Titaanit 2009–2010

  • 61 787
  • 133
Suosikkijoukkue
HIFK kundit & gimmat & Buli; Kerava Shakers
Lintulaumojen vierailu Kotkassa jatkuu ja tällä kertaa Titaanien vastustajaksi asettuu Ankat. Mielenkiintoinen uusi tuttavuus ainakin allekirjoittaneelle, sillä Ankkojen otteita ei ole aiemmin tullut seurattua ollenkaan.

Pelaajalistaa silmäilemällä muutama Mestiksessä pelannut pelaaja (Jan Roos & Janne Laakso) pistävät silmään, mutta muuten nimekkäin kaveri taitaa olla vaihtopenkin takana päivystävä Marko "Kassu" Halonen.

Ankkojen maalivahti Ville-Pekka Koivu on usein torjunut lähes uskomattomia 60-70 laukauksen määriä otteluissa. Avauspeli meni kevätkaudella mynkään, mutta kahdessa seuraavassa pelissä kaveri on ollut jäätävä... Hikinen iltapuhde Titaaneille tiedossa.
 
Viimeksi muokattu:

keskikatsomo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Titaanit, HIFK, sympatiat aina SaiPalle
Hikinen iltapuhde Titaaneille tiedossa.

Neppailu päättyi 8-0 Titaanien hyväksi. Hiestä en tiedä, sen verran leppoisalta peli katsomoon näytti. Titaanit olivat tuon verran (8-0) innokkaampia voittamaan ottelun. Hankasen Teemulle synttärilahja nollapelin muodossa.
 

The Rock

Jäsen
Olipas taas varsin kaksijakoinen viikonloppu. Lauantaina Titaanit esitti yhden kauden parhaista peleistään takomalla ankkalauman täydellisesti halki, poikki ja pinoon 8-0-lopputuloksella. Tuollaista pelitempoa, kun pystyttäisiin pitämään jokaisessa ottelussa, niin loppukauden aikana ei olisi yhtikäs mitään hätää.

Etenkin "veli venäläis" -ja "kalakukkokaupungin pojat"-vitjojen esitykset olivat silmiä hivelen hienoja. Kiekko liikkui, miehet liikkuivat ja tulosta syntyi. Maalissa Hankanen pelasi nollapelin ja mies joutui ihan tosissaan venymään kiekon tielle torjuessaan Ankkojen läpiajoja.

Kahareksamuna-esityksen jälkeen odotukset sunnuntaille olivat kovat, mutta Nordiksella käyty kahakka meni lopulta aikamoiseksi läpsyttelyksi Titaanien osalta. Sama terävyys kuin päivää aiemmin oli tipotiessään, eikä maalintekoon tuntunut olevan juuri minkäänlaista nälkää.

OKK sen sijaan halusi selkeästi enemmän voittaa ja joukkue tekikin töitä hartiavoimin sekä lopulta nappasi arvokkaan "3-2-kotivoiton". Heittomerkit siksi, sillä se viimeinen pöytäkirjoihinkin päätynyt osuma tuli selkeästi päätössummerin soimisen jälkeen, mutta mitäpä sitä pienistä kun ei pienetkään meistä. Ei se viimeinen maali ratkaissut enää mitään, korkeintaan toi OKK-kapteenille entistä paremman mielen ja se suotakoon hänelle.

Ensimmäinen neljännes on nyt karsintalohkossa pelattu ja Kymenlaakso pitää komeasti perää. Ensi sunnuntaina onkin edessä kauden kuudes paikallistaisto, jota voi tituleerata myös jumbojen kohtaamisena.
 

The Rock

Jäsen
Hienot kotiesitykset saivat jatkoa, kun Titaanit pyöritteli komeilla maaleilla ja raa'alla työnteolla paikalliskilpailija HC Kuusankosken aivan solmuun. Selkeästi raskaammalla jalalla liikkeellä ollut vierailija putosi Titaanien kyydistä sillä samalla sekunnilla, kun aloituskiekko putosi jäähän.

Titaanien kotipelaamista on kyllä tällä hetkellä ilo seurata. Miehet liikkuvat, kiekko liikkuu ja vastustajaa pistetään seinälle. Kauden loppuihin peleihin Kotkan jäähalliin vaivautuva kiekkoyleisö saa ihastella komeilla maaleilla sekä kauniilla syöttökuvioilla. Vaikka panosta ei peleissä enää ole, niin siitä huolimatta voittaminen on keskimäärin mukavampaa puuhaa kuin häviäminen.

Vielä kun tämän saman ilmeen saisi säilytettyä vieraissa, niin Titaaneilla ei pitäisi olla mitään hätää selviytyä kolmen parhaan joukkoon karsinnoissa ja näin ollen "säilyttää sarjapaikkansa" ilman lisäkarsintoja.

Ainoa suurempi murhe HC KSNK-pelistä tuli, kun sentteri Jami Miettinen loukkasi polvensa ja huonolla tuurilla loppukausi on paketissa. Tilalle hankittiin Mikkelin Jukureista siirtyvä Taneli Hiltunen, mutta siitä huolimatta Bini olisi mukavaa nähdä pelihommissa vielä vastaisuudessakin.

Pakistoon uudeksi mieheksi juuri Kuusankoski-kamppailun alla ilmaantui Jyrki Jurva, jonka ensiesiintyminen meni ihan kelvollisesti. Isolle miehelle liike oli ominaisesti hieman kulmikasta, mutta ehkäpä Illi taikoo kevään aikana Jurvalle lisää voimaa jalkoihin. Raine Räisäsen "paluu" oli myös onnistunut ja sopii toivoa, että Räksä innostuisi pelailemaan loppukauden aikana ainakin kotipelit, sillä on mies vaan sen verran kone etenkin kiekon eteenpäin jakamisessa.

Janne Ruohola puolestaan ilmoitti keskittyvänsä opiskeluun, joten Junan pelit on ainakin tämän kauden osalta pelattu. Mies jättää ison loven Titaanien peräpäähän, mutta tuleen on turha jäädä makamaan. Tästä on vain painettava eteenpäin ja toivotettava Ruoholalle tsemppiä kevään opintokarkeloissa.
 
Viimeksi muokattu:

Juke

Jäsen
Ping-Tit

Titaaneitten sivujen mukaan voittoa lähdetään hakemaan ahnaasti mutta pakka on aika sekasin. Rosterista puuttuu Seppä, Polozov, Paappanen, Räisänen, Hiltunen, Mustonen, Narinen ja lisäksi Jami Miettinen joka seisoo tänään valmentajan pukilla Illin vieressä. Mielenkiintoista!!!
Eniten varmasti kaipaamaan jää Mustosen ja Räisäsen osallistumista mutta tärkeitä kavereita puuttuu paljon ja kaikkien panosta varmasti tarvittaisiin että saataisiin naama pestyä viime kertaisesta Pingviini-"invaasiosta".. Olisi mukava olla Pirkkalassa katsomassa miten joukkue hitsautuu yhteen uudessa tilapäisessä muodossaan..
 

The Rock

Jäsen
Kausi lähes paketissa...

Karsintalohko 4 tapeltiin Titaanien osalta päätökseen viime viikonlopun kahdella vieraspelillä, joista ei tapahtumia saati maaleja puuttunut. Varsin viihdyttäviä koitoksia kumpainenkin, vaikka Lohjalla tulikin tuloksellisesti rumasti turpaan.

Nyt on sitten tosipelit pelattu ja jäljellä olisi vielä tulevana viikonloppuna pelattava hyväntekeväisyysmatsi toista kotkalaisjoukkuetta eli Piranha'sia vastaan. Ottelusta on varmasti tulossa hieno tapahtuma, sillä kaikenlaista oheissälää on myös tarjolla.

Toivottavasti kotkalainen kiekkoyleisö löytää sunnuntaina (28.3.) tiensä jäähallin lehtereille, sillä nyt jos koskaan on mahdollista nähdä letkeää menoa sekä ehkä jopa muutama highlightreel-tason maalikin.
 

Tikitalk#77

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM-Liiga
Kotkalaiset kohtaavat

Tänään olisi sitten hallilla kahden kotkalaisen joukkueen kohtaaminen. Kotijoukkueella näyttää olevan paljon entisiä Titaani-pelaajia. Jos kaikki kynnelle kykenevät saadaan varmasti vauhdikas peli.
Se tässä onkin kysymyksenä, vaikka onkin vai hyväntekeväisyys ottelu, peluuttaako Titaanit pelkästään junioreita, ollaanko hälläväliä asenteella vai katsotaanko mahdollisia ensikauden kohtaamisia silmällä pitäen kumpi on isäntä talossa?

Tapahtumasta tulee varmasti hieno, näin uskon itse. Ja tuotto menee todella hienoon tarkoitukseen.
 

Tikitalk#77

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM-Liiga
Hyvä hyvä

Olihan se sittenkin hieno ottelu. Alussa näytti siltä että surffaillaan, mutta Piranhas joukkueen mennessä 2-0 johtoon heräsi Titaanitkin pelaamaan. Eka maalivahti 3-divari porukan maalilla jätti kyllä kylmäksi kaikki Titaani yritykset, ei mennyt vaikka päällekin ajettiin.
Ottelussa otettiin miestäkin välillä, joten ei todellakaan ollut mikään "höntsä" kiekkoilta.

Parempi voitti ja ihme olisi ollut jos ei olisi voittanu. Peli siis 2-6 Titaaneille.
 

The Rock

Jäsen
Olihan se sittenkin hieno ottelu. Eka maalivahti 3-divari porukan maalilla jätti kyllä kylmäksi kaikki Titaani yritykset, ei mennyt vaikka päällekin ajettiin. Ottelussa otettiin miestäkin välillä, joten ei todellakaan ollut mikään "höntsä" kiekkoilta.

Todellakin oli hieno kiekkoilta ja mukava oli pelikin. Piranhas vei alussa ja Titaanit lopussa. Mielestäni maalit ja ottelun voittaja olivat ainakin minun mielestäni lopulta se sivuseikka ja pääasia oli puolestaan hieno lahjoitussumma (3605 euroa) KoKSin lastenosastolle sekä erittäin onnistunut hyväntekeväisyystapahtuma.

Piranhasin maalilla aloittanut Esa Tirkkonen oli todellakin liekeissä, mutta yhtään sen huonommin ei esiintynyt Titaanien maalille pelin puolivälissä vaihdettu Eero Vilkas. Kerrassaan jäätävää työskentelyä kummaltakin häkkäriltä!

Miestä otettiin välillä kovaa ja mailapelikin yltyi ajoittain varsin ronskiksi. Todella harmi, että Titaanien kotisivujen otteluraportin mukaan Piranhasin Tomi Pylväläinen loukkasi itseään ilmeisen pahoin. Tällaista ei tutulle kaverille ikinä toivoisi ja vielä vähemmän kauden viimeisessä matsissa. :(

Kausi on nyt kuitenkin paketissa ja toivottavasti titaanileiristä alkaisi kuulua viimeistään huhtikuun aikana jo mahdollisia pelaaja- sekä valmentajauutisia. Myös se sarjatason varmistuminen olisi varmasti niin seuralle kuin kannattajillekin tärkeä juttu.

Eipä tässä muuta - hyvää kesää kaikille titaanikannattajille!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös