Mitä tapahtui keväällä 2010?

  • 6 596
  • 23

Rankkari

Jäsen
Mitä oikein tapahtuikaan tänä keväänä?? Kookoo oli kovassa kunnossa, kun runkosarja oli tammikuussa. Sitten lähdettiin hakemaan pelaajille ylisuuria harjoituksia, joista he kaikki eivät koskaan todellisuudessa palautuneet. Lisäksi alettiin pullistella henkisillä ominaisuuksilla paikallisessa mediassa, joka kääntyi lopulta pelaajia itseään vastaan.

Tää on mun tiivistetty näkemys siitä, mikä meni lopulta pieleen keväällä 2010.
 

KPL

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Q
Ei voi kyllä hyvällä tahdollakaan kehua joukkueen fyysisen kuntokuurin onnistuneisuutta. Jukurit vielä kaatui silkalla materiaalisella ylivoimalla ja tiukalla paketilla, mutta D:n kanssa oltiin helisemässä enemmän tai vähemmän ensimmäisestä matsista lähtien. Jos tätä välieräsarjaa katsoo erityisen kriittisellä silmällä, niin huomataan, että KooKoon paras ase voittomatseissa oli D:n maalivahti Kaulio, joka henkilökohtaisella panoksellaan oli suurimmassa roolissa noissa otteluissa. KooKoon tilanteet vain vähentyivät radikaalisti sarjan edetessä ja viimeisessä matsissa todelliset maalintekopaikat olivat erittäin tiukassa. Vainiolalla taisi olla ekassa erässä 1 kohtuullinen paikka, mutta periaatteessa ennen 1-1 maalia KooKoolla ei ollut esittää yhtään mitään ja tulihan se maalikin vähintään hienoisella D:n pakin avustuksella. Kolmannessakaan erässä ei mitään kummallista saatu aikaan, kunnes Luigi sitten siirsi riparin tyhjiin. Maalivahdit toisinpäin ja sarja olisi mennyt Jyväskylään 3-0.

Ja jos maalipaikat vähenivät mitä pidemmälle mentiin, niin vastaavasti virheiden määrä kasvoi samalla. Kyllähän se välillä tuntui siltä, että esim. Tare oli vähän liian kovassa seurassa, mutta minkäs teet. Toisekseen joukkueessa oli muutama naurettavan paska, mutta samaan aikaan rahallisesti arvokas hankinta, kuten Vilen. Toivottavasti ei enää ikinä pue KooKoon peliasua ylleen. Ykkönen myös hyytyi mitä pidemmälle pelit etenivät, mutta mielestäni Hokkanen nosti varsinkin eilen profiiliaan mitä pidemmälle peli eteni. Olisi ollut hieno lopetus sarjalle, jos se av-nousu olisi johtanut maaliin.

Siinä sekalaisia huomioita.
 

KPL

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Q
Lehdistötilaisuuden tsekattua olisi mielenkiintoista tietää ketkä kuuluvat Lehkosen pää ei kestä -listalle. Omien havaintojen perusteella voisi heittää ainakin Luigin ja Julkusen, mutta toisaalta kyllähän ykkönen sai lopulta sitä vastuuta melko runsaasti, vaikka peli ei kulkenutkaan toivotulla tavalla. Toisaalta tähän vaikutti varmasti myös se, että Vainiolan vitja ei esimerkiksi tässä viimeisessä matsissa saanut kuitenkaan tuloksellisesti mitään aikaan. Ajoittain näyttävää ja lupaavaa peliä, mutta se lopullinen puristus ja maalit puuttuivat.
 

Kaupparatsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kymenlaakson jääkiekkojoukkueet, Tappara
Kyllähän ilmiselvä asia on, että Kookoon kunto romahti Ikan "pattereidentyhjennys" kuntokuurin jälkeen, sen jälkeen alkoi pelit mennä totaalisesti pieleen. Ja kun fyysinen kunto pettää, ei siinä päänuppikaan pysy väsyneessä kropassa mukana, henkinen kantti väheni samaan tahtiin kunnon huononemisen myötä.
Kuntokuuri oli täysin väärin ajoitettu, palautumista siitä ei ehtinyt tapahtua ollenkaan. Etenkin ykkösketjun vaisuuteen pleijareissa löytyy varmasti myös syytä runkosarjan mielettömistä peliminuuteista, nyt pleijareissa maksettiin hinta siitä, että runkosarjan voittoa haettiin hinnalla millä hyvänsä, eli samoja jätkiä pelistä toiseen kuormittamalla.
Ketään yksittäistä pelaajaa syyttämättä voi vain yhtenä esimerkkinä mainita Järvisen, mikä loistava alkukausi, pelisilmä ja loistava yhteistyö hyökkääjien kanssa. Mitä pitemmälle pelit eteni, sitä hitaammiksi ja huolimattomammiksi kävi avaukset, hyökkäyksiin lähdöt, toistuvat ratkaisut lähteä yksin kuskaamaan kiekkoa ylös jne. jne. Tämä siis vain esimerkkinä, mielestäni koko joukkueella näkyi ihan samanlaista ongelmaa. Kun kroppa on puhki, nuppi on silloin tukossa ja silloin ei pystytty ollenkaan noudattamaan joukkueena omaa rohkeaa ja suoraviivaista pelitapaa. Itse en usko ollenkaan että noinkin kokeneilla pelaajilla kuin rosterissa nyt on, ei pää kestäisi tiukkoja pelejä, kyllä syyt romahtamiseen on monien em. tapahtumien summa. Kyllä valmennus voi myös katsoa peiliin, eikä nyt pettymyksen hetkellä sysätä kaikkea vain pelaajien niskaan!
Varmaan osansa muutaman pelaajan vaisuuteen pleijareissa teki myös puudutuksilla hoidettu "flunssa", mutta näitähän varmaan on joka joukkueessa.
Ja kunhgan tästä ensi pettymyksestä selviää, alkaa jo tässä odotella tietoja ensi kauden soppareista. Annetaan vaan lauantainakin täysi tuki joukkueelle, hienon kiekkotalven meille kuitenkin järjestitte!
 

K.Pylkkänen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kookoo
Mitä oikein tapahtuikaan tänä keväänä?? Kookoo oli kovassa kunnossa, kun runkosarja oli tammikuussa. Sitten lähdettiin hakemaan pelaajille ylisuuria harjoituksia,

Ainakin korrelaatio on havaittavissa hehkutetun treenikuurin ja liikkumisen hidastumisen välillä. Tais olla sen kuurin jälkeen vielä Lapin kiertue bussissa istumisineen, jolloin palautumista tuskin pääsi tapahtumaan.

KooKoon puolustus on toinen asia, joka ei keväällä parhaimmillaan ollut. Sori vaan, mutta niin kuin eilen nähtiin, nämä Järviset, Eroset ja Tarkiaiaset jotka ovat sen 175 cm sulka päässä pitkiä, olivat todella pehmeitä omalla puolustusalueella. D karvasi kahdella ylhäältä ja vei sata nolla kyseisiä jätkiä, jotka kyllä hyökkäyspäässä ovat sarjan eliittiä. Pakeilla oli mehut kulmavääntöjen jälkeen niin vähissä, ettei hyökkäysten käynnistämisestä tullut mitään. Siinä mielestäni suurin pelillinen syy KooKoon huonouteen. Löperöt syötöt tulivat pari sekuntia liian myöhään, jolloin laiturit olivat jo joutuneet pysähtymään ja toisaalta D oli ehtinyt ryhmittymään keskialueelle.
Lopulta KooKoon hyökkäykset toimivat ainoastaan päädyn kautta, joka on helvetin kuluttava tyyli hyökätä tai älyttömän keskialueen flipperin jälkeen, mikä perustuu jo osaltaan onneen.

Hyökkäyskalusto olisi KooKoolla (ykkösketjun vaisuudesta huolimatta) riittänyt kevyesti tässä sarjassa finaaliin, jos peliä olisi käännetty nopeammin.

No Lekiä vastaan sitten voi käydä, miten vaan 6-0, 0-6 tai 2-1.?
Lehkonen sai joukkueen näppeihinsä sijalta 4, nyt olisi pykälä varaa parantaa.
Kyllä Kolekkia jossain päin maailmaa naurattaa.
 
Viimeksi muokattu:

Narmo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Harri Yrttiaho
Sen verran täytyy puuttua tuohon pakkien arvosteluun, että Erosta on täysin turha moittia, oli sitten sulka päässä vaikka 150cm. Hoiti tilanteet varmalla rauhallisella otteella, eikä tainnut mieheltä montaa kertaa huonoa suoritusta tulla. Olihan siellä myös yksi nimeltämainitsematon Kiren, joka taitaa olla sen yli 180cm ja pelasi pelistä toiseen niin huonosti ettei miestä meinattu uskaltaa kentälle laittaa.
 

Wilzu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
KooKoo sai arvokkaan, joskin myös varsin vituttavan, oppitunnin playoff-pelaamisesta. Paineiden alla pelaaminen ei ole helppoa, varsinkin kun pudotuspelihistoria ei ole ollut erityisen menestyksekäs. Vaikka tämä saattaa mikkeliläisen suusta sanottuna kuulostaakin ikävältä, niin tästä ei pääse kuin eteenpäin. Ensi kaudella kaikki on helpompaa.

Kävipä mielessä sekin, että ehkäpä syy tähän pelaajien huonoon liikkeeseen juontaa juurensa jo Kolekin ajalta? Erilaiset harjoitusmenetelmät jne. Ja olihan KooKoolla totuuden nimissä surkea tuuri loukkaantumistenkin kanssa.

Tästä tuli jotenkin mieleen pudotuspelit 2007. Ismo Lehkonen viritti TuTon hyvään vireeseen runkosarjassa, ja pudotuspeleissäkin turkulaiset menivät helposti jatkoon pudottamalla HeKin. Sen jälkeen tie nousikin pystyyn, kun joukkue ei saanut itsestään kaikkea irti Jukureita vastaan. Finaalipaikka jäi haaveeksi, vaikka tuolloinen TuTo oli materiaaliltaan Jukureita paremmassa iskussa.

Seuraavalla kaudella sitten homma menikin vähän toisella tavalla. Nyt Ika pääsee tekemään kaiken alusta loppuun itse, joten uskon KooKoon olevan kova luu ensi kaudella. Mahdollisuuksia on paljon parempaan, kuin Turussa.
 

K.Pylkkänen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kookoo
Sen verran täytyy puuttua tuohon pakkien arvosteluun, .

Hyvä, että puutuit, koska itsestäkin hieman nihkeältä tuntuu erikseen nimien mainitseminen. Siltikin olen tuota mieltä. Ja kyllähän (jos ne pari kardinaalimokaa Kimmo Timoselta jätetään huomioimatta) kaikki nämä herrat tonttinsa hoitivatkin ihan Ok. Mutta ei se tässä vaiheessa kautta riitä. KooKoon hyökkäyspeli tökki osittain siitä syystä, että avauspeli oli hidasta ja ennakoitavaa, johon taas oli syynä kovuuden loppuminen edeltävissä kulmaväännöissä ja itsensä väsyttäminen...
Esim.Virpiö (joka muuten on myös sen 175cm) ajeli muutaman kerran komeasti mm. Erosen yli. Kulmissa myöskään Virtasta ei pysäyttänyt kukaan eikä mikään.
Kirenistä olet oikeassa, mutta kolmospakkipariinhan hän ajautuikin jo runkosarjassa.
 

K.Pylkkänen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kookoo
Virallinen vastaus ketjun kysymykseen löytyy sitten lehdistötilaisuudesta, joka nähtävissä katkerien maalien kera KooKoon nettisivuilta.
Ikan suusta ja vähän rivienkin välistä on luettavissa, että paineensietokyky petti. Väärät jätkät Ikan "orkesteriin".
 

Shearer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Virallinen vastaus ketjun kysymykseen löytyy sitten lehdistötilaisuudesta, joka nähtävissä katkerien maalien kera KooKoon nettisivuilta.

KooKoon orkesteri kuulemma hajoaa totaalisesti. Eikä ihme tietysti, sillä onhan KooKoon playoff-menestys aika paskaa ollut viime vuosina.

Tietääkö joku mitä Ahvenjärvi tarkoitti sillä kommentillaan "D Team-pelaajien tyhmyydestä" jne. Kenelle se piikki oli tarkoitettu?
 

Putte

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Tommy Wingels, San Jose Sharks
Tietääkö joku mitä Ahvenjärvi tarkoitti sillä kommentillaan "D Team-pelaajien tyhmyydestä" jne. Kenelle se piikki oli tarkoitettu?

Lehdistöstähän Ahvenjärvi tuossa jutteli, tosin kyseessä on jokin muu lehti kuin Kouvolan Sanomat, koska siellä ei ainakaan tuommoista juttua ole ollut.

KooKoon orkesteri kuulemma hajoaa totaalisesti. Eikä ihme tietysti, sillä onhan KooKoon playoff-menestys aika paskaa ollut viime vuosina.

Sehän on selvää, että joukkue tulee muuttumaan aikalailla, koska tämän vuoden orkesteri oli Kolekin kasaama. Ensi kaudella Ika pääsee itse kasaamaan oman orkesterin. Sen verran olen kuullut, että ainakin Pablo Järvinen jatkaa ensi kaudella KooKoossa ja hyvin todennäköisesti myös Jarno Kultanen vetää vielä ensi kaudella hokkarit jalkaan, koska tämä kausi meni häneltä piloille loukkaantumisen takia.
 

Museoesine

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja muut keskisuomalaiset
Tietääkö joku mitä Ahvenjärvi tarkoitti sillä kommentillaan "D Team-pelaajien tyhmyydestä" jne. Kenelle se piikki oli tarkoitettu?
Ahvenjärvi taisi suunnata sanansa Lehkoselle, joka jonkun ottelun alla epäili monien D Teamin pelaajien olevan pettyneitä kesällä tehdyn väärän valinnan, Deessä pelaamisen, vuoksi.

Edit. Lehkosen kommentti oli Jatkoajan ennakkopakettiin tehdystä haastattelusta:
– D Teamia kun katsoo, niin sieltä löytyy kolme kentällistä, jotka olisivat pelaamassa melkein kaikissa liigajoukkueissa – paitsi EHT-tason joukkueen kasanneessa JYPissä. Osalle pelaajista on varmasti pieni pettymys, että ovat valinneet väärän joukkueen agentin kanssa ja jumittuneet farmiin.
 

Dynamite

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Ahvenjärvi taisi suunnata sanansa Lehkoselle, joka jonkun ottelun alla epäili monien D Teamin pelaajien olevan pettyneitä kesällä tehdyn väärän valinnan, Deessä pelaamisen, vuoksi.

Ikahan nimenomaan korosti tuolla lauseella kyseisten Jypin/D-teamin pelaajien hyvyyttä tarkoitaten sitä, että jos pelaisivat jossain muussa organisaatiossa kuin Jypissä/D-teamissa pelaisivat tällä hetkellä liigassa eikä mestiksessä.

Eiköhän näillä D-teamissa pelaavilla Jypin pelaajilla kuitenkin tavoite ole liigassa ennemmin kuin mestiksessä.

Sitten asiasta toiseen. KooKoon puheenjohtaja Frimodig kertoi tänään radiossa, että KooKoolla olisi jo tällä hetkellä taloudelliset edellytykset nousta ja pelata liigassa. Tähän lisäisin, että harmi vain, että pelilliset edellytykset eivät ole vielä sillä tasolla.

Frimodig kertoi samalla, että työtä on vielä seuran organisaatiossa sekä hallin kanssa. Ilmeisesti viittaus halliin koskee nimenomaan aitioita, joita halliin ollaan jo pitkään suunniteltu. Muutoinhan hallin palvelut ja fasiliteetti alkaa olla jo liigatasoa.
 

papera

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport
Kun Ismo Lehkonen valittiin KooKoon uudeksi valmentajaksi, osa Sport-kannattajista julisti KooKoon varmaksi mestariksi. Väite oli ihmeellinen ja peilautui harhakuvaan, joka Lehkonen sai TuTo-ajan menestyksellään mehupurkkisarjassa. Arvostan Lehkosta valmentajana korkealle, mutta kuten Ika itse toteaa haastattelussa, on eri asia pelata ja myös valmentaa silloin kun on oikeasti isot panokset kyseessä. Mestiksen mestaruuden voittaminen silloin kun liiga on auki, puhumattakaan liigakarsinnoista on hirvittävän kova urakka ja seuraavaksi odotellaan Ika Lehkosen panosta tähän soppaan.
 

K.Pylkkänen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kookoo
Ikahan nimenomaan korosti tuolla lauseella kyseisten Jypin/D-teamin pelaajien hyvyyttä tarkoitaten sitä, että jos pelaisivat jossain muussa organisaatiossa kuin Jypissä/D-teamissa pelaisivat tällä hetkellä liigassa eikä mestiksessä.

Eiköhän näillä D-teamissa pelaavilla Jypin pelaajilla kuitenkin tavoite ole liigassa ennemmin kuin mestiksessä.

Näinhän se on.Ja se mikä Ahvenjärveä tossa kommentissa varmasti närästi, oli se, että hän luuli Ikan viittavan D Teamin pelaajien motivaation puutteeseen, kun sieltä Jyppi junasta asemalle jäivät. Että olisivat vain höntsäilemässä loppukauden Deessä paremman puutteessa.
Tiedä sitten Ikan alkuperäisistä tarkoitusperistä tuossa kommentissa, mutta pääsipähän Ahvenjärvi näpäyttämään.

Ja muuten Ika vois hommata sen Virpiön Kouvolaan ensi kaudeksi, kun tuttuja ovat Tuto-ajoilta.
 

Hescu

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Leijonat
Sen verran olen kuullut, että ainakin Pablo Järvinen jatkaa ensi kaudella KooKoossa ja hyvin todennäköisesti myös Jarno Kultanen vetää vielä ensi kaudella hokkarit jalkaan, koska tämä kausi meni häneltä piloille loukkaantumisen takia.

Tämä olisi hieno juttu. Kultasen tärkeydestä joukkueelle ei tarvitse erikseen kirjoittaa. Järvinen kuuluu myös suosikkipelaajiini. Pabloa ei pidä vain kuormittaa ihan yhtä paljon kuin tänä keväänä tehtiin, jotta hänestä saadaan parhaat tehot irti. Kunnon puolustava puolustaja rinnalle, niin omassa päässäkin homma hoituu.
 

RuuhkaTukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp, sympatiaa Jokereille
Ja se mikä Ahvenjärveä tossa kommentissa varmasti närästi, oli se, että hän luuli Ikan viittavan D Teamin pelaajien motivaation puutteeseen, kun sieltä Jyppi junasta asemalle jäivät. Että olisivat vain höntsäilemässä loppukauden Deessä paremman puutteessa.
Tiedä sitten Ikan alkuperäisistä tarkoitusperistä tuossa kommentissa, mutta pääsipähän Ahvenjärvi näpäyttämään.

Näin minäkin asian tulkitsen. Mielestäni Ikan sanoma ei kuitenkaan ollut vähättelyä tai pilluilua, vaan hän halusi vain sanoa että nyt on todella kova joukkue vastassa. Vastassa on joukkue jossa pelaa useita SM-liigaan kelpaavia pelaajia, eli Virtanen, Virpiö, Pesonen, Kulmala, ....

Ketjun aiheeseen toteaisin että tänä keväänä tapahtui se mitä jokaiselle tulevalle menestyjälle tapahtuu, eli tappio kun ei vain oltu niin hyviä kuin voitaisiin olla. Keväällä 2008 JYP tippui ensimmäisellä kierroksella Tapparalle ja kirpaisi kovasti. Onneksi JYP teki oikeita ratkaisuja, eli oppi virheistä / paikkasi puutteita ja keväällä 2009 toiminta oli aivan käsittämättömän hienoa.

Toivon että tässä oli kysymys tulevan liiga-joukkueen kasvukivuista ja tulevaisuudessa nähdään kiimainen KooKoo ja Kouvola liigassa. Jos näin käy lähitulevaisuudessa uskaltaisin väittää että Mestiksen farmit ovat täyttäneet tehtävänsä tulevaisuuden isojen sparraajina ja siten ansainneet paikkansa Mestistä rikastamassa.

Eikun pökköä pesään ja etiä päin sano mummo lumessa.
 

ilevan

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, TPS, Saipa, Titaanit, Newcastle, Barcelona
Parempi tuli ja voitti. Kyllähän tämä kausi on ollut täysi farssi. Ovet on käynnyt suuntaan jos toiseen, siihen nähden kausi on mennyt hyvin. Huomenna voitto niin kausi päättyy voittopeliin. Ja siitä sitten poijjaat menee nollaamaan tämän kauden kunnolla.
 

K.Pylkkänen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kookoo
Kyllähän tämä kausi on ollut täysi farssi. Ovet on käynnyt suuntaan jos toiseen,.

Aika kovaa tekstiä, vai provoiletko? Olisiko ollut parempi mennä Kolekilla päätyen maksimissaan samaan lopputulokseen sillä erotuksella, että runkkiksessa olisi 1800 ihmisen edessä hakattu Hekit ja Lekit paskaksi ja Sportille/Jokipojille/Tutolle oltaisiin hävitty niinkuin ennenkin?

Farssi sanaa ei minusta voi käyttää edes playoff-otteluista, vaikka ei niissä aivan telemark-alastuloon päädyttykään. Minusta Ruuhkatukka kuvailee osuvalla termillä KKn kevättä: kasvukipuja..
 

ilevan

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, TPS, Saipa, Titaanit, Newcastle, Barcelona
Farssi ei kuvaa lopputilannetta vaan sitä että pelaajia on tullut ja mennyt. Kesällä Kolek rakensi joukkueensa, sitten Lehtonen keräili omia pelaajia ja antoi osalle pelaajista kengänkuvan takapuoleen. Siihen päälle vielä kaikki loukkaantumiset niin tätä saavutusta voidaan pitää jo pienenä ihmeenä. Eli farssi sana tarkoitti että joukkue ei ollut kasassa vasta kuin helmikuun lopulla ja siitä valitettavan lyhyt aika play-offeihin, mistä tulikin putoaminen finaaleista.
 

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers
Pitää olla Ilevanin kanssa jossain määrin samoilla linjoilla. KooKoon paidassa kävi jäällä kauden aikana lähes viisikymmentä pelaajaa, valmentaja vaihtui ja tätä kautta pelitapakin, toimiston puolella tuli muutoksia.. Voi kuulostaa tästä vaiheessa selittelyltä, mutta kannattaa tutustua siihen mitä KooKoo-kirjoittajat olivat mieltä ennen pudotuspelien alkua. Eipä siellä kovin moni karsintapaikkaa minään itsestään selvyytenä pitänyt vaan realiteetit oli tiedostettu aikalailla kattavasti. Toki niin pitkälle oli tarkoitus mennä kuin rahkeet olisivat riittäneet, eihän siinä toki mitään.

Kausi oli kuitenkin loppupeleissä kaukana farssista, tarkoittakoon sillä jokainen sitten mitä haluaa, koska pitkästä aikaa KooKoon ympärillä näkyi selkeää eteenpäin menemisen otetta ja vaikuttaa, että ainakin yritetään katsoa vähän kauemmaskin kohti tulevaisuutta ja varautua siihen. Kausi oli siis aikalailla kaukana [liite]fiktiivisen fanikaman[/liite] ennustuksesta. Jo syksyllä oli positiivista se, että saatiin kasattua laadukas joukkue, joka ei varmasti tässä taloustilanteessa Kouvolan alueella ollut mikään itsestäänselvyys. Lisäksi pelaajien loukkaantumisiin reagoitiin hämmentävän hyvin, toivottavasti toki myös edes jossain määrin taloudellisesti järkevissä raameissa. Kauden käännekohta oli kuitenkin marraskuussa tapahtunut Kolekin vapauttaminen tehtävistään. Lehkonen pelkkänä loppukauden projektivalmentajanakin olisi ollut hyvä uutinen, koska jotain muutosta oli tapahduttava. Vuoteen 2012 ulottuva sopimus takaa laadukkaan valmennuksen ainakin kahdeksi seuraavaksi vuodeksi, olettaen että Ika koko sopimuksen Kouvolassa pysyy. Hakkaraisen saapumisen Kajaanista toi myös hyvää Mestis-osaamista toimiston puolelle. Muutoinkin parannusta tapahtui niin yleisömäärissä kuin ottelutapahtumassa kokonaisuutenakin ja pitkästä aikaa KooKoo tuntui kiinnostavan laajemminkin Kouvolan ja osittain koko valtakunnan mediaa.

Kaikenkaikkiaan vaikka kausi päättyikin harmittavan aikaisin ja varsinaista urheilullista eteenpäin menoa ei pystytty tekemään, tapahtui sitä monella muulla osa-alueella ja tämä luo varmasti pohjaa ensikautta ajatellen.
 

Liitteet

  • nahkalippis.jpg
    nahkalippis.jpg
    51,3 KB · kertaa luettu: 1 441
Viimeksi muokattu:

Stevens

Jäsen
Lehdistötilaisuuden tsekattua olisi mielenkiintoista tietää ketkä kuuluvat Lehkosen pää ei kestä -listalle.

Ihan näin sivusta seuranneena ja muutamien pelaajien kommentteja vuosien varrella kuunnelleena sanoisin, että Lehkosen kannattaa nimetä myös itsensä tälle listalle.

Vielä edittinä, että tämä tarkoittaa nimenomaan pleijariosastoa.
 
Vielä edittinä, että tämä tarkoittaa nimenomaan pleijariosastoa.
Kai esimerkiksi sekin oli sitten moukan tuuria, ettei hän vielä 1,5 minuuttia ennen ratkaisevan pelin loppua ottanut aikalisää ja kutsunut niemistä pois, vaan odotteli viimeiselle minuutille ja antoi vireensä kadottaneen ykkösketjun käydä tasoittamassa pelin vasta viime hetkellä?

Minun amatööriveikkaukseni on, että Ika joko otti tietoisen riskin patterintyhjennystreenien suhteen, yliarvioi törkeästi porukan kuntopohjan, tai molempia. Siihen päälle vielä osatekijöiksi täydellisesti onnistunut vastustaja, puolivälieräsarjan telomiset ja väitetyt henkisen puolen solmut, niin pieni ihmehän se on että näinkin hyvin meni. Harmittaa kyllä aivan helvetisti, että kaiken sen hehkutuksen jälkeen lupaava ja aiheestakin kovia odotuksia luonut peli lässähti kuin pannukakku.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös