II-divisioonan lohko 2 kaudella 2002–2003 (häme)

  • 2 244
  • 13

Speeed

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves, Södertälje SK
Löytyykö Jatkoajassa muita ketkä on kiinnostunu kyseisestä lohkosta tulevalla kaudella?
 

laiska laita

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp, FPS
Viestin lähetti Speeed
Löytyykö Jatkoajassa muita ketkä on kiinnostunu kyseisestä lohkosta tulevalla kaudella?

Kyllä. Lohkon otteluohjelman löytyy jääkiekkoliiton sivuilta. Uutena joukkueena sarjaan lähtee Ylöjärven ilves ja Vapsiahan siellä enää ole. Huhujen mukaan sarjasta tulee aika kovatasoinen ja saattahan joku joukkue hieman yllättääkin.
 

Kippari

Jäsen
Suosikkijoukkue
useampiakin
VaPS mokasi

VaPS oli suullisesti jo sopinut I.Läntisen jatkamisesta VaPS:ssa tällä kaudella. Kuitenkin Läntinen katsoi 3 vuoden sopimuksen Ässien A-nuorten kanssa paremmaksi, joten ei siinä mitään. Läntinen teki oman ratkaisunsa ja oli VaPS:n omaa tyhmyyttä kun ei varmistanut asiaa kirjallisesti tai hakenut uutta valmentajaa ajoissa.

Vieläkään VaPS:lla ei ole vastuuvalmentajaa! Kesätreenejä ovat omin päin vetäneet ne, joita asia on kiinnostanut. Nyt jäällä treenejä vetää "Kekka".

Varmaan VaPS:n johto luuli (johtokunnasta on eräiden tietojen mukaan eronnut puolet), että Suomi-sarja paikastaan luopuessaan VaPS saisi jatkaa Hämeen lohkon II divarissa.

Mutta luulo ei ole tiedon väärti! Nyt VaPS pelaa III divaria ja VaPS:n Edustus hajoaa käsiin... Menee monen monta vuotta ennen kuin VaPS saa taas uskottavan porukan kasaan! Siinä samassa voi Vammalan jäähalliyhtiökin mennä konkkaan. VaPS:n edustus oli sentään hallin suurin käyttäjä ja halliyhtiöllä lienee velkaa vielä yli 1 miljoonaa euroa...
 

A-Team

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, LLuja, FPS
VaPS

Kyllä VaPS:n johtokunta mokasi, siitä ei päästä mihinkään. Tiedot ovat myös korviini kantautuneet VaPS:n johtokunnan eroamisista. Jos tekee virheratkaisuja, pitäisi olla suoraselkänen ja kantaa vastuunsa!
Palloseuran onni oli, ettei moni peluri lähtenyt muualle...
 

muumi

Jäsen
Suosikkijoukkue
LUKKO
Kokoonpanoja ?

Löytyyköhän joltain tietoa sarjan joukkueiden kokoonpanoista ?

Jos löytyy niin voisi pistää niitä tännekin tai kertoa mistä niitä löytyisi (kotisivuja ?).
 

forrest

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Blue Jackets, Panthers
Hämeen alueen II-divarijoukkueiden nettiedustus on todella surkeaa. Vaikka kotisivuja onkin, niin mitään niistä ei päivitetä lainkaan, joten tietosisältö (esim. kokoonpanotiedot) on alkavan kauden osalta aivan onnetonta.

Sivut löytyvät seuraavilta: Eagles Kangasala, Ilves Ylöjärvi, Kisa Lempäälä, Pingviinit Pirkkala ja Pyry Nokia.

Nokian Pyryn tilanteesta tiedän sen verran, että kokoonpanosta löytyy mm. Jussi Reiskanen (viim. Jukurit) ja Jani Lehtinen (viim. KalPa).
 

forrest

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Blue Jackets, Panthers
Jääkiekkoliiton tulospalveluun alkaa hiljalleen tulla tietoja myös Hämeen II-divarista. Kirjoitushetkellä kokoonpanoista löytyy ainoastaan NoPyn pelaajat. Tulospalvelu on tässä.
 

laiska laita

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp, FPS
Niin eikö keneläkään ole tietoa harjoitus otteluiden tuloksista ja joukkueden kokoonpanoista? Hämeen lohkoon näyttää ilmestyneen uusi joukkue, Keuski?? mikä joukkue ja mistä päin ja kokoonpanoista tietoa?
 

mantsuboy

Jäsen
VaPSin kohtalo

Onko tietoa, ketkä jäivät VaPSiin ja ketkä lähtivät?

Miten on tulevan kauden sarjaohjelma? Entäs millaisia vastustajia nähdään tyrvään poikain vieraina talven mittaan?

Mikä on A/B/C -junnujen tilanne? Kuinka monen vuoden päästä on odotettavissa omia kasvatteja aukkoja paikkaamaan?
 

DAF

Jäsen
Suosikkijoukkue
se kolmikirjaiminen. PISTI PALLON MAALIIN
No johan on. Nokian kakkosdivarijoukkueen maalissa Jussi Reiskanen, yksi divarin parhaista maalivahdeista parin viime kauden ajan. Mikäs miehelle on tullut, kun on kakkoseen asti lähtenyt pelaamaan? KJT:ssa ja Jukureissahan mies suorastaan loisti ajoittain.
 

Nuija

Jäsen
Suosikkijoukkue
Raitapaidat
Mites pelit ovat pyörähtäneet käyntiin?

Ennen kaikkea kiinnostaa ketkä pelejä ovat viheltäneet ja miten he ovat työssään onnistuneet?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös