Matsit ja niihin liittyvät tapahtumat 2008–2009

  • 10 605
  • 52

jyly

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat
Menetettiin sitten mielestäni joukkueen parhaimpiin kuuluva pelaaja; Antti Hölli jättää HeKin. Harmin paikka sanon minä...

Vaikka ei pisteitä niin hirmuisesti ropussutkaan, niin hyvä pelaaja jättää nyt joukkueen. Saataisiinkohan nyt jo joku uusi "vahvistus" joukkueeseen, siis joku joka todella korvaisi niin Höllin kuin Ruoholankin.
 

jsavolai

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat,TiTu,Akaan Kiekko,Pelicans
Veikkaanpa että tilalle tulijaa saadaan tovi odottaa...
Sääli sinällään Höllin lähtö :( Mutta tällä tasolla työpaikkatilanteen muutokset vaikuttavat todella paljon, etenkin talouden tilanne on mitä on (niin seuralla(?), kunnalla, valtiolla että vielä kaupanpäälle globaalistikin).
 

Rud1us

Jäsen
Suosikkijoukkue
HeKi
Joo ei ole kyllä lainkaan hyvä juttu tuo Höllin lähteminen. Tammikuussa Pelicans pyytää kuitenkin Rohtlan, Rinkisen, Tavin ja Tuhkasen takaisin (unohdinko vielä jonkun) istumaan Isku areenan katsomoon. Samoin kuin viimevuonna V-M Koposen kanssa. Kun tämä tapahtuu, niin siinä vaiheessa HeKi on lirissä. Meiltä lähtee paras kentällinen pois, sekä paras kiekollinen puolustaja. Nyt kun muutama ottelu ennen joulutaukoa sujui hyvin nousujohteisesti, niin olisi erittäin paha takaisku menettää vielä lisää pelaajia.

Nousimme mukaan playoff kamppailuun, mutta jos mainitsemani pelaajat lähtevät takaisin lahteen, niin vaikeaksi menee. Onhan tässä tietty sekin mahdollisuus, että saamme nuo pelaajat pitää, sillä Pelicans heitä tuskin tarvitsee?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös