliselle MM-leirille.

Heh, hieno juttu ja onnea vaan. En ainakaan itse ihan odottanut tälläistä.
 

vetoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Slovakia, Bolts
Jasko pääsi Slovakian ensimmäiselle viralliselle MM-leirille. Onnittelut Lappeenrantaan! MM-leirille kutsutut pelaajat. Heidän joukossa on myös Ässien Tomas Zaborsky. Kovin nimekkäällä rosterilla ei olla tässä vaiheessa liikkeellä, sillä sieltä puuttuvat yhtä lukuunottamatta kaikki KHL:ssä pelaavat hyökkääjät. Yhtä kaikki, mainio saavutus päästä leiriryhmään ja mukaan kahteen harjoitusotteluun Tshekkiä vastaan (16.-17.4.).
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös