Markus Korhonen LeKiin

  • 10 656
  • 3

Anadigi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Junnon kravatti ja Mikin ylädekki
Eiköhän tälle voi avata kokonaan uuden ketjun, kun tällainen siirtouutinen pompsahti silmille otteluraportista.

Markus Korhonen pelaa LeKissä siis 2 vuoden pahvilla, mikä oli minulle koko uutisen yllättävintä antia. Samassa vahvistettiin Johannes Alasella olevan vastaava sopimus. Erittäin hienoja uutisia!

Korhosen varaan on helppo rakentaa tulevaisuudessa LeKin puolustuspeli. Sikäli Kisan maalivahtikalusto on mielenkiintoisessa tilassa, kun seurassa on kuitenkin ihan laatuveskariksi luokiteltava Limnell sekä koko alkukauden Ilveksen mukana ollut ja KooKoota vastaan huippupelin pelannut Mikko Pätsi. Pätsi on hallilta kuultuna sopimussuhteessa nimenomaan LeKiin ja nyt kun Leinonen on palailemassa Ipan kokoonpanoon, niin Mikon paikka on hieman kinkkinen.

Joka tapauksessa Markus Korhonen on sen tason veskari Mestikseen, ettei hänen tasoista kaveria voi jättää poimimatta riveihin jos mahdollisuus siihen on.
 

Takkuturkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalervo Kummola
Ohhoh, olipas yllättävä siirto. Ensimmäisenä tulee mieleen, mistä Lempäälässä on taiottu rahat Korhosen palkkaamiseen vai onko kenties löytynyt lätkän ulkopuolinen duuni?

Oli miten oli, niin nyt LeKillä on todella kova maalivahtikaksikko ainakin Mestis-tasolla. Onnea!
 

PikkuKasi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lempäälän Kisa
Korhonen on siis saanut työpaikan Lempäälästä ja pelailee 'ohessa'. Nyt kuitenkin käytti hyvän sopimuksen tullessa sopimuksensa ulkomaalaispykälän ja Markus pelaa loppukauden Ljubljanassa. Kuitenkin ensi kaudella mies palaa takaisin Lempäälään, jota pidän loistavana asiana! Kuitenkin on Mestis-tasolle todella kokenut ykköskassari jo kolmeneljäsosa vuotta ennen ensi kautta. Nyt antaa vielä Limnellin, Tolvasen ja Pätsin tapella ykköskassarin paikasta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös