Suomi-sarjan karsintalohko 4 kaudella 2009–2010

  • 28 252
  • 55

John Copter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nöyrästi ylimielinen rikollislauma, #9
Tähän on pakko todeta, että kyllä on mielenkiintoinen näkemys tilanteesta, mutta suotakoon se nyt voitonhuumassa. :)
Kerro ihmeessä oma näkemyksesi tapahtuneesta niin voidaan verrata kuinka paljon on näkemyksissä eroja. Jos tuo tilanne olisi mennyt tuomareiden silmiin, niin lopputuloshan olisi ollut se että Ankkahan siitä olisi boksiin lähtenyt vastustajan mailasta kiinnipitämisestä.

Iiro on Iiro. Jokaisesta joukkueesta löytyy näitä kovilla kierroksilla käyviä pelaajia, enkä usko olevani kovinkaan väärässä jos nimitän Ankoista tällaiseksi "kuumakalleksi" Alleniuksen? Tekeekö se sitten Alleniuksesta jääkiekkoilijan irvikuvan, voi jäädä lukijan arveltavaksi.

Et ole ollenkaan väärässä, mielelläni olisin nähnyt että Mäntylä olisi haastanut Alleniuksen myllyyn eikä olisi yrittänyt haastaa Ankkojen pienintä pelaajaa, puolitoista päätä lyhyempää Aariota, joka on Ankoista se, joka viimeisenä lähtee kenenkään kanssa hippasille tai possuilee. No, Kulmakivi kävikin sitten Tap-Out Akun selättämässä lopussa, syytä en tiedä, mutta päätä pidempi oli Kulmakivikin. Samaan aikaan Mäntylä löysi keskialueelta toisen Ankan joka ei taatusti hanskaamiseen lähde ja huitoi itsensä koppiin.
Alleniuksen haastamalla olisi Mäntylä varmasti voinut säilyttää kasvonsa edes jotenkin, kun nyt keskittyi kiusaamaan pienempiään.
Edellinenkin Titaani-peli Lohjalla jonka näin, meni Mäntylältä penkin alle kun lähti suihkuun, ensin kolme kakkosta ja sitten yksipuolinen "mylly" ja suihkuun.
Osaako sitten pelata, en tiedä, en ole koskaan nähnyt miehen oikesti pelaavan. Olen nähnyt vain naurettavan pellen joka yrittää olla kaukalon isoin mies väärällä tavalla. Jotain kertoo sarjan jäähypörssin voitto sekä se että taisi eilen olla 5-6 Ankkamaalin aikana jäällä.
Kuumana saa käydä, ja se tuo peliin paljon niin pelaajille, kuin katsojillekin, mutta itsensä pitää myös pystyä hillitsemään niin ettei joukkue kärsi, koska käsittääkseni jääkiekko on edelleen joukkuepeli.
 
Viimeksi muokattu:

The Rock

Jäsen
Kerro ihmeessä oma näkemyksesi tapahtuneesta niin voidaan verrata kuinka paljon on näkemyksissä eroja. Jos tuo tilanne olisi mennyt tuomareiden silmiin, niin lopputuloshan olisi ollut se että Ankkahan siitä olisi boksiin lähtenyt vastustajan mailasta kiinnipitämisestä.

Noh... sanaillaan nyt sitten jotain, kun kerta niin haluat. Omasta mielestäni (huom. puusilmälasit päässä tehty näkemys) tilanne meni hyvin pitkälti niin, että Polozov ja Ankkojen puolustaja täräyttivät kulmassa yhteen, jonka jälkeen lohjalainen piti kiinni virolaisen päästä sekä mailasta, eikä meinannut päästää millään irti ja tunnetusti varsin hellankoukkuna peleissä käyvä Polozov siitä sitten poltti päreensä ja uhitteli jälkitilanteessa Ankkojen puolustajalle jne.

Aivan normaalia vääntöä ja jos tuomarit eivät olisi antaneet mennä kaikenlaisen roikkumisen ynnä muun jälkipelaamisen ja mailalla hakkaamisen läpi sekä edes vähän yrittäneet rauhoitella pelaajia, olisi tästäkin tilanteesta voitu pistää ihan rehdisti "salomonit" ja molemmat jäähylle. Ankkojen pakille vaikka kiinnipitämiskakkonen ja Polozoville sitten joku vastaava.

Turha näistä on alkaa pidemmän päälle ja tunnekuohuissa vääntämään. Ollutta ja mennyttä - Ankat voitti ja that's it, yritä nyt edes olla hyvä voittaja, vaikkei Titaanit ehkä maailman paras häviäjä eilen ollutkaan.

Et ole ollenkaan väärässä, mielelläni olisin nähnyt että Mäntylä olisi haastanut Alleniuksen myllyyn eikä olisi yrittänyt haastaa Ankkojen pienintä pelaajaa, puolitoista päätä lyhyempää Aariota, joka on Ankoista se, joka viimeisenä lähtee kenenkään kanssa hippasille tai possuilee. No, Kulmakivi kävikin sitten Tap-Out Akun selättämässä lopussa, syytä en tiedä, mutta päätä pidempi oli Kulmakivikin. Samaan aikaan Mäntylä löysi keskialueelta toisen Ankan joka ei taatusti hanskaamiseen lähde ja huitoi itsensä koppiin. Alleniuksen haastamalla olisi Mäntylä varmasti voinut säilyttää kasvonsa edes jotenkin, kun nyt keskittyi kiusaamaan pienempiään. Edellinenkin Titaani-peli Lohjalla jonka näin, meni Mäntylältä penkin alle kun lähti suihkuun, ensin kolme kakkosta ja sitten yksipuolinen "mylly" ja suihkuun.

Allenius on kannuksensa myllyissä hankkinut ja rispektit hänelle siitä. Varmasti kova kaveri ilman hanskoja ja hienoa, että tällaisia pelaajia vielä löytyy. Tuovat mukavasti väriä kaukaloon.

En vain ymmärrä miksi Mäntylän olisi pitänyt mies käydä haastamassa, sillä Aario oli juurikin se kaveri, joka tökkimällä ja huitomalla mailallaan sai Iiron sekä muiden titaanipelaajien kuupat kuumiksi. Tässä tullaan taas kerran siihen, että tämänkaltaiset pelaajat, jotka hakkaavat mailallaan pääsevät yleensä kuin koirat veräjästä, kun eivät sitten halua vastata seurauksista rehdissä nyrkkitappelussa. Tällaisille pelaajille on oma nimikin lätkäslangissa.

Kulmakivi ilmeisesti sitten halusi, ettei Aario pääse tilanteesta pois ilman mitään seuraamuksia ja kävi selättämässä "kilpikonna"-asennon ottaneen pelaajan jäähän. Siinäkin tilanteessa jäähyt menivät täysin oikein, ei mitään nokankoputtamista.

Samaan aikaan Iiron keskialueella järjestämä show oli sitten taas mielenkiintoisuuden huippu, jonka tuomarit - ihme kyllä - hoitivat hienosti ja pistivät Mäntylän "suihkuun" rauhoittumaan 2+10 minuutin jäähy niskassaan. Tämä juurikin siksi, ettei sen jälkeen enää olisi tapahtunut mitään ylilyöntejä.

Kuumana saa käydä, ja se tuo peliin paljon niin pelaajille, kuin katsojillekin, mutta itsensä pitää myös pystyä hillitsemään niin ettei joukkue kärsi, koska käsittääkseni jääkiekko on edelleen joukkuepeli.

Siinä aiemmassa Lohjan pelissä Iiron toiminta oli väärin omaa joukkuetta kohtaan ja uskon miehen saaneen siitä nootit valmennukselta. Eilinen puolestaan ei omaa joukkuetta vahingoittanut, sillä ottelu oli jo siinä vaiheessa pläkkiselvä.

Toivottavasti nämä nyt sinulle kelpaavat, niin voidaan keskittyä kesän viettoon eikös vain? :)

Onnittelut Ankoille sarjapaikan säilytyksestä!
 
Viimeksi muokattu:

The Rock

Jäsen
Niinhän siinä sitten lopulta kävi, että karsintalohko 4:n vihonviimeisessä ottelussa Pingviinit kävi hakemassa Kuusankoskelta 5-4-jatkoaikavoiton Riku Suuriniemen maalilla ja tämä tarkoitti sitä, että Pingviinit nousi kahdella pisteellä Titaanien ohi 3. sijalle sarjataulukossa. Sen myötä selveni myös se, että Pirkkalassa pelataan ensi kaudella Suomi-sarjaa, jos vain seuralla rahkeet siihen riittävät.

Vilpittömät onnittelut Pingviineille sarjanoususta ja samalla myös jälkikäteisonnittelut Ankoille sekä OKK:lle sarjapaikan säilytyksestä!

Titaanit poistuu ainakin toistaiseksi Suomi-sarjakartalta alempiin divareihin, mutta ehkäpä muutaman vuoden sisällä taas kohdataan tällä sarjatasolla. Toivottavasti HC Kuusankoski säilyttää paikkansa Suomi-sarjassa aina vaarallisissa jatkokarsinnoissa, sillä muuten Kymenlaaksoon jää iso aukko lätkän saralla täytettäväksi.

Over and out...
 

Juakko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Keravan Shakers
No niin,

Vilpittömästi onnittelut koko Pingviinit porukalle. Pienoinen ihme oli, että tuollakin rosterilla millä loppu kaudella pelattiin onnistuttiin pitämään kolmas paikka. Kuten jo aikasemmin totesin loukkaantumisia porukassa on ollut runsaasti, osa jätti myös leikin kesken kinnostuksen loppuessa. Ainoa kenttä joka pysyi loppuun asti oli kuitenkin ykköskenttä, joka oli varsinkin sarjan alussa tärkeä tekijä pingviinien voitoille. Loppukaudesta selkeästi pingviinien pelissä näkyi rosterin vajaavuus sekä pieni ahdinko tekemisessä, etenkin pelihuumori tuntui olevan välillä aika kortilla.

Tästä sitten ensi kauteen, mielenkiinnolla seuraamaan millasella rosterilla Pingviinit ensi kauteen lähtee. Nykyisestä kokoonpanosta ainakin Räikkönen, Suuriniemi, Majaniemi ja muutama muu on heittämässä hanskat naulaan. Toivotaan kuitenkin, että Pirkkalaan löytää ilveksen sekä tapparan a-junnuja, miksei muualtakin. Toivotaan parasta tulevaisuudelle ja toivotaan Pirkkalaan pientä kiekkobuumia.

tästä tähän ja ensi kauteen.
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Toivottavasti HC Kuusankoski säilyttää paikkansa Suomi-sarjassa aina vaarallisissa jatkokarsinnoissa, sillä muuten Kymenlaaksoon jää iso aukko lätkän saralla täytettäväksi.

Paitsi jos en ole ihan väärin ymmärtänyt, niin karsinnoilla ei ole vielä ratkaisevaa menestystä. Jääkiekkoliiton liittohallituksen syysvaltuusto on nimittäin päättänyt seuraavaa:

2.2.4. Sarjapaikan anominen (uusi sääntö)
Suomi-Sarjan alkusarjaan voi anoa sarjapaikkaa kausittain 15.5. mennessä. Anojan tulee täyttää seuraavat edellytykset jotta anomus käsitellään. Päätöksen sarjapaikan saamisesta tekee liittohallitus.
1) sarjataso ainoastaan Suomi-Sarjan alkusarja
2) hakemus 15.5. mennessä
3) pelaajaluettelo toimitettava, pelaajien oltava pelannut pääosin vähintään ko. sarjatasolla edellisellä kaudella
4) uuden perustetun yhdistyksen/yhtiön toimintasuunnitelma ja budjetti seuraavalle kolmelle kaudelle
5) ensimmäisen kauden budjetin suuruinen vakuus esitettävä
6) oltava yhteistyösopimus jonkun junioriseuran kanssa
7) seuran/yhtiön taustan oltava luotettava (aiempi toiminta jääkiekon parissa)
8) samalla sarjatasolla samalla paikkakunnalla konkurssiin menneen seuran sijalle ei voi saada sarjapaikkaa
 
Suosikkijoukkue
Ilves, Alasarjat, Rullakiekko
Onnittelut Pingviineille noususta! Upea ryhmä ja upea kausi. Toivottavasti pirkkalasta löytyy jatkuvuutta myös seuraaville kausille! Espoo kiittää..
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös