PS3: Jatkoaika - Olympiaturnaus

  • 10 478
  • 150

Visnovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
En gång, alltid. Vaahteralehdet. HCK.
Viimeinenkin välieräjoukkue on nyt sitten ratkennut Saksan hävittyä Slovakialle 1-3. Slovakia oli juuri ratkaisevan paljon edellä joka osa-alueella ja meni jatkoon täysin ansaitusti.

Kokonaisuudessa ihan ok kisat Saksalta. Ei nyt juurikaan venytty, muttei täysin flopattukkaan. Puolustuspeli toimi jotenkuten, mutta maalinteko oli kyllä sitten taas todellista tervanjuontia.

Kiitokset kaikille peleistä!

Saksa pelasi todella hyvin, hieman oli hankaluuksia omassa päädyssä, mutta niistä selvittiin. Slovakia taasen ei saanut paljoakaan aikaan hyökkäyspäässä, kiekko liikkui ja liikkui mutta vetoja ei tullut. Todella hyvä ottelu, kiitoksia Saksalle turnauksesta.

Välierä pelattu Suomi-Slovakia. Kitkerä 4-3 tappio. Slovakia vei Suomen hitaita pakkeja miten tahtoi, mutta leijonat nousi tasoihin vajaa 4 minsaa ennen loppua. Vituttavinta tässä oli se, että Slovakit tuli ja teki 30 sekkaa ennen loppua voittomaalin. No parempi voitti, siitä ei sanaakaan. Kiitos matsista.

Noh, parempi ja parempi... Slovakia pelasi Suomen kanssa alkulohkossa jo tiukan matsin, semi-finaali oli vielä tiukempi. Suomen hyökkääjät pääsivät myös suht helposti Slovakian puolustuksen ohi, mutta syötöt ei mennyt sitten hyökkäyspäässä perille. Erittäin tiukka, sekä hyvä ottelu. En olisi mitenkään olettanut, että Slovakia menisi näin pitkälle. Kiitokset Suomelle turnauksesta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös