Rumpuryhmästä osakkeenomistajia

  • 4 422
  • 7

gran reserva

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi
Kuten lehdestä saimme tänään lukea, tulee RoKin kannatusyhdistys ostamaan 20% osakkeista tulevassa osakeannissa. Koska projekti on varmasti haastava voisimme tässä osiossa antaa vinkkejä rahojen hankintaan. Koska Rumpuryhmähän hankkii rahat kasaan, vai mitä!

Welcome osakkeenomistajaksi ja businessmaailmaan. Niin, se kirjoitetaan yhdellä l-kirjaimella.
 
Suosikkijoukkue
Semo tutti parrucchieri.
Ideahan on oikeasti ihan loistava, että fanit uskovat noin paljon RoKiin, että ovat valmiita ostamaan RoKin osakkeita 30 000 eurolla.

RoKin oma pääoma siis nostetaan 8000 eurosta 150 000 euroon ja Rumpuryhmä ry. ostaa huutonsa perusteella tästä 20% siivun itselleen 30 000 eurolla.

Näin siis täällä ja mediassa esitettyjen virallisten kannanottojen perusteella oletan asian esitetyn hallitukselle ja Rumpuryhmä ry:n illalla saapuva lehdistötiedote asian varmistavan.

Mahtavaa rohkeutta muuten uutisoida asia valtakunnallisessa mediassa ja nyt koko Suomi seuraa Rumpuryhmän ponnistuksia tämän 30 000 euron eteen.

Oma ehdotus olisi jonkunlainen haasteottelu liigaseuraa vastaan mutta epäilemättä lähin liigaseura ei siihen enää halua ja RoKIn kautta saatava epämiellyttävä julkisuus ei mahda oikein sijoittajia kiinnostaa ja liigajoukkueita yhteistyö RoKin kanssa tuskin enää nappaa, niin eiköhän 30 000 euroa saada kokoon rahalahjoituksilla.
 

Necco

Jäsen
Ilmeisesti rumpuryhmän johtoporras ei oo asiasta ihan samaa mieltä, mikäli ymmärrän rivien välistä luettuna oikein:

"Julkaisemme myöhemmin illalla lehdistötiedotteen asiasta. Tämä ei ole vielä loppuunkäsitelty meidän osaltamme.
Roki Hockey Oy:lle kiitos, että kaadoitte tämän puhtaasti meidän niskaan. Perästä kuuluu - olemme pahoillamme miten asia on hoidettu 'hyvässä yhteishengessä'...

Kaikki asiattomat viestit ja uhkaukset ilmoitamme poliisille."

http://www.rumpuryhma.com/
 

Stonewall

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi, Liverpool
Mielestäni idea siitä, että fanit omistavat osan osakkeista on oikein hyvä. Se olisi tietenkin kannattanut hoitaa jotenkin muulla tavalla kuin mitä nyt on tapahtunut. Mutta jokatapauksessa mikäs sen mukavampaa kuin omistaa osa RoKia tai antaa vaikka joululahjaksi pikkuRoKilaislle osake tai pari.
 

gran reserva

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi
Lainaus RR tiedotteesta:
"Rumpuryhmä ry kerää varoja auttaakseen RoKia taloudellisesti tukalassa tilanteessa. "Väärinkäsityksiä oikaistakseni, kysymyksessä on eräänlainen keräys, mihin yksityishenkilöt voivat vapaaehtoisesti osallistua sitoutumalla ostamaan Roki Hockey Oy:n osakkeita. Roki Hockey Oy on ilmoittanut, että minimi määrä ostettavia osakkeita on 1000 kappaletta per henkilö - tämä vaikeuttaa yksityisten osakeostoja, mutta yritämme neuvotella määrää pienemmäksi." kertoo Rumpuryhmä ry:n jäsen Jukka Määttä, "Itse olen sitoutunut ostamaan osakkeita 50 kappaletta, mikä tekee 500 euroa. Jos talous on retuperällä niin etsitään voimavarat Lapista, ei Pohjois-Pohjanmaalta.".

Hetkinen, aiemmin puhuttiin siitä että ostetaan se Kärppien osuus pois?
Talk the talk, walk the walk!
Eihän se ole vaikeaa, perustakaa pikku firma tätä varten. Tuollaisilta älyn jättiläisiltä sujuu helposti, rahaa kun on niin voihan vaikka joku konsultoida.
Jukkakin kun on sitoutunut laittamaan 500€, eihän sieltä enää puutu kuin...
Hetkellisesti arvelin jo että ovatkohan pojat ottaneet liian ison palan purtavaksi, mutta enää en epäile. Eivät nämä kunnon Lapin miehet turhia uhoa.
 
Voi puusilmät. On pikkasen eri asia v**tuilla vastustajalle ja nimitellä tuomareita nuijiksi, kuin vetää jääkiekkoseuraa. On kokemusta molemmista. Onnettomat tunarit...
 
VASTINE

Välitämme vastineen palstalle asianomistajan toiveesta

Roki Hockey Oy:n osakkeiden keräys

Roki Hockey Oy:n osakkeiden 'keräys' oli alunperin yksittäisen kannattajan esille tuoma vaihtoehto Roki Hockey Oy:n talousvaikeuksien helpottamiseksi. Kyseinen kannattaja julkaisi viestinsä Rumpuryhmä ry:n Internet-sivuston vieraskirjassa useaan otteeseen, ja sen saaman suosion pohjalta Rumpuryhmä ry antoi siunauksen vaihtoehdolle julkaisten sen www.rumpuryhma.com -sivuston etusivulla. 'Keräyksessä' pyydettiin yksityisiä ihmisiä vapaaehtoisesti sitoutumaan ostamaan Roki Hockey Oy:n osakkeita ja näin auttamaan Roki Hockey Oy:tä taloudellisessa ahdingossa. Rumpuryhmä ry ei ole missään vaiheessa ollut keräyksen vetäjänä.

Yst.terv.
Rumpuryhmä ry
 

CGLN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Routasydän, #17 Wendel Clark, #8 Cam Neely, TML
Nyt on jo pakko vastata tähänkin ketjuun. Suurin osa Oulun kärppäfaneista varmaankin tykkää RoKista. Ennenkaikkea huvittaa jonkun helvetin lukkofanin lietsonta aiheesta "ostetaan potentiaalinen kilpailija pois". Siis mikä helvetin kilpailija?

Saadaan parhaat lappilaiset juniorit RoKista. Jaa, anskummänyffuntsaan, ketäs helvettiä nää ny sitten on?

Kärppien ainoa motivaatio lähteä koko hommaan mukaan oli puhdas PR. Piste. En nähnyt yhtään virallisen tahon tiedotetta jossa tämän PR-homman kaatuminen olisi kaadettu Rumpuryhmän syyksi, mutta ilmeisesti ko. jengin vastaavat ottivat asian niin vakavasti, että piti nostaa kissa pöydälle, tai jotain?

Sen verran fanitusta ymmärrän, että joku helvetin rumpuryhmä ei estä mua toivomasta RoKille pelkkää hyvää, ja ehkä jossain vaiheessa mun joukkueen "paikalliskierroksen" vastustaja ei oo joku JyP, vaan RoKi. Ois nimittäin hienoa.

EDIT: Ehkä väärä ketju, mutta asia säilyy.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös