Suomi-sarjan karsintalohko 2 kaudella 2009–2010

  • 5 455
  • 7

ktmike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Koovee
Veikkaan että Pyrylle tulee lähtö. joukkue esitti kerrassaan surkeita otteita alkusarjassa, hävisi Koovelle mm 14-3 ja 14-0. HC Eagles on joukkueena parempi kun saavat kaikki ukot peleihin mukaan. Pyryllä viime peleissä pelasi mm joukkueenjohtaja Honkonen kun jätkiä ei kiinnostanut lähteä enää merkityksettömiin peleihin pelaamaan
 
Suosikkijoukkue
HIFK kundit & gimmat & Buli; Kerava Shakers
Muulla ei niin väliä, paitsi sillä että Hermes perinteisenä seurana varmistaisi paikkansa Suomi-sarjan alkulohkoon ensi vuodelle.
 

Dragan

Jäsen
Hermes olisi mukava nähdä ensi kaudella S-S:ssä. Pari nimekkäämpää pelaajaakin löytyy kokkolalaisten rosterista. NoPylla tekee tiukkaa selvitä muiden kanssa. Jeppis tulee ymmärtääkseni vielä vahvistumaan, ja vahvistivatkin jo maalivahtiosastoaan sikälimikäli Eliteprospectsia on uskominen. HC Eaglesista ei itselläni ole oikein mitään haisua, Bister yms ovat ainakin pelimiehiä kuten myös suhtkoht uusi vahvistus Pasi Tuominen joka ehti pelata alkusarjassa vain 2 peliä (1+2=3 tehoilla tosin).
 

John Copter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nöyrästi ylimielinen rikollislauma, #9
Jeppis tulee ymmärtääkseni vielä vahvistumaan, ja vahvistivatkin jo maalivahtiosastoaan sikälimikäli Eliteprospectsia on uskominen

Joni Weckström siirtyi Ankoista Jeppikseen, oli ennen kauden alkua tulessa, mutta loukkaantui ensimmäistä sarjapeliä edeltävissä treeneissä eikä saanut enää kunnon näyttöpaikkaa vaan V-P Koivu vei ykkösen tontin suvereenisti.
Jonissa on potenttiaalia ja mukava jamppa muutenkin. Varmasti hyötyä Jeppikseen
 

raataja

Jäsen
Tilanne 6.2


Joukkue O V JV JH H TM - PM P

NoPy 5 4 0 0 1 36 - 19 12
S-Kiekko 6 3 0 1 2 28 - 22 10
Jeppis 5 2 1 0 2 20 - 24 8
Hermes 5 1 1 1 2 16 - 22 6
HC Eagles 5 1 0 0 4 13 - 26 3


Itse olen yllättynyt Nopyn otteista alkupeleissä. Odotin että alkusarjan konttaus jatkuu koko kevään mutta toisin kävi. Paikanpäällä en ole karsintasarjan pelejä käynyt vielä katsomassa. HC Eaglesin sivuilla mainostetaan 20.2 pelattavaa S-Kiekko ottelua jonkinlaisena hulabaloona. Taitaa olla ilmainen sisäänpääsykin otteluun. Sinne taidan itseni hilata kun kuulemma makkaraakin ilmaiseksi tarjolla :)

Minkälaisia ovat Hermeksen vahvistukset?
 

Hermez

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hermes, Pittsburgh Penguins
Viikonloppuna pelattiin pari ottelua, eilen Hermes - NoPy 7-3 ja tänään Hermes - HC Eagles 8-2.
Hermes alkaa pääsemään vaikean alun jälkeen jyvälle näistä kovemmista peleistä.. täyttä dominointia kummassakin pelissä ja mikäli tahti jatkuu vähänkään tällaisena, niin tuskin tuo kolmen parhaan joukkoon pääseminen tuottaa mitään vaikeuksia.
 

Kyynhakkeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki Seinäjokelaaset "palloolu" joukkueet ;o)
Päivitystä tämän lohkon tilanteeseen....
Eilisellä (26.03) 1-7 voitollaan Jeppiksestä, S-kiekko varmisti sitten lohko II voiton. Samalla voitollaan S-kiekko jeesasi myös Hermeksen takaisin tulevan syksyn suomi-sarjan alkulkahinaan. NoPy jatkaa myös syksyllä samalla tasolla.
Jeppis ja HC Eagles joutuvat vielä jatkamaan kauttaan lisäkarsintojen kautta, missä II-divari joukkueet testaavat iskukykyään em. Joukkueita vastaan.
Eli, S-kiekko, NoPy, Hermes suoraan ja Jeppis, HC Eagles lisäkarsintoihin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös