A-nuorten harjoituspelit 2002–2003

  • 3 621
  • 17

MiikaL

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tänne sitten A-junioreitten harjoituspeli tulokset, pientä ottelureporttia jos haluaa ja tietenkin kommentteja peleistä ja yms.
 

Are

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, S.L Benfica, Getafe, Pool
Kalpan A...

Saipa A - Kalpa A 6-3. Pelattiin viime viikonloppuna Lappeenrannassa ja oli Kalpan kauden avausmatsi. IFK:n sivuilta löytyy myös A-junnujen treenimatsien tulokset.
 

MiikaL

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Fops - Lugano (Sveitsi) 10 - 3


Fops hallitsi peliä koko pelin läpi suvereenisti, mukana pelasi B-junnuja jotka hakivat pelipaikkaa A:sta, joten näyttöhaluja riitti. Luganon maalit syntyivät Fopsin virheistä ja siitä että jätettiin peli kesken, maalipaikkoja heillä oli muutamaan lisä maaliinkin.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Hartwall-turnaus

A-nuorten Hartwall-turnaus pelataan Äijänsuolla 17-18.8. välisenä aikana. Mukana on Lukon, Tapparan, TPS:n ja Kärppien A-junnut sekä Mestiksen Jääkotkat Uudestakaupungista.

Pelit alkavat lauantai-aamuna kello 8.30 ja turnaus päättyy sunnuntai-iltana noin kello 21.00. Tähän ketjuun voi sitten laittaa juttua turnauksesta, jos joku sitä on katsomaan menossa.
 

Are

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, S.L Benfica, Getafe, Pool
Hifk A- Kalpa A

HIFK A - Kalpa A 3-3. Kalpa tasoitti pari minuuttia ennen loppua. Lisää juttua tullee IFK:n kotisivuille.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Hartwall-turnaus

Lukon A-nuoret hävisivät lauantain molemmat pelit. Päiväpelissä Oulun Kärpät oli parempi maalein 5-2, Lukon maalintekijät olivat Vaasasta koeajalla oleva Jesper Söderholm sekä Vesa-Ville Vainiola.

Iltapelissä TPS puolestaan kepitti Lukon 6-1. Lukon maalin teki Antti Majakulma.

Lähde: www.lansi-suomi.fi
 

Harakka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hpk, Keijot(Kjt)
A-junnu turnaus

Tänä Viikonloppuna (23.8-25.8) kovatasoinen a-junnu turnaus vantaalla. Mukana Jokerit,Hifk,Saipa,Kjt,Blues,Djurgården,K-vantaa ja KooVee. Pelit alkaa perjantaina ja finaalit on sunnuntaina.
Lohkot Blues,Jokerit,djurgården ja KiVa. Kjt,Hifk,Saipa ja KooVee.

:cool: :cool: :cool:
 

Are

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, S.L Benfica, Getafe, Pool
Kova A-junnu turnaus myös Kuopiossa!

Myös Kuopiossa on kova tasoinen A-junnujen turnaus tänä viikonloppuna. Mukana A:n SM-liigasta Kalpa,Tps,Kärpät,Ässät ja Jyp.
 

korkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen urheilu (ja yks raumalainenkin joukkue)
Re: Kova A-junnu turnaus myös Kuopiossa!

Viestin lähetti Are
Myös Kuopiossa on kova tasoinen A-junnujen turnaus tänä viikonloppuna. Mukana A:n SM-liigasta Kalpa,Tps,Kärpät,Ässät ja Jyp.

Olisiko sulla mitään raporttia matseista? (Edes tuloksia ja maalintekijöitä)
 

kaleva

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Ahmat
Tässäpä Kuopion turnauksen tulokset. Ottelut pelattiin kaksieräisinä:

Lauantai 24.8.

KalPa - Kärpät 1-1
JYP - Ässät 1-1
TPS - Kärpät 1-0
KalPa - JYP 2-1
Ässät - TPS 1-1

Sunnuntai 25.8.

TPS - KalPa 2-4
Kärpät - Ässät 5-0
JYP - TPS 0-0
Ässät - KalPa 1-1
Kärpät - JYP 1-3

Ja lopullinen järjestys: 1. KalPa, 2. JYP, 3. TPS, 4. Kärpät ja 5. Ässät
 

Kippari

Jäsen
Suosikkijoukkue
useampiakin
Tiedän paljon muidenkin peleistä, mutta raportoin vain yhdestä...

31.07. HPK-Ilves 5-2
06.08. Lukko-HPK 4-1
10.08. HIFK-HPK 3-1
13.08. HPK-Pelicans 5-2
16.08. HPK-Luulaja 10-1
20.08. HPK-Blues 2-3
23.08. HPK-Lukko 6-1

Vielä on 4 harkkapeliä kuulemma HPK:lla ennen sarjan alkua.

Tämä HPK:n A-nuorten osalta. Muut varmaan julkaissevat omansa.
 

Kippari

Jäsen
Suosikkijoukkue
useampiakin
HPK-HIFK 3-3

Kävin eilen ensimmäistä kertaa kesken helteen (auto hiton kuuma, matka Tampereelle) vilvoittelemassa Rinkelinmäen hallissa. Kun ei edes maksanutkaan mitään. Tarkoitus oli katsoa noin erä peliä (tulin paikalle kun oli pelattu 2.35), mutta jäinkin loppuun asti seuraamaan, sillä peli oli mielenkiintoinen ja tasokas.

HPK meni väliin jopa 2-1 johtoon, mutta HIFK tuli väkisin tasoihin. Lopputulos kylläkin kuvaa pelillisesti oikeaa lopputulosta.

Satunnaista katsojaa häiritsee nimien puuttuminen selästä, etenkin kerholaisten kohdalla. Kun en alkukuulutuksiin ehtinyt, en tuntenut kuin pari heppua. HPK:n numero 3 osui väkisinkin silmään. Mikä pelinluku, sijoittuminen, luistelutaito ja rauhallisuus omassa päässä... Jos ei saanut syötetyksi, hyvänä kiekonkäsittelijänä toi itse kiekon siniviivan yli. Jos ei silloinkaan saanut syötetyksi, niin nousuksi vaan. Ei yhtään virhettä omassa päässä! Plussia taisi tulla yksi tai kaksi, niin tarkkaan en kentällisiä katsonut. Mutta kolmosen aikana ei oma verkko heilahtanut kertaakaan. Pari helpohkosti tuomittua jäähyä tuli, mutta pakkohan on pitää vapaa mies maalilta samalla tuottamatta omalle molarille turhaa maskia.

Onko tulossa HPK:on uusi huippupakki???
 

sapko

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo
Savonlinnassa pelattiin viikonvaihteessa A-junnujen harjoitusturnaus.
Kun joissakin ketjuissa on pohdiskeltu Jukureiden juniorityötä, niin ainakin näiden pelien perusteella näyttäisi, että menee vielä jonkin aikaa, että omia poikia edustuksessa nähdään.

Tulokset: SaPKo-Jukurit 3-0, Jokipojat-KooKoo 2-4, Blues Team-Shakers 3-3, KooKoo-SaPKo 0-6, Jukurit-Jokipojat 1-5, SaPKo-Shakers 4-0, KooKoo-Blues Team 3-2, Shakers-Jokipojat 3-9, Jukurit-KooKoo 4-3, Blues Team-Jokipojat 3-2, Shakers-Jukurit 4-2, SaPKo-Blues Team 7-3, KooKoo-Shakers 9-2, Jukurit-Blues Team 0-1, SaPKo-Jokipojat 4-5.

Sarjataulukko:
SaPKo
Jokipojat
KooKoo
Blues Team
Shakers
Jukurit
 

essulu

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo ja Kerho
A-junnujen Pässiturnauksessa Savonlinnassa pelasivat SaPKo, Jukurit, Jokipojat, Shakers (Kerava), KooKoo, Blues Team (Espoo).
Isäntäjoukkue SaPKo vei turnauksen häviämällä vain yhden pelin.
1. SaPKo 8
2. Jokipojat 6
3. KooKoo 6
4. Blues T 4
5. Shakers 4
6. Jukurit 2
 

Are

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, S.L Benfica, Getafe, Pool
Kalpa- Jokipojat 4-0, Kärpät-Kalpa 4-2. Jokipojat-Kalpa 0-4, Kalpa-Saipa 3-0. Siinäpä niitä...
 

Siniviiva

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, sympatiat JYP
JYP - KALPA

Eilen 10.9. pelasivat siis JyPin ja KalPan A-junnut harjoitusottelun, joka päättyi tasan 4-4. Ottelu oli tyypillinen nopeatempoinen A-junnupeli, jossa mentiin tukka putkella päästä päähän ja välillä saatiin maalikin aikaiseksi. Alussa oli JyP hallitsevampi ja taisi johtaakin kamppailua mutta sitten Kalpakin sai paremmin juonesta kiinni ja tuli tasoihin ja johtoonkin mutta lopuksi JyP sitten onnistui tasoittamaan pelin. Rangaistuksia tuli ottelun vanhetessa puolin ja toisin. mutta yv ei yleensä purrut, oliskohan yksi yv-maali kirjattu. JyP pelasi pätkän 5 - 3:kin ilman tulosta. Siistin oloinen peli kuitenkin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös