Ilosaariketju – hyvältä näyttää!

  • 14 417
  • 49

-Jonne-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP
Se, mikä esti aikaisemmilla kausilla menestyksen on tällä kaudella ollut kohdallaan. Nimittäin puolustus ja kurinalainen viisikkopelaaminen.......?

Sano se nyt! Tuosta sun lauseesta uupuu jotain. Anna takin kääntyä, se nyt vielä voidaan sallia :)

Mutta oikeasti. Tämä on huikea juttu, mutta nyt on taso pidettävä. Tai ainakin pitää pyrkiä välttämään ne syöksyt. Kuntopohjan pitäisi ainakin riittää. Eikun vaan pökköä pesään ja lisää tuulta purjeisiin.
 

El Lude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kvanttimobikki kolmessa eri ulottuvuudessa
Kaislikossa suhisee, mutta minun kohdalla ei!

Ehhee - heh.
En sano vielä - en. Vasta sitten, jos ja kun Jokipo menee plejareissa toiselle kierrokselle. Sitten on jo tapahtunut jotain poikkeuksellista.

PM: oliko Jokipon puolustus yhtä hyvä ja laaja esmes Variksen/Rauhasen/Kaupin aikana? Hyökkäys ja mv-peli oli kohdallaan, mutta se puolustus. Kimiä ja muita lapasia. Ei ollut Sellarsseja ja kumppaneita. Joukkue ei ollut oiken rakennettu/balanssissa. Voit käydä vaikka Hifkin osiosta katsomassa mikä merkitys ns. kädellisellä puolustuksella joukkueelle on. Tänä päivänä tarvitaan koko viisikon peliä jotta voidaan pärjätä jopa mestiksessä.

Kivaltahan tämä nykytilanne tuntuu...
 

Warre

Jäsen
...Walking in the air...

Kyllä! Tämä laadukas ja ajankohtainen ketju meinaa jäädä kiihkeän Jokipo-keskustelun varjoon. Ylööööös.

Urheilukanava tulee näyttämään kevään aikana vielä kolme(3) kappaletta Jokipoikien otteluita runkosarjasta, ja mikä parasta, jokainen matsi kuvataan muualla kuin Mehtimäellä. Ensimmäinen herkku on huominen Leki-matsi, jonka soisi kulkevan normaalia Jokipo-tv ottelua paremmin.

Ja mitä viestin otsikkoon tulee, meikäläinen leijuu vieläkin KooKoo-ottelun voimalla, lumiukon kanssa käsikynkässä...
 

karate Mauri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HardCore Hooligan
Urheilukanava tulee näyttämään kevään aikana vielä kolme(3) kappaletta Jokipoikien otteluita runkosarjasta, ja mikä parasta, jokainen matsi kuvataan muualla kuin Mehtimäellä.

Tämän lisäksihän tarjolla on vielä Vaasasta streami (maksullinen) sekä radioselostus (maksuton, Rexiltä ja netistä). Samoin radioselostus on Kajaanista. Kyllä meitä nyt hemmotellaan. :)
 

jaska47

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Tästäkös se jokavuotinen syöksykierre sitten alkaa. Lekiltä tuli puhtaasti turpiin, ja peliesitys oli lähes luokaton.( Tuli mieleen se surullinen Sapko peli).
Hämmästyttävää, miten "juoni" voi kadota näin totaalisesti viikon aikana.

Huomenna sitten tulee lisää lunta tupaan Turussa, ja ollaankin tilanteessa jossa Tami Sport:eineen jo hengittää niskaan pinnan päässä.
Sport painelee muuten kirkkaasti ohi ja runkosarjan voittoon.

Mukavaa on ollut ja on nauttia Jokpon hyvistä peleistä ja ykköspaikan hallussapidosta, mutta aika aikaa kutakin, nyt se on hiipumassa. Hyvä jos saadaan pidettyä runkosarjan 2-3 tila ja kotietu pleijareihin.
Ne ovatkin sitten taas ihan eri pelejä ne.

Veikkaan, että vielä se KooKoo tulee pleijareissa olemaan tosi kova, vaikka heillä nyt menee alavireisesti.
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Tästäkös se jokavuotinen syöksykierre sitten alkaa. Lekiltä tuli puhtaasti turpiin, ja peliesitys oli lähes luokaton.

Tällaisia vuodatuksia varten oisi kyllä omakin ketjunsa...

Ei Jokipojilla ole mitään hätää eilisen perusteella. Ei varmastikaan ollut kauden paras peli heiltä, mutta ei myöskään varsinaisesti huono. Alussa vähän turhankin jamikauppimaista rock'n'roll-kiekkoa, mutta ainakin yritystä piisasi koko ajan. Myöhemmin puuttui sitten se tappamisen meninki takatolpalla ja ylivoimakin oli aika mitäänsanomatonta. Eikä kannata olleenkaan väheksyä sitä, että LeKi pelasi tosi hyvin, saati sitten sitäkään että LeKillä oli kasassa aika kova kokoonpanokin. Ei siis ollut mikään häpeä, synti tai merkki vaikeuksista hävitä Lempäälässä.
 

jaska47

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Ei ole hätää Jokipojilla ei! Siitä olen samaa mieltä Evertonin kanssa.
Pojat ovat pelanneet ihan mallikkaasti.

Tarkoitin vain sitä tosiasiaa, että eipä taida motivaatio pelaajilla riittää loppuun asti kun tiedetään, että liigaanousutavoite ei ole seurana realistinen.

Tästä syystä veikkaan, että henkinen alamäki alkaa, ja se näkyy peleissä.
Samasta syystä veikkaan, että perässäolijat ajavat vielä kirkkaasti ohi, Jopa KooKoo:n jota nyt niin kovasti parjataan.
Sarjan playof-pelit ovat sitten luku sinänsä ja niissa Sport ja KooKoo näyttänevät lopullisesti kyntensä muille, vaikka nyt runkosarjan aikana ovat vähän lepsuilleet ja ryvettyneet.
Jokipojista ei kenelläkään pelaajalla ole vaadittavaa playof kokemusta, kovuutta eikä rutiinia, ei myöskään valmentaja Pikkaraisella vielä tänä vuonna.

Jokipoikien aika on vasta ensi tai seuraavana vuonna, josko joukkue saadaan pysymaan kasassa ja vahvistuksia sopivasti. Ja ennenkaikkea seura ja sen taustat nykyajan vaatimalle tasolle toiminnallisesti ja taloudellisesti.
 

Viljuri

Jäsen
Iloitsen siitä, että jokakeväiseen paniikkimielialaan Jokipojat & kannattajat pääsevät suorastaan loistavista asemista sarjataulukon suhteen!

Tästä ei voisi pelillisen "kriisin" tai kriisin lähtötilanne paljoa parantua, sillä peruskuntoa ainakin pelaajilla riittää, kiitos valmennusjohdon harjoitusfilosofian, joten eiköhän pienellä hienosäädöllä päästä jo viime kevättä parempaan tulokseen, ceteris paribus?

Ja toisaalta, perustasollaanhan ihan auttavat Mestiksen kaverit ovat Mestiksen puolella juuri siksi, että tasaisuudessa pelistä toiseen on ongelmia. Jos ei olisi, niin useampi heistä saattaisi päästä oikeiden ammattipelaajien kirjoihin joko kotoiseen SM-liigaan tai ulkomaille. Ehkä mitään pelillistä kriisiä ei edes ole, kysymys on vain loukkaantumisten ja työvuorojen aiheuttaman "jäykistymisen" sattumisesta epäonnisesti vieraspelikiertueen yhteyteen?

Toisaalta kaikissa joulutauon jälkeisissä peleissä, voitoistakin huolimatta, tekeminen on jättänyt jotakin toivomisen varaa. Mistä tämä johtuu, liiallisesta harjoittelusta, pelaajien pääkopasta, pelaajiston tosiasiallisen suorituskyvyn paljastumisesta muidenkin joukkueiden päästessä alkukauden pelillisistä vaikeuksistaan vaiko ihan jostakin muusta?

No kohta näemme ja jos emme näe, niin viimeistään analyytikko Sihvonen kertoonee tämän meille, siksi monta peliä TV-kameroiden edessä näyttäisi näillä näkymin olevan vielä edessä, siis ainakin kaksi, ja mahdolliset pudotuspelit vielä päälle.
 

Randy Marsh

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat
JOKIPO!
* 7 pisteen sarjajohdossa 7 kierrosta ennen loppua!
* Karlsson tulee!
* Nevalainen palaa!
* Perjantaina telkkaripeli!
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
* Perjantaina telkkaripeli!

Tähän liittyen ekstrailonaiheet vielä siitä, ettei maalilla ole Guimondia. Vieläkin naurattaa se tv-matsi, vaikka siitä onkin jo puolitoista vuotta.
 

El Lude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kvanttimobikki kolmessa eri ulottuvuudessa
Itse olisin kyllä enemmän ilokaasuissa, jos Luke Sellars toipuisi pian pelikuntoon.
Neppi Nevalaisen toipuminen pelikuntoon ei herätä hurraahuutoja - ainakaan allekirjoittaneessa. Toissakauden Neppi herättäisi kylläkin. Toivottavasti Kimmo sitten saa jotain aikaiseksi yv:llä. Muutakin kuin sinnepäin sutaisuja, kiekomenetyksiä ja 99 vetoa sadasta ohi vastustajan maalin. Pelituntuman puute voi myös aiheuttaa veret seisauttavai tilanteita Jokipon maalilla.

Saa olla erimieltä.
 

Randy Marsh

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat
Siitä vain iloitsen Nevalaisen paluussa, että saadaan nyt asiallinen viivapelaaja eikä sinne tarvitse Akkasia jne. enemmän puolustuspainotteisia pelureita iskeä. Akkaset ja kumppanit saa sitten hoitaa puolustuksen. Nevalainen kuitenkin alkukaudesta väläytteli hieman parin vuoden takaista osaamistaan jolloin kuitenkin oli kieltämättä Mestiksen parhaita kiekollisia pakkeja.

Telkkaripelistä voi tulla "hiukan" tiukempi kuin siitä surullisenkuuluisasta. Telkkaripelipeikko saatiin pudotettua perjantaina, mikä on tietysti hyvä asia, jos/kun Jokipon pelejä tullaan näkemään vielä tälläkin kaudella toivottavasti todella monta.
 

mainio

Jäsen
Nevalainen kuitenkin alkukaudesta väläytteli hieman parin vuoden takaista osaamistaan jolloin kuitenkin oli kieltämättä Mestiksen parhaita kiekollisia pakkeja.
Pisteiden valossa varmasti Mestiksen parhaita, mutta kiekollisena, ei mitenkään. Avaukset, kiekonkäsittely ja -kuljettaminen eivät ole olleet tuolla tasolla koskaan. Nevalaisen YV-työskentely oli toissa kaudella erinomaista(vedot maalia kohti), joka sitten mahdollisti hyvät pisteet. Kyllähän hän on vahvistus tuohon puolustukseen, jos vain pystyy sillä hyvällä tasollaan pelaamaan, ja uskonkin, että hyvin reenanneena Kimmo pelaa hienon kevään.

On iloista, että Karlsson saatiin takaisin.
 

Viljuri

Jäsen
Siirtoraja takana ja seura pelajineen selvisi siitä päällisin puolin ilman suurempia mielenliikkeitä, kaikenpuolista uskottavuutta vahvistaen, ja tulihan se Karlssonkin takaisin susirajalle Turengista ihan O.K fiilareissa lausuntojensa perusteella tulevaisuutensa suhteen. (Jos on nähnyt yhden rekisteröidyn yhdistyksen, niin on nähnyt ne kaikki, ei voi ahdistaa!)

Jos pelaajat, valmennus ja seurajohto, unohtamatta toki aina relevantteja kylänmiehiä ja -naisia, maakunnan ihmisiä ja petoeläimiä, vahtimestareita, kaupungin teknistä puolta ja viranomaisvalvontaa myöten suovat, niin tästä kaudesta voitaisiin saada aikaan jotakin positiivista niin pelaajien kuin Jokipoikien oheen ja ympärille muodostumassa olevien kuppikuntien ja reaalisten ja/tai virtuaalisten yhteisöjen näkövinkkelistä!

Sanoista tekoihin, kärpäsistä härkäsiin. Let's just Rock'n'Roll!
 

Bird

Jäsen
Suosikkijoukkue
Urheilullisesti avoimet sarjat
Huikeaa Jokipojat, huikeaa!

Nyt jos koskaan on korkea aika nostaa tämä ketju taas unohduksen alhosta pinnalle. Jokipojat varmisti tänään finaalipaikkansa ja samalla seurahistoriansa ensimmäisen mitalin Mestiksessä.

Kyseessä on saavutus, johon tuskin kukaan tosissaan uskoi ennen kauden alkua. Ns. asiantuntijoiden arvioissahan Jokipojat oli rankattu suunnilleen runkosarjan sijoille 7.-8. Eikä tuossa rankkauksessa oikeastaan valtavasti vikaa siinä mielessä ollut, että siltähän se tilanne silloin ehkä näytti pelaajalistoja vertailtaessa.

Ja on se myönnettävä, etten itsekään valtavasti parempaa odottanut, vaikka tietyllä tapaa joukkueen yllätyspotentiaali oli ehkä aistittavissakin. Ajatuksena taisi olla syksyllä se, että aivan nappisuorituksella Jokipojat voi olla jossain sijoilla 3.-4. Sport ja KooKoo vaikuttivat kuitenkin paperilla niin paljon kovemmilta, että ne tulisivat olemaan takuuvarmasti edellä, vaikka Jokipojat pelaisi miten hyvin.

Kuluva kausi on kuitenkin näyttänyt upeasti sen, että asiat ratkotaan edelleen kaukalossa. Mestiksen kolmesta eniten rahaa käyttäneestä joukkueesta (Sport, KooKoo ja Jukurit) kaksi ei päässyt edes mukaan mitalipeleihin.

Keskitason satsauksilla sarjaan lähtenyt Jokipojat (ilmoitettu kokonaisbudjetti 640 000 euroa) on korvannut puuttuvat eurot valmentajiensa Jarno Pikkaraisen ja Arttu Käyhkön johdolla erinomaisen laadukkaalla harjoittelulla ja ennen kaikkea sitoutumisella. Mestis-tasolle poikkeuksellisen omavarainen (noin puolet pelaajista omia kasvatteja) ryhmä on tehnyt tosissaan töitä viime keväästä lähtien ja uskonut omaan juttuunsa. Tämän työn hedelmiä korjataan nyt.

Runkosarjan voitto oli jo käsittämättömän huikea saavutus. Vaikka sitä ei ehkä haluttu myöntääkään, niin selvää oli, että paineet puolivälierissä LeKiä vastaan olivat kovat. Kun tämä ensimmäinen kynnys selvitettiin kunnialla, homma helpottui henkisesti huomattavasti. Jo välierissä Jokipojat oli mielestäni tilanteessa, jossa oli oikeastaan enää pelkästään voitettavaa. Vaikka TuToa vastaan olisi käynyt huonosti, kausi olisi ollut kiistatta menestys.

Nyt pelit kuitenkin jatkuvat finaaleissa joko Sportia tai Hokkia vastaan. Jokipojilla on enää pelkästään voitettavaa. Sama on tilanne myös mahdollisessa liigakarsinnassa Ässiä tai Lukkoa vastaan.

Ja kävi tulevissa otteluissa miten kävi, niin Jokipojat on tämän kauden valtava voittaja. Niin kaukalossa kuin sen ulkopuolellakin.

Jokipojat ei ollut ilmeisesti budjetoinut lainkaan pudotuspelien lipputuloja, ja nyt takana on jo neljä kotiottelua playoffseissa yleisökeskiarvolla 3 066. Yhteensä siis reilut 12 000 katsojaa. Ja ainakin kaksi kotiottelua - kenties jopa täydelle tuvalle - on vielä edessä, vähintään.

Toinen menestyksen mukanaan tuoma erittäin merkittävä taustapuolen juttu on se, että todennäköisesti myös Jokipoikien vetovoima pelaajien keskuudessa pomppaa tämän kauden jälkeen aiempaa korkeammalle tasolle. Ehkä enää Joensuuhun ei tarvitse etsiä kovia vahvistuksia kissojen ja koirien kanssa, vaan maantieteellisesti syrjäisestä sijainnista huolimatta Pohjois-Karjalan pääkaupunki alkaa kiinnostaa entistä useampaa Mestis-tason lupausta ja/tai jo valmista laatupelaajaa, vaikkei rahallinen korvaus ehkä olekaan aivan sarjatason huippua.

Jatkakaa.
 

-Jonne-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP

Ei tohon oikein ole jatkettavaa, veit jalat suusta.

Ymmärtääköhän moni oikeasti, kuinka suuri lottovoitto tämä menestys on seuralle? Halpa pelaajisto ja sensaatiomainen finaalipaikka takaavat kyllä Jokipojille paljon hyvää. Ei pelkästään nyt, vaan esim. seuraavalle kaudelle mm. luulisi sponsoreitakin kiinnostavan hiukan erilailla Jokipojat.

Viime kaudesta paljon kuulleena ja siinä tilanteessa missä oltiin pahimmillaan, ja mitä positiivista on tapahtunut tällä kaudella, sekä kruununa tämän päiväinen, niin tippa tuli linssiin. Fanitusta on takana helvetin kauan, mm. olin mukana jo Helsingissä, kun tultiin liigasta alas. On takana konkursseja, 2 divaria....Viimeisiltä vuosilta on tullut lähes ainoastaan paskaa tuutin täydeltä. Ollaan eletty mieletöntä vuoristorataa, niin voi veljet, nyt tuntuu oikeasti hyvältä!

Mutta, vielä on tältä kaudelta viimeiset teot tekemättä! Nyt voidaan sitten pelata vapautuneesti, paineet on muilla.

JOKIPO!

ps. Holocaust, Kuka on vuoden valmentaja mestiksessä? ;)

Edit: karsintapeli pelattiin helsingissä K-Espoota vastaan, eikä Espoossa kuten kirjoitin :)
 
Viimeksi muokattu:

Viljuri

Jäsen
Aina hommat eivät mene hyvin, joskus kaikki saattaa kääntyä pelkäksi ruusuillla tanssimiseksi!

Jokaisessa ruusussa on kuitenkin piikkinsä, mutta niitä on tästä kaudesta ja Joukkueesta vaikea löytää. Sillä Joukkuehan isolla J:llä on kysymyksessä, Jokipojat ei kuluneella kaudella ole ollut täysin riippuvainen vain yksilöistä sinällään (vaikka kaikkihan tietysti pelaajista lähtee), vaan pelaajat ovat pelityylin ja oman suorittamisensa kautta olleet "enemmän" kuin yksittäisten osasten summa yksistään indikoisi ja kaikesta tästä valmentajien unelmatilasta huolimatta ei edes parasta esitystä olla vielä nähty, aivan kuten päävalmentaja Pikkarainenkin sanoi finaalipaikan ratkaisseen ottelun jälkeisessä haastattelussaan.

Siis mielestäni kyseessä ei ollut klisee, vaan siellä on paljon pelaajia, jotka pystyisivät esittämään parempaakin!

Toki tietysti yllättävään menestykseen on muitakin syitä, keskeisesti seura on välttynyt negatiivisilta asioilta kuluvalla kaudella, Sellarsin tapauksesta huolimatta. Tämä on mahdollistanjut pelaajille parhaan mahdollisen keskittymisrauhan, jonka merkitystä ei voi korostaa. Toisaalta nuoret jätkät niin Joensuusta kuin Kuopiosta ovat tuoneet hyvää draivia, ja ilmeisesti inspiroineet koko pelaajistoa voittamisen kulttuuriin ennakkoluulottomuudellaan, unohtamatta kuitenkaan kokenempaa osastoa, josta löytyy lähes tasollaan pelaavien lisäksi useampia kovasti tasoaan nostanutta kaveria, kuten Immonen tai Keränen.

Carpe diem! Vaikka aina on asiallista varoittaa juttujen keulimisesta, ja riskitekijät homman lähtemisestä käsistä ovat olemassa ja virhearvioinnit yhtä varma asia kuin aina silloin tällöin kaikista varotoimista huolimatta tapahtuvat lento-onnettomuudet, niin nyt ilmeisesti kannattaisi nauttia finaalipeleistä positiivisellä mielellä ja tavoitella sitä viiriä sinne kattoon.

Todella Suuret Tarinat eivät aina synny pelkistä voitoista, mutta mikään ei estä haaveilemasta.

Small strides for a player, a Giant Miracle for Hockeytown!
 
Viimeksi muokattu:

El Lude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kvanttimobikki kolmessa eri ulottuvuudessa
Kun kerran noin nätisti kysyt, niin se on joko HeKin Kari Eloranta tai Titaaninien Blomberg. Kummankin valmennuspestit omissa joukkueissaan taitanevat jäädä tällä sarjatasolla vuoden mittaisiksi \o/.

ps. Holocaust, Kuka on vuoden valmentaja mestiksessä? ;)

Ei vaan - kyllähän se on joko Tamminen tai Pikkarainen. Jos Jokipo tiputtaa Tamisportin voittamalla finaalit, niin silloin ehdottomasti Pikkarainen. Jos Sport voittaa sekä mestisfinaalit että liigakarsinnan, niin silloin leijonakuningas nro 79 on vuoden valmentaja! Muussa tapauksessa Pikkarainen.

Antaa pelin näyttää, kummalle vaaka kallistuu...
 

Viljuri

Jäsen
Rämölle viides nollapeli SaPKoa vastaan, ja kautta on vielä jäljellä tässä vaiheessa kevättä ainakin muutama enemmän tai vähemmän hassu peli.

Edellytykset säälittävään loppurupellukseen ovat siis käsillä.

Aivan auttamattoman surkea tilanne ei Jokipoikien osalta tällä hetkellä ole, korkeintaan joukkueen tilannetta voisi luonnehtia enimmäkseen toivottomaksi. Talouspuolen kroonisten vaikeuksien kannalta mielenkiintoinen asia on eittämättä tuleva runkosarjan viimeinen peli Pohjanmaan ja rannikkoseudun metsämiehiä ja pellonraivaajia vastaan, jossa siis mitä ilmeisemmin on jotakin panosta runkosarjan sijoitusten osalta.

Joukkue on pelillistä vaikeuksistaan noussut ainakin osittain kauden loppuratkaisuja kohden, vaikka ei voidakaan puhua vieläkään mistään ylisuorittamisesta yksilötasolla tai yhteispelin hitsautumisesta uudelle tasolle, jossa yksilöt yhdessä olisivat enemmän kuin erikseen.

Ehkä asiat voisivat olla huonomminkin, vaikka sitä on vaikea uskoa.
 

Namupassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat, Leijonat, NHL
Rämölle viides nollapeli SaPKoa vastaan, ja kautta on vielä jäljellä tässä vaiheessa kevättä ainakin muutama enemmän tai vähemmän hassu peli.

Edellytykset säälittävään loppurupellukseen ovat siis käsillä.

Aivan auttamattoman surkea tilanne ei Jokipoikien osalta tällä hetkellä ole, korkeintaan joukkueen tilannetta voisi luonnehtia enimmäkseen toivottomaksi. Talouspuolen kroonisten vaikeuksien kannalta mielenkiintoinen asia on eittämättä tuleva runkosarjan viimeinen peli Pohjanmaan ja rannikkoseudun metsämiehiä ja pellonraivaajia vastaan, jossa siis mitä ilmeisemmin on jotakin panosta runkosarjan sijoitusten osalta.

Joukkue on pelillistä vaikeuksistaan noussut ainakin osittain kauden loppuratkaisuja kohden, vaikka ei voidakaan puhua vieläkään mistään ylisuorittamisesta yksilötasolla tai yhteispelin hitsautumisesta uudelle tasolle, jossa yksilöt yhdessä olisivat enemmän kuin erikseen.

Ehkä asiat voisivat olla huonomminkin, vaikka sitä on vaikea uskoa.

Mikäs Jokipojilla on nyt niin huonosti? Okei lainaa on, mutta se varmasti hallinnassa. Vai eikö ole?

Pelisuoritukset ovat parantuneet alun "mestaruuskrapulan" jälkeen ja kokoajan mennään eteenpäin, pleijareissa kaikki mahdollista..

"Edellytykset säälittävään loppurupellukseen ovat siis käsillä/Joukkueen tilannetta voisi luonnehtia enimmäkseen toivottomaksi" Voisitko hieman hieman tarkentaa/ avata mitä tarkoitat?
 

Viljuri

Jäsen
Kieli poskessa, pessimisti ei pety & sarkasmia.

Maalivahtitilannehan voisi näyttää siltä, että sen puolesta voitaisiin mennä urheilullisesti päätyyn saakka, sikäli mikäli vertaa muihin kilpakumppaneihin. Mutta ei kannata nuolaista ennen kuin lihava nainen vapisee ja laulaa, ja ylipäätään uhoaminen on aina parasta jättää niille, joille uhoaminen on toinen luonto.

Eikä kaikki aina ole kultaa, mikä kiiltää.
 

karate Mauri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HardCore Hooligan
Unohdetaan ihan hetkeksi se ylivoima ja kirjoitetaan, että tänne on tultava, sillä tähän on tultu:

- Välieräpaikka on plakkarissa, eikä talous tykkää siitä ainakaan huonoa. Tuli tarpeeseen.
- Pelillisesti Jokipojat on mennyt eteenpäin valtavasti viimeisen kuukauden aikana.
- Rämö on aivan järjettömän hyvä. Ehkäpä suhteessa paras maalivahti täällä koskaan.
- Joukkue pelaa - näin väitän - tällä hetkellä Mestiksen parasta kiekkoa.

Olen ennustellut, että Kookoo veisi mestaruuden. Nyt alkaa olla aika hiinä ja hiinä joutuuko tätä ennustetta vaihtamaan. Kassellaan ja nautitaan.
 

Riffsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Punamustat, Keltamustat, mitä näitä nyt on.
- Pelillisesti Jokipojat on mennyt eteenpäin valtavasti viimeisen kuukauden aikana.
- Rämö on aivan järjettömän hyvä. Ehkäpä suhteessa paras maalivahti täällä koskaan.

Jokipoikien peli on kuin kone - Yhtä vahva kuin heikoin osa -> Huonoimmatkin osaset ovat nostaneet paljon tasoaan ja paketti pysyy kasassa.

Jos paketti pettää, Rämö poimii. Nyt näitä Rämön paikkaamisia on tarvittu huomattavasti vähemmän, ilmeisesti edellisessä ottelusarjassa vain Vantaan reissun ekat 10 min oli vähän tuskaisaa? Kaikesta on huomannut, että Rämö (samalla myös valmennustiimi) on ammattitaioista. Kunto, niin joukkueena, kuin yksilötasolla on noussut kohti kauden huipennusta. Ne loka-marraskuun "kevättä varten tässä töitä tehdään" -kommentit tappioiden jälkeen, alkavat tuntua nyt vähän muultakin kuin sanahelinältä.

Ratkaisuvoimaa riittää 4 ketjuun ja alivoimallakin (Puruskaisen päästyä hommiin) roolitukset toimii komeasti. Nyt vain ylivoima kuosiin ja "paketti kasassa" välieriin. Kaikesta huokuu se, että Joukkue (huomatkaa iso J) tekee duunia!

Sitten vielä fanipäätyyn porukkaa, hirveä mylläkkä - Finaaleissa tavataan
 

Viljuri

Jäsen
Ihan kelvollisesti sarjan loppu ja pudotuspelit ovat menneet kaudella 2009-10, joten nyt ei ole erityisemmin moitittavaa urheilullisen puolen osalta.

Sälää tähän nyt vähemmän, torille tai Ilosaareen jokin häppeninki?
 

-Jonne-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP
Olen sanaton, mutta itken ilosta! Niin kauan on tätä seuraa kannatettu ja uskallan väittää, että tämä phoenix lintu nousi tuhkasta! Liigakarsiintaan lähdetään nauttimaan ilman paineita mistään. Tupa täyteen vähintään se kaksikertaa ja entistä vahvempana tulevaisuuteen. Nyt nautitaan, Ierikka! Paskaa on tullut tuutin täydeltä, mutta on se tämän arvoista!! JOKIPO!!!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös