Ylönen sittenkin kisoihin

  • 1 424
  • 4

Ghost

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Pittsburgh Penguins
Kertoo Soneraplazan Stadion. Siinä meni Sihvosen paikka. Tai Ojasen. Todennäköisemmin kuitenkin Sihvosen, sillä eiköhän Ylöselle kaavailla kuitenkin puolustavaa roolia ja ainakin Helmiselle hyökkäävää. Samoin kuin Ojaselle.
 

WPK

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK , Chicago Blackhawks, Leeds United
Uskoisin , että Ojanen pystyy parempaan puolustuspeliinkin kuin nykyinen Soosi Sihvonen. Eli ilman muuta Janne mukaan monipuolisempana pelaajana ennemmin kuin Toni. Sitä paitsi isokokoisia hyökkääjiä ei ole liian montaa ringissä , joten Liuksellakaan ei pitäisi olla nyt asiaa kisoihin, kun Ylönen onneksi tulee mukaan. Mielenkiintoista nähdä Juha Y:n nykykunto, kun se olympiapaikkakin hänelle suotiin jo ekassa vaiheessa. He´d better be good ... Ylönen - Lind - Laaksonen kuullostaisi huippuluokan jarruketjulta.
 

TM

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Eihän sitä ikinä tiedä

Jo muutama päivä sitten kun sain tietää että Ylönen harkitsee lähteäkö kisoihin vai ei niin heti kävi mielessäni että Ylönen tiputtaa Sihvosen kisakoneesta. Tietysti kuitenkin käy niin että Janne tippuu ja Soosi pääsee vanhoilla meriiteillä mukaan kun tietää mitä Aran mielessä liikkuu taas kerran. No tänä vuonna seuraan koko kisat vaan telkkarista joten en suurta älämölöä nosta siitä vaikka Soosi pääseekin kisoihin vaikka pelasi käsittääkseni IFK-fanien mielestäkin huonon kauden. Jos Saku ei ole käytettävissä niin Janne Ojanen tarvittaisiin kyllä ilman muuta kisoihin mutta Ara tekee mitä tekee.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Jannea en pitäisi varmana

Tällä kysymyksellä viittaan siis tuohon TM:n mainintaan että ellei Saku tule niin silloin Janne pitää ehdootomasti valita. Ilman Sakua maajoukkueen ns varmat sentterit lienevät siis tässä vaiheessa Helminen (2. tai 3. kentän johtajana), Kapanen (1. kentän johtajana) ja Ylönen (2-4. kentän johtajana, ilmeisesti kumminkin jarrukenttä on todennäköisin).

Mielestäni Jannen otteet eivät tällä kaudella ole olleet mitenkään ylivertaiset, ei edes pleijareissa, sen sijaan Helminen on ollut koko kauden erinomaisessa vireessä toisin kuin siis viime kaudella jolloin valinta oli ihme. Mielestäni Janne ei ole kovinkaan hyvä kakkos jarrukentän sentteriksi ja näillä senttereillä Jannen rooliksi näyttäisi jäävän nimenomaan tuo. Toisaalta mikäli Janne halutaan kisoihin niin silloin tuo rooli pitäisi olla 2. kentän johtajana ja rinnalle voisi ehdottaa Tarvaista ja tällöin Helminen siirrettäisiin johtamaan toista jarrukenttää Viitakosken kanssa. Sakun mukaan liittyminen veisi varmasti Jannen paikan mutta Helminen monipuolisuutensa vuoksi pystyy pelaamaan myös puolustavammassa roolissa kuin Janne. En tosin osaa tästä suoralta kädeltä sanoa että kuka voisi ohittaa Jannen mikäli Sakua ei kisoissa nähdä.

Mutta tämä on siis vain oma näkemykseni ja siitä ei kannata vetää herneitä nenään.
 

sampio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menestyvin, sympatiat muille hyville.
Viestin lähettänyt käyttäjä WPK
He´d better be good ... Ylönen - Lind - Laaksonen kuullostaisi huippuluokan jarruketjulta.

Kuulostaisi kyllä, juu. Toivottavasti Ara ottaa Laaksosen. Nopeutta ja sitkeyttä riittäisi, ehkei kokoa niinkään, mutta kunnon karvausketju kuitenkin.

Ja toi vitja kyllä värkkäisi muutaman maalinkin...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös