Ke 16.12.2009 Jokipojat - HeKi

  • 1 795
  • 9

Viljuri

Jäsen
Jokipoikien esitykset ovat olleet sitä sun tätä, ja välillä aivan jotakin muuta.

Lauantaina vuorossa oli jotakin muuta, iso pelillinen onnistuminen kun ammattilaisjoukkue kaatui jatkoajalla Kouvolassa moninaisten vaiheiden jälkeen. Syyskauden päätteeksi vastaan tulisi puolittaista liigafarmia, joten haaste on edelleen pelillisesti kova, sitä paitsi Heinola onnistui jo ottamaan Jokipoikien päänahan kauden ensimmäisellä vierailullaan susirajalle.

Jokipoikien otteille on ollut tyypillistä se, että ehjiä ja tasaisia iltapuhteita ei vielä ole kovin montaa kertaa tullut vastaan, mutta toisaalta erinäisten johtojen menettäminen ja taas toisaalta aivan viime aikoina useammankin maalin takaa nouseminen voittoon eivät voi olla näkymättä ainakin siinä, että käsitys jääkiekkopelin luonteesta 60 minuuttia ja mahdollisen jatkoajan kestävänä tapahtumana vahvistuu takaraivossa. Ehkä tämä kantaisi hedelmää keväämmällä?

Maalivahtipelissä ja puolustuksessa on aina petrattavaa, mutta josko nyt olisi vuorossa suhteellisen ehjä ja tasainen esitys ja joka vielä johtaisi pisteiden jäämiseen susirajalle?

Kokoonpanosta on erikseen tervehdittävä ilolla Teemu Heikkisen nousua pelaavaan miehistöön ja tämän saavuttamia onnistumisia sekä maalien muodossa että myöskin muutoin.
 

Alocacoc

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat
Jokipoikien esitykset ovat olleet sitä sun tätä, ja välillä aivan jotakin muuta.

Tähän on todettava, että kyllähän peli on jo jonkin aikaa ollut hyvällä tolalla. Ihan onnenkantamoiseksi ei tuota tämän hetken voittoputkea voi kutsua, enkä näe syytä, miksei voittokulku huomenna jatkuisi. Ehkä suhtaudun joukkueen menestymismahdollisuuksiin turhankin optimistisesti, mutta tällä hetkellä näen jengissä todella paljon hyvää. Mikäli vain otteet säilyvät samalla tasolla kuin edellispeleissä, ei HeKillä (mahdollisista) liiga-avuista huolimatta pitäisi olla kovinkaan suurta saumaa kammeta Mehtimäeltä toistamiseen kolmea pistettä.

Jokipolla on hyökkäyksessä tällä hetkellä runsaudenpula, kun loistavasti mestiksessä debytoinut Teemu Heikkinen on jälleen pelikunnossa. Jännä nähdä valmennusjohdon ratkaisu, jääkö tulokas ulos, vai uskalletaanko laittaa joku vakimiehistön jäsen vilttiketjuun? Syytä olisi, sillä Heikkinen on esiintynyt huomattavasti vetreämmin kuin useampikin vanhan kaartin jäsen.
 

karate Mauri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HardCore Hooligan
Syytä olisi, sillä Heikkinen on esiintynyt huomattavasti vetreämmin kuin useampikin vanhan kaartin jäsen.

Juuri näin. Saman ketjun Heikki Puustinen on ollut loivassa alavireessä koko kauden ja minusta nyt tässä kohden olisi hyvä sauma antaa Heikkisen pelata ihan kunnon minuutit ja esitellä "Pudelle" vaikka uusia aitioita. Näytönpaikkaa vaan ja katsotaan mihin rahkeet nyt riittää. Ja jos ei nyt riitä, niin tulevaisuudessa varmasti, sen on jannu jo osoittanut.

HeKi-peli... aina yhtä epämiellyttävä koitos. Aiemmin nämä olivat melkein aina jo etukäteen taputeltu, mutta nyt saa jännittää lähinnä sitä, että miten lahtelaista menoa onkaan taas luvassa. Voitto kyllä saattelisi mukavissa fiiliksissä tauolle, joten sellainen etukäteisjoululahja kyllä menisi.

Syödään, juodaan ja ostellaan fanituotepuodista huomenna seuran rätingit kuntoon sankoin joukoin ja pistetään tulosveikkaukseksi nafti 4-3.
 

Alocacoc

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat
ostellaan fanituotepuodista huomenna seuran rätingit kuntoon sankoin joukoin

Talkoissa mukana! Tänään lähtevät meikämannen toimesta pukinkonttiin ainakin yhdet ärjyreinot.

e:

minusta nyt tässä kohden olisi hyvä sauma antaa Heikkisen pelata ihan kunnon minuutit ja esitellä "Pudelle" vaikka uusia aitioita.

Jatkan synkkää yksinpuheluani toteamalla mielipahakseni, että Heikkinen on tänään katsomossa. Jos kerran nuorukainen on pelikunnossa, niin miksi ei anneta pelata, kun näytöt ovat viime ajoilta yhdet joukkueen parhaista?

Eräässä mehtimäkeläisen otteluennakossa kakkosvalmentaja Timo Turunen taisi todeta, että valmennusjohto katsoo myös pisteiden taakse, mutta en minä nyt Heikkisen esityksistä kovin paljoa moitittavaa löydä, vaikka miten paljoan asiaa kääntelen ja vääntelen. Ja niillä tehopisteillähän nämä pelit nimenomaan ratkaistaan!
 
Viimeksi muokattu:

jukkis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat
Niinpä...

Ihmettelen minäkin lujasti päätöstä pistää Heikkinen katsomoon, ellei sitten kyseessä ole jokin pikkuvamma vielä, jonka vuoksi ei kannattaisi riskeerata mahdollisesti koko loppukautta...? Mikäli Heikkinen on täydessä pelikunnossa, ihmettelen miksi Ranta pelaa, Heikkinen ei. Ranta ei ole esittänyt alkukauden jälkeen muuta kun epäonnistuneita harhautuksia ja kiemuroita, lukuunottamatta yhtä onnistunutta rankkaria. Ja mies on menossa takaisin Espooseen joulutauolla, joten minä antaisin katsomokomennuksen hänelle.
 

uljas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
Jokipojat on ikävä vastus kotonaan. En jaksa uskoa HeKin vievän enää toista voittoa Mehtimäeltä. Mahdollisuuksia pisteriistoon toki on. Jos HeKi kolmen pisteen voiton ottaa niin kyllästän HeKin valmentaja Janne Sinkkosen viikset oluella, tai vedän ainakin parrasta...
 

muumijo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat, Tappara
Tauolle voittoputkessa, se on kiva. Ja kotiedussa myös, tosin tasaista on.

Ihan hyvää peliä tänään kotijoukkueelta, ei lähdetty HeKin verkkaisuuteen mukaan, vaan pelattiin omaa peliä. Pieniä notkahduksia tosin oli.

Paljon parannettavaa jää silti kevätpuoliskolle, YV oli heikkoa ja omassa päässä juostiin välillä liiankin kanssa. Lisäksi jotain huolimattomuutta HeKin viimeisen maalin aikaan, ois sen voinu kunnialla pelata loppuun saakka.

Saittakari porsasteli tänään, liekkö normaalisti tapana? Pari hakua polvella, joissa oli myöhässä ja kertaalleen poikittaisella kasvoihin, sika mikä sika. Eikä tuo toisen sankarin tuomarin koskemattomuuden rikkominenkaan ihan fiksuin veto ollut.
 

Randy Marsh

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat
Saittakari porsasteli tänään, liekkö normaalisti tapana? Pari hakua polvella, joissa oli myöhässä ja kertaalleen poikittaisella kasvoihin, sika mikä sika.

Harmi kun kukaan tuomareista ei kyseistä tilannetta nähnyt. Salmelainen ajoi päätyyn normaalisti taklaamaan Saittakaria eikä häntä sitten kiinnostanut vastaanottaa taklausta kunnolla, vaan pamautti mailan tupilla Tobin poskeen. Melkoinen "cheap shot" kyseessä, ja auta armias mitä Saittakarille olisi käynyt jos eräs nimeltämainitsematon kanadalaispuolustaja olisi vielä kuvioissa mukana.

Kelpo voitto, tosin ihmettelen Piken peluutusta (jälleen). Nevalainen puskee illasta toiseen melkein puolta tuntia vaikka virheitä tulee toisensa jälkeen. Illan pelissä Kimmo palasi tasolleen, eli päästi alivoimalla läpi vastustajaa jne.

Jokipon yv:ssä on ollut sama kuvio nyt syksystä lähtien, Roopelle yritetään pelata maalin kulmalle varmaa tekopaikkaa yleensä Kerälän toimesta, mutta Ranta on oppinut jäätymään juuri sopivalla hetkellä. Jos siihen tilalle Pike älyäisi istuttaa esim. Näätäsen, Kertsin tai Jani Savolaisen niin ai että.

Loukkaantumis-ja pelaajatilanteesta:
- Tomi Tuomaisen kausi on ohi olkapääleikkauksen myötä
- Jussi Savolainen ja Tapio Ahtonen palaamassa pian
- Lainat Malinen ja Ranta palaavat joukkueisiinsa ainakin toistaiseksi
 

muumijo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat, Tappara
Harmi kun kukaan tuomareista ei kyseistä tilannetta nähnyt. Salmelainen ajoi päätyyn normaalisti taklaamaan Saittakaria eikä häntä sitten kiinnostanut vastaanottaa taklausta kunnolla, vaan pamautti mailan tupilla Tobin poskeen. Melkoinen "cheap shot" kyseessä, ja auta armias mitä Saittakarille olisi käynyt jos eräs nimeltämainitsematon kanadalaispuolustaja olisi vielä kuvioissa mukana.

Todella törkeä tuo temppu oli, onneksi ei tullut loukkaantumista. Enkä näkisi ollenkaan pahana asiana, jos vielä ennen siirtorajan umpeutumista tuonne joku pelote saataisiin, samaa luokkaa kuin Sellars, kentällä, molemmissa päissä niin voi pojat.
 

Namupassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat, Leijonat, NHL
Ihmettelen minäkin lujasti päätöstä pistää Heikkinen katsomoon, ellei sitten kyseessä ole jokin pikkuvamma vielä, jonka vuoksi ei kannattaisi riskeerata mahdollisesti koko loppukautta...?
Huhujen mukaan Heikkinen olisi ollut sairaana, joten siinä todennäköinen syy poissaoloon. Kyllä Heikkinen on paikkansa rosterissa ansainnut..
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös