Välierät 2010: Jokipojat - LeKi

  • 7 312
  • 28
Tässä ketjussa voi keskustella yleisesti ottelusarjan ennakkoasetelmista, sen tilanteesta jne. Keskustelut yksittäisistä otteluista puolivälierien tapaan otteluketjufoorumille.

Uuden ketjun saa avata aina vaikka heti edellisen ottelun päätyttyä, kunhan se vain alustetaan kunnolla. Moderaattorit eivät tällä kertaa avaa otteluketjufoorumille ketjuja vaan jo ensimmäistä osaotteluista lähtien tehtävä jää käyttäjien harteille.

Otteluseuranta on jokaiselle pelipäivälle erikseen, ja muutoinkin systeemit ovat samat kuin puolivälierissä.

- Moderaattorit -
 

muumijo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat, Tappara
LeKi se sitten sieltä tuli, mikäpäs siinä. On vaan ollut tällä kaudella melkoinen kanto Jokipoikien kaskessa. Olkoonkin, että menneet on menneitä, eli ei muistella edes viime kevättä. LeKi on nyt nälkäinen, samoin Jokipojat.

Pienten marginaalien sarjahan se on tämäkin, vaikka luotto omaan jengiin on kova, niin silti..voisko se ylivoima jo loksahdella paikalleen? K-Vantaata vastaan viimesessä matsissa oli jo jotain luovuutta nähtävissä, auetessaan se luovuus osoittautuu tuhoisaksi.

Kuntopohja ei jätkiltä ainakaan lopu, se lienee kovin Mestiksessä, liigassakin on heikompia porukoita sillä saralla. Eli pitkäkään sarja ei pelota, joskin avausmatsi pitää hoitaa kunnialla kotia.

Paljon jäi parannettavaakin puolivälieristä, esim. runkosarjan syömähammas hyytyi, eli Kerälän kenttä. Onneksi rintama on laaja, sillä kyllä ne nuokin vesselit vielä palaa tasolleen. Luistelua, taistelua ja sarjan parasta maalivahtipeliä, paikoista sisään ja finaalissa ollaan!
 

PikkuKasi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lempäälän Kisa
The Revenge - Kostoa hakemassa

LeKin seurahistoria on pitkä ja perinteikäs aladivarien tasolla, mutta nyt LeKi on vihdoin murtautunut Mestiksen eliittiin! Kannattajana odotan näitä otteluita mielettömällä innolla ja Susirajan Punamustat tiedän mukaviksi ihmisiksi ja Kisa-Osasto toivottaa teidät tervetulleeksi perjantaina Lempäälään. Halli on todennäköisesti täyttöasteeltaan kolmenumeroisissa luvuissa ja luodaan halliin hieno playoff-tunnelma. Mikäs sen parempi kuin kaksi äänekästä faniryhmää ja tulikuuma jääkiekkokamppailu? Turkuun saatiin järjestettyä 60 ja 25 hengen fanireissut, mutta saa nähdä miten nyt käy, kun matka huomattavasti pitenee.

Maalivahtiosastolla ratkaistaan paljon playoff-sarjoissa. Tämä asia huomattiin, kun puolivälierissä kokenut Markus ''Karhu'' Korhonen otti selätysvoiton TuTon Tommi Virtasesta maalipuitten välistä, vaikka nuori TuTo-kassari hienosti pelasikin. Itse arvostan Mikko Rämön Mestis-maalivahtien ehdottomaan kärkipäähän, mutta Karhuun nähden toivon vähäisemmän kokemuksen tuovan edun meille. Virtasta Kisa-Osaston puolesta hiillostimme kovasti ja saa nähdä, saako Rämö tästä lisäkipunaa vai johtaako piikittely haparointiin?

Sitten analyysissäni seuraavaksi alueeseen, jonka uskon olevan LeKin mahdollinen akilleen kantapää. LeKin puolustus oli esimerkiksi TuToa vastaan ajoittain vaikeuksissa ja Jokipojat kaivaa varmasti heikkouden suuremmalti esille. Itse The Kiekollisen Visionäärin, ''Hard as a Rock'' Jarkko Gladin vakava loukkaantuminen vei LeKin puolustuksesta sellaisen määrän kokemusta, jota edes jokaisella Mestis-joukkueella ei rosterissaan ole. LeKin kärkipuolustajat Anssi Tieranta ja Jarno Virkki ovat huippuja Mestis-tasolla, mutta muu puolustus on huomattavasti kokemattomampaa. Esimerkiksi Ville-Joonas Peltola ja Jonas Alatalo pelasivat vielä pari kuukautta sitten Suomi-Sarjassa. Molemmat ovat olleet todella hyvä vahvistuksia pienellä huomiolla, mutta pleijarit ovat kuitenkin oma maailmansa. Jouni Aalto ja Petteri Friman taitavat peruspelin, mutta kokemusta puuttuu. Jokipoikien pakisto Tero Konttisen ja Jarkko Immosen johdolla on pelottavan kovaniminen ja RUTINOITUNUT. Pakiston laajuus on myös silmiinpistävää ja uskon, että LeKin mahdollisuudet nousevat/kaatuvat puolustuksen mukana verrattuna Joensuun vastaavaan.

Hyökkäyspäässä etu tasoittuu ja LeKi saattaa jopa hivenen ohittaa Jokipojat. Miksi näin? Jokipoikien hyökkäysosasto omaa kovasti ratkaisuvoimaa, mutta LeKin vastaava ei ole vielä oikeasti edes avannut konettaan. LeKin kovimmat hyökkääjät ovat olleet Mikko Suvanto ja Jose Nippala eli LeKin seuraikonit, jotka johtavat kolmos- ja neloskenttiä. Lassi Mattilan ja Matti Kaipaisen tehoketjujen potentiaali on vielä suurimmilta osin käyttämättä ja LeKi tarvitsee voittaakseen välierissä kaikkien neljän ketjun onnistumista. Duunarivoimaa ja fyysisyyttä varmasti riittää, nyt tarvitaan ratkaisijoita laajalla rintamalla, sillä Jokipojilla laajuutta varmasti riittää.

Jarno Pikkarainen ennusti viimeksi täällä, että LeKi menee tänä vuonna finaaliin. Nyt on Pikkaraisella paikka olla sanojensa mittainen mies.
 

PikkuKasi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lempäälän Kisa
Näinkö paljon tämä välieräsarja ympäri Joensuuta ja Lempäälää kiinnostaa? Sarja alkaa ylihuomenna ja otteluketjufoorumissa ei yhtään vastausta ja täällä kokonaiset kaksi. Toivottavasti nyt tämä tästä paranee ja saadaan hyvää nokanloksutusta tästä sarjasta toisen välieräparin malliin.
 

Riffsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Punamustat, Keltamustat, mitä näitä nyt on.
Jokipoikien faneilla on omat keskustelufooruminsa Mehtimäkelaisessä, sekä faniyhdistyksen (susirajan punamustat) omien sivujen keskusteluissa.

Toisaalta, LeKi (niinkuin mtv3 ja paikallinen Karjalainen kirjoittaa, Lempäälän Kiekko) ei kyllä hirveästi herätä mitään tunteita. Ajatus, joka lähinnä pyörii päässä on se, ettei nämä liigan jämäkierrätyspelaajaporukat nyt vain voittaisi.

Jokipoikien se "oma peli" vain kuosiin ja hirveä vauhti päällä kotihallissa. Siellä ne tarvittavat voitot otetaan. Lempäälän tulitikkuaskissa sitten voi olla tilan ahtauden takia Jokipojilla vaikeampaa.
 

Saitam75

Jäsen
Suosikkijoukkue
LEKI, Tappara
No eipäs tuolla joenpoikien omilla keskustelu foorumeillakaan kovin vilkasta keskustelua ole. Liekö niin, että pelataan nyt ensin edes yksi peli niin eiköhän kommentteja ala tulemaan. Siinä vaiheessa viimeistään kun pelit Lekille 2-0, joenpojat alkavat oikein kunnola möyhentämään kuinka "liiga jämillä" ottelut voitetaan.

Lekin fanit nyt vaan syttyvät hitaasti , niinkuin hämeessä tapana, ja suurinta keskustelua käydään vasta hiukan ennen juhannusta.

Leki kuitenkin vie Karhun ja Nippalan johdolla joukkueen finaaliin ja joenpojat pronssin kaadeettuaan D-tiimin.

Ja lopuksi vielä että toivottavasti Lempäälän latoon tulee reippaasti yli 500 meluavaa kiekkopölhöä...
 

anatomia

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, LeKi
No hiljaista on. Mutta propsit pikkukasille aktivisuudesta. Käyn itsekin lukemassa täällä aika ajoin, mutta koska en ole paikalle päässyt, niin ei ole paljon kommentoitavaakaan. Kiitos kuitenkin infosta sinulle.

Mä uskon Kisaan vieläkin. Jotenkin tuntuu, että nämä kaikki perinteiset seurat väheksyy ja aliarvioi jatkuvasti. No ehkä se on niin, että se arvostus on ansaittava ja tämän vuoden finaalin jälkeen muuallakin huomataan...

LeKin etu on kyllä tämä karmea kotihalli. On se sellainen kulttuurishokki tulla jostakin oikeasta jäähallista tänne, kun suihkussa ei vesi mene kaivoihin yms. Hyvin on se pystytty käyttämään hyödyksi.
 

Viljuri

Jäsen
Toisaalta, LeKi (niinkuin mtv3 ja paikallinen Karjalainen kirjoittaa, Lempäälän Kiekko) ei kyllä hirveästi herätä mitään tunteita. Ajatus, joka lähinnä pyörii päässä on se, ettei nämä liigan jämäkierrätyspelaajaporukat nyt vain voittaisi.

Jokipoikien se "oma peli" vain kuosiin ja hirveä vauhti päällä kotihallissa. Siellä ne tarvittavat voitot otetaan. Lempäälän tulitikkuaskissa sitten voi olla tilan ahtauden takia Jokipojilla vaikeampaa.

Helposti se lipsahtaa Kisa Kiekoksi, vaikka tietoakin olisi. Sitä varten pitäisi olla sihteerit ja muut tekstiä tekstinä oikolukevat, näpsäkkä sihteerikkö voisi hyvin pelastaa päivän, illasta puhumattakaan. Toista ovat sitten johdon sihteerit, joiden osalta näpsäkkyys ei ole valintaperuste.

Se siitä aina niin relevantista off-topicista, pudotuspelisarja alkaa huomenna, ja ei tässä kyllä mitään ihmeellistä voi pohtia etukäteen. Pohtimiset on pohdittu, vain tekeminen ja tekemisen jälkikäteinen arviointi ovat jäljellä.

Urheilu on arvaamatonta, kilpailullinen aspekti on aina läsnä, ja hyvä niin, ilman urheilun ja kilpailullisen aspektin vaikutusta Jokipojat eivät olisi Mestiksen välierissä! Jos siis fanisivustot, massatiedotusvälineet, kyläpäälliköt, kyläpäälliköiden sihteeriköt ja muut sen sellaiset päättäisivät, niin Jokipojat olisivat jo perunan istutuksessa. Savimaalle.

Lempäälän kapea kaukalo ja puolustaja Jarno Virkki. Keskittyminen pitää pitää koko ajan mukana, "tuli ja liike", mutta toisin kuin taistelukentällä, niin päätä pitää pitää ylhäällä: "toisarvoisia slubailuvaihtoja" ei ole ensimmäistäkään. Ilveksen valmennusjohdon vaihtuminen merkitsi myös sitä, että Lempäälässäkin tulee hieman "D-ilmiötä" Jyväskylän tapaan. Ja tässä D ei tarkoita doping-tutkimusta tai -ohjelmaa (ks. Jyväskylän yliopiston yhteydessä sijaitseva KIHU), vaan No Smokingin toista edustusjoukkuetta.

SM-Liigasta haaveillaan enemmän Lempäälässä kuin Joensuussa, ainakin jokainen pelaaja yksin ja omasta puolestaan. Ja kyllähän Lempäälästäkin katsojatkin voivat vaivattomasti hurauttaa Tampereelle, moottoritietä joko omalla biilillä tai "nyssellä", ei tarvitse katsoa edes kartasta.

Joukkueena eteenpäin.
 

Viljuri

Jäsen
Onko LeKistä Jokipoikien pysäyttäjäksi? / MTV3

Maikkarin Waheeb on lähestynyt sarjaa ja myös iki-Jokipoika Clarke kuvittaa juttua.

Ilmeisesti TV-kamerat olisivat sitten tulossa Lempäälään mahdolliseen neljänteen otteluun, joten suorastaan valtava on täman sarjan nautttima mediahuomio ja -kiinnostus.

Tosin jutun rubriikki jättää varaa toivomiselle, Sportin palkkarahojen loputtua liiga-analyytikot ovat pitäneet jo melkein kirkossa kuulutettuna asiana, että D Team luistelee KooKoolta jalat alta ja että Lempäälä sumputtaa ja taklaa Jokipojat kesälomalle.
 

PikkuKasi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lempäälän Kisa
http://jatkoaika.com/mestis.php?sivu=kolumnit&id=9860

Tuossa linkki LeKin elävän legendan, Jose Nippalan, haastatteluun. Mies ollut pudotuspeleissä ilmiliekeissä, varokaa joensuulaiset numero #15:ta.

Jotenkin tuntuu, että pientä aliairviointia meitä kohtaan esimerkiksi Veikkaajassa ja muutenkin ilmassa. Kuitenkin LeKi ei varmasti tule sarjaan peruuttelemaan ja asenne varmasti on viime vuodesta motivoituneena kohdillaan.

Tässä farmijengi-argumentissa on yksi täysin väärä juttu, mitä en ymmärrä. Itsekin olen sitä mieltä, että on paras Mestikselle, jos finaali on KooKoo-Jokipojat, mutta jotkut antavat ymmärtää, että LeKin (ja D-Teamin) pääsy finaaliin ei merkitsisi esimerkiksi Lempäälässä kenellekään mitään. Tiedän paljon ihmisiä, joille LeKin finaalipaikka olisi todella hieno asia(lukeudun itse kyseisiin henkilöihin) ja ei viedä sitä iloa heiltä vain sen perusteella, että sarjan kehityksen kannalta näin olisi hyvä. Esimerkiksi NHL:n kehityksen kannalta olisi hyvä, että esimerkiksi Toronto pärjäisi paremmin, mutta minkäs teet?
 

karate Mauri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HardCore Hooligan
Tiedän paljon ihmisiä, joille LeKin finaalipaikka olisi todella hieno asia(lukeudun itse kyseisiin henkilöihin) ja ei viedä sitä iloa heiltä vain sen perusteella, että sarjan kehityksen kannalta näin olisi hyvä.

Tää on toki ihan totta ja nyt keskitytäänkin vain tähän sarjaan. Totta on, että LeKi ei ole vastustajana niitä sytyttävimpiä. Tähän kyllä vaikuttaa sekin, ettei LeKi ole "perinteinen divarijoukkue". Kookoon ja Sportin muistaa jo pitkältä aikaa, kun taasen LeKi on nyt uusi tulokas, eikä siihen ole ehtinyt vielä juuri tunnesidettä muodostua monellakaan.

Kaikkineen kyllä tätä ottelusarjaa pitäisi Jokipoikien lähteä tahkoamaan hiukan eri mentaliteetilla, kuin Kiekko-Vantaata vastaan. LeKin pakistolle pitää antaa painetta ja homma täytyy pitää rullaamassa varsinkin kotona todella korkeilla kierroksilla. Kyttäilyyn ei pidä lähteä, vaan urku auki vaan heti alusta lähtien.

Tämä on hyvin hankala ottelusarja. Joka tapauksessa seuraavassa vaiheessa odottavat kirkkaammat valot, suuremmat salit, ja voitolla ollaan jo kiinni jossain merkittävässä. Nyt vain tämä täytyy rypistää ensin himaan. Luottoa on. Saa nähdä vaihtuuko usko näkemiseen.
 

muumijo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat, Tappara
Itse en tässä kohtaa kyllä mieti ollenkaan, onko vastassa farmijengi vai ei. Katseet ja ajatukset on niin, että hoitaa tää pitää, jos mielitään jatkaa pelejä. Ei mulle ainakaan ois tässä vaiheessa sen kunniakkaampaa tippua Sportille, tai millekään muulle perinteikkäälle porukalle. Jos nyt oikein mennään kuitenkin pohjille, niin olisihan se hienoa tiputtaa ensin pikku-ipa ja myöhemmin iso-ipa. ;)

Melkoinen jännitys on kyllä jo ilmassa, kun on saanut hetken aikaa ja päässyt lukemaan ennakoita, spekulointeja ja mielipiteitä. Huominen matsi näyttää paljon suuntaa, viimeksi pleijareissa eka matsi LeKiä vastaan tais mennä jatkoerään..nyt ei ole Mäkiahoa ratkomaan näitä tiukkoja, vaan muiden pitää hoitaa. Uskoa ja luottoa löytyy ja se on varmaa, että kukaan ei anna senttiäkään periksi tässä sarjassa!

Vastakkain on muuten kaksi Mestiksen kokeneimpaa maalivahtia, se on mielenkiintoista. LeKin pakisto on piirun verran heikompi kuin Jokipojilla, mutta hyökkäys voi olla kärkiosaamiseltaan jopa hivenen parempi, varsinkin jos Salmelainen joutuu huilaamaan pitempäänkin. Erikoistlanteet on kliseemäsesti kans tärkeässä osassa ja siinä LeKi on ennakkoon vahvempi, mutta kuten Pikkarainen jossain haastattelussa sanoi, niin luottoa omaan ylivoimaan on. Viime matsin jälkeen uskon siihen itsekin, sillä oli se jo melkoisen oleellisesti muuttunutkin.

Voip olla jotta nähään viis matsia.
 

karate Mauri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HardCore Hooligan
Se on siinä, nimittäin toinen peräkkäinen finaalipaikka! Go Jokipo!

Noh noh, elähä sie nyt vielä intoudu. On nää joskus kääntynytkin. Nyt kieltämättä näyttää ihan hyvältä.

Odotellessa raportteja Lempäälästä...
 

Joope

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins
Onko tää oikeesti näin helppoo? No ei varmaankaan ole, mutta aikas hyvältä näyttää. Ehkä vähän yllättäenkin tilanne on jo 2-0 ja sunnuntaina ensimmäinen tilaisuus varmistaa toinen peräkkäinen finaalipaikka. Tätä ei voi enää mokata, eihän?

Toinen peli oli odotetun vaikea, vaikka eka ottelu hoidettiinkin lähes näytöstyyliin. Muutaman avainpelaajan poissaolotkaan ei ole näkyvästi vaikuttanut. Tätä Joukkuetta ei näköjään pienet vastoinkäymiset hetkauta mihinkään suuntaan. Pitääkää nyt vaan se Rämö jossain eristetyssä ja pehmustetussa huoneessa kaikki välipäivät, muulla ei ole väliä.

Väkisin jo karkailee ajatus edessä häämöttävään finaalisarjaan. Toivottavasti joukkueelle ei vielä käy samoin, LeKi tulee loppuihin peleihin varmasti epätoivon vimmalla. Sellainen kutina persiessä kuitenkin on, että melko huikea kevät voi olla tiedossa.
 

Senior

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
"...hamuava Jokipojat kävi pokaamassa arvokkaan vierasvoiton loppunumeroin..."

Jatkoajan raportissa on varmaan toimittajalla mennyt sekaisin pokaaminen ja pokkaaminen...
 

Sakari78

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Huomenna näköjään tv-otteluna Jokipojat-LeKi. Mielenkiintoista nähdä karsintoja ajatellen, miten kovassa vireessä Jokipojat on.
 

K.Pylkkänen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kookoo
Huomenna näköjään tv-otteluna Jokipojat-LeKi. .

MTV:n sivujen mukaan myös Kiekkopojat-Leki tulee huomenna telkkarista.
Eli kyllä tämä mestis vielä profiilin nostoa tarvitsee, kun tunnettavuus on tätä tasoa. Eikä ole ensimmäinen kerta kun näissä TV-pelien ennakoissa puhutaan puutaheinää.

Edit.
Vai perskules. Tuleeko tässä nyt itse sekoiltua?
Onko Jokipo Joensuun kiekkopojat virallisesti?
Jokatapauksessa empä ollut tällästä lyhennettä "kiekkopojat" Jokiposta ennen kuullut..
 
Viimeksi muokattu:

karate Mauri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HardCore Hooligan
MTV:n sivujen mukaan myös Kiekkopojat-Leki tulee huomenna telkkarista.

Tässä kyllä saa Maikkari katsella peiliin. On nähty Heinolan Kisaa, Lempäälän Kiekkoa ja nyt tämä. Vittu, että on takapakkia viimevuotiseen nähden. Jokipoikia muuten näytettiin runkosarjassa kerran? Traktorifarmia vissiin neljästi. Asijan tunitjat. Kis kis. Nytkin ehdottomasti mielenkiintoisempi ottelu käydään Kouvolassa, mutta niin vain Anus Saukkonen & co. tuppautuu tänne.

Siitä samaa mieltä toki, että koko sarja tarvitsisi profiilinnostoa. Pari ylimääräistä joukkuetta ylempää mukaan ja vähintään pari turhempaa sakkia tästä sarjasta veke, siitä se lähtisi. Mutta ei taida olla tämän ketjun asia tämäkään.
 

PikkuKasi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lempäälän Kisa
Jos yhtään lohduttaa, LeKi nähtiin koko kaudella TV:ssä kahdesti! Ja siitä on täällä sitten käytykin aika kuumana, kun pärjätään ja sitten kuitenkaan ei TV:ssä saada minkäänlaista noteerausta. Ja jos saadaan, ruudussa pyörii Lempäälän Kiekko!
 

anatomia

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, LeKi
Onneksi olkoon Jokipojille! 3-0, 3-0. Eipä ole jäänyt paljon jossiteltavaa. Oli pelit sitten kuinka tasaisia vaan, niin tulos vetää kyllä hiljaiseksi.

Ei sitä pokaalia ilmeisesti voi vielä antaakaan suoraan KooKoolle. Sen verran hurjat on ollut tulokset. 13 voittoa putkeen, kaksi playoff sarjaa nollille. Kova on jengi! Arvostan.
 

K.Pylkkänen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kookoo
Ei sitä pokaalia ilmeisesti voi vielä antaakaan suoraan KooKoolle. Sen verran hurjat on ollut tulokset. 13 voittoa putkeen, kaksi playoff sarjaa nollille. Kova on jengi! .

EI todellakaan ole pokaaleita vielä jaettu, ja väittäisin, että kumpi tahansa tulee vastaan, JKL tai KVL, on Joensuulaisilla se kuuluisa viitta harteillaan.
Mutta, väittäisin myös, että Jokipojat pääsi vastustajissaan millin verran helpommalla kuin KK. Eli jos D ja Jukurit olisi ollut vastassa, niin ei olisi puhtailla nollilla mennyt, vaikka näistäkin pareista olisi tietysti "Kiekkopojat" jatkanut eteenpäin.
 

Joope

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins
EI todellakaan ole pokaaleita vielä jaettu, ja väittäisin, että kumpi tahansa tulee vastaan, JKL tai KVL, on Joensuulaisilla se kuuluisa viitta harteillaan.
Heh, tästä varmaan saadaankin tulevan KooKoo-Jokipojat sarjan kuumin vääntö aikaiseksi. Kumpikaan joukkue (tai oikeastaan joukkueen fanit) ei suostu ennakkosuosikin viittaa harteilleen ottamaan, vaan se suosiolla sysätään naapurin puolelle. Ensin on tietysti KooKoonkin itsensä finaaliin pelattava, mutta toivotaan että näin käy. Saadaan varmasti hienot finaalit aikaiseksi.

Eilisestä pelistä tuli kuin tulikin vaikea taistelu, mutta hienosti se voitto sieltä vielä kaivettiin. Välillä kyllä näytti jo pahalta, sen verran hyvin LeKi maalinedustaan puolusti. Jokipoikien leveämpi materiaali kuitenkin voiton lopulta takasi ja Rämö oli piirun verran Korhosta varmempi. Jokipoikien maaleille Korhonen ei mitään voinut, mutta ratkaisuhetkillä pompotteli yllättävän paljon ja oli imaista pari helppoa roiskaisua. Jatkoajalla sitten paha virhe LeKi-pakille ja se oli siinä.

Miinuspuolelle menee sitten Malisen loukkaantuminen. Toivottavasti ei mennyt pahasti, mutta ei tuo nyt kovin hyvälle näyttänyt. Onneksi on pelimiehiä reservissä ja Matzkakin tarvittaessa pystyy sentterinä vetämään. Muutenkin Matzka on viimeistään näissä pudotuspeleissä osoittanut tärkeytensä. Eilenkin tärkeä maali ja loistava esityö Näätäsen tasoitusmaaliin.

Nyt muutaman päivän huili ja sitten täysillä kilvoittelemaan nakkikattilasta ja liigakarsintapaikasta. Go Jokipo!
 

K.Pylkkänen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kookoo
Heh, tästä varmaan saadaankin tulevan KooKoo-Jokipojat sarjan kuumin vääntö aikaiseksi.

Vääntö tullee olemaan kuumaa, mutta hyvän maun rajoissa olevaa vähän joka asiassa.. uskoisin.

Kumpikaan joukkue (tai oikeastaan joukkueen fanit) ei suostu ennakkosuosikin viittaa harteilleen ottamaan, vaan se suosiolla sysätään naapurin puolelle..

Joku voisi sanoa, että tämä on pettymyksen ennakointia tai jotain, mutta perustin tuon näkemyksen tämän hetkiseen playoff-kuntoon, joka tuntuisi olevan hivenen parempi siellä Karjalassa, ainakin nyt. Jos KK:n peli näyttäisi siltä, miltä parhaimmillaan, tultaisiin täältäkin enemmän rinta rottingilla.

Itse ketjun aiheestakin sen verran, että kun noin näppärästi ja vähällä vaivalla hoiditte itsenne jatkoon, mitenköhän tuntuma säilyy välipäivät? Lepoa tarvitaan joo, mutta nyt sitä saattaa tulla liikaakin.

Lekiltä pelin vieminen jatkoerään osoitti kovaa työmoraalia ja varmasti pronssista ovat valmiita tappelemaan edelleen.
 

PikkuKasi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lempäälän Kisa
Lekiltä pelin vieminen jatkoerään osoitti kovaa työmoraalia ja varmasti pronssista ovat valmiita tappelemaan edelleen.

Voin luvata, että LeKi tulee lauantaina pelattavaan pronssiottellun vastuksesta riippumatta sellaisella vauhdilla, työmoraalilla ja ryskeellä, että vastustajaa vihloo. Varsinkin, jos ottelu pelataan Lempäälässä ja täten vastassa oli D niin LeKi pääsisi kiittämään yleisöä samalla ja kyllä pronssi olisi meille kuin mestaruus.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös