Jokipoikien valmennus kaudella 2010–2011

  • 13 525
  • 26

Unclesam

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat
Kaksi vuotta sitten Jokipojat ui syvissä vesissä, niin toimiston puolella kuin urheilullisestikin. Vuoden 2008 keväällä oli uudistusten aika, toimintaa alettiin kehittämään ja päävalmentajaksi palkattiin maailmaa nähnyt oman kylän poika Jarno ”Pike” Pikkarainen. Piken tulon myötä Jokipojista on kasvanut urheilujoukkue. Pike on tuonut joukkueeseen ammattimaisuutta ja urheilullisuutta, arvoja jotka olivat puuttuneet Joensuulaisesta kiekkoilusta jo useamman vuoden. Nyt päivät pitenee ja Piken sopimus lähenee loppuaan.

Kuten tiedetään päävalmentajan valinta on yksi tärkeimmistä jääkiekkojoukkueen sopimuksista. Luultavasti toimistolla tehdäänkin hartiavoimin töitä uuden valmentajasopimuksen parissa, mutta onko Pike oikea mies jatkamaan Jokipojissa? Viekö Piken kunnianhimo hänet jo eteenpäin? Kuka olisi sopiva ehdokas jatkamaan hänen perintöään?

Piken jatkaminen olisi mielestäni loistava ratkaisu Jokipojille, saataisiin jatkuvuutta sekä ammattimainen valmentaja. Pike on valmentajana äärimmäisen vaativa ja hänen sosiaalinen älykkyytensä on välillä kuin astianpesukoneella, mutta ei hän ole tullut jäähallille etsimään kavereita, hän on tullut menestymään! Suomen johtava kiekkoanalyytikko Petteri ”hamekangas” Sihvonen analysoi viime kaudella Piken pelikirjaa ja nimesi Jokipoikien pelitavan ”Stiga-kiekoksi”, jossa koko kentän leveydeltä tehdään rintamahyökkäyksiä.

Hyökkäykset ja niihin lähdöt ovat olleetkin viimeisen kahden vuoden aikana Jokipoikien parasta osa-aluetta, viime kaudella Jokipojat teki eniten maaleja runkosarjassa yhdessä TuTon kanssa ja tälläkin hetkellä Jokipojat on eniten maaleja tehnyt joukkue Mestiksessä.

Tehtyjen maalien määrä tuntuu jokseenkin uskomattomalta, kun sitä vertaa ylivoimapeliin, joka on ollut tehotonta ja mielikuvituksentonta koko tämän kahden vuoden ajan.

Puolustuspeli oli taasen viime vuonna astetta paria parempaa. Vuosi takaperin vastustaja ei ottelun aikana saanut kovinkaan montaa laukausta kohti Jokipoikien maalia ns. maalinteko sektorilta. Tänä vuonna kaikki on ollut toisin, välillä oma pää on ollut kuin reikäjuustoa, tosin eipä siellä pakistossa ole sellaisia nimiäkään kuin Akkanen ja Sellars. Ehkäpä hyökkäys on paras puolustus?

Tähtäin Pikellä kuitenkin on korkeamalla kuin Mestis joukkueen valmentamisessa, mutta onko hän valmis astumaan Sm-liigan päävalmentajan vaativiin saappaisiin? En usko, sillä hän on kuitenkin kovin kokematon valmentaja, eikä ne meriititkään vielä ihan päätä huimaa. Niin ja aika vähissä on vapaat päävalmentajan pestit Sm-liigassa, enkä millään jaksa uskoa, että Pike lähtisi enää kakkosvalmentajan paikalle oppia hakemaan, kyseessä kuitenkin on kunnianhimoinen ja intohimoisesti jääkiekkoon suhtautuva lätkäjätkä.

Mikäli Pike ei jostain syystä jatkaisi ensi kaudella Joensuussa, voisi sopiva jatkaja löytyä nimistä: Harri Ahola, Sami Hirvonen, Juha Juujärvi, Jukka Ahvenjärvi...

Jatkakaa :)
 
Viimeksi muokattu:
Edellinen viesti on siirretty pois Jokipojat 2009-2010 -ketjusta, koska se ei liity siihen mitenkään. Kaikkea ei pidä yrittää tunkea yhteen ja samaan kausiketjuun, vaan selkeästi uusista aiheista kannattaa avata rohkeasti omia otsikoita.

Ystävällisin terveisin,
Moderaattorit
 

Randy Marsh

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat
Mehtimäkeläisestä luettua:

"
Jokipoikien peräsimessä loistavaa tulosta tehneen Jarno Pikkaraisen kaksivuotinen valmentajasopimus päättyy tähän kevääseen. Miehen jatko Joensuussa kuluvan kauden jälkeen on vielä jokseenkin avoinna.

– Olenhan minä omaa jatkoani miettinyt, ja asiasta käytiin myös keskusteluja seuran kanssa ennen pudotuspelejä, Pikkarainen kertoo.

– Kaikki riippuu tietenkin paljon siitä, että mihin tämä seura on ylipäätään menossa. Päätösten aika on sitten, kun nähdään, että miten pitkälle tässä tämä keväänä mennään ja millainen on seuran tulevaisuuden strategia.

– Nyt pelataan kuitenkin näitä pelejä, eikä vaivata päätä tällaisilla asioilla. Tilanne on rauhoitettu, ja ratkaisut tehdään kauden jälkeen, Pikkarainen toteaa."


Pieniä huhuja liikkunut, että Piken jatkaessa osa pelaajista jättäisi seuran. Toisaalta olihan näitä puheita jo viime keväänäkin, mutta eipä sieltä kovin moni lähtenyt.

Mikäli Pikkarainen ei täällä jatka, vaihtoehtoja löytyy kyllä joka suunnasta. On Sami Hirvosta, Harri Aholaa ja Jukka Ahvenjärveä, joiden perään tosin monen muunkin Mestis-joukkueen kannattajat ovat huudelleet. Pikkaraisella luulisi olevan vientiä myös isommille areenoille.
 

Namupassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat, Leijonat, NHL
Mikäli Pikkarainen ei täällä jatka, vaihtoehtoja löytyy kyllä joka suunnasta. On Sami Hirvosta, Harri Aholaa ja Jukka Ahvenjärveä, joiden perään tosin monen muunkin Mestis-joukkueen kannattajat ovat huudelleet. Pikkaraisella luulisi olevan vientiä myös isommille areenoille.

No niin nyt ei enää tarvitse jännittää jatkaako Pike vai ei. Ei tosin ollut mikään yllätys, että Pike vaihtaa maisemaa. Uskomattoman hienoa työtä Pike teki ja kiitos siitä Pikelle!

Hirvonen ja Ahvenjärvi kuulostaisivat hyviltä valmentajilta ja varmasti moni muukin olisi kyseisiin herroihin tyytyväinen. Mikähän lienee kavereiden sopimus tilanne?

Pieni "kauneusvirhe" oli mielestäni se, että Pike ilmoitti nyt jo ettei jatka. Miksi ilmoitusta ei voinut venyttää liigakarsintojen ajaksi? Eikö Pikeä olisi kiinnostanut valmentaa Liiga- Jokipoikia?
 

Vanhapuuma

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYPinkylä, Suomen maajoukkueet, IF Gnistan
Pieni "kauneusvirhe" oli mielestäni se, että Pike ilmoitti nyt jo ettei jatka. Miksi ilmoitusta ei voinut venyttää liigakarsintojen ajaksi? Eikö Pikeä olisi kiinnostanut valmentaa Liiga- Jokipoikia?

Iltasanomista olin lukevinani, että "Pike" olisi hieman innostunut jälkipeleissä. Löytyisikö syy tästä?
 

Namupassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat, Leijonat, NHL
Iltasanomista olin lukevinani, että "Pike" olisi hieman innostunut jälkipeleissä. Löytyisikö syy tästä?

Niinhän siinä kävi, että Pike hieman taisi käyttäytyä huonosti. SILTI Pike kertoi, että oli päättänyt ettei jatka Jokipojissa jo ennen tätä episodia. Joten miksi asiaa ei voinut kertoa myöhemmin? Noh toisaalta ihan sama, tuskin asialla on mitään merkitystä liigakarsintoja silmälläpitäen.
 

maniakos

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Karjalaisen mukaan Jarno Pikkarainen siirtyy Jukureiden päävalmentajaksi. Samaisen lehden mukaan asiasta tiedotetaan tänään klo 15:30.
Melko outoa, että valmentajasopimuksia julkistetaan, kun toisella joukkueella on vielä pelit kesken. Ei tässäkään olisi hyvin kauaa tarvinnut odottaa, että Jokipoikien pelit tämän kauden osalta olisivat ohitse.

Saa nähdä kuka hyppää komentamaan Jokipoikia. Aika suuret saappaat on kyllä täytettävänä, oli valmentaja kuka tahansa.
 

-Jonne-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP
Karjalaisen mukaan Jarno Pikkarainen siirtyy Jukureiden päävalmentajaksi.

En tiedä muista, mutta minusta ainakin Jokipoikien touhut antaa niin vi**umaisia piirteitä itsestään etteihän tässä enään meinaa housuissaan pysyä! Liigakarsinnoilta on nyt viety kaikki uskottavuus ja mielenkiintoisuus pois Jokipoikien osalta.

Seurassa tarvitaan suursiivous se on jo selvää. Mitkä on tulevaisuuden suuntaukset? Tavoitellaanko jatkossa mitä? Olkoon tämä kevät meille uuden alku. Seurajohdon munattomuus tulee vahvasti esille jo tässäkin kun sallitaan uuden työnantajan julkaista sopimuksia kun edellinenkin työsuhde on edelleen kesken.

Toisaalta ihmettelen myös syvästi Pikkaraisen motiiveja.
 

mainio

Jäsen
Toisaalta ihmettelen myös syvästi Pikkaraisen motiiveja.
Olisikohan jotain osuutta asiaan sillä, että Jukureissa hän saa vain ja ainoastaan valmentaa, uskoisin ainakin näin. Pikkaraisen puheista tällä ja viime kaudella päätellen, aika Joensuussa on ollut tuon takia hänelle raskasta, sillä joutui keskittymään muihinkin seuran asioihin kuin vain itse siihen lätkään ja pelien voittamiseen.

Ja toisekseen. Mitenkäs syvää tuo Jukurit-SaiPa -yhteisyö on? Kattaako myös valmentajat, jos heissä on oikeanlaista potentiaalia?

Tämä siis vain spekulointia noista motiiveista.

Ensi kauden valmentajasta ei ole ainakaan allekirjoittaneella mitään käryä.
 
Suosikkijoukkue
Jokipojat, Anaheim Ducks since '96
Susirajan ylpeyden tulevaisuus vaikuttaa hyvinkin avoimelta ja epäilyttävältä tällä hetkellä. Pikkarainen sanoi aikaisemmin keskustelevansa johtoportaan kanssa jatkosta. Häntä kiinnosti tulevaisuuden suunnitelmat, eli se mihin suuntaan joukkue on ylipäätään menossa. Toivottavasti tämä ei ollut ainoa syy vaihtaa toiseen mestisjoukkueeseen(!). Nimittäin jos oli niin ei hyvältä näytä. Pike saattoi ns. hypätä uppoavasta laivasta. ''Toivotaan'', että taustalla olisi henkilökohtaista eripuraa Pikkaraisen ja johtohenkilöiden kanssa mikä olisi johtanut tähän päätökseen.

Pikkaraisen lähtö ei ole yksinomaan negatiivinen asia, kun jo viime vuonna kuului soraääniä pelaajistosta miehen johtamistyyliä koskien. Tänä vuonna sitten jo muutamat sanoivat lopettavansa varmasti jos Pikkarainen jatkaa.

Puikkoihin vaikka Ahvenjärvi tai Ahola. Yhden-puolentoista kentän vaihtuvuus pelaajistossa, hyvät/kohtuulliset korvaavat pelurit tilalle. Ensi vuonna sitten taas mestaruutta tavoittelemaan ja siten eheytetään taloutta. Pelkään pahoin, että edelliset lauseet ovat toiveajattelua.

Tässä tälläistä peruskauraa minkä luulisi olevan kaikille Jokipoika-faneille aika selviö. Pelätään pahinta ja toivotaan parasta.
 
Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen:

El Lude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kvanttimobikki kolmessa eri ulottuvuudessa
Pikkarainen hiuksista Vit**un!

Ei ole olemassa huonoa julkisuutta. Ai, ei vai? Olisi nuo esille tulleet asiat tulleet esille vasta reilun viikon pästä. Hienoa lähteä karsintoihin näistä lähtökohdista. Viime viikon tiistain euforia on muisto vain. Kiitos kaikille asianosaisille. Pikkaraisesta olen oman mielipiteen kertonut vajaat kaksi vuotta sitten. Olin väärässä vain menestyksen suhteen. Kiitos kun kävit ja Mestiksen mestaruuden valmensit omintakeisella tyylilläsi. Nyt sitten voisit vaikka painua vittuun sieltä vaihtoaitiosta. Ehkä sitten Konttinen pääsee pois "koirankopista". Minulle on ihan sama, kuka siellä valmentaa, kunhan se ei ole Pikkarainen! Loikata nyt arkkivihollisen leiriin. Sopimuksen ajankohta on myös tyylittömyyden multihuipentuma. Olisitte vielä julkistaneet viiden Jokipo-pelaajan sopparit Jukureihin saman tien. Tuo Pikkaraisen päätös tulee vaikuttamaan pelaajiin. Uskoisin myös, että useita tuhansia katsojia jää kotiin näiden tapahtumien myötä. Eipä olisi €urot kelvanneetkaan persaukiselle seuralle.

Liigakarsinnat tulossa ja Pikkarainen allekirjoittaa sopimuksen ennen ottelusarjan alkua. Hienosti tehty. Voit purra ketä vaan nenästä ja töniä niitä lehtimiehiä vaikka siellä Mikkelissä. Hyvin ajoitettu muuten siellä Mikkelissä.

Kaikkea paskaa en ole kaatamassa Pikkaraisen ja Toivakan suuntaan. Myös Jokipon pesä on täynnä paskaa paikallislehdestä puhumattakaan. Jormakoilta ja Pursiaislta todella hyvin hoidettu. Kiitti vaan vitusti orastavan buumin tuhoamisesta. Mitähän vielä? Kolmas konkurssi? Vai vielä liigaan. Hah!

Haistakaa paska vaan kaikki!

No, onneksi voi sitten seurata KalPan otteita vielä tovin...
 
Viimeksi muokattu:

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers
Rehellisesti sanottuna, niin onhan tuo aikalailla vittuilua Jokipoa kohtaan julkistaa sopimus tässä vaiheessa. Noh, ehkä Sarvis-klubi pääsee perustamaan FB-ryhmän paria viikkoa aikaisemmin. Ihan parhaita lähtökohtia ei nyt anneta susirajalle liigakarsintaa ajatellen. Eipä tuollaisia mahdollisuuksia kovin usein aukene..
 

Viljuri

Jäsen
Näiden näyttöjen valossa on kyllä aivan turha kuvitella, että Joensuuhun kannattaisi ulkopaikkakunnalta raahata valmentajaa, seuran osaaminen ja taitotaso hukata rahaa on sitä luokkaa, ettei valmentajaan panostaminen ole perusteltavissa.

Sillä yllättäväkään pelillinen menestys näillä rakenteilla ja johtohenkilöillä ei näytä näkyvän taloudellisella puolella edes nipin napin välttävänä suorituksena, joten paikallista kykyä kehiin näyttämään, että mitä junioreilla ja muutamalla ehkä muualta vaille pelipaikkaa jääneellä kaverilla saisi aikaan.

Pidemmän aikavälin tavoitteeksi voisi ottaa edustusjoukkueen integroimisen saumattomaksi osaksi junioripuolta.
 

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Rehellisesti sanottuna, niin onhan tuo aikalailla vittuilua Jokipoa kohtaan julkistaa sopimus tässä vaiheessa. Noh, ehkä Sarvis-klubi pääsee perustamaan FB-ryhmän paria viikkoa aikaisemmin. Ihan parhaita lähtökohtia ei nyt anneta susirajalle liigakarsintaa ajatellen. Eipä tuollaisia mahdollisuuksia kovin usein aukene..

Laitanpahan tähänkin ketjuun tämän saman, minkä kirjoitin jo tuonne Jukuri-ketjuun: Kyllähän tässä julkaisu ajankohdassa taisi olla enemmän Jokipolla sormet pelissä kuin Jukureilla. Siellä nimenomaan haluttiin julkaista Pikkaraisen sopimus JO ennen karsintapelejä, jotta huhumylly ja spekulointi/yhteydenotot saataisiin kuriin ja Jokipolle/Pikkaraiselle työrauha tärkeisiin peleihin. Alkuperäinen julkaisupäivä taisi olla 17.4., jollen ihan väärin muista. Kannattaisi ehkä olla asioista hiukan perillä, ennen kuin alkaa hekumoida jonninjoutavia.

Edit. Unohtui, kerro toki, minkä FB-ryhmän Jukurit SarvisClub on perustanut? Minun tietääkseni tasan yhden, sen ryhmän nimi on Jukurit SarvisClub.
 

K.Pylkkänen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kookoo
. Kiitti vaan vitusti orastavan buumin tuhoamisesta. Mitähän vielä?
...

Tiedä sitten, kuka on tuhonnut ja mitä, mutta onhan tämä koko mestis-kevät ollut syksyn odotuksiin nähden vanhojen "suurten" mestisseurojen osalta pettymys. Jukurit aloitti mahalaskun jo viime vuoden puolella. Seuraavaksi, siitä huolimatta että valmentajavaihdoksen jälkeen näytti hyvältä, Sportin taival nousi pystyyn liian aikaisin. Sitten (Ierikan sanoin: mestiksen lippulaiva, floppien floppi) KooKoon bensa loppui, sillä seurauksella, että finaalien kiinnostus valtakunnallisesti hiipui, ainakin jonkun verran. Ja nyt tämä.

Itsekin jo omasta pettymyksestä toipuneena ehdin fiilistellä Jokipoikien puolesta. Koko playoff-sarja oli suvereenia ja vakuuttavaa näytöstä Jokipolta. Nyt kun kauden pitäisi olla parhaimmillaan ja on ainoastaan voitettavaa jäljellä, nämä uutiset taloudesta ja Pikkaraisen siirrosta kieltämättä tulevat täysin väärään aikaan. Mestis-syksy oli tunteikas.. Nyt tällä menolla jää suht paska maku koko kaudesta. Hartaasti toivon, että Jokipo vie ainakin yhden pelin sarjasta Ilvestä vastaan, mielellään ensimmäisen.

Edit. Ja koska koko viesti meni off-topiciksi, toivompa vielä sitäkin, että Jokipo saa sellaisen valmentan Pikkaraisen tilalle, että saadaan pidettyä puolemme "farmi"seuroja vastaan ensi kaudella. Jokipon säilyminen kärkiporukoissa on mestiksen etu.
 
Viimeksi muokattu:

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers
Kannattaisi ehkä olla asioista hiukan perillä, ennen kuin alkaa hekumoida jonninjoutavia.

Sanoppa muuta.

Edit. Unohtui, kerro toki, minkä FB-ryhmän Jukurit SarvisClub on perustanut? Minun tietääkseni tasan yhden, sen ryhmän nimi on Jukurit SarvisClub.

Eiköhän tästä ole väännetty jo täällä ihan riittävästi. Toimija leimaa aina myös viiteryhmänsä ja kuten tuolla on sanottu, niin aikuisilla on aikuisten murheet. Tai näin ainakin voisi olettaa.. Hyvää kesää sinnekin ja jatketaan aiheesta syksyllä.
 

Putte

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Tommy Wingels, San Jose Sharks
Noh, ehkä Sarvis-klubi pääsee perustamaan FB-ryhmän paria viikkoa aikaisemmin. I

Mikkelin Jukureiden Sarvisclubin alajaosto tarvitsee kipeästi lisää jäseniä KooKoon dissausclubiinsa. Sarvisclubin puheenjohtaja Peku Pulkkisen perustamassa antifan-clubissa jäseniä on vasta 56 jäsentä. Tosin en tiedä onko varsinaisessa Sarvisclubissa yhtään sen enempää jäseniä, mutta nythän Pekutilla ja kumppaneilla on koko kesä aikaa hankkia jäseniä tuohon dissausclubiinsa.
 

mainio

Jäsen
Ehkä sitten Konttinen pääsee pois "koirankopista".
Jos tällä nyt kyseenalaistetaan Konttisen pelaamattomuus vähään aikaan, niin muisteleppa mestaruusjuhlia Mehtimäen jäällä - jos olit paikalla tai näit tapahtumat - ja sitä varsinkin kun Konttinen nosteli "Poikaa". Oliko nostotavassa jotain erilaista muihin verrattuna? Siitä saattaa löytyä vastaus.

Ei tätä Pikkaraisen lähtöä kauniisti hoidettu, mutta tuskin se jääkiekko täältä Karjalasta loppuu. Uutta verta vaan valmennukseen ja lisää nuorta nälkää pelaajistoon.
 

juhana

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit 1975-2013, 2023-, Roihuttaret, K-Vantaa
Eihän tämä nyt Joensuussa mikään aivan uusi tilanne ole! Vähänkin vanhemmat tai kiekkohistorian Pohjois-Karjalassa hyvin lukeneet muistavat, että keväällä 1989 JoKP nousi liigaan (samana vuonna nousi muuten myös Jokerit), mutta valmentaja Tapani Hämäläinen ei jatkanut enää noususta huolimatta.

Nyt sen verran itselläkin loppuu tieto ja muistikuvat siitä, oliko Hämäläisen lopettaminen valmennuksesta jo tiedossa karsinnan aikana julkisesti vai pelkästään joukkueen sisälle. Tilalle tuli joka tapauksessa Ässiä valmentanut Tapio Flinck, siis sama valmentaja, joka oli pudottamassa porilaisia juuri JoKP:ille edelliskeväänä! Ja joka sitten pudotti Joensuun seuraavan keväänä taas Ässiä vastaan...

No, jottei mene ihan ohi tämän päivän Jokipoikien, niin taitaa siellä yksi Flinck olla vielä pelaajistossa mukana :) En tiedä, onko sitten mitään sukua ko. valmentajalle.

Tsemppiä Jokipojat ja Joensuu joka tapauksessa, toivottavasti tulee huikeat karsintapelit kaikesta kohusta huolimatta!
 

jesse72

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, MP, E. Frankfurt, hyvä MJE!
Pikkarainen kommentoi tuota sopimuksen julkaisua, että kyseessä oli Jukureiden tahto, eikä hänellä ollut siihen osuutta. Oli hyvillään, että ehti pelaajia infota asiasta. Mielenkiintoista, erittäin mielenkiintoista, isojen poikien kerhossa Pikun Mikkeliin tulosta on ollut "varma tieto" jo kolmatta viikkoa.

Kuka nyt puhuu totta ja kuka pesee omaa pesää? Samassa kerhossa puhutaan useamman pelaajan mukana tulemisesta Jukureihin, eli samaan muuttokuormaan vaan. Tähän vois päteä se vanha mainos, kuinka monta jukuripelaajaa mahtuu yhteen ****, no niin monta kuin Dufva määrää! Eli Piku sanoo ja kolmesta-neljään pelaajaa nöyränä kyytiin, ainankin.. 17.4 saadaan sitten noiden (kolmen?) pelaajan siiroille julkistus?
 

mainio

Jäsen
Päävalmentaja 2010-2011

Jukka Varmanen on Jokipoikien uusi päävalmentaja, uutisoi mehtimäkeläinen.net. Varmanen tuli Joensuuhun viime kaudella ja vaikutti vahvasti A-nuorissa sekä Mestisjoukkueen kolmosvalmentajana. Tässä taloustilanteessa taitaa olla ihan fiksu ratkaisu. Ei ehkä Mestismestaruutta puolustavan seuran ratkaisu, enemmänkin rahaongelmissa painivan seuran ratkaisu. Toivottavasti lahjakkuutta löytyy, itse ainakin uskon niin.
 

karate Mauri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HardCore Hooligan
Näinhän se sitten meni.

Varmasesti ihan ok ratkaisu, vaikkakin toki aavistuksenomainen pettymys lopulta monelle.

Jos nyt kuitenkin valistamme kasvomme faktojen puoleen, niin tosiasia on se, että Jokipojat ei ole vielä ensi vuonna taloutensa ja organisaationsa puolesta taistelemassa liigapaikasta paljoa sen totisemmin kuin tänäkään vuonna (tämä sillä olettamalla, ettei mitään uskomattoman radikaalia tapahdu seurassa tai toimintaympäristössä).

Pikkaraisen ajan suurin viehätys oli monelle varmasti juuri siinä, että edullisesti kyhätyllä ja sangen omavaraisella - jopa nimettömällä - joukkueella Jokipojat paraatimarssi kahtena vuonna Mestiksen finaaleihin. Miksipä nyt muuttaa linjaa, ja alkaa ostamalla ostamaan menestystä, kun kuitenkaan tuota ylemmäksi ei vielä realistisesti ole rahkeita? Nyt epäileviä tuomaita piisaa, ja lähtökohtaisesti (toki lopullisesta joukkueen koostumuksesta riippuen) Varmasella joukkoineen on enemmän voitettavaa kuin hävittävää.

Joukkueen rakennus on häthätää alkanut, mutta tämä antaa kieltämättä vahvan signaalin siitä, että ensi vuonna myös joukkueeseen haetaan pienen downsideriskin jätkiä. Toisin sanoen edullisen hintalapun potentiaalisia yllättäjiä. Siinä onnistuminen on sitten tietenkin astetta haastavampi homma. Katsotaan nyt ja seuraillaan.

Kaiken perustana kuitenkin täytyy olla se, että jossain aikaraamissa tuo sarjanousukin on Joensuussa mahdollista.
 

-Jonne-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP
Jukka Varmanen on Jokipoikien uusi päävalmentaja

Kunnon profiilin nosto kaiken ihanuuden keskellä.

Mestiksen historian kokemattomin valmentaja? 30-vuotias pojankloppi joka ei ole tainut olla vastuuvalmentaja ikinämissään. Liekkö pelannutkaan lätkää koskaan? Ja sopimushan on 2+1 vuotinen.

Nyt saa keskittyä rauhassa kesän viettoon kun ei ole mitään odotuksia pelaajiston suhteen. Menkööt junnuilla kun kerta rebuilding jouduttiin aloittamaan. Kulut sitten alas myös yläkerrasta. Tästä uupuu vielä "yhteistyösopimus" liigajoukkueen kanssa....

Palataan Jokipoikien osalta syksyllä asiaan.
 

Viljuri

Jäsen
Asettuu hyvin siihen linjaan, ettei pelkillä nimillä, sanoilla ja kuvilla yritetä saavuttaa menestystä.

Luulisi tapausta tarkemmin tuntematta, että po. valmentaja on valmis laittamaan kaiken likoon, eikä ainakaan ensimmäisenä tai toisena kautena ala purnaamaan maailman pahuutta paikallisissa ravitsemusliikkeissä.

Voisi kertoa mahdollisten pelaajanimien julkistusten yhteydessä jotakin siitä tavasta, että miten aikoo tukea pelaajia kehittymään paremmiksi Joensuussa. Pelitavasta tai pelikirjoista on aivan turha vielä puhua juuta tai jaata.

Pelaajien kehittämistäkin tukisi se, jos täysin toistaitoiset ja passiiviset seuran taustahenkilöt lähtisivät kerta kaikkiaan samalla ovenavauksella muihin tehtäviin. Olisi itsekin tajuttava, että mikäli kortit on jo näytetty, niin hihasta ei kannata enää vetää ässiä! Ja vaikka olisi niin ikävästi, että vastuut koskettaisivat myös henkilökohtaisesti, siitä ne vain lisääntyvät tuollaisella henkilökohtaisella panoksella.

Variksenpelätinkin suoriutuisi paremmin, mikäli seuran taustahenkilöiden laskentatoimen osaamista pitäisi arvioida.
 

Joope

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins
Varmanen on tuntemattomuudestaan huolimatta varmasti hyvä ja pätevä valinta valmentajaksi. Monelle koko nimi ei varmasti sano mitään, eikä Varmanen ulospäin kovin näkyvässä roolissa ole ollutkaan. Joukkueen ja valmennuksen sisällä hänen roolinsa kuitenkin oli jo mennellä kaudella todellisuudessa aika iso.

Tärkeintä kuitenkin on varmaan se, että kuuleman mukaan pelaajat ovat hänestä pitäneet ja arvostavat miestä esim. Turusta enemmän. Kalliskaan Varmanen ei varmasti ole. Tietysti se ei paljon lämmitä jos hommat menee puihin, mutta ihan luottavaisin mielin tässä ainakin itse olen. Vieläköhän Käyhkö saataisiin houkuteltua takaisin kakkoseksi? Sopisi mielestäni Varmasen pariksi hyvin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös