Hermes 2008–2009

  • 193 378
  • 382

Setit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Washington Capitals
Viittiskö joku nakata tänne jonkinlaista otteluohjelmaa Hermeksen otteluista? Mitään sen kummempia tilastoja ei taida olla saatavissa.

Oi niitä aikoja, kun tulevat pelit pysty tarkistaan Veikkauksen Pitkävetolistalta. Ehkä vielä joku päivä...
Täältäpä löytyy sarjan tiedot.
 

Kuubextra

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokkolan Hermes
Hermes voitti LeJyn vieraissa tänään 15-3. =)
Kokkolan Sanomien mukaan Hermes pelasi tuon pelin vain kahdella pakkiparilla ja kolmella hyökkäysketjulla. Hermeksen ainoat Suomisarjaa pelanneet olivat Viljanen, Aro ja Ojatalo.

Ennen viimeistä peliä, joka on TUS:ia vastaan 21.2. lauantaina, on Hermes tehnyt 12,1 maalia peliä kohden ja päästänyt 1,3 maalia.
http://217.119.36.87/ccsport/reports/dbjaak09/kausi/l112g970o.htm

Toivottavasti kakkosessa nähdään jo selvästi kovempia pelejä.
 

bat

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi
HERMES - TUS 21.2. LAUANTAINA

Huomenna siis ratkeaa voittaako Hermes oman lohkonsa ja varmistaa mahdollisuuden II-div. ensi kaudeksi. Huhut kertovat kotijoukkueen lähtevän peliin jonkin verran pienemmällä rosterilla. Syynä normaalit työ- ja loukkaantumisesteet osalla pelaajista.
Luultavasti peli tulee olemaan pelillisesti paras tässä sarjassa nähty kotiottelu tähän mennessä, joten toivottavasti yleisö löytää tiensä hallille runsaslukuisesti ja saadaan aikaan hyvä tunnelma.
 

adidasler

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vauhdikas ja hyökkäysvoittoinen taitokiekko.
Lampilätkän SM-09

Oliko Hermeksen miehiä äskettäin järjestetyissä lammikkolätkän SM-turnauksessa? "Hermeksen rauniot" -nimeä siellä joku joukkue kantoi..
 

Kuubextra

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokkolan Hermes
Hermes - TUS 7-1

Hermes pelasi pelin kahdella(?) varsinaisella pakilla, Ruotsalainen ja Kaas. Runkopuolustajien lisäksi hyökkäyksestä oli poissa myös Viljanen. Poissaolot näkyi ja näin peli oli suhteellisen tasainen ja TUS jopa hallitsi ajoittain kun Hermes jäähyili. TUS oli ehdottomasti paras vastus tästä lohkosta. Teerijärveläisten ykkönen oli ottelussa Olli Yli-Hukka, jolla peliäly ja kiekollinen taito riittäisi kevyesti pari sarjatasoa ylemmäksi.

Yleisöä jälleen kiitettävästi, 400-500.
 
Suosikkijoukkue
HIFK kundit & gimmat & Buli; Kerava Shakers
Onnittelut Hermekselle noususta porrasta ylemmäs... Keväällä 2011 sitten jo Suomisarjassa ylemmässä loppusarjassa kamppaillaan taas vastakkain (sillä eihän HC K-U nyt vielä ensikään kaudella nouse Mestikseen)
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös